[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:15 pm

جناب انزلی چی عزیز یکم رو عقاید من فکر کن اگر هرکسی تونست خلافش رو ثابت کنه من هم مثل تو ملوانی میشم. این واقعیت رو قبول دارم که فوتبال انزلی بهتر از فوتبال رشت نتیجه گفته. اما در مورد دلائل شمافکر میکنم بهتره مثل همشهری های گرامیت همچون گذشته در مورد مسائل سیاسی و منطقیکه هیچ درکی ازشون ندارید دخالت نکنید. شما مثل همشهریای گرامیت هیچ اطلاعی از تاریخ و حال حاضر حتی همون ملوانی که ادعای حمایت ازش رو داری نداری.
شما گفتی حمایت از تیمای رشتی بیشتر از ملوان بوده و ملوان دست خالی است اما اگر منطق و اطلاعاتی داشته باشی میدونی که حمایت های مالی، تبلیغاتی و سیاسی که از ملوان در طول عمر فوتبالش شده بسیار بیشتر از مجموع تمام تیمهای گیلان هست. چرا؟ چون:
1- در مملکتی که تمامی اقتصاد در بخش دولتی خلاصه شده بودجه این تیم تا کنون از کجا تامین شده؟!
2- آیا سرباز امتیاز کمی است و آیا تا کنون این تیم توسط همین امتیاز کم استعدادهای فوتبال استان رو در بهتین دوران فوتبالیشون استثمار نکرده؟!
3- تیم سال گذشته شما متشکل از چه کسانی بود و اگر فقط امتیاز سرباز رو نداشت آیا در لیگ برتر باقی می ماند؟
4- آیا علت افت تیم شما تمام شدن مدت سربازی برخی بازیکنانتان نبوده؟
5- چند درصد از بازیکنان فیکس در تیمشما در سال های گذشته اهل شهر انزلی هستند؟! نزهتی؟ تامینی؟ نوری؟ نیک نظر؟ ابراهیمی؟ جراح کار؟ اولادی؟ ...
6-امسال کدوم تیم گیلانی بیش از 1 میلیارد کمک علاوه بر سازمان دریافت کرد؟
7- آیا فقط یک تیم در گیلان هست که از حمایت های دولتی برخوردار باشه؟
8-آیا در استان ما یک منبع اقتصادی مطمئن و با ثبات غیر دولتی وجود داره که بتونه از یک تیمی حداقل برای 10 سال حمایت کنه؟
9- آیا همین بی ثباتی مالی تیم های رشتی باعث نشد تا استعدادهای فوتبالیش دیده نشن؟
نه پسر جان. شهر شما تو کدوم زمینه تو این استان موفق بوده؟ حتی تو همین فوتبالی که ادعاش رو دارید در 20 سال گذشته چه مقامهایی کسب کردید؟ مطمئن باش اگر این حمایت دولتی بیش از سی و اندی سال نمیخوام بگم در رشت حتی اگه حتی در لاهیجان بود الان فوتبال گیلان حداقل چند مقام قهرمانی لیگ داشت و انزلی هم همانند گذشته هیچ چیزی جز ساحل زیبای کاسپین نمیداشت.
آخرين ويرايش توسط Inja-Rasht on دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:50 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:23 pm

نمی خوام وارد بحثتون بشم چون در این مود خیلی بحث کردم و دیگه خسته شدم و موندم از چند هفته دیگه شاید از دوباره تو این بحثهایی که از این قبیل شروع میشه شرکت کنم...
می خواستم چند تا نکته رو یاد اور بشم فقط:

به هم دیگه توهین نکنید یه وقت /3/
Inja-Rasht :خط اخر حرفت اسم دریا لطفا ویرایش کن و اسم اصلیو بنویس ابرار.(!!)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:29 pm .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:27 pm

نمیدونه واسه همین تیمشون 3 هزار نفرم به ورزشگاه نمیان ... ولی واسه داماش مقابل نفت ابادان 20 هزار نفر به بالا .. مقابل تراکتور 20 هزار نفر ... مقابل مس و راه اهن بالای 10 هزار نفر... گذشته هم همینطور بود ... هر چی بود واسه بازی های چند سال قبل هم طرفدارای رشتی بیشتر از طرفدارای استانهایه دیگه به ورزشگاه میمودند ... نه در مقابل تیمایه سوگلی پایتخت... بلکه در مقابل همه تیما ....
پس یادت باشه .. رشتی ها همیشه حمایتشونو کردن .. ولی وقتی کسی نخواد تیم رو اداره کنه به خاطر کمک نگرفتن از دولت و نداشتن بودجه مالی خوب کسی نمیتونه جلوشه بگیره .. چون پول نباشه کار جلو نمیره ...
استعداد هم این شهر از همه جاهایه دیگه بیشتر داره ...
یه چیز دیگه همین نزهتی تو فجر سربازیشو تموم کرد .. میدونی چرا ... چون همین ملوان قبول نکرد ...و تو فجر بود که فوق العاده بازی کرد و دوباره مسئولایه تیمتون تونستن برش گردونن ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:27 pm

[quote:e5f7a64152="antiros"]نمی خوام وارد بحثتون بشم چون در این مود خیلی بحث کردم و دیگه خسته شدم و موندم از چند هفته دیگه شاید از دوباره تو این بحثهایی که از این قبیل شروع میشه شرکت کنم...
می خواستم چند تا نکته رو یاد اور بشم فقط:

به هم دیگه توهین نکنید یه وقت /3/
Inja-Rasht :خط اخر حرفت اسم دریا لطفا ویرایش کن و اسم اصلیو بنویس ابرار.(!!)[/quote:e5f7a64152]
تایید میشه واقعا دیگه بسه :?:
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:47 pm

بمیرم الهی ملوان دست خالیه. حامی نداره. به دادش برسین.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%87%D8%A7[b]
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:57 pm

طبه نظر من هرچی که باشیم رشتی هستیم و فرهنگ ما لونجوری نیست که خدایه نکرد به تیمی اهانت کنیم ! اما اگر به سرخابی های پایتخت نگاه کنیم اختلاف بین اونها دیده می شه اما نه پای خانواده و ناموس وسط کشیده نمیشه ! حالا بعضیا میگن انزلیچیا تو ورزشگاه به رشتیا فحاشی میکنن !توهین به انزلیچیها نشه ها اما هرکسی نماد و فرهنگ شهر خودشو میبره بالا . خدایی این فصل همه ی بازی های داماشو رفتم ورزشگاه اما اصلا توهینی به کسی نمی شد یا اگر کسی هم توهین می شد تعداد اونا به انگشتای دست هم نمیرسید همه ساکتشون میکردن . /17/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 4:28 pm

درمورد اون قسمت که میگه زمان استقلال رشت بیشتر ورزشگاه از سرخابی ها حمایت میکردن مطمئنم اکثر کسایی که تو بازی با سرخابی هااز اونا حمایت میکنن مال شهرهای دیگه استانن وبه ندرت توشون رشتی پیدا میشه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:13 pm

[quote:7cb88d20c3="onelove"] خدایی این فصل همه ی بازی های داماشو رفتم ورزشگاه اما اصلا توهینی به کسی نمی شد یا اگر کسی هم توهین می شد تعداد اونا به انگشتای دست هم نمیرسید همه ساکتشون میکردن . /17/[/quote:7cb88d20c3]
با این حرفت موافقم.منم همه بازیهای خونگی داماش رو رفتم.خیلی توهین به انزلی چیا به نسبت سالهای قبل کم شده.قشنگ تو رفتار لیدرها هم میشه فهمید.تا عده انگشت شمار فحش میدادن لیدرها شعار رو عوض میکردم.انشالله جوری بشه که بازیهای ملوان بریم انزلی و ملوان رو تشویق کنیم.ولی الان از ترسشون حتی نمیتونم تو بازیاشون پامو تو شهرشون بزارم پلاکمم 46 که ..........
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:21 pm

[quote:534de57fd6="armin_punisher6"][quote:534de57fd6="onelove"] خدایی این فصل همه ی بازی های داماشو رفتم ورزشگاه اما اصلا توهینی به کسی نمی شد یا اگر کسی هم توهین می شد تعداد اونا به انگشتای دست هم نمیرسید همه ساکتشون میکردن . /17/[/quote:534de57fd6]
با این حرفت موافقم.منم همه بازیهای خونگی داماش رو رفتم.خیلی توهین به انزلی چیا به نسبت سالهای قبل کم شده.قشنگ تو رفتار لیدرها هم میشه فهمید.تا عده انگشت شمار فحش میدادن لیدرها شعار رو عوض میکردم.انشالله جوری بشه که بازیهای ملوان بریم انزلی و ملوان رو تشویق کنیم.ولی الان از ترسشون حتی نمیتونم تو بازیاشون پامو تو شهرشون بزارم پلاکمم 46 که ..........[/quote:534de57fd6]
من هر روز دارم میرم انزلی با پلاک 46هیچ غلطیم نمیتونن بکنن تو مثله اینکه* نداری!!!لولو نخوره تو رو!! حدسم میزنم خودت عنزلی چی هستی با این حرفا میخوای جو بدی رشتی جماعت با این حرفا در نمیره آبجی!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط iman1978 در دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:22 pm .
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:22 pm

عزیز دل من اگه طرفدار ملوان هستی به ما چه!!!!
برو تو سایتشون بگو من عاشقتون هستم و همین متنو بزار که اونا هم قربونت برن.
من که دلیلی نمیبینم که چرا همچین متنی رو تو سایت ما گذاشتی
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:25 pm

بچه ها شما هم حوصله داریدا - میبینم که بعضی از دوستان وقت خودشونو گذاشتن و جواب های طولانی دادن/ولش کنید مگه نظر این دوست ما عوض میشه؟فقط این وقت گرانبهای من و شماست که از بین میره.

بزارید که فک کنند تیم های گیلانی تحت و شعاع نام ملوان قرار دارن /14/

یه تیم داریم تو گیلان / داماش شهر باران /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه اکتبر 03, 2011 6:04 pm

زاكان آما سربازيم
چند تا نكته:

زاكان آما رشتي ايسيم و هن مهمترين فرق بين آما و انزلي چيان ايسه اوشان متوجه نيد كي گيلان تماميت بايد حفظ ببه اتحاد امرا، آما چي؟ آما كي متوجه ايسيم ؛ پس ده هسا اَ گبان چيسه او بنده خودا حله هر شهري شين ببه خو نظرا بو گفته خوب آمايم بيشتر اون گبان امرا موخالفيم ولي نبايد اون جه خودومان دورا كونيم، داماش محدود به رشت نيه داماش بايد تمام گيلان ميان نفوذ بوكونه ؛ زاكان براران آما هركودام ايتا سربازيم اول گيلان ره بازين رشت ره
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 6:22 pm

اون زمان که تو رشت نصف ورزشگاه طرفداره تیم های تهرانی بودن و نصف دیگه طرفدار استقلال رشت بودن، تو همه ورزشگاه های ایران 100% تماشاگرها طرفدار تیم های تهرانی بودن، کاملآ یادمه کوچیک بودن میرفتم با عموم ورزشگاه، در ضمن یادمه که یه بار موضوع یکی از برنامه های رادیو ورزش همین بود که چرا تو رشت نصف ورزشگاه طرفدار استقلال رشت هستن ولی بقیه شهر هل این طور نیست.
مدیرهای سایت لطفآ عنوان این مطلب رو ویرایش کنن چون اصلا در شأن سایت طرفدارهای داماش نیست یا این که این پست رو قفل کنن.
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 6:53 pm

[quote:a190434335="pedram_1367"]بحث بیخود ولی جالبه .... دوست عزیز ، یک فرق بین ملوان با همه تیمهای توی استان هست و اونم اینه که این تیم دولتیه و از اول به نیروی دریایی وصل بوده و هست و الان هم منطقه آزاد . پس دلیل اینکه ملوان تداوم داشته فقط همین هست چون تیم دولتی و مخصوصا نظامی تو ایران همیشه به کار خودش ادامه میده مثل پاس که بردنش همدان ولی باز هم هست حالا یا لیگ یک یا لیگ برتر ... ولی توی رشت یه ارگان دولتی نیومد از این تیم حمایت کنه ، فولاد گیلان یکی از جاهایی بود که میتونست این تیم رو حمایت کنه اونوقت مطمئنا دیگه ما مشکل تعویض نام نداشتیم .... درباره تیم مردمی من خودم به دلایل فوق تیم ملوان رو مردمی نمیدونم و به نظر من تیم مردمی تیمی مثل سپیدرود هست که نابود شده . یک نکته دیگه بازیکن سرباز هست که ملوان میگیره و باعث شده تا الان خیلی کمک بشه همین الان دغاغله و مسلمان رو داره پارسال اولادی ، چند سال پیش جمشیدیان و ... و حتی بازیکنان رشتی برای سربازی میرن ملوان . انزلی و ملوان یک پایگاهی برای کسایی شدن که مخالف رشت و داماش هستند ! تو همین سایت یه مطلب با این نام بود که " چرا شهرهای اطراف مرکز استان به مرکز استان حسودی میکنن " که اگه اونو بخونی یه چیزایی دستت میاد ... تا جایی که نزهتی از لیچاه لشت نشا میگه من واسه اطراف انزلی هستم !!!!!!!!!!!!!!!! /10/ و از طرف دیگه پژمان نوری که از رشت و تیم پگاه یه جایگاهی تو فوتبال ایران پیدا کرد ، میگه اشتباه کردم رفتم تیم رشت نه تیم پگاه ! اینا نشون از عمق کینه ورزی و نفرت با رشتی ها هست ... و این وسط انزلی شده نماد مبارزه با رشت هرچند که چیز قابل تفکری نیست !! همه در راستای مخالفت با رشت میان و از انزلی و ملوان میگن و خودشونو طرفدار اون تیم نشون میدن ...
حرف آخر : واسه من فقط تیم شهر رشت ، شهر رشت و همشهری هام مهمه حالا این تیم دسته 2 باشه ، لیگ برتر باشه یا در لیگ استانی باشه و با توجه به اتفاقات و چیزهایی که دارم میبینم هیچ چیز دیگه ای مهم نیست از ملوان و انزلی گرفته تا چوکا و ... اما قابل احترام هستند[/quote:a190434335]

اولا سلام عرض میکنم خدمت شما

دوست عزیز من بچه انزلی نستم که بخوام از اون شهر دفاع کنم، بلکه به عنوان یه طرفدار ملوان از این تیم حمایت میکنم.
در مورد بازیکنان سرباز : من که تا امروز ندیدم جز مهرداد اولادی بازیکنی بیاد که از لحاظ آمادگی یه بازیکن کامل باشه ، در مورد مسلمان باید خدمت شما عرض کنم که مسلمان محصول مدرسه فوتبال ملوان هستش که 2 سال قبل برای اینکه دید باید تو ملوان پشت خط بمونه با رضایت باشگاه ملوان به ذوب آهن پیوست ، پس مسلمان هم برای همین تیمه ، در مورد بازیکنانی مثل : جمشیدیان - دغاغله - ابوالحسن جعفری قبل اینکه به ملوان بیان اسمی ازشون تو فوتبال ایران نبود ، با اومدن به این تیم راه رشد کردن رو پیدا کردن ، دغاغله قبلا تو آبادان بازی کرده بود ، اما به این موفقیت دست پیدا نکرده بود، و این بازیکنان جوان میان تو ملوان و بعد از دو سال بازی کردن تو لیگ برتر مشتری های خودشون رو پیدا میکنن و میرن و ضررش میمونه واسه ملوان ، همونطور که امسال : رضا طلبه - ایمان صادقی- آهی و امید نظامی پور دارن به عنوان سرباز تو ملوان بازی میکنن .
در مورد جراحکار هم باید بگم این بازیکن سرباز نیست بلکه داره تو انزلی فوتبال بازی میکنه .

من یه سوال ازتون دارم : شما که اینقدر به این بازیکنان حساسید چرا هیچ وقت به جوانان میدان نمیدید ؟ چرا هر وقت تیم رشت میاد بالا از بازیکنان دیگه استفاده میکنید ؟ همین حسین ابراهیمی اگه 2 سال پیش سرباز نبود فکر میکردید فوتبالش ادامه پیدا میکرد ؟ نه دوست عزیز ملوان یه تیم بومی و با استعدادهای جوان خودش به جنگ حریف میره .

دوست عزیز من کار ندارم نزهتی - نوری - حسنی صفت - رافخایی - و غیره بچه های کجای این استان هستند ، اما باید خدمتت عرض کنم که این بازیکنان راه پیشرفت خودشون رو در ملوان دیدند وگرنه هیچ وقت به این شهر نمیومدند .

انزلی چی ها یه خصلت خیلی خوب دارند : بازیکنی که تو تیمشون با دل و جون بازی میکنه رو انزلی چی میدونن ، حالا به قول شما اون بازیکن میخواد آلوز باشه و به نظر من این خیلی خوبه

دوست عزیز شما همه چیز رو به هم میبافید که بتونید یه نتیجه درست و حسابی بگیرید اما متاسفانه باید عرض کنم که این راهش نیست .

من بحثم چیز دیگه هستش شما مسیر بحث رو عوض کردید .
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:09 pm

من متوجه اصل کلام شما نمیشم
شما منظورتون این که ما دیگه از داماش و شهرمون حمایت نکنییم در عوض از ملوان حمایت بکنیم که کلی به ما توهین می کنند؟!!!!!! منم همیشه از پیرزویهای گیلان خوشحال میشم ولی رفتار طرفدارای منتصب به این تیم باعث شده از کرده خودم پشیمون بشم نسبت به اینا .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان