[quote:f8589037d6="kasra"][quote:f8589037d6="onelove"][quote:f8589037d6="pezhman-paskiyabi"]ابرار تمام کنید بازی با فولاد بچسبید شمرا انگار حالی نیبه زاکان فولاد بزنیم بعد ملوان[/quote:f8589037d6]
این مطلب رو بخونید بعد قضاوت کنید ...
http://malavanfc.ir/1214--16-7-1390-اطلاعیه-ویژه-کاربران-رسمی-سایت-و-میهمانان-.html[/quote:f8589037d6]
من بعد ازدیدن این لینک رفتم تو یه تاپیکشون که برام جالب بود که عنوانش این بود تیم ملی در غرق ا ن ز ل ی چ ی ه ا! بعد که خوندمش دیدم نوشته مسلمان انزلی چی!(تا اونجا که من یادم میاد اصفهانی هست)، پژمان منتظری هم که الان تو استقلاله و اهل اهواز!( این دیگه حتی الانم تو ملوان نیست). از اونجا که من همیشه تو درس تاریخ خوب بودم ولی جغرافیم ضعیف بود رفتم و نقشه ایران رو نگاه کردم تا ببینم وسعت این شهر چقدره که هر کی از هر جا میاد اونجا بازی میکنه بهش میگن ا ن ز ل ی چ ی!ولی هر چه گشتم اصلا رو نقشه همچین شهری رو پیدا نکردم کسی ازش اطلاع داره؟

[/quote:f8589037d6]
جالبتر میدونی چیه؟ کلمه "چی" یه پسونده ترکیه

(مطمئنم خیلیاشون نمیدونن) فک کنم قرابت کاملیم با این شهر داره به هر حال به قوله سوگولیشون ( پژمان نوری، که اینم انزلیچی نیست) 90 درصد انزلی ترکن، پس همون انزلیچی برازنده شونه