[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فریاد های ' علی دایی ' به شهرکرد هم رسید! بازی Ú©Ù‡ تنها صد تماشاگر داشت!

فریاد های ' علی دایی ' به شهرکرد هم رسید! بازی که تنها صد تماشاگر داشت!

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:33 pm

[quote:28d9ac7984="ali126"][quote:28d9ac7984="rashti_sarvar"][quote:28d9ac7984="ali126"][quote:28d9ac7984="rashti_sarvar"][quote:28d9ac7984="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:28d9ac7984] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:28d9ac7984]
اون بازی راه اهن بودچه ربطی به این بازی داره :wink: :arrow:[/quote:28d9ac7984] هنه جا علی دایی رو تشویق میکنن وقتی تیم گل میزنه :D[/quote:28d9ac7984]
هنه جا یعنی چی[/quote:28d9ac7984] کل ورزشگاهای ایران :wink:
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:34 pm

[quote:9b926e41f8="rashti_sarvar"][quote:9b926e41f8="abere"][quote:9b926e41f8="rashti_sarvar"][quote:9b926e41f8="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:9b926e41f8] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:9b926e41f8]
به مطلبت کاری ندارم روزی 10، 15 تا از این مطلبا تو سایت بچه میزارن هیشکی به هیشکی .کامنتت
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده[/quote:9b926e41f8] بازی استقلال علی دایی رو تشویق کردن. بازی سپاهان علی دایی رو تشویق کردن. بازم بگم؟[/quote:9b926e41f8]
اونا بی کارن نمی دونندچه جوری تشویق کنن
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه اکتبر 08, 2011 2:38 pm

متاسفم برای همچین تفکرایی...من دیگه نظری ندارم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:40 pm

[quote:b36fd2b220="ali126"][quote:b36fd2b220="rashti_sarvar"][quote:b36fd2b220="abere"][quote:b36fd2b220="rashti_sarvar"][quote:b36fd2b220="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:b36fd2b220] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:b36fd2b220]
به مطلبت کاری ندارم روزی 10، 15 تا از این مطلبا تو سایت بچه میزارن هیشکی به هیشکی .کامنتت
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده[/quote:b36fd2b220] بازی استقلال علی دایی رو تشویق کردن. بازی سپاهان علی دایی رو تشویق کردن. بازم بگم؟[/quote:b36fd2b220]
اونا بی کارن نمی دونندچه جوری تشویق کنن[/quote:b36fd2b220] بهترین شعرها بهترین شعارها بهترین شعر تیم هوادارای پرسپولیس و استقلال میگن. نظمی که اونا داران هنوز بین هوادارای داماشجا نیفتاده منظورم هواداراشونو بانظمن اما هنوز بعضیها تو ورزشگاه عضدی واسه دیدن بازی داماش میان هنوز بلد نیستن باید بشینن تشویق کنن بشینن فوتبال زیبا نگاه کنن بعضیها هم که واسه دلقک بازی میان ورزشگاه عضدی. بعد اونوقت شما میگی هوادارای پرسپو.لیس و استقلال بیکارن؟ :wink:
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:44 pm

[quote:749ab4ebd4="rashti_sarvar"][quote:749ab4ebd4="ali126"][quote:749ab4ebd4="rashti_sarvar"][quote:749ab4ebd4="abere"][quote:749ab4ebd4="rashti_sarvar"][quote:749ab4ebd4="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:749ab4ebd4] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:749ab4ebd4]
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده[/quote:749ab4ebd4] بازی استقلال علی دایی رو تشویق کردن. بازی سپاهان علی دایی رو تشویق کردن. بازم بگم؟[/quote:749ab4ebd4]
اونا بی کارن نمی دونندچه جوری تشویق کنن[/quote:749ab4ebd4] بهترین شعرها بهترین شعارها بهترین شعر تیم هوادارای پرسپولیس و استقلال میگن. نظمی که اونا داران هنوز بین هوادارای داماشجا نیفتاده منظورم هواداراشونو بانظمن اما هنوز بعضیها تو ورزشگاه عضدی واسه دیدن بازی داماش میان هنوز بلد نیستن باید بشینن تشویق کنن بشینن فوتبال زیبا نگاه کنن بعضیها هم که واسه دلقک بازی میان ورزشگاه عضدی. بعد اونوقت شما میگی هوادارای پرسپو.لیس و استقلال بیکارن؟ :wink:[/quote:749ab4ebd4]
نه اصلا اون هیچی چرا بازی بافولاد دایی تشویق کنیم.خودت فکر کن بی معنی نیست
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:47 pm

من فقط نظر دادم همین. تایید نکردم که.... حالا فولاد رو ببریم کل بازیکنای داماش رو تشویق کنیم خصوصا بازیکنای بومی رو /23/ فولاد حریفه سختیه تو رشت با سرمربیش مجید کامپیوتر. انشالا که داماش پیروز میشه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 08, 2011 2:47 pm

آره طرفداراي لنگي و استفراغ خيلي تشويق ميكنن... 50 هزار ميان ورزشگاه, 30 هزار نفر منتظرن تا تيمشون يه گل بخوره و به كل تيم لقب بي غيرت بدن, 10 هزار فقط ميان واسه بيانيه خوندنو و دلقك بازي, بقيه هم جيره خوراي مدير عاملا هستن..
واقــــــــــعا خيلي هماهنگن.
اون كسي كه تو رشت مياد و ساكت ميشينه شرف داره به كسي كه ميره آزادي يا حالا جاهاي ديگه و فقط كارش فحش دادنه...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:50 pm

[quote:801dc3e36b="Soheil_Rashti"]آره طرفداراي لنگي و استفراغ خيلي تشويق ميكنن... 50 هزار ميان ورزشگاه, 30 هزار نفر منتظرن تا تيمشون يه گل بخوره و به كل تيم لقب بي غيرت بدن, 10 هزار فقط ميان واسه بيانيه خوندنو و دلقك بازي, بقيه هم جيره خوراي مدير عاملا هستن..
اون كسي كه تو رشت مياد و ساكت ميشينه شرف داره به كسي كه ميره آزادي يا حالا جاهاي ديگه و فقط كارش فحش دادنه...[/quote:801dc3e36b] من خودم چند سال تهران بودم دیگه باید حقیقت رو قبول کرد که اونا نظم دارن وقتی فوتبال شروع میشه :) لیدرهای داماش خوبن ؟
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:51 pm

[quote:67f4ebf310="rashti_sarvar"][quote:67f4ebf310="Soheil_Rashti"]آره طرفداراي لنگي و استفراغ خيلي تشويق ميكنن... 50 هزار ميان ورزشگاه, 30 هزار نفر منتظرن تا تيمشون يه گل بخوره و به كل تيم لقب بي غيرت بدن, 10 هزار فقط ميان واسه بيانيه خوندنو و دلقك بازي, بقيه هم جيره خوراي مدير عاملا هستن..
اون كسي كه تو رشت مياد و ساكت ميشينه شرف داره به كسي كه ميره آزادي يا حالا جاهاي ديگه و فقط كارش فحش دادنه...[/quote:67f4ebf310] من خودم چند سال تهران بودم دیگه باید حقیقت رو قبول کرد که اونا نظم دارن وقتی فوتبال شروع میشه :) لیدرهای داماش خوبن ؟[/quote:67f4ebf310]
وقتی بازی شروع میشه لیدر های داماش خوبن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali126 در شنبه اکتبر 08, 2011 2:53 pm .
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 08, 2011 2:53 pm

من چي ميگم شما چي ميگي؟؟؟ آقا ليدر داماشه اصلا فيشان... مهم اونايي هستن كه به عشق تيم شهرشون ميان ورزشگاه نه تشويق مربي يه تيم ديگه.
نظم اون تهرانيا منو كشته واقعا...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه اکتبر 08, 2011 2:54 pm

منم واقعا مخالفه این شعار تو رشتم.چه ربطی داره اخه؟!!؟!!!واقعا بیخوده
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:54 pm

وقتی بازی شروع میشه هیچکی سرپا وای نمیسته اما اینجا هیجوقت نتونستم من فوتبال ببینم. یا دارن دلقک بازی راه میندازن یا دارن دعوا میگیرن وسط بازی. منظورم این بود که لیدرهای داماش اصلا هماهنگ نیستن و توانایی اداره کردنه هوادارارو ندارن؟ تیم عقبه لیدر داد میزنه میگه عمو سبزی فروش :!:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:55 pm

[quote:5eddc19366="rashti_sarvar"]وقتی بازی شروع میشه هیچکی سرپا وای نمیسته اما اینجا هیجوقت نتونستم من فوتبال ببینم. یا دارن دلقک بازی راه میندازن یا دارن دعوا میگیرن وسط بازی. منظورم این بود که لیدرهای داماش اصلا هماهنگ نیستن و توانایی اداره کردنه هوادارارو ندارن؟ تیم عقبه لیدر داد میزنه میگه عمو سبزی فروش :!:[/quote:5eddc19366]
بله :lol:
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » شنبه اکتبر 08, 2011 3:00 pm

عزیز شما نمیدیدی بازی با راه اهن بچه های پشت دروازه چه تشویقی میکردن؟ :roll: کم کم دارم به رشتی بودنت شک میکنم :roll:
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 3:02 pm

[quote:08e091afbf="amir131"]عزیز شما نمیدیدی بازی با راه اهن بچه های پشت دروازه چه تشویقی میکردن؟ :roll: کم کم دارم به رشتی بودنت شک میکنم :roll:[/quote:08e091afbf]
نه شاید اول استقلالیه یاپرسپولیسی بعد داماش نه
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان