بحث بیخود ولی جالبه .... دوست عزیز ، یک فرق بین ملوان با همه تیمهای توی استان هست و اونم اینه که این تیم دولتیه و از اول به نیروی دریایی وصل بوده و هست و الان هم منطقه آزاد . پس دلیل اینکه ملوان تداوم داشته فقط همین هست چون تیم دولتی و مخصوصا نظامی تو ایران همیشه به کار خودش ادامه میده مثل پاس که بردنش همدان ولی باز هم هست حالا یا لیگ یک یا لیگ برتر ... ولی توی رشت یه ارگان دولتی نیومد از این تیم حمایت کنه ، فولاد گیلان یکی از جاهایی بود که میتونست این تیم رو حمایت کنه اونوقت مطمئنا دیگه ما مشکل تعویض نام نداشتیم .... درباره تیم مردمی من خودم به دلایل فوق تیم ملوان رو مردمی نمیدونم و به نظر من تیم مردمی تیمی مثل سپیدرود هست که نابود شده . یک نکته دیگه بازیکن سرباز هست که ملوان میگیره و باعث شده تا الان خیلی کمک بشه همین الان دغاغله و مسلمان رو داره پارسال اولادی ، چند سال پیش جمشیدیان و ... و حتی بازیکنان رشتی برای سربازی میرن ملوان . انزلی و ملوان یک پایگاهی برای کسایی شدن که مخالف رشت و داماش هستند ! تو همین سایت یه مطلب با این نام بود که " چرا شهرهای اطراف مرکز استان به مرکز استان حسودی میکنن " که اگه اونو بخونی یه چیزایی دستت میاد ... تا جایی که نزهتی از لیچاه لشت نشا میگه من واسه اطراف انزلی هستم !!!!!!!!!!!!!!!!

و از طرف دیگه پژمان نوری که از رشت و تیم پگاه یه جایگاهی تو فوتبال ایران پیدا کرد ، میگه اشتباه کردم رفتم تیم رشت نه تیم پگاه ! اینا نشون از عمق کینه ورزی و نفرت با رشتی ها هست ... و این وسط انزلی شده نماد مبارزه با رشت هرچند که چیز قابل تفکری نیست !! همه در راستای مخالفت با رشت میان و از انزلی و ملوان میگن و خودشونو طرفدار اون تیم نشون میدن ...
حرف آخر : واسه من فقط تیم شهر رشت ، شهر رشت و همشهری هام مهمه حالا این تیم دسته 2 باشه ، لیگ برتر باشه یا در لیگ استانی باشه و با توجه به اتفاقات و چیزهایی که دارم میبینم هیچ چیز دیگه ای مهم نیست از ملوان و انزلی گرفته تا چوکا و ... اما قابل احترام هستند