[quote:a190434335="pedram_1367"]بحث بیخود ولی جالبه .... دوست عزیز ، یک فرق بین ملوان با همه تیمهای توی استان هست و اونم اینه که این تیم دولتیه و از اول به نیروی دریایی وصل بوده و هست و الان هم منطقه آزاد . پس دلیل اینکه ملوان تداوم داشته فقط همین هست چون تیم دولتی و مخصوصا نظامی تو ایران همیشه به کار خودش ادامه میده مثل پاس که بردنش همدان ولی باز هم هست حالا یا لیگ یک یا لیگ برتر ... ولی توی رشت یه ارگان دولتی نیومد از این تیم حمایت کنه ، فولاد گیلان یکی از جاهایی بود که میتونست این تیم رو حمایت کنه اونوقت مطمئنا دیگه ما مشکل تعویض نام نداشتیم .... درباره تیم مردمی من خودم به دلایل فوق تیم ملوان رو مردمی نمیدونم و به نظر من تیم مردمی تیمی مثل سپیدرود هست که نابود شده . یک نکته دیگه بازیکن سرباز هست که ملوان میگیره و باعث شده تا الان خیلی کمک بشه همین الان دغاغله و مسلمان رو داره پارسال اولادی ، چند سال پیش جمشیدیان و ... و حتی بازیکنان رشتی برای سربازی میرن ملوان . انزلی و ملوان یک پایگاهی برای کسایی شدن که مخالف رشت و داماش هستند ! تو همین سایت یه مطلب با این نام بود که " چرا شهرهای اطراف مرکز استان به مرکز استان حسودی میکنن " که اگه اونو بخونی یه چیزایی دستت میاد ... تا جایی که نزهتی از لیچاه لشت نشا میگه من واسه اطراف انزلی هستم !!!!!!!!!!!!!!!!

و از طرف دیگه پژمان نوری که از رشت و تیم پگاه یه جایگاهی تو فوتبال ایران پیدا کرد ، میگه اشتباه کردم رفتم تیم رشت نه تیم پگاه ! اینا نشون از عمق کینه ورزی و نفرت با رشتی ها هست ... و این وسط انزلی شده نماد مبارزه با رشت هرچند که چیز قابل تفکری نیست !! همه در راستای مخالفت با رشت میان و از انزلی و ملوان میگن و خودشونو طرفدار اون تیم نشون میدن ...
حرف آخر : واسه من فقط تیم شهر رشت ، شهر رشت و همشهری هام مهمه حالا این تیم دسته 2 باشه ، لیگ برتر باشه یا در لیگ استانی باشه و با توجه به اتفاقات و چیزهایی که دارم میبینم هیچ چیز دیگه ای مهم نیست از ملوان و انزلی گرفته تا چوکا و ... اما قابل احترام هستند[/quote:a190434335]
اولا سلام عرض میکنم خدمت شما
دوست عزیز من بچه انزلی نستم که بخوام از اون شهر دفاع کنم، بلکه به عنوان یه طرفدار ملوان از این تیم حمایت میکنم.
در مورد بازیکنان سرباز : من که تا امروز ندیدم جز مهرداد اولادی بازیکنی بیاد که از لحاظ آمادگی یه بازیکن کامل باشه ، در مورد مسلمان باید خدمت شما عرض کنم که مسلمان محصول مدرسه فوتبال ملوان هستش که 2 سال قبل برای اینکه دید باید تو ملوان پشت خط بمونه با رضایت باشگاه ملوان به ذوب آهن پیوست ، پس مسلمان هم برای همین تیمه ، در مورد بازیکنانی مثل : جمشیدیان - دغاغله - ابوالحسن جعفری قبل اینکه به ملوان بیان اسمی ازشون تو فوتبال ایران نبود ، با اومدن به این تیم راه رشد کردن رو پیدا کردن ، دغاغله قبلا تو آبادان بازی کرده بود ، اما به این موفقیت دست پیدا نکرده بود، و این بازیکنان جوان میان تو ملوان و بعد از دو سال بازی کردن تو لیگ برتر مشتری های خودشون رو پیدا میکنن و میرن و ضررش میمونه واسه ملوان ، همونطور که امسال : رضا طلبه - ایمان صادقی- آهی و امید نظامی پور دارن به عنوان سرباز تو ملوان بازی میکنن .
در مورد جراحکار هم باید بگم این بازیکن سرباز نیست بلکه داره تو انزلی فوتبال بازی میکنه .
من یه سوال ازتون دارم : شما که اینقدر به این بازیکنان حساسید چرا هیچ وقت به جوانان میدان نمیدید ؟ چرا هر وقت تیم رشت میاد بالا از بازیکنان دیگه استفاده میکنید ؟ همین حسین ابراهیمی اگه 2 سال پیش سرباز نبود فکر میکردید فوتبالش ادامه پیدا میکرد ؟ نه دوست عزیز ملوان یه تیم بومی و با استعدادهای جوان خودش به جنگ حریف میره .
دوست عزیز من کار ندارم نزهتی - نوری - حسنی صفت - رافخایی - و غیره بچه های کجای این استان هستند ، اما باید خدمتت عرض کنم که این بازیکنان راه پیشرفت خودشون رو در ملوان دیدند وگرنه هیچ وقت به این شهر نمیومدند .
انزلی چی ها یه خصلت خیلی خوب دارند : بازیکنی که تو تیمشون با دل و جون بازی میکنه رو انزلی چی میدونن ، حالا به قول شما اون بازیکن میخواد آلوز باشه و به نظر من این خیلی خوبه
دوست عزیز شما همه چیز رو به هم میبافید که بتونید یه نتیجه درست و حسابی بگیرید اما متاسفانه باید عرض کنم که این راهش نیست .
من بحثم چیز دیگه هستش شما مسیر بحث رو عوض کردید .