[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 6:44 pm

[quote:9b95fba76a="mamadkhomami"]به نظر من اتحاد عملی نمیشه همین چیزی که این جا هست در سطح اول فوتبال ریال با بارسلونا و هواداراشون با هم مشکل دارن و با هم رقیب هستن ..
اگه ملوان و داماش می تونستن با هم اتحاد داشته باشن.. خیلی خوب بود و به رشد فوتبال گیلان کمک می کرد ..چه کنیم که این مشکل ریشه دار تر ازین حرفاست ..
فحش دادن به ناموس اونم تو ورزشگاه که پخش مستقیم میشه نهایت بی ادبی و بی فرهنگیه ..تشویق کردن تیم خودمون بهترین کاره ..نباید به خانواده و قومیتی فحش داد..میدونم نمیشه ولی به نظر من ما به انزلی چی ها میتونیم نشون بدیم که بی فرهنگی نکنن .. تو رو خدا کار به فحش نکشونین اگه اونا میدن بذار ادب یادشون بدیم ..بذار نشون بذیم ابرا از ابای با فرهنگ تره ..بذار بفهمند که ترکا پا میشن از اون سر دنیا بهشون فحش میدن باید جلو دو تا غریبه دوتا غیر گیلانی نشون بدیم که ما طرفدار فوتبالیم و خانواده و مسایل ناموسیو به ورزشگاه ها نکشونیم..بچه 12 ساله میاد تو ورزشگاه فحش میده خواهر و مادر بازیکنا رو ..بذارین تو ورزشگاه ما ازین اتفاقا نیفته ..
اگه تو ورزشگاه این اتفاق بیفته و پخش بشه شخصیت و فرهنگ خودمون زیر سوال میره[/quote:9b95fba76a]

دوست عزیز من بهت قول میدم یا اصلا نوشته های منو نخوندی یا اگه هم خوندی هیچی ازش متوجه نشدی :roll:

ما کلی حرف زدیم و گفتیم این مدل رفتارها باعث تحریک میشه ، شما اد همون رفتارو انجام میدی، شاید به قول خودت این یه نوع فرهنگ برتر باشه .

نمیدونم والا ، هر دو طرف همینطورید ، هر دو حق به جانب حرف میزنید . امیدوارم تو استادیوم به خانواده های هم خوب لطف کنید و باعث خنده دیگران به گیلانی ها بشید .

واقعا جای تاسف داره
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه اکتبر 08, 2011 6:47 pm

ابرار یانوشجان این بلحت بذاریم واسه بعد بازی فولاد ابرار
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 08, 2011 6:50 pm

پژمان جان فکر نکنم بحثی باشه

خود این اقایی که این پست ایجاد کرده فکر کنم تاحالا از پست بچه ها متوجه شده که ما هدفمون توهین نیست و هدفمون تشویق تیم خودمون اگر راست میگن با اینکه این دوستمان انزلیچی هستن از شهر خودشون شروع کنن و یک قدم به جلو بزارند و در دربی ای که در انزلی برگزار میشه توهین و فحاشی نکنن مطمئن باشید که در رشت به هیچ انزلیچی توهین نمیشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » شنبه اکتبر 08, 2011 6:53 pm

اقای کیانوش این بحثی که الان شما اینجا مطرح کردین خیلی ها ا.مدن و مطرح کردن و تا 30-40 صفحه هم کشیده شد ولی هیچ تاثیری نداشت بحث اینه که مشکلات خیلی بزرگتر از اون چیزیه که شما میخوای اونا رو از تو وب حل کنی.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 08, 2011 6:56 pm

یانو ش جان .. حالا من چون خودم رشتی هستم دلم نمیخواد به شما توهین بشه و نه به ما ..
پس بدون هیچ گونه جبهه گیری فقط یک خواهش بود..
بخدا من ازین حرکت ها از هم شهری های محترمت حتی تو مخیط دانشگاهمون زیاد دیدم.. و ازون وقت که دیدم دیدم نسبت بهشون عوض شد..
ما همه گیلانی هستیم و جلو غیر گیلانی نباید با هم بجنگیم..
بحث ورزشگاه نباید وارد مسایل خانوادگی و قومیتی بشه من همینه حرفم..
حالا ما از طرف خودمون رعایت می کنیم ..شما هم سعی کن فرهگ گیلان و اصالت خودت نشون بدی
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط matishka » شنبه اکتبر 08, 2011 7:01 pm

خدایا میشه معجزه شه 29 مهر؟؟؟؟؟؟؟
انزلیچی چیزی...صدا بیرون نیاد از کسی؟؟؟؟؟؟؟ :lol:
شوخی کردم.... :x
نماد کاربر
matishka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 7:14 pm

[quote:ea0be8f58e="mamadkhomami"]یانو ش جان .. حالا من چون خودم رشتی هستم دلم نمیخواد به شما توهین بشه و نه به ما ..
پس بدون هیچ گونه جبهه گیری فقط یک خواهش بود..
بخدا من ازین حرکت ها از هم شهری های محترمت حتی تو مخیط دانشگاهمون زیاد دیدم.. و ازون وقت که دیدم دیدم نسبت بهشون عوض شد..
ما همه گیلانی هستیم و جلو غیر گیلانی نباید با هم بجنگیم..
بحث ورزشگاه نباید وارد مسایل خانوادگی و قومیتی بشه من همینه حرفم..
حالا ما از طرف خودمون رعایت می کنیم ..شما هم سعی کن فرهگ گیلان و اصالت خودت نشون بدی[/quote:ea0be8f58e]

دوست عزیز اگه دقت کرده باشی این مسئله یه مسئله خواصه ، اگه سربازی رفته باشی و یا به قول خودت دانشجو باشی متوجه میشی که اونجور جاها بین مردم این دوتا شهر این مشکلی وجود نداره ، و مشکل تو استادیوم ها هستش و قبلا هم گفتم که اگه بگیم مثلا 40 هزار نفر تو این دوتا استادیوم میان ، 80 دردص مخالف فحاشی هستند، این یه مسئله خیلی لوس شده هستش ، ما داریم به پیشواز این دیدار میریم ، حالا فارغ از اینکه دوست دارم تو انزلی 6 تایی کنیمتون :lol: ولی در کل دوست دارم فحاشی نباشه ، بابا به خدا بچه میاد تو استادیوم ، فردا قراره این خانم های گرامی وارد ورزشگاه بشن ، زشته ، به خدا زشته ، باید سعی کنیم از دور وری ها شروع کنیم .

منم مثل دوست عزیز ماتیشکا آرزو میکنم تو اون روز یه انزلیچی بیاد همه رو بگیره :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 08, 2011 7:41 pm

به نظر من هم اتحاد معنی نداره اتحاد سرچی؟ ما باهم رقیب فوتبالی هستیم اما باید سعی کنیم ریشه فحاشی رو خشک کنیم جالب اینجاست مردم رشت و انزلی هر دوتا از یه قوم هستند هر دوتا گیلکند ممکنه یه جاهایی از گیلان از یه قومیت دیگه باشند اما ماها که دیگه گیلک هستیم خیر سرمون برادر همیمو داریم به هم فحش فحش میدیم.البته نقش امثال پژمان نوری و مازیار زارع رو نباید در این کینه ورزی ها نادیده گرفت مطمئنن اگه انزلیچی قایقران زنده بود این کوتوله ها اینقدر اجازه خودنمایی نداشتن متاسفانه کار انزلی چی ها به جایی رسیده که امثال پژمان نوری شدن نماد تعصب و ورزششون!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 08, 2011 7:58 pm

یانوش تعصبات بیجا نباید داشته باشین انزلی و رشت هردو از گیلان هستن ..تعص داشتن خوبه ولی جلوی غیر گیلانی نباید یک گیلانی دیگه تحقیر بشه..نمیدونم چند درصد شما اینجوری هستین ..
ایشالا تو ورشگاه عضدی 7 تا میزنیم بهتون و بی حاشیه میفرستیمتون خونتون..فحش هم نمیدیم چون فحش کار ادم های بی فرهنگ و عقب مانده است.. ما هم تعصب داریم عزیز از شما بیشتر..
من بچه رشتم تعصب دارم رو شهرم و هر جا میرم با تعصب میگم رشتیم ..عشق من رشت ..زنده باد رشتی
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه اکتبر 08, 2011 8:03 pm

از اینجور بحثا خسته شدم بخدا ولی امیدوارم این فحاشیا یه زمانی پایان پیدا کنه و هر کسی هم که ادعا داره که مخالف فحاشی سر حرفش بمونه و موقع فحاشی با جمعیت هم صدا نشه...
mamadkhomami:تی تعصبا قربان ابرار
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه اکتبر 08, 2011 8:13 pm

[quote:985a2c1c2e="antiros"]از اینجور بحثا خسته شدم بخدا ولی امیدوارم این فحاشیا یه زمانی پایان پیدا کنه و هر کسی هم که ادعا داره که مخالف فحاشی سر حرفش بمونه و موقع فحاشی با جمعیت هم صدا نشه...
mamadkhomami:تی تعصبا قربان ابرار[/quote:985a2c1c2e]
ابرار ،تو که دیگه از کاربرای قدیمیه سایتی از گذشته تا حالا یادت نیست چند تا از ایتن تاپیکا گذاشته شده ،خود منو یاد ت نیست چقدر تو این بحثا شرکت میکردم از (ملوان -داماش)گرفته که خودم ریششو از سایت خشکوندم بعدش یه پسره اومد به نام شاهین20 و خیلیای دیگه که به ترتیب میومدن
بهتره به این بحثا زیاد بها ندی جزء خورد کردن اعصابت چیزه دیگه نصیبت نمیشه،یا علی
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه اکتبر 08, 2011 8:20 pm

[quote:1f85bb2156="abere"][quote:1f85bb2156="antiros"]از اینجور بحثا خسته شدم بخدا ولی امیدوارم این فحاشیا یه زمانی پایان پیدا کنه و هر کسی هم که ادعا داره که مخالف فحاشی سر حرفش بمونه و موقع فحاشی با جمعیت هم صدا نشه...
mamadkhomami:تی تعصبا قربان ابرار[/quote:1f85bb2156]
ابرار ،تو که دیگه از کاربرای قدیمیه سایتی از گذشته تا حالا یادت نیست چند تا از ایتن تاپیکا گذاشته شده ،خود منو یاد ت نیست چقدر تو این بحثا شرکت میکردم از (ملوان -داماش)گرفته که خودم ریششو از سایت خشکوندم بعدش یه پسره اومد به نام شاهین20 و خیلیای دیگه که به ترتیب میومدن
بهتره به این بحثا زیاد بها ندی جزء خورد کردن اعصابت چیزه دیگه نصیبت نمیشه،یا علی[/quote:1f85bb2156] به این نتیجه رسیدم من ابرار.می بینی مثل اون موقع زیاد تو این بحثا شرکت نمی کنم
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » شنبه اکتبر 08, 2011 9:51 pm

هفته یازدهم ملوان - داماش داربی گیلان
رعایت اخلاق و منش پهلوانی گام نخست هرگونه رقابتی است
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 08, 2011 9:57 pm

[quote:79802141ec="mamadkhomami"]یانوش تعصبات بیجا نباید داشته باشین انزلی و رشت هردو از گیلان هستن ..تعص داشتن خوبه ولی جلوی غیر گیلانی نباید یک گیلانی دیگه تحقیر بشه..نمیدونم چند درصد شما اینجوری هستین ..
ایشالا تو ورشگاه عضدی 7 تا میزنیم بهتون و بی حاشیه میفرستیمتون خونتون..فحش هم نمیدیم چون فحش کار ادم های بی فرهنگ و عقب مانده است.. ما هم تعصب داریم عزیز از شما بیشتر..
من بچه رشتم تعصب دارم رو شهرم و هر جا میرم با تعصب میگم رشتیم ..عشق من رشت ..زنده باد رشتی[/quote:79802141ec]
میرم تره ره! من خاک پای تومام آبراران با تعصبم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 08, 2011 9:57 pm

[color=black:0c197a73a5]مطمئنا مردم شهر رشت تیم محبوبشون در انزلی تنها نمیزارن وحمایتی از این تیم در انزلی میکنن که بی سابقه است و در تاریخ باید از ان یاد کرد امیدوارم این بازی با پیروزی قاطع مردان شهرباران به پایان برسه
--------------------------------------
----------------------------
-----------------------
البته فکر نکنم اونجا توهین نشنویم ولی جواب توهین با توهین نمیدیم و تیم خودمون تشویق میکنیم کاری به شعار های انزلیچی ها نداریم هرکی حرفی داره توی زمین خودشو نشون بده

به امید ان روز که در ورزشگاه عضدی این شعار را تکرار کنیم ملوان رفت و برگشت :twisted:[/color:0c197a73a5]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان