[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 888 » پنج شنبه اکتبر 06, 2011 1:05 pm

اين يک محروميت سياسي است

باشگاه رئال مادريد راي صادر شده براي مورينيو و کمک مربي بارسلونا را کاملا سياسي توصيف و به فدراسيون فوتبال اسپانيا اعتراض کرد.

دو روز پیش کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید را به خاطر درگیری با کمک مربی بارسلونا و حرکت زشت او در پایان بازی دو جلسه محروم کرد.
جنگ روانی و حرکات توهین آمیز تیتو ویلانووا نیز با یک جلسه محرومیت از حضور بر روی نیمکت همراه بود.
هر دو نفر نیز به پرداخت 600 یورو به حساب ذخیره فدراسیون فوتبال اسپانیا جریمه شدند و باشگاه رئال‌مادرید نیز به مبلغ 180 یورو محکوم شد.

ارقام کوچک اشاره شده مسلما برای ابرمردان ثروتمند دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید به حساب نمی‌آیند؛ اما آنها باید از وقت خود برای پرداخت حضوری این مبالغ به صورت رسمی کنار بگذارند و حق ندارند این کار را از طریق وکیل خود انجام دهند.

باشگاه رئال مادرید که خوب می‌داند در این میان هیچ شکایتی از سوی بارسلونا وجود نداشته تصمیم اخیر فدراسیون فوتبال اسپانیا را یک تصمیم کاملا سیاسی توصیف کرده و آن را پاسخی به عدم مشارکت مالی رئال مادرید در طرح های این فدراسیون خوانده است.

نکته اشاره شده در اعتراض رئال مادرید این است که 4 دوربین حرکت مورینیو را فیلمبرداری کرده؛ اما دو دوربینی که حرکت کمک مربی گواردیولا را ثبت کرده‌اند هیچ فیلمی را در اختیار رسانه ها نگذاشته و فدراسیون فوتبال از توهین گواردیولا به رئال مادریدی ها در تونل نیوکمپ اظهار بی اطلاعی می‌کند و شاهدان این ماجرا را به رسمیت نمی شناسد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 06, 2011 5:47 pm

فن پرسي: شايد به يک تيم انگليسي ديگر بروم

گائل کليشي و سمير نصري هم تيمي هاي سابق فان پرسي تابستان امسال آرسنال را به مقصد من سيتي ترک کردند، او نيز احتمال پيوستن به اين تيم را رد نمي کند.

رابین فن پرسی، کاپیتان آرسنال، اعلام کرد ممکن است بعد از پایان قراردادش با این باشگاه، به یکی از رقبای لیگ برتری توپچی ها بپیوندد. بعد از جدایی فابرگاس و نصری و شروع اسف بار آرسنالی ها در رقابت های این فصل، هواداران آرسنال به شدت نگران جدایی احتمالی کاپیتان جدیدشان هستند اما این مهاجم هلندی قصد ندارد تا پایان فصل در این مورد تصمیم گیری کند.
فن پرسی در گفتگو با نشریه تایمز گفت:" نمی دانم چه کار تصمیمی خواهم گرفت. نمی توانم آینده را پیش بینی کنم. هر بازیکنی تاریخچه خودش را دارد و تنها بعد از آن می توان فهمید که چه اتفاقی رخ خواهد داد."
گائل کلیشی و سمیر نصری هم تیمی های سابق فان پرسی تابستان امسال آرسنال را به مقصد من سیتی ترک کردند، او نیز احتمال پیوستن به این تیم را رد نمی کند.
"نمی دانم، هنوز هیچ چیز مشخص نیست. وقتی تازه به آرسنال آمده بودم ما منچسترسیتی را خیلی راحت شکست دادیم اما در سال های اخیر تغییرات زیادی در لیگ برتر به وجود آمده است. ما در این فصل چند بازیکن کلیدی خود را از دست داده ایم و این باعث افت آرسنال شده است. امیدوارم بتوانیم با تدابیر سرمربی تیم بار دیگر به دوران اوج بازگردیم." فان پرسی در مورد احتمال ترک انگلیس گفت:"به نظرم لیگ برتر هنوز بهترین لیگ فوتبال جهان است و می خواهم ادامه فوتبالم را هم در انگلیس باشم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه اکتبر 06, 2011 8:22 pm

رائول آلبيول: مشکلي با مورينيو ندارم

اين مدافع سابق والنسيا هنوز نتوانسته جاي ثابتي در ترکيب اصلي رئال پيدا کند و در حالي روي نيمکت مي نشيند که رافائل واران، مدافع جوان فرانسوي، در ترکيب اصلي کهکشاني ها قرار مي گيرد.

رائول آلبیول، مدافع رئال مادرید، اعلام کرد که می خواهد در سانتیاگو برنابئو بماند و تاکید کرد که مشکلی با مورینیو ندارد.

این مدافع سابق والنسیا هنوز نتوانسته جای ثابتی در ترکیب اصلی رئال پیدا کند و در حالی روی نیمکت می نشیند که رافائل واران، مدافع جوان فرانسوی، در ترکیب اصلی کهکشانی ها قرار می گیرد.

با این وجود، او که خود را برای دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک در مقدماتی یورو 2012 آماده می کند، اعلام کرد مشکلی با آقای خاص ندارد.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" من مشکلی با مورینیو ندارم. من فرصت چندانی برای بازی ندارم اما به سختی کار می کنم تا کیفیت بازی ام را به مربی تیم ثابت کنم.

این کار آسانی نیست اما تمام تلاشم را می کنم تا به ترکیب اصلی تیم برگردم. کسی به من نگفته که باشگاه را تر کنم و خودم هم چنین قصدی ندارم.
همه بازیکنان تیم فرصت یکسانی دارند من باید سخت کار کنم تا بهتر شوم."
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » جمعه اکتبر 07, 2011 6:33 am

رمزي: آرسنال به روزهاي اوجش بازمي گردد

توپچي ها بعد از شروعي نااميد کننده در رقابتهاي فصل جديد ليگ برتر هم اکنون در جايگاه پانزدهم قرار دارند.

آرون رمزی هافبک باشگاه آرسنال معقتد است این تیم به زودی به روزهای اوج خود بازمی گردد اما باید سریعا وضعیت خط دفاعی خود را انزلیچی دهد.

توپچی ها در هفت بازی ابتدایی خود در لیگ برتر 16 گل دریافت کرده اند و اکنون در رده پانزدهم جدول رده بندی قرار دارند.

رمزی در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:" شرایط سختی را پشت سر گذاشته ایم اما مطمئنم به زودی به روزهای خوب خود باز می گردیم."

"ما باید سریعا خط دفاع خود را سر وسامان دهیم. آرسنال بازیکن خوبی در اختیار دارد و می توانیم به موفقیت برسیم."

رمزی همچنین اعلام کرد هم تیمی اش در تیم ملی ولز چیزی در مورد پیروزی تاتنهام مقابل آرسنال به او نگفته است.

" بیل تا به حال چیزی در مورد این بازی به من نگفته است. خوشحالم که بار دیگر می توانم در کنار بازیکنان تیم ملی تمرین کنم و به میدان بروم."

دیدار تیم های ولز و سوئیس از چارچوب مقدماتی یورو 2012 فردا شب در استادیوم لیبرتی برگزرا خواهد شد و این در حالی است که تیم میزبان دیگر شانسی برای صعود به رقابتهای یورو 2012 ندارد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه اکتبر 07, 2011 9:35 am

[size=18:76e67b14a1]کاکا: مورینیو به من کمک کرد تا به اوج بازگردم /گاهی وقتها گریه می کردم[/size:76e67b14a1]

ک[color=indigo:76e67b14a1]اکا بازی ساز برزیلی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که ژوزه مورینیو نقش موثری در بازگشت او به روزهای اوج داشته است

کاکا که در طول سال گذشته با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و از زمان پیوستنش به رئال نتوانسته چندان تاثیرگذار باشد، در هفته های اخیر یکی از ستاره های تیم مادریدی بوده

این درحالی بود که در طول تابستان صحبتهای مختلفی درمورد احتمال جدایی کاکا از رئال به گوش می رسید ولی این ستاره 29 ساله درمادرید ماند و تابه حال در تمامی تورنمنتها در 8 دیدار برای رئال به میدان رفته است.کاکا در گفت و گو با رئال مادرید تی وی به این نکته اشاره کرد که ژوزه مورینیو همواره به او کمک کرده است:« من تنها می توانم ازمورینیو به تعریف و تمجید بپردازم. او هرکاری که می توانست برایم انجام داد؛ او می توانست خیلی راحت کاری کند که من از رئال بروم. او می توانست بگوید:« بازیکنی که مسئولیت زیادی بردوشش است، از عهده این کار بر نمی آید ؛ ما او را می فروشیم و بازیکن دیگری را به جای او می آوریم. او بازیکنی نیست که من او را خریده باشم.»

کاکا ادامه داد:« ولی درنهایت این طور نبود و مورینیو همیشه به من کمک کرد.در دنیای فوتبال این طبیعی است که مربی به بازیکنانش اعتماد داشته باشد ولی این اعتماد در زمین تمرین و درزمین بازی به دست می آید. باور من این است که من کم کم در حال جلب اعتماد مربی ام هستم. کار خیلی سختی است.چون من در برخی از جلسات تمرینی فاجعه بودم.این هیچ وقت مشکل او نبود؛ و مشکل من بود. در نهایت مورینیو درکنار من ماند و به من کمک کرد و از من خواست تا آرام و صبور باشم.»

کاکا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها انتقادات اطراف او را نگران می کند. چرا که او به دلیل مصدومیتهای پیاپی در دو سال اول حضورش در رئال تنها در 51 بازی برای این تیم به میدان رفته:« من بارها گریه کردم؛ چون هیچ دلیلی نمی بینم که چرااوضاع بروفق مراد پیش نمی رود. سعی کردم تا کارهایی که ورزشکاران دیگر انجام می دهند را انجام دهم؛ خوب می خوابیدم و مراقب خودم بود. گاهی وقتها بعد از یک بازی وقتی به خانه می رسیدم، به تنهایی تمرین می کردم تا بتوانم آمادگی ام را به دست بیاورم. فوتبال دراین روزها به آمادگی فیزیکی بالایی نیاز دارد و اگر آماده نباشی بازیکنان حریف از سد تو عبور می کنند. من الان نتیجه تلاشهای زیادم را می گیرم.»[/color:76e67b14a1]
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه اکتبر 07, 2011 9:54 am

[size=18:6cf2e3c8b2]یوفا و جریمه 110 هزار یورویی بارسلونا[/size:6cf2e3c8b2]

[color=darkblue:6cf2e3c8b2]سایت گل- کمیسیون کنترل و انضباطی یوفا تصمیم گرفت تا تیم فوتبال بارسلونا را به خاطر رفتارهای هوادارانش در جریان دیدار سوپرکاپ اروپا و در دیداراین تیم مقابل پورتو، 110 هزار یورو جریمه کند

درجریان این دیدار بود که هواداران رادیکال بارسلونا مشعلهایی را پرتاب می کردند که همین رفتارنادرست آنها باعث شد تا چنین جریمه ای برای تیم کاتالان درنظر گرفته شود

بدین ترتیب باشگاه بارسلونا ده روز فرصت دارد تا نسبت به حکمی که یوفا برای تیمش درنظر گرفته درخواست تجدید نظر کند. البته بارسلونا تا به امروز تلاشی برای ارائه درخواست تجدید نظر نداشته[/color:6cf2e3c8b2]
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه اکتبر 07, 2011 10:26 am

[color=darkblue:9e465c2418]روبرتو کارلوس: آنژی می خواهد کریس رونالدو و مورینیو را به خدمت بگیرد[/color:9e465c2418]

[color=indigo:9e465c2418]سرمربی موقت آنژی از اهداف این باشگاه پرده برداشت[/color:9e465c2418]

[color=black:9e465c2418]سایت گل- روبرتو کارلوس، مدافع و مربی موقت باشگاه آنژی ماخاچ قلعه، اعلام کرد این باشگاه به دنبال به خدمت گرفتن کریس رونالدو و ژوزه مورینیو، سرمربی و ستاره رئال مادرید است.

او در گفتگو با برنامه پونتو پلوتا گفت:" من دوست دارم باشگاه آنژی کریس رونالدو را به خدمت بگیرد. من با نیمار هم صحبت کردم و اگر رئال یا بارسا نتوانند او را به خدمت بگیرند، ما او را خواهیم خرید.

هدف بعدی ما استخدام مورینیو است اما نه فقط او. ما با چند مربی باتجربه دیگر هم صحبت کرده ایم. ما می خواهیم آنژی را به تیمی مانند رئال و بارسا تبدیل کنیم."
[/color:9e465c2418]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه اکتبر 07, 2011 10:31 am

[align=center:92c32a02c2][color=indigo:92c32a02c2]گواردیولا:نمی خواهم با بارسا قرارداد طولانی ببندم/بزرگترین سرمایه این است که عاشق شغلت باشی[/color:92c32a02c2]

[color=blue:92c32a02c2]مربی موفق اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که برای آنکه بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد به آزادی نیاز دارد[/color:92c32a02c2]

[color=black:92c32a02c2]سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که زمانی که قراردادی طولانی مدت با تیم نداشته باشد، بهترین عملکرد را خواهد داشت؛ چرا که به آزادی نیاز دارد تا درمورد اینده خودش تصمیم گیری کند

این مربی 40 ساله در تابستان سال 2008 جانشین فرانک ریکارد شد و از آن زمان تاکنون 3قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جامهای دیگری را با تیم کاتالان کسب کرده

دراین میان و با وجود تمام این موفقیتها گواردیولا حاضر به امضای قراردادی طولانی مدت با بارسا نیتس و ترجیح می دهد تا هر سال قراردادی یک ساله را با بارسا به امضا برساند:«هر روز فکر می کنم که شاید فردا تیم را ترک کنم. زمانی که بدانم که این آزادی را دارم که در مورد آینده ام تصمیم گیری کنم، بهتر کار می کند. این یک ریسک بزرگ است که ممکن است وقتی قراردادی طولانی را به امضا برسانی، انگیزه و علاقه ات را به کار کردن از دست بدهی. عشق و علاقه و انگیزه از همه چیز مهمتر است. بزرگترین سرمایه ای که کسی ممکن است داشته باشد، این است که کاری که واقعا دوست دارد را انجام دهد.این از نظر من همه چیز است.»

گواردیولا تاژوئن سال 2012 با بارسا قرارداد دارد و خوسه اوروبیتگ،مدیر برنامه های او در صحبتهایی اعلام کرده که پپ از حضور برروی نیمکت بارسا واقعا خوشحال است
[/color:92c32a02c2][/align:92c32a02c2]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » جمعه اکتبر 07, 2011 10:35 am

[color=darkblue:6e66bbdfda]آنژي رسما خواهان ته‌وز شد

باشگاه آنژي ماخاچکالا به طور رسمي براي جذب مهاجم ناراضي تيم منچسترسيتي پيشنهاد داد.[/color:6e66bbdfda]

[color=black:6e66bbdfda] باشگاه آنژی ماخاچکالا که در فصل جاری به خاطر صرف هزینه‌ای کلان برای جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به تیم کهکشانی لیگ حرفه‌ای انزلیچی معروف شده، از چندی قبل در صدد شکار کارلوس ته‌وز بوده است.

روز گذشته یک مقام مسئول این تیم که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگویی با روزنامه توایتن مسکو عنوان کرد: از طریق مدیر برنامه‌های ته‌وز به اطلاع وی رساندیم آنژی می تواند پذیرای‌اش باشد و از همکاری با وی مسرور شود.

این مقام افزود: امیدواریم با ابراز تمایل وی مواجه شویم تا بتوانیم با ارائه پیشنهاد مالی خوب به وی، امکان جذب اش را تیم انگلیسی فراهم کنیم.

ته‌وز که با من‌سیتی قرارداد دارد، در تابستان سال جاری خواهان ترک ‌آبی‌‌های آسمانی برای بازگشت به کشورش جهت همراهی خانواده اش بود که با مخالفت من‌سیتی روبه رو شد. پس از آن مناسبات وی با تیمش، به خصوص شخص روبرتو مانچینی، سرمربی تیم به تیرگی گرایید تا جایی که دو هفته قبل در بازی با بایرن‌مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا با وجود دریافت دستور ورود به میدان از انجام این خواست مربی خودداری کرد.[/color:6e66bbdfda]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 07, 2011 11:31 am

شوخی روز1: بازیکنان دنیای فوتبال شبیه چه کسانی هستند؟ (اوزیل)
چهره اوزیل را به چه کسی تشبیه می کنید؟

سایت گل- همه ماانسانها یک اصل مشترک داریم و مسخره کردن چهره افراد کار مناسبی نیست. چهره افرادی مثل مسعوت اوزیل، کریم بنزما، یوهان کرویف، ساندرو انزلیچی، پپ گواردیولا و .. را همگی در یاد داریم ولی تاکنون با خودتان فکر کرده اید که آنها شبیه چه چیزی یا چه کسی هستند؟

دراینجا تصمیم گرفتیم تا این شوخی روز را باب کنیم و هر روز چهره یکی از حاضران دنیای فوتبال را به شخصیت دیگری تشبیه کنیم.امروز نوبت به مسعوت اوزیل است. به نظرتان او شبیه «فرانکن شتاین جوان » نیست؟به ویژه وقتی که هر دو لبخند برلب دارند

این شوخی روز را هر روز با ما دنبال کنید و هرروز نظرتان را با ما در میان بگذارید. آیا اوزیل شبیه فرانکن شتاین است؟ چهره اوزیل را به چه کسی تشبیه می کنید؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 07, 2011 12:38 pm

روزنامه عامه پسند «تی وی نوتاس»، چاپ مکزیک دیروز خبری منتشر کرد مبنی بر جدایی شکیرا، پاپ استار کلمبیایی از ژرار پیکه، مدافع بارسلونا.
به گزارش این روزنامه، شکیرا و پیکه بیش از یک سال است که نامزد هستند و بیش از شش ماه است که این مسئله را علنی کرده اند. این دو در این مدت بارها و بارها در انظار عمومی ظاهر شدند و روابط همیشه خوبی با هم داشتند. با این حال چند هفته است که این دو در ملع عام دیده نشدند و عکس و خبری از آن ها منتشر نشده است. این درحالی است که چندی پیش خبری از سوی یکی از کاربران توییتر بارگزاری شد مبنی بر خیانت پیکه ۲۴ ساله به نامزد ۳۴ ساله اش. شایعه ای در رسانه های سبک اسپانیایی زبان راه افتاده مبنی بر این که پیکه با یک دختر ۲۰ ساله رابطه داشته و شکیرا به همین دلیل قصد بر جدایی دارد.
با این حال بعد از داغ شدن شایعه جدایی این دو، شکیرا در صفحه توییتر پیکه نوشت:«زنده باد اسپانیا و شماره سه محبوب من» که نشان می دهد این شایعات بی اساس است. حتی سخنگوی شکیرا نیز تاکید کرده که این دو با هم هستند و رابطه خوبی دارند. اما هر چه باشد این دو مدتی است که با هم دیده نشده اند و شایعه خیانت پیکه به واقعیت نزدیک است. برای همین می توان انتظار داشت که رابطه شان به زودی به پایان برسد. هرچند یکی از نزدیکان شکیرا هم به وبسایت «هالیوود رومرز» گفته شکیرا شایعه را شنیده اما ترجیح می دهد کنار پیکه بایستد و آن را تکذیب کند.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 07, 2011 1:13 pm

شوخی روز2: بازیکنان دنیای فوتبال شبیه چه کسانی هستند؟ (پویول)
چهره پویول را به چه کسی تشبیه می کنید؟

سایت گل- همه ما انسانها یک اصل مشترک داریم و مسخره کردن چهره افراد کار مناسبی نیست. چهره افرادی مثل مسعوت اوزیل، کریم بنزما، یوهان کرویف، ساندرو انزلیچی، پپ گواردیولا و .. را همگی در یاد داریم ولی تاکنون با خودتان فکر کرده اید که آنها شبیه چه چیزی یا چه کسی هستند؟ دراینجا تصمیم گرفتیم تا این شوخی روز را باب کنیم و هر روز چهره یکی از حاضران دنیای فوتبال را به شخصیت دیگری تشبیه کنیم.امروز نوبت به کارلس پویول است. به نظرتان او شبیه «تارزان » نیست؟به ویژه وقتی که هر دو لبخند برلب دارند این شوخی روز را هر روز با ما دنبال کنید و هرروز نظرتان را با ما در میان بگذارید. آیا پویول شبیه تارزان است؟ چهره پویول را به چه کسی تشبیه می کنید؟
سایت گلم خودشو گیر اورده با بازیکنای یوونتوس شوخی کنه خونشو میریزم /8/
تارزان ولی بیشتر شبیه پژمان نوریه :lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 07, 2011 2:33 pm

بازیکنان رئال مادرید ، بازیها را پیش از سوت داور آغاز می کنند . مورینیو و شاگردانش برای هر بازی ، شروع خاصی را در نظر دارند . در واقع این رسوم از زمان ورود بازیکنان به اتوبوس برای رسیدن به استادیوم آغاز می شود و هر کدام از آنها آداب و تشریفات خود را برای ورود به زمین دارند .

موزیک در اتوبوس برای خروج استرس
موزیک ، اولین اقدامی است که در تیم مرسوم است . این ، راهی برای از بین بردن حساسیت در راه ورد به زمین است . این ترانه طولانی است اما به طور مداوم تکرار می شود . نام این ترانه ، "نگران آینده نباش " است که از گروه "حافظان اعتقاد " (The Faith Keepers) ارائه شده است . این گروه از ساراگوساست که این ترانه توسط آدیداس هم در فینال کوپای اخیر و جشن قهرمانی انتخاب شده بود و تیم اعتقاد دارد که خوش شانسی می آورد .

آغاز تشریفات و چک کردن زمین
در زمان ورود به استادیوم ، تشریفات مربوط به رختکن آغاز می شود .برخی دوست ندارند به زمین بروند تا گرم کنند . برخی همچون ژابی آلونسو به زمین می روند تا کوتاهی یا بلندی چمن را چک کنند . علاوه بر آن ، بازیکنانی هستند که سعی می کنند از این فرصت برای فرستادن پیغام ها استفاده کنند . برخی از آنها هم دوست دارند کمی دراز بکشند و با خود خلوت کنند . برخی دیگر هم سعی می کنند که روند بدنی خود را آماده نگه دارند .

مورینیو آخرین دستورات را می دهد و سکوت حاکم می شود
صحبت های مورینیو ، رسمی ترین بخش این مراسم تشریفات است . هیچ کس و هیچ چیز نباید مربی را در زمانی که آخرین دستورات را برای بازی می دهد ، اذیت کند . مورینیو در این لحظه سعی می کند به تیم انگیزه بدهد و بازیکنانش را کاملا آماده کند . تیم هم بدون هیچ حرکتی گوش می دهد .

"لحظه آینه " و خروج
بازیکنان در لحظه آخر خروج از رختکن سعی می کنند که نگاهی به سر و وضع خود داشته باشند . آنها می خواهند که در آخرین لحظه پیش از ورود به زمین ، آخرین توجهات را به چهره هایشان داشته باشند . برخی ژل می زنند . از طرفی ، ترک رختکن گاهی لحظات پر سر و صدایی را ایجاد می کند چرا که برخی از بازیکنان دوست دارند که آخرین نفر بیرون بروند . گاهی حتی کمک داوران هم ناچار می شوند که واسطه گری کنند و آنها را از رختکن بیرون بکشند .

آغوش ها و احساسی شدن ها در تونل
در تونل ، در آغوش گرفتن ها ، خوش و بش ها و دلجویی ها پیش از ورود به زمین صورت می گیرد . ورود به زمین ، لحظه ایست که تمرکز زیادی می خواهد . بازیکنان می خواهند که در مقابل عموم قرار بگیرند و خود را آماده حرکات مرسومشان و ارائه حالت هایشان پیش از ورود به زمین می کنند تا مشخص شود که آماده بازی هستند . حالت و تشریفات خاص هر بازیکن ، بهترین راه برای شناختن اوست . کمتر کسی است که تشریفات و عادت خاصی نداشته باشد .

ایکر ، جوراب هایش را کمی بیرون می کشد و به تیر دروازه تکیه می دهد
کاسیاس درون و بیرون رختکن ، عادت خاص خود را دارد . در زمانی که در رختکن و در حریم خاص خودش است ، کمی به سر و وضعش می رسد (قبلا که ریش داشت به آن هم توجه می کرد) کمی جوراب هایش را بیرون می دهد . در زمین بازی ، پس از خوش و بش با کاپیتان ها ، ایکر ، با سرعت معمول به سمت جایگاهش می رود . در راه رفتنش به دروازه ، سعی می کند که از روی نیم دایره جلوی دروازه اش رد شود و در جایگاه خاص خود قرار می گیرد (سعی می کند همیشه در یک جای خاص دروازه بایستد و در زمان خروج هایش دوباره به همان جا برگردد) سپس لمسی دوست داشتنی با دست چپش به تیرهای دروازه دارد . اینک آماده بازی است .

راموس ، به روی خط محوطه جریمه می رود و دست می زند
او هم به عنوان کاپیتان دوم رئال ، تشریفات خاصی پیش از هر بازی دارد . او با پای راستش وارد زمین می شود ، برای خود صلیب می کشد و سپس به آسمان نگاه می کند . پس از گرفتن عکس تیمی یازده نفره ، به جناح مقابل می رود ، جایی که باید در آن بازی می کند . روی خط محوطه جریمه می ایستد و دست می زند .

هیگوائین ، لی لی می کند
ال پیپیتا ، در زمان ورودش به زمین ، یک عادت خاصی دارد . معمولا با پای راست وارد می شود اما اگر نشد با پای چپ . سپس با همان پایی که وارد شده ، سه بار لی لی می کند . سپس ، با دست راستش زمین را لمس می کند ، صلیب برای خودش می کشد. آربلوا هم در زمان ورود به زمین می پرد . این مدافع ، تنها کسی است که پیش از ورود به زمین ، پرشی دارد و سپس یک دوی درجای سریع می زند .

بسیاری ، صلیب می کشند و با پای خاصی وارد زمین می شوند
اوزیل ، کریستیانو ، دی ماریا و په په ، پیش از ورود به زمین ، حواسشان هست که با پای راست وارد شوند . برخی از آنها هم صلیب می کشند . کاروالیو ، دی ماریا ، راموس و مارسلو . کاکا هم پیش از ورود به زمین و در تونل ، دست هایش را به سمت بالا می گیرد .

کریستیانو و عادتی فوق العاده
کریستیانو فاصله جالب با بقیه اعضای رختکن دارد . با پای راستش وارد زمین می شود ، کمی می دود ، سپس روی زانوهایش کمی پرد و دوباره می دود . این کار خیلی جالب است چرا که بسیاری از کودکان هم سعی می کنند که این کار را به تقلید از بازیکن پرتغالی انجام دهند .

مورینیو : یک خودکار ، یک دفترچه و یک بسته آدامس
مورینیو هم عادت های خاص خود را دارد . مربی پرتغالی همیشه به همراه دفترچه ، خودکار و آدامس وارد زمین می شود . این ، ابزار اساسی او برای هر بازیست و هیچ گاه فراموششان نمی کند .

خدیرا ، ژابی و آلبیول ، از معدود نفرات
آنها ، کسانی هستند که کار خاصی نمی کنند . خدیرا ، آلبیول و ژابی خیلی آرام وارد زمین می شوند ، بدون هیچ عادت خاصی . فقط می خواهند وارد زمین شوند ، توجهی ندارند که با پای راست باشد یا چپ .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abere » جمعه اکتبر 07, 2011 4:26 pm

:.: جدایی پیکه از نامزد مشهورش ( شکیرا ) !!! :.:[
اخیرا برخی شایعات مبنی بر جدایی "شکیرا" و "جرارد پیکه" از یکدیگر منتشر شد که بار دیگر جنجال های مربوط به این شایعات زندگی ورزشی مدافع بارسلونا را به خطر انداخته است.

با وجود این شکیرا در اظهار نظری در این رابطه جدایی خود را از نامزدش تکذیب کرده است.
شکیرا با دروغ خواندن اخبار مربوط به جدایی خود و پیکه اعلام کرده که آنان همچنان با هم رابطه دارند و در کنار یکدیگر احساس خوشبختی می کنند.
"رودریگو بلتران" رییس امور رسانه ای این خواننده مشور کلمبیایی در این باره گفت: تکذیب شکیرا به این دلیل انجام شده که در چند ساعت گذشته متن این خبر در رسانه های عمومی اروپا و آمریکای لاتین و حتی در شبکه های اجتماعی اینترنت نیز منتشر شده است.
هم اکنون شکیرا بر روی صفحه فیس بوک خود پیغامی با این مضمون قرار داده است: برای تیم ملی اسپانیا که همسر من نیز در آن حضور دارد، آرزوی موفقیت دارم.
گفتنی است پیکه ۲۴ ساله و شکیرای ۳۴ ساله از سال گذشته رابطه خود را با یکدیگر آغاز کردند که این مسئله جنجال و دردسر فراوانی برای بازیکن بارسلونا به همراه داشته است.
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 07, 2011 6:30 pm

فدراسیون از نقش اینتر در رسوایی ها چشم پوشی کرد
بعد از واکنش جدی یوفا به شکایت یوونتوس از تیم فوتبال اینتر در جریان دادگاه کالچوپولی امیدهای بانوی پیر برای صدور اراء جدید زنده شد و میشل پلاتینی رئیس یوفا در این باره گفت:

" نامه ای که یوونتوس به یوفا ارسال کرد را در آرشیو قرار خواهیم داد ، بر اساس این نامه ، یوفا در روز 30 سپتامبر در نامه ای به فدراسیون فوتبال ایتالیا خواستار رسیدگی به شکایت یوونتوس شد ، فدراسیون فوتبال ایتالیا از نقش اینتر در رسوایی کالچوپولی 1 و 2 چشم پوشی کردند و به همین دلیل یوفا وارد عمل شد تا به حقیقت پی برده شود "

اسکودتوهامونو پس میگیریم /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان