[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:22 pm

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز در این سایت

فرنود هستم 36 ساله تالش

فوتبال گیلان ریشه و تاریخ عمیقی داره ، و نام ملوان همواره با این تاریخ آمیخته بوده ، منتخب گیلان یکی از بهترین تیم های تاریخ فوتبال ایران بوده اما به راستی چرا دیگر آن افتخارات تکرار نمی شود ، چرا اتحادی در میان این تیم ها و طرفداران آنها به وجود نمی آید ؟

زمانی که ما گیلانی ها در فوتبال متحد شدیم خیلی از اختلافات را کنار گذاشته بودیم ، اما همواره یک دلیل وجود داشت تا باعث تفرقه و چند دستگی شود :

همه گیلانی ها قبول دارند که ملوان و شهر انزلی پرچم دار فوتبال تیم های شهرستانی است ، و به این موضوع واقف هستند که اگر افتخاراتی برای این استان وجود دارد به لطف وجود تیمی با ریشه و مردمی چون ملوان بوده و هست.

تیم های دیگری هم در افتخارات گیلانی سهم داشته اند : سپید رود رشت - چوکای تالش - شهرداری انزلی - پاس انزلی - و تیم های دیگر شهرستانی ، اما ملوان پر افتخار ترین تیم شهرستانی است . و باید به آن احترام گذاشت .

اما دلیل این اختلافات چیست ؟

متاسفانه اختلاف ها از جایی شروع شده که همه شهرستان ها خواهان داشتن یک تیم لیگ برتری هستند که این بنا به استعداد های بومی این استان دور از انتظار نیست اما باید برای به وجود آمدن این تیم ها همه جوانب کار را در نظر داشت ، این اتفاقات رخ داد و تیمهایی چون چوکای تالش - استقلال رشت - پگاه گیلان - و اکنون داماش هم به سطح اول فوتبال این کشور رسیدند اما به نظر شما چرا این تیمها دوام نیاوردند ؟

به نظر شخصی من یکی از مهمترین دلایل این ناکامی ها طرفداران منتصب به این تیم ها بودند ، درست زمانی که این تیمها زحمت کشیدند و به سطح اول فوتبال کشور ما آمدند طرفداران ما هیچ حمایتی از این تیمها نکردند ، منظور از حمایت آن حمایتی است که طرفداران ملوان در طول این سالها از این تیم کردند .

هر وقت تیم های نام برده شده بازی های خود را می برد چند نفر به استادیوم ها می آمدن اما به محض اینکه تیم ها روی دور باخت می افتادند همه پشت آن را خالی میکردند . دوستان رشتی من هم اهل همین سرزمین هستم و مانند شما فوتبال در روح و روان من جای دارد اما یکم واقع بین باشیم و به جای مغلطه و درگیری های لفظی واقعیت ها را بیان کنیم .

من هیچ وقت آن روزها را فراموش نمیکنیم که تیم استقلال رشت با استقلال تهران و پرسپولیس بازی میکرد ، کل استادیوم از این دو تیم تهرانی حمایت میکردند ، اما انزلی برای این دو تیم قتلگاه بود ، چون طرفداران ملوان هرگز به خود اجازه ندادند که از این دو تیم طرفداری کنند ، و تا به امروز سر پا مانده اند .

من هم رشت را دوست دارم و هم انزلی را ، من خودم 3 سال در دانشگاه گیلان درس خواندم ، و کاملا با محیط و آداب مردم رشت آشنایی دارم ، و بعد از پایان تحصیلات 2 سال در نیروی دریایی انزلی خدمت کردم . پس من با جو هر دو شهر آشنایی دارم .

ملوان همیشه دست خالی بوده و چون از یک شهری بوده که مردمش به یاغی گری ( نه به معنای وحشی و معنی بد نه ) معروف بوده هیچ وقت حمایت آنچنانی از این تیم نشده ، و معمولا تنها کورسوی امید این تیم بازیکنان بومی و کمک مالی بسیار ناچیز نیروی دریایی به این تیم بوده ، بحث بازیکن سرباز هم که کاملا مشخص است ، در این چند سالی که ملوان در سطح اول فوتبال ایران بوده به جرات عرض میکنم که شاید حتی 8 بازیکن تاپ هم به این تیم نیامده و معمولا این شرایط برای بازیکنان بومی خوب بوده از جمله حسین ابراهیمی که مدت خدمت سربازی خود را در ملوان سپری کرد و بدون هیچ مشکلی بعد از پایان خدمت به رشت باز گشت .

اما تیمهایی چون چوکا - استقلال رشت - پگاه - و اکنون داماش همواره مورد حمایت بودند ، حال چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم ، اما هیچ وقت نتیجه مطلوب در این تیمها گرفته نشد و آن هم به علت این است که دل مردم این شهرها با تیم های شهر خود نیست ، به نظرم به جای حمایت از این همه تیم در استان ، ملوان را حمایت کنند ، آکادمی فوتبال ملوان را در تمام شهرهای استان راه اندازی کنند ، و کل استان را جهت حمایت از ملوان تشویق کنند ، آنوقت یک تیم قدرتمند گیلانی خواهیم داشت که همه ما از آن به نحوی سهم خواهیم داشت و به افتخاراتش افتخار خواهیم کرد .

این تنها راه نجات فوتبال گیلان است ، فوتبالی که جورش را یک تیم به تنهایی میکشد .

امیدوارم ملوان و داماش - سپید رود و چوکا و شهرداری انزلی و تمام تیم های گیلانی موفق باشند .
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:28 pm

دوست عزیز من این مطلب رو برخلاف مطلب روزگذشته که هم پاکش کردم و هم اینکه یوزر رو حذف کردم حذف نمیکنم . تا اگر کسی خواست با توجه به اینکه توهین آمیز حرف نزدید پاسختون رو بدند... اما..
اما شما لطفا هویت درست و صحیحتون رو بگید چون آی پی شما چیز دیگری رو نشون میده و من هم به آی پی شما دسترسی دارم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:30 pm

من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:37 pm

[quote:bbbefb171c="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:bbbefb171c]

شما در هر دو ارسال تنها یک آی پی داشتید بر روی سایت .
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:46 pm

مهرداد چرا داری کشش میدی ؟میبینی داره غیر عرف عمل میکنه .از اون تالش گفتنش معلومه که ماجرا چیه ؟الکی ذهن بچه ها معطوف میشه به اینا .ببند این بپست سریعتر آبرار مهرداد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:48 pm

[quote:3a4255a08e="MEHRDAD"][quote:3a4255a08e="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:3a4255a08e]

شما در هر دو ارسال تنها یک آی پی داشتید بر روی سایت .[/quote:3a4255a08e]

دوست عزیز من یه بحث رو در تالار گفتمان مطرح کردم ، دوستانی که علاقه به بحث در این مورد دارند ، نظراتشون رو بگن ، حالا آی پی من واسه هر جایی که میخواد باشه ، این فکر نکنم زیاد مهم باشه ، اینا حاشیست ، اصل ماجرا چیز دیگست . امیدوارم در مورد خود بحث نظر بدید .

اگر هم صلاح میدونیدو این پست با قوانین تالار گفتمان این سایت تناقض داره ، حذفش کنید .

ممنون
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:49 pm

[quote:75856d9c66="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:75856d9c66]

خب که چی بشه ؟ واسه اومدن توسایت طرفدارای داماش اگه قصد خاصی وجود نداره با آی پی خودت میای دیگه ، دلیلی به تغییر وجود نداره . با این حرفا فقط معلومه هر چی و هر کی هستید(در کمال احترام) آنتی رشتی و آنتی داماشی هستید . چطور میشه وقتی شما داری از تیمهای افتخار آمیز گیلان صحبت میکنی ، میگی : ((تیم های دیگری هم در افتخارات گیلانی سهم داشته اند : سپید رود رشت - چوکای تالش - شهرداری انزلی - پاس انزلی - و تیم های دیگر شهرستانی ، اما ملوان پر افتخار ترین تیم شهرستانی است . و باید به آن احترام گذاشت)) اما پگاه گیلان(رشت) که رفت فینال حذفی و با اون مسائل پشت پرده از قهرمانی جا موند ، جز لیست شما نمیشن ؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا" مگه کسی به ملوان بی احترامی کرد ؟ یه سوال دیگه: طرفدارای ملوان چه حمایتی کردن که مثلا" ما رشتیا نکردیم ؟ حمایتم دیدیم که چطور دروازه بانشونو هو کردن ....... در تک تک حرفای شما بحث دارم ، اما مودبانه ، چون ما رشتی هستیم و فرهنگمونو حفظ میکنیم ! در پایان هم میگم با این تاپیکی که ایجاد کردید به چنتا چیز میشه پی برد:
1.دموکراسی در حد تیم ملی در رشت و شایت طرفداری تیم رشت
2.صد در صد شما ضد رشت و مخصوصا" ضد داماشی .............
موفق باشی
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:51 pm

[quote:224410caf8="miladcivil"][quote:224410caf8="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:224410caf8]

خب که چی بشه ؟ واسه اومدن توسایت طرفدارای داماش اگه قصد خاصی وجود نداره با آی پی خودت میای دیگه ، دلیلی به تغییر وجود نداره . با این حرفا فقط معلومه هر چی و هر کی هستید(در کمال احترام) آنتی رشتی و آنتی داماشی هستید . چطور میشه وقتی شما داری از تیمهای افتخار آمیز گیلان صحبت میکنی ، میگی : ((تیم های دیگری هم در افتخارات گیلانی سهم داشته اند : سپید رود رشت - چوکای تالش - شهرداری انزلی - پاس انزلی - و تیم های دیگر شهرستانی ، اما ملوان پر افتخار ترین تیم شهرستانی است . و باید به آن احترام گذاشت)) اما پگاه گیلان(رشت) که رفت فینال حذفی و با اون مسائل پشت پرده از قهرمانی جا موند ، جز لیست شما نمیشن ؟؟؟؟؟؟؟ ضمنا" مگه کسی به ملوان بی احترامی کرد ؟ یه سوال دیگه: طرفدارای ملوان چه حمایتی کردن که مثلا" ما رشتیا نکردیم ؟ حمایتم دیدیم که چطور دروازه بانشونو هو کردن ....... در تک تک حرفای شما بحث دارم ، اما مودبانه ، چون ما رشتی هستیم و فرهنگمونو حفظ میکنیم ! در پایان هم میگم با این تاپیکی که ایجاد کردید به چنتا چیز میشه پی برد:
موفق باشی[/quote:224410caf8]
تایید میشه صددر صد
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 1:57 pm

[quote:d3038d930f="miladcivil"][quote:d3038d930f="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:d3038d930f]

موفق باشی[/quote:d3038d930f]

من از لحاظ امنیتی احساس میکنم که با تور کسی متوجه فعالیت های اینترنتی من نمیشه و اونهم دلایل شخصی خودم رو دارم .

دوست عزیز برای من رشت و انزلی فرق خواصی نداره اما اگه شما میخوای باشه من ضد رشتم .

دوست عزیز وقتی از تیمی چون سپیدرود که حتی اون مقام نایب قهرمانی رو هم نیاورده و یا از شهرداری و پاس انزلی و چوکا که هیچ کدوم به این مرحله نرسیدن نام میبرم باید متوجه بشی که حتما نام پگاه تو تایپ جا مونده ، نه اینکه من ضد رشت هستم .

خوشحال میشم که در همین فضا به صورت بی طرف با شما مناظره داشته باشم ، البته الان مشغول به انجام کاری هستم ، اما این قول رو به شما میدم که حتما تا ساعت 9 شب برگردم و این بحث رو با هم ادامه بدیم . تا اون موقع دوستان میتونن نظر بدن .

farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 03, 2011 2:14 pm

[quote:fdd5486daa="farnod"][quote:fdd5486daa="miladcivil"][quote:fdd5486daa="farnod"]من از نرم افزار تور استفاده میکنم ، آی پی من هر 5 دقیقه یکبار تغییر خواهد کرد .[/quote:fdd5486daa]

موفق باشی[/quote:fdd5486daa]

من از لحاظ امنیتی احساس میکنم که با تور کسی متوجه فعالیت های اینترنتی من نمیشه و اونهم دلایل شخصی خودم رو دارم .
دوست عزیز برای من رشت و انزلی فرق خواصی نداره اما اگه شما میخوای باشه من ضد رشتم .
دوست عزیز وقتی از تیمی چون سپیدرود که حتی اون مقام نایب قهرمانی رو هم نیاورده و یا از شهرداری و پاس انزلی و چوکا که هیچ کدوم به این مرحله نرسیدن نام میبرم باید متوجه بشی که حتما نام پگاه تو تایپ جا مونده ، نه اینکه من ضد رشت هستم .
خوشحال میشم که در همین فضا به صورت بی طرف با شما مناظره داشته باشم ، البته الان مشغول به انجام کاری هستم ، اما این قول رو به شما میدم که حتما تا ساعت 9 شب برگردم و این بحث رو با هم ادامه بدیم . تا اون موقع دوستان میتونن نظر بدن .
تشکر[/quote:fdd5486daa]

دوست عزیزم در مورد مسائل امنیتی که خب شما مختاری هر کاری میخوای انجام بدی ، اما با یه دست چنتا هندونه میشه برداشت ؟ قطعا" نرم افزار ای ن خاصیتو داره تو برهه ای که شما تو این سایتی غیر فعال بشه و بعد برای بقیه کارا فعال بشه تا شناسایی و مدیریت و ...... درست صورت بگیره ، در هر صورت ، خوبیه رشت اینه ما فرض میکنیم همه خوب و شریف و انسان و دوست داشتنی و دارای صفات خوب ....... مگر اینکه خلافش ثابت بشه . حالا شما چه از تالش یا هر جا باشی واسه ما محترمی . من نه میخوام شما ضد رشتی باشی و نه اینکه اگه هستی همچنان باشی ، اما از عنوان و متن مطلب همین رو میشد نتیجه گرفت . اما این رو از من بپذیر که اشتباه تایپی نمیتونه باعث بشه شما اسم پگاه رو نیاری ، اینم به هر حال نظریه . در مورد پاس و شهرداری انزلی و ....... با تکیه ای که شما رو اون تیمها داری ، نه تنها از دید من ، بلکه از دید بچه های دیگر و حتی یه آدم غیر فوتبالی میشه متوجه شد شما به کجا گرایش داری ، البته بد نیست و محترمه . مثلا" شما نا خود آگاه تیمهای فجر گیلان(رشت)،دخانیت رشت ، هلال احمر رشت یا حتی شهرداری لنگرود و لاهیجان و ...... جا انداختی اما پاس انزلی نه !!! من نظرم همینه ، امیدوارم هرجایی و با طرفداری از هر تیمی که هستید موفق باشی .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin8651 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 2:21 pm

/19/
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 2:39 pm

دوست گرامی به قول شما تو نحوه نوشتن من کاملا مشخصه من یکی از طرفداران ملوان هستم و دلایلش رو هم نوشتم ، وقتی مطلب رو من نوشتم و دلایل رو هم نوشتم دیگه نیازی نیست که بیام بگم که نه من طرفدار ملوان نیستم ، اما چون طرفدار ملوان هستم و به انزلی میرم و بازی این تیم رو از نزدیک نگاه میکنم ، مخالف داماش و مردم رشت نیستم و اگر در استادیوم انزلی عده ای فحاشی میکنن با اونا هم صدا نمیشم ، دوست گرامی نیازی نیست من ثابت بکنم که فلان یا ...

در مورد پگاه هم واقعا جا موند اما من قبلش تو چند خط بالاتر از پگاه نام بردم ، اما شما میگی من از عمد این کار رو انجام دادم نه ، و دلیلی هم نمیبینم زیاد اسرار کنم ، چون پیش وجدان خودم شرمنده نیستم .

در مورد تیمهای دیگه رشت که اسم بردی باید عرض کنم اگه واقعا اسمشون رو میدونستم مینوشتم ، اگه مثلا پاس انزلی رو نام بردم به خاطر این بود که این تیم قدمتی در اندازه ملوان داره و الان دیگه حتی نامی هم ازش نمونده ، باز این تیم هایی که اسم بردی هنوز به راهشون ادامه میدن .

من طرفدار ملوانم اما ضد رشت نیستم، و در صورت پیروزی داماش و موفقیتش هم خوشحال میشم ، و نسبت به این دو تا تیم فرقی نمیذارم ، البته تو بازی مستقیم طرفدار ملوانم ، و شجاعتش رو دارم که بگم ، آدم عوام فریبی نیستم . دلایلش هم که بالا ذکر کردم .
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 2:41 pm

[b:cd76d1e129]فیشان باو[/b:cd76d1e129] /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:04 pm

ممنون دوست عزیز farnod که یادمون آوردی روز بازی با پرسپولیس وبازی با استقلال باید از داماش حمایت کنیم!!! اصلآ یادمون نبود !!! جناب عالی یه وقت کردی یه سری به سایت همشهری تون چوکا بزن !!! البته اگه تالشی باشی !!! ما مشکلی نداریما !!! برو ببین براشون اصلآ گیلانی مهم هست!!!
بنده بشخصه چند سال پیش (1375) شاهد شکوفای عرق طرفداران تالشی نسبت به تیم رشتی سپیدرود بودم!!! شاید ابلهانی باشند روز بازی داماش با تهرانیها از سرخ آبی حمایت کنن ولی حمایت فجرسپاسی دیگه آخرشه!!!!
بهتر نبود آمار افتخارات تیم محبوبت ملوان رو که متاسفانه این روزها خیلی اسم نکرش تو سایت پیچیده برامون میزدی!!! این رو دیگه همه میدونن همیشه حمایت دولت پشت این تیم بوده وگرنه این طرفدارها در رشت هم بودن وهمیشه از سپیدرود حمایت میکردن ولی حمایت مردمی کجا وحمایت دولت کجا!!!
این حضور بازیکنان بومی در ملوان رو تو مطلبت اصلاح کن فکر نکنم دغاغله - مسلمان - جراحکار........فصل قبل هم بگم.......بومی باشن , البته تا جای که آدریانو آلوز رو آلوز انزلیچی صدا کنن !!! شاید اونجا خبری باشه ما نمیدونیم!!!!
راستی هم صدا نشدن با هوچی ها ویاغی ها که گفتی اونجا زیاده!!! همچین کار سختی نیست پس سعی کن همین کار رو ادامه بدی البته اگه بتونی !!!به امید گیلانی سرافراز
افتخار ما به شهرمان وگیلان سرسبزمان هست بر خلاف دوستان همسایه که اول آخر خیابان شهرشون رو اول آخر دنیا میدونن!!!
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:13 pm

بحث بیخود ولی جالبه .... دوست عزیز ، یک فرق بین ملوان با همه تیمهای توی استان هست و اونم اینه که این تیم دولتیه و از اول به نیروی دریایی وصل بوده و هست و الان هم منطقه آزاد . پس دلیل اینکه ملوان تداوم داشته فقط همین هست چون تیم دولتی و مخصوصا نظامی تو ایران همیشه به کار خودش ادامه میده مثل پاس که بردنش همدان ولی باز هم هست حالا یا لیگ یک یا لیگ برتر ... ولی توی رشت یه ارگان دولتی نیومد از این تیم حمایت کنه ، فولاد گیلان یکی از جاهایی بود که میتونست این تیم رو حمایت کنه اونوقت مطمئنا دیگه ما مشکل تعویض نام نداشتیم .... درباره تیم مردمی من خودم به دلایل فوق تیم ملوان رو مردمی نمیدونم و به نظر من تیم مردمی تیمی مثل سپیدرود هست که نابود شده . یک نکته دیگه بازیکن سرباز هست که ملوان میگیره و باعث شده تا الان خیلی کمک بشه همین الان دغاغله و مسلمان رو داره پارسال اولادی ، چند سال پیش جمشیدیان و ... و حتی بازیکنان رشتی برای سربازی میرن ملوان . انزلی و ملوان یک پایگاهی برای کسایی شدن که مخالف رشت و داماش هستند ! تو همین سایت یه مطلب با این نام بود که " چرا شهرهای اطراف مرکز استان به مرکز استان حسودی میکنن " که اگه اونو بخونی یه چیزایی دستت میاد ... تا جایی که نزهتی از لیچاه لشت نشا میگه من واسه اطراف انزلی هستم !!!!!!!!!!!!!!!! /10/ و از طرف دیگه پژمان نوری که از رشت و تیم پگاه یه جایگاهی تو فوتبال ایران پیدا کرد ، میگه اشتباه کردم رفتم تیم رشت نه تیم پگاه ! اینا نشون از عمق کینه ورزی و نفرت با رشتی ها هست ... و این وسط انزلی شده نماد مبارزه با رشت هرچند که چیز قابل تفکری نیست !! همه در راستای مخالفت با رشت میان و از انزلی و ملوان میگن و خودشونو طرفدار اون تیم نشون میدن ...
حرف آخر : واسه من فقط تیم شهر رشت ، شهر رشت و همشهری هام مهمه حالا این تیم دسته 2 باشه ، لیگ برتر باشه یا در لیگ استانی باشه و با توجه به اتفاقات و چیزهایی که دارم میبینم هیچ چیز دیگه ای مهم نیست از ملوان و انزلی گرفته تا چوکا و ... اما قابل احترام هستند
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان