[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - برد پر گل ملوان و پاداش استاندار گیلان به بازیکنای ملوان

برد پر گل ملوان و پاداش استاندار گیلان به بازیکنای ملوان

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 02, 2011 6:15 pm

دوستان به خودتان مسلط باشيد ، درود بر گيلك و تالش و ديلم .
واقعاً حيف نيست براي يك عده انزلي چي ، اعصاب خودتون رو خراب مي كنيد ؟! خلاصه هر چي باشه MEHDIGHOLAMIيكجورايي مهمان ما محسوب ميشه ، ولي آقا مهدي به دوستان ما حق بده كه وقتي صحبت م ل و ا ن بشه ، اعصاب ما رشتي ها بهم ميريزه ، دم هرچي گيلاني ( به غير از ت ر ك ه ا ) گرم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 6:32 pm

اقاوابدین عشق است داماش /23/ :wink:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 02, 2011 7:37 pm

بروبچ این بحثها و قضاوتهای یک طرفه که دلیلش ملوانه ، کاملا" بی فایدست.هر کس بنا به دلیلی فوتبالو دنبال میکنه ، یکی قبلا" بازی کرده ، یکی نکرده ، یکی الانم بازی میکنه تو سطح پایینتر و ....... و خیلی حالات دیگه . محمد غلامی تا الان خیلی زحمت کشید و هر چی داشت گذاشت ، درسته خیلی گلها رو خراب کرد ، اما ایراد نداره ، امیدوارم مثل دیگر هم مجلیش بعد رفتن از داماش نگه اشتباه کردم به تیم رشت رفتم !!!!!!!!!!!!! از دوستان هم میخوام راجع به تیم نه چندان محترم با اون هوادارای !؟!؟ تاپیک ایجاد نکنن و نهایتا" در گفتگوی آزاد مباحثو مطرح کنن
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 8:39 pm

جناب غلامی ما نفهمیدیم رضوانشهری هستی؟ انزلی چی هستی؟آخر سرم که طرفدار ملوان در اومدی!!!!اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن!یادمه خودت تو پیام کوتاه گفتی انزلی چی هستی اما رضوانشهر به دنیا اومدی الان یه چیز دیگه میگی!!بهتر نیست بری تو سایت م ل وا ن؟
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:20 pm

[
بهتره اول خرف دهنتو بفهمی بعد حرف بزنی اگه قرار به حرف زدنه ما هم خیلی حرف داریم همون فوتبال لیستی که شما بهش مینازید میخوای بگم سالهای آخر عمرشو چیکا میکرد؟به چه روزی افتاذه بود؟پس شعر نگو !!6 تایی رو تو خواب ببینی بد بخت عقده ای
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:27 pm

iman1978 : نام کاربری این شخصی که اومد کامنت داد به خاطر اینکه قصدش فقط حرف های نامربوط بود و از هویت جعلی استفاده کرده بود حذف شد.
متاسفانه نمیدونم اینها با اینکارها میخوان به کجا برسند...
اینجا دوستانمون به خاطر اینکه فحاشی نشه با همدیگه بحث میکنند و بعد...
امیدوارم اینقدر هیزم به این آتیش نریزند... آخه که چی بشه این همه فحاشی؟!!
من برای اینچنین جماعتی واقعا خیلی متاسفم که هدفشون فقط تخلیه عقده های درونشون باشه... چه تو رشت چه انزلی!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:30 pm

rasht-s : اولا کسی فحاشیو تو امسال شروع کرد شما بودید و بس.ما تو بازی با تراکتور جلوی فحاشیو گرفتیم اما شما چی اقای با فرهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی بعدش کلی به رشتیا فوحش دادید!!!! بعد انتظار دارید بچه های رشت تو بازی خونگیشون به شماها هیچ توهینی نکنند؟!!!!!! .من نمی خوام تیم دیگه استانم زیر سوال ببرم ولی شماها و حرفاتون باعث میشید من و امسال حس تنفر درونمون ایجاد بشه چه به شهرتون و چه به تیمتون .من خودم همیشه از برد تیمای گیلان خوشحال میشدم و میشم ولی رفتاری که از شماها میبینم باعث میشه از کرده خودم پشیمون بشم.
شما امدی گفتی تیممونو با مس کرمان مقایسه کنم یعنی تو داری ملوانو از مس کرمان قویتر میدونی (شاید منظورت نتایجی هست که تا اینجا فصل گرفته) خوب من یه سوال از تو اقای پر ادعا دارم .تیم تو یعنی نماینده گیلان بهتر نتیجه گرفته تو چند سال اخیر یا مس کرمان؟؟؟ مس کرمان رفت اسیا اقایون پر ادعا ولی ادعای شما داره گوش فلکو کر می کنه!!!! تصمیم داشتم دیگه بر علیه تیم دیگ استانم حرف نزنم ولی شماها نمیزارید.شماها افرادی هستید که زاویه دیدتون فقط شهر خودتون و هر کس خوبی بهتون بکنه یا بدی براتون فرق نداره و اخر سر یه جور رفتار می کنید( نه همتون, افراد بسیار با فرهنگی هم بینتون هست که متاسفانه با توجه به اینکه افراد بی فرهنگ از شهرتون زیاد دیدم برای من کم رنگ شدن اون افراد).
وقتی به نماد گیلان تو حرفات بوی توهین میومد باید بگم تو با ترکهای تبریز که به میرزا جنگلی و انزلیچی قایقران توهین کردند هیچ فرقی نداری البته شاید همزبون انها باشی چون به گفته بازیکن مورد علاقتون 70 80 % انزلی ترک هستند(!!!) که اینجور بنظر میرسه.
زنده باد میرزا کوچک .زنده باد قایقران
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:33 pm .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:30 pm

مهرداد جان متوجه شدم ممنون از توجهت
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mehdigholami » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:20 am

[quote:58ba19a334="RASHTBOY"]دوستان به خودتان مسلط باشيد ، درود بر گيلك و تالش و ديلم .
واقعاً حيف نيست براي يك عده انزلي چي ، اعصاب خودتون رو خراب مي كنيد ؟! خلاصه هر چي باشه MEHDIGHOLAMIيكجورايي مهمان ما محسوب ميشه ، ولي آقا مهدي به دوستان ما حق بده كه وقتي صحبت م ل و ا ن بشه ، اعصاب ما رشتي ها بهم ميريزه ، دم هرچي گيلاني ( به غير از ت ر ك ه ا ) گرم .[/quote:58ba19a334]
از تفكرات منطقي شما دوست عزيز تشكر ميكنم بهتره كه همه چي تموم شه به اميد بردهاي خوب داماش به خدا من دوست دارم تيمهاي گيلاني نتيجه بگيرن بحث اين شهر و اون شهر نيست ولي يكسري دوستان دارن زيادي جنجال ميكنند بهتره كه با احترام به همديگه نظراتمون را بديم من كاملا فرهنگ و مردمان خوب رشت رو دوست دارم و به عنوان يك گيلاني به اون ميبالم و باز هم ميگم هيچ توهيني به هيچ شخص يا فرهنگي نميكنم
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 03, 2011 5:33 am

آقای مدیر سایت ، منظور شما چی که می نویسی : جماعتی هدفشون تخلیه عقده های درونیشونه چی [u:472e6620c7]تو رشت[/u:472e6620c7] چی انزلی ؟!!!
درست شما مدیر سایت هستی ولی نباید به رشتی ها توهین کنی ، شما که توانایی عدم فحاشی انزلی چی ها رو چه توی ورزشگاه و چه توی سایت نداری ؛ از طرفی هم تا دو تا جوان با تعصب رشتی می یاند جواب ، یک عده آشغال ، حالا مال هر جای ایران باشند رو بدند ، باز هم اجازه نمی دی . یا از نوشتن ، هجویات افراد بی هویت جلوگیری کنید یا اینکه مثل معلم مدرسه اینقدر اشاره نکنید چی بنویس چی ننویس ،آره دوست عزیز ، رشتی عقدهای نمیشه ولی دشمنان رشت و رشتی تا دلت بخواد عقده ای می شند البته این کمترین صفت منفی هست که میشه به اونا نسبت داد . در ضمن مقررات سایت رو همه باید رعایت بکنند . دم هرچی رشت گرم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 03, 2011 8:26 am

[quote:f6214d1be1="mehdigholami"][quote:f6214d1be1="RASHTBOY"]دوستان به خودتان مسلط باشيد ، درود بر گيلك و تالش و ديلم .
واقعاً حيف نيست براي يك عده انزلي چي ، اعصاب خودتون رو خراب مي كنيد ؟! خلاصه هر چي باشه MEHDIGHOLAMIيكجورايي مهمان ما محسوب ميشه ، ولي آقا مهدي به دوستان ما حق بده كه وقتي صحبت م ل و ا ن بشه ، اعصاب ما رشتي ها بهم ميريزه ، دم هرچي گيلاني ( به غير از ت ر ك ه ا ) گرم .[/quote:f6214d1be1]
از تفكرات منطقي شما دوست عزيز تشكر ميكنم بهتره كه همه چي تموم شه به اميد بردهاي خوب داماش به خدا من دوست دارم تيمهاي گيلاني نتيجه بگيرن بحث اين شهر و اون شهر نيست ولي يكسري دوستان دارن زيادي جنجال ميكنند بهتره كه با احترام به همديگه نظراتمون را بديم من كاملا فرهنگ و مردمان خوب رشت رو دوست دارم و به عنوان يك گيلاني به اون ميبالم و باز هم ميگم هيچ توهيني به هيچ شخص يا فرهنگي نميكنم[/quote:f6214d1be1]
خواهش می کنم آقا مهدی ، ما هم به گیلانی بودن خودمون می بالیم ، حتی زمانی هم که آقا ی محمد غلامی به داماش نیامده بود ، ما بعنوان یک گیلانی برای ایشان آرزوی موفقیت می کردیم ، حالاکه جای خود دارد . دوستای سایت ما هم ، همگی ، مثل شما انسانهای شریف و با شخصیتی هستند ولی گاهی اوقات اختلاف سلیقه پیش میاد ، طبیعی هست ، به امید پیروزی داماش و با آرزوی سربلندی نژاد گیل و دیلم و تالش مثل همیشه ، که مطمئنم مانند تیر پیکانی توی چشم دشمنان ما وجود داره.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 8:53 am

گازش رو نگیر یه کم یواش تر برادر... اول متوجه کامنت و حرف من بشو بعد بیا اظهار نظر کن و هی هم فرافکنی نکن و حق به جانب حرف نزن..
نکنه جنابعالی هم از اون دسته ای هستی که میخوای عقده های درونیت رو خالی کنی تو استادیوم ها؟!؟!
تو و اون کسی که ازت تشکر کرد اصلا متوجه شدید من چی میگم که به این شکل حرف میزنی؟! کی به رشتی توهین کرد ؟!؟!
یک عده ای تو استادیوم های دو طرف میان که فقط و فقط برای فحاشی میان حالا شاید تو یه شهر این تعداد بیشترند و تو یه شهر این تعداد کمتر...
اینا اصلا از فوتبال و هواداری چیزی سر در نمیارند و من برای اون عده به هیچ وجه احترام قائل نیستم، کسی که میاد پاسخ یک حرکت رو میده شاید اون حرکتش رو نپسندم اما نمیگم عقده درونی داره بلکه میگم تحمل نداره یا احساساتش بالاست.
شما بهتره هی رشتی رشتی نکنی و به رخ من بکشی و واسم تعیین تکلیف در نوع حرف زدن داشته باشی.. اگر بنده تعصبم از جنابعالی امثال جنابعالی بیشتر نباشه مطمئنا کمتر هم نیست رشتی جان..
* که دارم به همراه دوستان بدون هیچ گونه در آمد وقت و هزینه رو میذاریم تا یه جای مناسب در فضای هواداران داشته باشیم و سالهاست که حامی تیم و شهر م بودم ، حتی زمانی که شاید هواداران به 100 نفر هم نمیرسیدند، * که به همراه تیم خیلی شهرها رفتم، * که کتک خوردم ، * که به خاطر همین فوتبال پام به جاهایی باز شده که حتی فکرش رو هم نمیکنید مطمئنا خیلی بیشتر از اون کسانی تعصب داریم که میان و تو استادیوم و جز فحش از دهنشون چیزی در نمیاد و یک بار هم تیم رو تشویق نمیکنند...
همون شخصی که بالاسر من میشینه و به نظیفکار و مهدوی و چاوشی و هیچ احدی هم رحم نمیکنه...
نمیدونم شاید تو هم از این دسته ای که اینقدر بهت برخورده
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:34 am

[quote:269b32751b="MEHRDAD"]گازش رو نگیر یه کم یواش تر برادر... اول متوجه کامنت و حرف من بشو بعد بیا اظهار نظر کن و هی هم فرافکنی نکن و حق به جانب حرف نزن..
نکنه جنابعالی هم از اون دسته ای هستی که میخوای عقده های درونیت رو خالی کنی تو استادیوم ها؟!؟!
تو و اون کسی که ازت تشکر کرد اصلا متوجه شدید من چی میگم که به این شکل حرف میزنی؟! کی به رشتی توهین کرد ؟!؟!
یک عده ای تو استادیوم های دو طرف میان که فقط و فقط برای فحاشی میان حالا شاید تو یه شهر این تعداد بیشترند و تو یه شهر این تعداد کمتر...
اینا اصلا از فوتبال و هواداری چیزی سر در نمیارند و من برای اون عده به هیچ وجه احترام قائل نیستم، کسی که میاد پاسخ یک حرکت رو میده شاید اون حرکتش رو نپسندم اما نمیگم عقده درونی داره بلکه میگم تحمل نداره یا احساساتش بالاست.
شما بهتره هی رشتی رشتی نکنی و به رخ من بکشی و واسم تعیین تکلیف در نوع حرف زدن داشته باشی.. اگر بنده تعصبم از جنابعالی امثال جنابعالی بیشتر نباشه مطمئنا کمتر هم نیست رشتی جان..
* که دارم به همراه دوستان بدون هیچ گونه در آمد وقت و هزینه رو میذاریم تا یه جای مناسب در فضای هواداران داشته باشیم و سالهاست که حامی تیم و شهر م بودم ، حتی زمانی که شاید هواداران به 100 نفر هم نمیرسیدند، * که به همراه تیم خیلی شهرها رفتم، * که کتک خوردم ، * که به خاطر همین فوتبال پام به جاهایی باز شده که حتی فکرش رو هم نمیکنید مطمئنا خیلی بیشتر از اون کسانی تعصب داریم که میان و تو استادیوم و جز فحش از دهنشون چیزی در نمیاد و یک بار هم تیم رو تشویق نمیکنند...
همون شخصی که بالاسر من میشینه و به نظیفکار و مهدوی و چاوشی و هیچ احدی هم رحم نمیکنه...
نمیدونم شاید تو هم از این دسته ای که اینقدر بهت برخورده[/quote:269b32751b]

دوست عزیز من ازش تشکر کردم چون یه تیکه از صحبتهاش درسته و اونم اینه که کسی که توهین میکنه باید توهین بشنود همین ... الان باز شما اومدی و همون حرفهای تکرای که چندین هزار بار واسه خودم نوشتی رو میزنی کسی به تعصب شما یا من یا کس دیگه ای شک نداره چون به کسی ربط نداره ... درباره اون دسته از آدمایی که میان و توهین میکنن چه به بازیکن خودی و چه به غیر خودی هم باهات موافقم و خودم هم چندین بار همینجا گفتم ( ماجرای تشویق زنیدپور و مهدوی کیا و در پایان بازی بستنشون به بی غیرت و ..... )... کلا توهین درست نیست ولی وقتی به ما فحاشی بشه چاره ای جز جواب دادن نداریم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:01 am

[quote:7dd92552ea="RASHTBOY"]آقای مدیر سایت ، منظور شما چی که می نویسی : جماعتی هدفشون تخلیه عقده های درونیشونه چی [u:7dd92552ea]تو رشت[/u:7dd92552ea] چی انزلی ؟!!!
درست شما مدیر سایت هستی ولی نباید به رشتی ها توهین کنی ، شما که توانایی عدم فحاشی انزلی چی ها رو چه توی ورزشگاه و چه توی سایت نداری ؛ از طرفی هم تا دو تا جوان با تعصب رشتی می یاند جواب ، یک عده آشغال ، حالا مال هر جای ایران باشند رو بدند ، باز هم اجازه نمی دی . یا از نوشتن ، هجویات افراد بی هویت جلوگیری کنید یا اینکه مثل معلم مدرسه اینقدر اشاره نکنید چی بنویس چی ننویس ،آره دوست عزیز ، رشتی عقدهای نمیشه ولی دشمنان رشت و رشتی تا دلت بخواد عقده ای می شند البته این کمترین صفت منفی هست که میشه به اونا نسبت داد . در ضمن مقررات سایت رو همه باید رعایت بکنند . دم هرچی رشت گرم .[/quote:7dd92552ea]
واقعا با چه هدف و فکری این نظر رو گذاشتی؟
اگه من و مهرداد اینقدر میگیم که در سایت فحاشی نکنید فقط به خاطر این هست که دوست داریم تیم و در واقع شهرم یه سایت در خور فرهنگ خود داشته باشه.همون طور که شهر رشت پرچمدار فرهنگ ناب گیلانی هست میخوایم در سایت هم نظراتی توهین آمیز نباشه.
کاربر محترم این مشکل از ما نیست که همش تذکر میدیم بلکه این مشکل از تعداد اندکی از کاربرای این سایت هست که فقط بلدند فحش بدند و با فحش جوابشون رو بدن.
اگه من و امثال من در بازی با راه آهن جلوی فحاشی ها رو نمیگرفتیم مطمئن باش باز هم شعارها همش میرفت به سمت ملوان و تیم خودمون رو ول میکردیم و هیچ وقت نمیتونستی که اون تشویق های بی نظیر رو در استادیوم ببینیم.متاسفانه بعضی ها خیلی جوگیر و احساسی هستند و فقط نیاز به یه جرقه دارند که ان شاالله تا روزهای آینده یه کارهایی داره انجام میشه تو اون افراد رو در استادیوم خفه کنیم!!!!(تلاشمون داره بیشتر میشه)
در ضمن اینقدر هم رشتی رشتی نکن اینجا هم رشتی هستند!!!یه تعدادی هم برای شهرهای اطراف گیلان هستند که برامون عزیزند.ما مثل شهر همسایه نیستیم که نمیتونند شهرهای دیگه گیلان رو ببینند.
زنده باد رشت،پرچمدار فرهنگ ناب گیلانی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:22 am

آقای مدیر باز که اون جمله رو تکرار کردی ! عقده درونی کدومه ؟ تو خودت متوجه کامنت من نشدی نه من ، فکر کردی اینجا کلاس درسه ؟ رفتی استادیوم چوب خوردی که خوردی ، چرا منت می ذاری ؟ همچین صحبت می کنی که انگار رابین هود هستی ؛ در ضمن کدوم آدم کوته فکر گفته که فحاشی باید وجود داشته باشه ؟ اگه کامنت من معنی و مفهومش فحاشی توی استادیوم هست ، یکی از دوستان به من بگه . پیشنهاد می کنم فعلاً برو چند کامنت بالاتر توی همین صفحه رو بخون ، حتی توی تاپیک های قبلی دوستان ، در تمام مواردی که دوستان اختلاف جزئی پیدا کردند ، بدون استثنا ، بعنوان یک همشهری ، خواستار اتمام کدورت شدم بعد من بخوام فحاشی کنم ؟ آدم خنده اش می گیره ، عوض اینکه باعث اتحاد و افزایش تعداد کاربران بشی ، نیروی دافعه داره ایجاد می کنی . مطمئن باش اگه به اندازه یک سر سوزن خواستار توهین و فحاشی توی استادیوم بودم ، توی همین سایت ، جلوی همه کاربرها ، مرد و مردانه بهت می گفتم ، مثل بعضی ها دچار غرور کاذب نشدم که ادعای انچنانی داشته باشم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان