مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط onelove » جمعه اکتبر 07, 2011 8:08 pm
هنوز که ندیدیم که آماده هست یانه ؟
-

onelove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » شنبه اکتبر 08, 2011 1:05 pm
به نظر من اگه این بیاد ، چون بازیکن چند پسته هست و هم دفاع وسط و هم کنار و هم هافبک دفاعی کار میکنه ، بیاد رو نیمکت بشینه بد نیست ، حد اقلش اینه گیلکه و سابقه بازی تو رشت رو داره ! اما یه موضوعی باید رعایت بشه و اینکه بازیکنانی مثل میلاد نصرتی و سیامک سرلک و فرزاد محمدی و محمد کریمی و ..... که فقط نقش بازیکن تمرینی رو دارن و پول بیخودی میگیرن،در نیم فصل از تیم برن . در مورد حرکت زشتش هم فکر میکنم با اون شعاری که بچه ها تو اولین جلسه تمرین دادن ، حساب کار دستش اومد و فهمیده چه اشتباهی کرده و باید یه طوری با یکی از مسئولین رابطه برقرار کنیم تا ترتیبی بده که نیک نظر از مردم عذرخواهی یا اظهار پشیمانی کنه .......
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » شنبه اکتبر 08, 2011 1:07 pm
البته یادم رفت بگم ، انصافا" از لحاظ بدنی آمادست و اون چیزی که تو تمرینات میبینیم ، خداییش و به دور از تعصب ! اگه نگیم از ممد مختاری آماده تر نیست ، هم تراز همونه ......... در کل به نظر من با برقراری شروط گفته شده ، میتونه بیاد تو تیم

just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط arvand » شنبه اکتبر 08, 2011 1:11 pm
[quote:bc38b8f1d1="miladcivil"]به نظر من اگه این بیاد ، چون بازیکن چند پسته هست و هم دفاع وسط و هم کنار و هم هافبک دفاعی کار میکنه ، بیاد رو نیمکت بشینه بد نیست ، حد اقلش اینه گیلکه و سابقه بازی تو رشت رو داره ! اما یه موضوعی باید رعایت بشه و اینکه بازیکنانی مثل میلاد نصرتی و سیامک سرلک و فرزاد محمدی و محمد کریمی و ..... که فقط نقش بازیکن تمرینی رو دارن و پول بیخودی میگیرن،در نیم فصل از تیم برن . در مورد حرکت زشتش هم فکر میکنم با اون شعاری که بچه ها تو اولین جلسه تمرین دادن ، حساب کار دستش اومد و فهمیده چه اشتباهی کرده و باید یه طوری با یکی از مسئولین رابطه برقرار کنیم تا ترتیبی بده که نیک نظر از مردم عذرخواهی یا اظهار پشیمانی کنه .......[/quote:bc38b8f1d1]
فرزاد محمدی به نظرم بازیکنه خوبیه بهش میدان داده نشده اگه فرصته بازی براش پیش بیاد خودشو نشون میده.تو بازی دوستانه ی قبل لیگ به استقلال جنوب یه گله خیلی خوب زد
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط arvand » شنبه اکتبر 08, 2011 1:19 pm
[quote:33241ab6d0="kasra"]فرزاد محمدی از کریمی بهتر به نظر میرسه ولی نمیدونم چرا اصلا بهش بازی نمیدن؟؟

[/quote:33241ab6d0]
به نظر نمیرسه من مطمئنم بهتره.خیلیم خوش استیله.
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 08, 2011 1:25 pm
من کلا زا فرزاد محمدی خوشم نمیاد هم از قیافش و هم از طرز بازیش که نه استارت داره ، نه تکنیک و نه رو هوا کاری میتونه بکنه !! و فقط پول خوب میگیره ! واقعا این آقای گل بود ؟؟
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط miladcivil » شنبه اکتبر 08, 2011 1:27 pm
[quote:47532234ba="arvand"][quote:47532234ba="miladcivil"]به نظر من اگه این بیاد ، چون بازیکن چند پسته هست و هم دفاع وسط و هم کنار و هم هافبک دفاعی کار میکنه ، بیاد رو نیمکت بشینه بد نیست ، حد اقلش اینه گیلکه و سابقه بازی تو رشت رو داره ! اما یه موضوعی باید رعایت بشه و اینکه بازیکنانی مثل میلاد نصرتی و سیامک سرلک و فرزاد محمدی و محمد کریمی و ..... که فقط نقش بازیکن تمرینی رو دارن و پول بیخودی میگیرن،در نیم فصل از تیم برن . در مورد حرکت زشتش هم فکر میکنم با اون شعاری که بچه ها تو اولین جلسه تمرین دادن ، حساب کار دستش اومد و فهمیده چه اشتباهی کرده و باید یه طوری با یکی از مسئولین رابطه برقرار کنیم تا ترتیبی بده که نیک نظر از مردم عذرخواهی یا اظهار پشیمانی کنه .......[/quote:47532234ba]
فرزاد محمدی به نظرم بازیکنه خوبیه بهش میدان داده نشده اگه فرصته بازی براش پیش بیاد خودشو نشون میده.تو بازی دوستانه ی قبل لیگ به استقلال جنوب یه گله خیلی خوب زد[/quote:47532234ba]
درسته که خوش استیله و حتی تو لیگ یک بازیکن خوبی بود ، اما چیزایی ازش دیدم که اصلا" به فکر فوتبال نیست و با اومدن به اینجا فقط پول و ........ دنبال میکنه . هم به نفع خودش و هم تیمه که نیم فصل بره . به نظر منم محمدی از کریمی خیلی بهتره ، اما بنا به همون مسائل تمرینات خوبی نداره و باید قبول کرد کریمی تو تمرینات بهتره . اما ما هم جهانگیر عسگری و هم حسین ابراهیمی و هم چاووشی رو داری که میتونن فوروارد نوک بازی بکنن و عملا" موندن کریمی و محمدی به درد ما نمیخوره . باز میگم این نظر منه ، شاید مربی و مدیر و ...... مسئولین تیم نظر دیگه داشته باشن
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 1:34 pm
به نظر من نیک نظر اصلا خوب نیست

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 09, 2011 7:00 am
جذب یا عدم جذب نیک نظر نقاط ضعف و قوتی برای تیم داره که دوستان بهش اشاره کردند . اما به نظر من فروش چند بازیکن و جذب یک بازیکن نظیر ادینهو یا ابراهیم توره خیلی خیلی می تونه به داماش کمک کنه حالا منظورم فقط مهاجم نیست یک بازیکن کلیدی و به درد بخور ، بنظر من ادینهو و توره جزو بهترین بازیکن های خارجی بودند که توی چند سال اخیر به ایران آمدند .در کل با آمدن نیک نظر به داماش مخالفم .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 09, 2011 11:45 am
اگه آماده باشه میتونه کمکمون کنه.بومی هم که هست
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط mamadkhomami » يکشنبه اکتبر 09, 2011 12:33 pm
اقا باید اظهار ندامت کنه و از تماشاگرا رسما بیاد عدر خواهی کنه ..از نظر کادر فنی باید تایید بشه و امادگیش رو تست کنن اون وقت اگه اکی دادند می تونه بیاد واسه داماش بازی کنه ولی باید بدونه که یک ادم نباید نمک نشناسی کنی و گذشته خودشو فراموش نکنه
-

mamadkhomami
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am
توسط kasra » يکشنبه اکتبر 09, 2011 1:12 pm
[quote:d4cd1edfe2="mamadkhomami"]اقا باید اظهار ندامت کنه و از تماشاگرا رسما بیاد عدر خواهی کنه ..از نظر کادر فنی باید تایید بشه و امادگیش رو تست کنن اون وقت اگه اکی دادند می تونه بیاد واسه داماش بازی کنه ولی باید بدونه که یک ادم نباید نمک نشناسی کنی و گذشته خودشو فراموش نکنه[/quote:d4cd1edfe2]
با این شرط هایی که گذاشتی مسی هم بود الان رد میشد

-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط mamadkhomami » يکشنبه اکتبر 09, 2011 1:19 pm
با این کاری که کرد این شرط واسش چیزی نبود چون هر جای دنیا باشه همین وضعیت واسش پیش میومد ..آدم جایزالخطاست ما هم میتونیم ببخشیمش ولی باید بیاد معذرت خواهی کنه ..
ما ادم بخشنده ای هستیم کسرا (میلاد)جان سعی میکنیم ببخشیمش
-

mamadkhomami
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان