توسط meshkiabi » شنبه اکتبر 08, 2011 7:07 am
[quote:149442dc46="yanosh"]دوستان گرامی من اصلا یه آدم زیاد فوتبالی نیستم که بخوام در مورد فوتبال تخصصی با شما صحبت کنم ، من فوتبال رو به چشم یه تفریح میبینم نه چیز دیگه ای ، برنامه های ورزشی رو از جمله نود دنبال میکنم ، تا از شرایط حاکم بر فوتبال آگاهی داشته باشم ، یادمه تو یکی از برنامه های ورزشی مایلی کهن گفت همه جای دنیا دارن از فوتبال لذت میبرند اما تو ایران فقط جنگ میکنند.
تو یه جای دیگه هم یادمه که مهدوی کیا میگفت مردم آلمان فوتبال رو به چشم یه مراسم جشن انزلیچی میبینند و از صبح میرن استادیوم اونجا با خانواده نهار میخورند و تفریح میکنند و فوتبال نگاه میکنند و بعد فوتبال هم کنسرت تماشا میکنند و شب برمیگردن خونه . اما اینجا ماها باید بریم تو استادیو از اول بازی تا آخر بازی فحش بشنویم و این هم دلایل خودش رو داره .
دوست عزیز من خودم یه انزلی چی هستم و برام این مسائلی که دو طرف خیلی واسشون مهمه ، زیاد مهم نیست ، من به خاطر خود نفس فوتبال و ورزش از تیم شهرم طرفداری میکنم نه به خاطر مسائل حاشیه ای .
من حرفم اینه که درست نیست تو فضای سایبر که کل دنیا میان و میخونن و هر دو سایت هم طرفداران منحصر به فرد خودشون رو دارن و روزی حداقل 15 هزار بازدید دارن ، به هم فحاشی کنیم .
فارغ از اینکه چه کسی شروع کردو چه کسی ادامه داد ، فرهنگ سازی این نیست که دروغ به هم بگیم ، این مسائل در هر دو سایت به وضوح دیده میشه و گاها آدم رو میرنجونه .
امیدوارم فوتبال و تیم های دو شهر رو به خاطر خودشون دوست داشته باشید نه به خاطر مسائل حاشیه ای .[/quote:149442dc46]
چی میشد که همشهریاتم مثل خودت فکر می کردن!!!!! اما.....
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم