[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط matishka » شنبه اکتبر 08, 2011 8:20 am

چقد این بحث تکراری............هوووووووووووووووووف 8O
خسته شدم دیگهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نمیشه بحثا حول یه محور دیگه بچرخه!!!!!!!!!
نماد کاربر
matishka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه اکتبر 08, 2011 8:25 am

دوست عزیز ما اینجا اجازه توهین به کسیو نمیدیم اگر هم توهینی صورت گرفت زمانی, از شهر همسایه میومدن اینجا و کلی فحاشی تو این سایت می کردن و بچه ها از روی اعصبانیت توهین می کردن بهشون.بهتر یه سر به سایت دوم هوادارن تیم همسایه(سایت اصلی هوادارانشونو نگاه نکردم هنوز) بزنی ببینی که خود یکی از مدیران سایتشون هم فحاشی کرده , چند تا کاربر دیگه سایتشون که جای خود
پ.ن: بنظر من هم این بحثا خیلی تکراری شده تو سایت.
امیدوارم زمانی این فحاشیا تمام بشه,چه در رشت و چه در شهر همسایه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

Re: دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 08, 2011 8:36 am

[quote:6a451a320d="yanosh"]مردم گیلان دارای فرهنگ بالایی هستند ، متاسفانه چند روزی هستش که سایت های مربوط به داماش و ملوان رو نگاه میکنم و میبینم که همش دارن به هم بی حرمتی میکنن ، دربی 13 روز دیگه برگزار میشه . امیدوارم این فحاشی ها یه روزی به پایان برسه . دیگران این 2 هفته رو در نظر دارند . کاری نکنیم که آخرش گیلان سر شکسته بشه .

رشتی و انزلی چی هیچ فرقی با هم ندارند و امیدوارم که این بی حرمتی ها یه روز تموم بشه .[/quote:6a451a320d]

فرهنگ رشت با انزلی اصلا قابل مقایسه نیست ... من خودم هیچ نقطه مشترکی در رشت و انزلی نمیبینم و نخواهم دید . نکته دیگر اینه که جواب دادن به فحاشی با فحاشی کردن فرق میکنه ... تو این سایت تا جایی که من دیدم فقط جواب به فحاشی ها داده شده و اگر هم تکرار بشه باز هم داده میشه . من اعتقاد دارم اگه در مقابل کسانی که از فهم و فرهنگ چیزی ندارند و فحاشی میکنند ساکت باشی ، این نه تنها نشانه قرهنگ بالا نیست بلکه باعث میشه اون طرف پررو تر و گستاخ تر بشه ... در آخر این رو میگم کسی که نفهم باشه رو میشه فهموند ولی کسی که خودش رو به نفهمی بزنه رو کاری نمیشه کرد ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » شنبه اکتبر 08, 2011 8:37 am

ما انقدر میفهمیم که به هم استانیمون توهین نکنیم
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 08, 2011 8:57 am

[quote:91f34e1907="juventufan"]ما انقدر میفهمیم که به هم استانیمون توهین نکنیم[/quote:91f34e1907]

منم همینو میگم ولی یکی باید به انزلی چی ها بفهمونه....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 08, 2011 9:02 am

[quote:679deb77db="meraj130"]خداروشکر توی این سایت این فرهنگ سازی به خوبی جا افتاده[/quote:679deb77db]
تایید 100%
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 9:07 am

فقط داماش شهر باران تازه ما هیچ وقت این کارو نمی کنیم اگه بکنیم مدیر ها نمیذارن :!:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 08, 2011 10:08 am

[quote:48f1fbcbc5="antiros"]دوست عزیز ما اینجا اجازه توهین به کسیو نمیدیم اگر هم توهینی صورت گرفت زمانی, از شهر همسایه میومدن اینجا و کلی فحاشی تو این سایت می کردن و بچه ها از روی اعصبانیت توهین می کردن بهشون.بهتر یه سر به سایت دوم هوادارن تیم همسایه(سایت اصلی هوادارانشونو نگاه نکردم هنوز) بزنی ببینی که خود یکی از مدیران سایتشون هم فحاشی کرده , چند تا کاربر دیگه سایتشون که جای خود
امیدوارم زمانی این فحاشیا تمام بشه,چه در رشت و چه در شهر همسایه[/quote:48f1fbcbc5]

من هم امیدوارم این فحاشی ها از بین بره...
ببینید دوستان ما اصلا با پاسخ دادن و کری بدور از کلمات توهین آمیز هیچ مشکلی نداریم و خوشبختانه اکثریت دوستان کلمات فحش آلود رو از پاسخ هاشون حذف کردند که از اونها تشکر میکنم چرا که ما هدفمون از ابتدا این بوده که محیطی سالم رو در این سایت داشته باشیم و هنوز هم به این معتقدیم .
حالا اینجا antiros گفت یکی از مدیران سایت فلان...و این آقای yanosh هم گفت هر دو سایت 15-20 هزار بازدید.. من بارها از دوستان خواستم و سعی میکنم هر بار که چنین بحثی پیش اومد بگم که دوستان لطف کنند اصلا اون سایت رو که مجموعا 4-5 کاربر کودک داره که خودشون هم مدیر اند هم کاربرها و جایی که تمام آمارهای بازدیدشون 10-12 برابر میشه به شکل تقلبی رو لحاظ نکنند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

Re: دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 10:13 am

[quote:f6ea568a3c="pedram_1367"][quote:f6ea568a3c="yanosh"]مردم گیلان دارای فرهنگ بالایی هستند ، متاسفانه چند روزی هستش که سایت های مربوط به داماش و ملوان رو نگاه میکنم و میبینم که همش دارن به هم بی حرمتی میکنن ، دربی 13 روز دیگه برگزار میشه . امیدوارم این فحاشی ها یه روزی به پایان برسه . دیگران این 2 هفته رو در نظر دارند . کاری نکنیم که آخرش گیلان سر شکسته بشه .

رشتی و انزلی چی هیچ فرقی با هم ندارند و امیدوارم که این بی حرمتی ها یه روز تموم بشه .[/quote:f6ea568a3c]

فرهنگ رشت با انزلی اصلا قابل مقایسه نیست ... من خودم هیچ نقطه مشترکی در رشت و انزلی نمیبینم و نخواهم دید . نکته دیگر اینه که جواب دادن به فحاشی با فحاشی کردن فرق میکنه ... تو این سایت تا جایی که من دیدم فقط جواب به فحاشی ها داده شده و اگر هم تکرار بشه باز هم داده میشه . من اعتقاد دارم اگه در مقابل کسانی که از فهم و فرهنگ چیزی ندارند و فحاشی میکنند ساکت باشی ، این نه تنها نشانه قرهنگ بالا نیست بلکه باعث میشه اون طرف پررو تر و گستاخ تر بشه ... در آخر این رو میگم کسی که نفهم باشه رو میشه فهموند ولی کسی که خودش رو به نفهمی بزنه رو کاری نمیشه کرد ....[/quote:f6ea568a3c]

دوست عزیز این مشکل به وجود آمده فقط و فقط یه دلیل داره و اونهم وجود افرادی با طرز تفکر شما در هر دو سایته ، شما ادعای برتری طلبی دارید اونا هم به همین شکل در صورتی که رشت و انزلی از لحاظ فرهنگی هیچ برتری نسبت به هم نداشته و ندارند ، دوست عزیز اگه من اومدم تو این دو تا سایت دارم این بحث رو انجام میدم به خاطر این نیست که مردم رشت و انزلی با هم مشکل دارند ، نه اصلا اینطور نیست ، اونایی که با هم مشکل دارن در اقلیت هستند و معمولا از اقشار پائین و با سطح تفکر بسیار پائین هستند ، من هم خودم از همین قشر هستم اما سعی کردم از این مسائل دور باشم .

شما ها ( منظور هر دو طرف این دعوا هستش ) فکر میکنید که نسبت به دیگری خیلی برتری دارید و شروع میکنید به تحقیر کردن هم و این یعنی خود زنی ، بعضی ها صحبت از اتحاد میکنند ، دوستان چه اتحادی ؟ مگه اینجا جنگ شده که ما بخوایم متحد بشیم ؟ ما همه در مرحله اول انسانیم و عقل داریم ، هر کی که توهین میکنه خیلی ضعیفه ، کری خوندن خوبه اما به شرطی که هر دو طرف ظرفیت داشته باشند .

دوستانی که فکر میکنند اینجا جنگ شده ، اصلا از این خبرها نیست ، 99 درصد مردم رشت و انزلی هیچ مشکلی نسبت به هم ندارند و این رو به جد میگم ، جز اون یک درصدی که سعی دارند عقده هاشون رو با فحاشی خالی کنند .

2 هفته دیگه دربی برگذار میشه ، در استادیوم انزلی به رشتی ها فحاشی میشه و به این شک نکنید ، و جواب این فحاشی ها هم در رشت داده میشه ، اما خارج از این استادیوم ها نه من انزلی چی و نه تو رشتی هیچ کدوم با هم جنگ نداریم . متاسفانه عده ای ورزشگاه رو با جای دیگه اشتباه میگیرن ، و این باعث به وجود اومدن این خود زنی ها میشه.

در مورد مدیران دو تا سایت هم باید بگم ، که هیچ کدوم نباید نسبت به تیم حریف جهت بگیرند . به هیچ عنوان این کار درستی نیست چون به کاربران اجازه میدید که نسبت به طرف مقابل موضع غیر واقعی بگیرند.
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 10:20 am

[quote:5a4332bd0a="MEHRDAD"][quote:5a4332bd0a="antiros"]دوست عزیز ما اینجا اجازه توهین به کسیو نمیدیم اگر هم توهینی صورت گرفت زمانی, از شهر همسایه میومدن اینجا و کلی فحاشی تو این سایت می کردن و بچه ها از روی اعصبانیت توهین می کردن بهشون.بهتر یه سر به سایت دوم هوادارن تیم همسایه(سایت اصلی هوادارانشونو نگاه نکردم هنوز) بزنی ببینی که خود یکی از مدیران سایتشون هم فحاشی کرده , چند تا کاربر دیگه سایتشون که جای خود
امیدوارم زمانی این فحاشیا تمام بشه,چه در رشت و چه در شهر همسایه[/quote:5a4332bd0a]

من هم امیدوارم این فحاشی ها از بین بره...
ببینید دوستان ما اصلا با پاسخ دادن و کری بدور از کلمات توهین آمیز هیچ مشکلی نداریم و خوشبختانه اکثریت دوستان کلمات فحش آلود رو از پاسخ هاشون حذف کردند که از اونها تشکر میکنم چرا که ما هدفمون از ابتدا این بوده که محیطی سالم رو در این سایت داشته باشیم و هنوز هم به این معتقدیم .
حالا اینجا antiros گفت یکی از مدیران سایت فلان...و این آقای yanosh هم گفت هر دو سایت 15-20 هزار بازدید.. من بارها از دوستان خواستم و سعی میکنم هر بار که چنین بحثی پیش اومد بگم که دوستان لطف کنند اصلا اون سایت رو که مجموعا 4-5 کاربر کودک داره که خودشون هم مدیر اند هم کاربرها و جایی که تمام آمارهای بازدیدشون 10-12 برابر میشه به شکل تقلبی رو لحاظ نکنند .[/quote:5a4332bd0a]

ادمین گرامی بحث من اصلا به این دوتا سایت مربوط نمیشه چون سایت های دیگه ای هم این وسط وجود دارند ، اما در واقع درگیری های لفظی واقعی بین این دو تا سایت شکل گرفته ، کاری هم به آمار و ارقام ندارم ، و کاری هم ندارم که کی داره تقلب میکنه و کی کارش درسته ، اگه به فرض هر دو سایت روزی 100 بازدید کننده هم داشته باشند این یه ننگه که بخواد تو این دو تا سایت نسبت به هم فحاشی صورت بگیره . و خواهر و مادر هم و نشانه بگیریم .من بحث آمار رو به لحاظ تکمیل صحبت هام عرض کردم وگرنه مهم نیست که این سایت یک ملیون بازدید کننده داشته باشه و اون سایت دو میلیون . مهم محتوا سایت هستش که بعضی ها دارند با رفتارهاشون فضای مجازی رو آلوده میکنند.
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 08, 2011 10:39 am

yanosh : ببینید خیلی از خود همشهریان شما که اسم نمیبرم به ما گفتند که اون سایت دوم توسط چند کودک بازدید و گردانده میشه پس لطفا اصلا این دو سایت رو با هم مقایسه نکنید!
وقتی اعلام کردیم به لحاظ بازدید در طول مدت یک سال به پربازدیدترین سایت ورزشی شمال تبدیل شدیم خیلی از دوستان در سایت های دیگر اومدند و گفتند که ما به دلیل این مشکلاتی که برای ما بوجود اومده اومدیم پایین تر و ما هم قبول کردیم اما اذعان نکردند که اشتباهه و اونوقت یه بنده خدا میاد میگه اینجا 10-12 کاربر داره و سعی داره حرف های خودمون رو مثلا به خودمون جواب بده ... خب این از همین پایه تفکرات منقوصشون رو نشون میده.
در مورد بحث محتوا هم که گفتی کاملا مشخصه کدوم سایت محتوا داره و فعالیت درش انجام میشه... سایتی که فحش آزاد هست و همین الان هم میتونی بری توش مشاهده کنی یا سایتی که کلمات و کامنت های فحش آلود حذف میشند.
من به شخصه به غیر از اینکه مخالفم فحاشی وجود داشته باشه با بحث های مداوم در مورد قضیه رشت و انزلی هم کاملا مخالف هستم که متاسفانه سرچشمه زیاد شدن این بحث ها فقط همون چند فرد با افکار بچگانه هستند و شاید سرمنشا اصلی هم همون شخصی هست که پسوند آج بیشه رو در فامیلیش قرار داده و اینطور رفتار میکنه .

به هر حال من باز هم از بچه ها میخوام که اصلا توجه به این افراد نشون ندند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط onlyrasht » شنبه اکتبر 08, 2011 10:59 am

اون سایتو ولش کن...

.. بازی اول میزبان اونا هستند ..اگه میتونی برو اونورو درست کنند ... اینجا کوچکترین کلمه ای که یه ذره توهین داشته باشه رو حذف میکنند ...
....

این تفرقه اینقدر جا افتاده که بقیه استانها تو بازیهای دیگه سوء استفاده میکنند ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 11:01 am

[quote:e6525a19d3="MEHRDAD"]yanosh : ببینید خیلی از خود همشهریان شما که اسم نمیبرم به ما گفتند که اون سایت دوم توسط چند کودک بازدید و گردانده میشه پس لطفا اصلا این دو سایت رو با هم مقایسه نکنید!
وقتی اعلام کردیم به لحاظ بازدید در طول مدت یک سال به پربازدیدترین سایت ورزشی شمال تبدیل شدیم خیلی از دوستان در سایت های دیگر اومدند و گفتند که ما به دلیل این مشکلاتی که برای ما بوجود اومده اومدیم پایین تر و ما هم قبول کردیم اما اذعان نکردند که اشتباهه و اونوقت یه بنده خدا میاد میگه اینجا 10-12 کاربر داره و سعی داره حرف های خودمون رو مثلا به خودمون جواب بده ... خب این از همین پایه تفکرات منقوصشون رو نشون میده.
در مورد بحث محتوا هم که گفتی کاملا مشخصه کدوم سایت محتوا داره و فعالیت درش انجام میشه... سایتی که فحش آزاد هست و همین الان هم میتونی بری توش مشاهده کنی یا سایتی که کلمات و کامنت های فحش آلود حذف میشند.
من به شخصه به غیر از اینکه مخالفم فحاشی وجود داشته باشه با بحث های مداوم در مورد قضیه رشت و انزلی هم کاملا مخالف هستم که متاسفانه سرچشمه زیاد شدن این بحث ها فقط همون چند فرد با افکار بچگانه هستند و شاید سرمنشا اصلی هم همون شخصی هست که پسوند آج بیشه رو در فامیلیش قرار داده و اینطور رفتار میکنه .

به هر حال من باز هم از بچه ها میخوام که اصلا توجه به این افراد نشون ندند.[/quote:e6525a19d3]

خیلی جالبه ، دقیقا همون حرفهایی که اونا میزنند اینجا هم نمود پیدا کرد . اونا هم میگن ما طالب دوستی بودیم اما مدیریت شما باعث بیشتر شدن اختلافات شد.

ادمین گرامی هیچکس قصد مقایسه این دو تا سایت رو نداره ، شما از لحاظی خوب کار کردید و اونا هم از جهاتی خوب پس مقایسه در مورد این دو سایت اشتباهه ، شما اومدید یه سایتی ایجاد کردید به نام وارش اسپرت ، سایتی که به گفته خود شما برای تمام ورزش های شهر رشت هستش ، اما در این سایت فقط داره به یه چیز پرداخته میشه و این یعنی تناقض.
اونها هم بعد از چند سال که یک سایت در خور شان مردم انزلی برای تیم شهرشون وجود نداشت همت کردند و اون سایت حرفه ای و داینامیک رو راه اندازی کردند ، اونها هم شعارهایی دادند که الان با اعمالشون تناقض داره .

هر دو گروه در گفتار و رفتارتون تناقض وجود داره ، و هر دو همدیگر رو متهم میکنید . واین رویه به جایی نمیرسه .

چقدر تلاش کردید ( منظور هر دو گروه ) که در نحوه مدیریت این فضای مجازی که در اختیار شما قرار گرفته بکوشید که بدور از فحاشی و اختلاف مدیریت بشه .

ادمین گرامی شما به عنوان مدیر نباید به موضوع جهت بدید ، نحوه گفتار شما به شکلی هستش که اگه فردی از اون سایت بیاد اینجا نمیتونه تحمل کنه و مجبور میشه ضعف ها و خطاهای شما رو آشکار کنه و سر انجام هم اخراج میشه.

در اونجا هم به همین شکل ، متاسفانه مدیران تالار گفتمان اون سایت یکم موضع گیری میکنند و دلیل خودشون رو دارند که اونها یه زمانی کوتاه اومدن ولی شما در جواب کوتاه اومدنشون رفتار بدتری انجام دادید.

در هر صورت باید حرفهای هر دو گروه شنیده بشه .

من یه پیشنهاد برای هر دو مدیر این دو تا سایت دارم ، اگه دوست دارید شفاف سازی کنید تا دیگران از ماهیت هر دو آگاه بشن یه مناظره صوتی با هم انجام بدید و در سایت خودتون منتشر کنید . اینجوری هر دو گروه در مورد سوالها و جوابها میتونن شرکت کنند و سرانجام این کاربران دو سایت هستند که واقعیت ها رو میفهمن .

و اگه دوست ندارید که این اتفاق بیفته پس نسبت به هم موضع گیری نکنید . چون به عنوان مدیران دو تا سایت اصلا خوبیت نداره که کاربران خط شما رو دنبال کنند.
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 08, 2011 11:12 am

آقای yanosh ، نکات اصلی را دوستان عنوان کردند اما یک نکته بسیار ساده وجود داره که می خوام بهش اشاره کنم ؛ همین که شما توی سایت هوادارن داماش به این راحتی و در فضایی کاملاً دوستانه در حال مذاکره یا مناظره هستید ، بیانگر بسیاری از تفاوت های رشت و انزلی هست ؛ فکر می کنید اگه یک همچین تاپیکی توی سایت انزلی چی ها بود به این راحتی اجازه مذاکره بوجود می آمد؟ اصلاً اجازه نوشتن یک کامنت ، در حد نوشته شما فراهم می شد ؟ مطمئناً نه ؛ نمی دونم شما یک کامنت پر از توهین و فحاشی رو که همین چند روز پیش توسط همشهری جنابعالی توی سایت گذاشته شده بود رو مشاهده کردید ؟ واقعاً این طرز تفکر اون فرد !!!! با هیچ اصول غیر اخلاقی هم ، همسان و قابل توجیه نیست و نبود و همین یک مدرک ، بیانگر بسیاری از تفاوتهای فرهنگی و . . . می باشد . اگرچه در انزلی هم انسانهای بسیار شریفی وجود دارند اما عیار هر شهر را باید با نیمه خالی آن سنجید و لاغیر . هر چه این نیمه خالی از لحاظ کمیت بیشتر( خالی تر) باشد ، وضعیت فرهنگی آن شهر بحرانی تر است . ختم کلام اینکه سایت هواداران داماش شهر باران بی شک ، پاک ترین و متعصب ترین سایت ایران می باشد.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 08, 2011 11:20 am

تو این کامنت آخرت خیلی چیزها روشن شد ... من از شما و همه دوستان و مخصوصا خودم خیلی عذر میخوام که اسم اون سایت رو چندین بار تکرار کردم (بنا بر دلایلی که بهم روشن شد ) :D
بنده خیلی صراحتا اعلام میکنم دنبال دوستی و اتحاد نیستیم بلکه دنبال راهی برای پایان دادن این فحاشی های شدید در رشت و انزلی چه در داخل سایت و چه خارج از اون هستیم و خیلی هم دوست دارم که بچه های تارنمای هواداران داماش گیلان ، وارش اسپرت به اون سایت اهمیتی ندند همونطوری که من با این همه توهینی که به من میکنند بهشون اهمیت نمیدم و البته این هیچ ربطی به تلاش های ما برای بهبود شرایط استادیوم ها نداره و البته ربطی هم به رقابت نخواهد داشت.

از دوستان دیگه هم حتی الامکان میخوام به این بحث پایان بدن...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان