بنده خیلی صراحتا اعلام میکنم دنبال دوستی و اتحاد نیستیم بلکه دنبال راهی برای پایان دادن این فحاشی های شدید در رشت و انزلی چه در داخل سایت و چه خارج از اون هستیم و خیلی هم دوست دارم که بچه های تارنمای هواداران داماش گیلان ، وارش اسپرت به اون سایت اهمیتی ندند همونطوری که من با این همه توهینی که به من میکنند بهشون اهمیت نمیدم و البته این هیچ ربطی به تلاش های ما برای بهبود شرایط استادیوم ها نداره و البته ربطی هم به رقابت نخواهد داشت.
از دوستان دیگه هم حتی الامکان میخوام به این بحث پایان بدن...[/quote:7be42dbb57]
صحبت های من کاملا شفاف بود ، و فکر نکنم که نکته مبهی در اون وجود داشت که تازه برای شما روشن شده باشه.
من هم در پایان این بحث خدمت شما عرض کنم که من جنگی این وسط نمیبینم که بخوام در مورد اتحاد صحبت کنم ، کل جمعیتی که به این دو تا استادیوم میرن به 40 هزار نفر هم نمیرسن که به جد میگم 80 دردصدشون مخالف فحاشی هستن و بعضی اوقات در جوی که عده ای میدن قرار میگرند و فحش میدن .
ادمین محترم شما خیلی سعی داری که وانمود کنی به اون سایت اهمیت نمیدی اما واقعیت چیز دیگه ای هستش ، همونطور که اونا به سایت شما میان ، شما هم به اون سایت میرید تا بدونید چه اتفاقاتی داره اونجا رخ میده . امیدوارم در انزلی میزبان خوبی برای شما باشیم و فحاشی ها رو به حداقل برسونیم ، اما اینو مطمئا هستم که این فحاشی ها انجام داده خواهد شد و راهی هم در حال حاظر برای جلوگیری از این اتفاق وجود نداره .
رشت و انزلی با هم دوستند و دشمنی هاشون فقط سر یه چیز پوچه . امیدورام این فحاشی ها تموم بشه و شاهد سرشکستگی گیلان نباشیم .
در پایان هم از هر دو گروه آماده به فحش خواهش میکنم این رفتار بچگانه رو تموم کنید تا شاهد خنده دیگران به گیل و گیلک نباشیم .