[quote:837f05ef13="rashti_sarvar"]من برد ملوان رو به تمام مردم گیلان تبریک میگم ملوانم یکی از تیمهای گیلانیه در برار تیمهای تهرانی ما طرفدار گیلانیم. همون طوری که تو بازی با تراکتور انزلیچیها اومده بودن رشت از داماش حمایت کردن و گفتن گیلان سرور اذربایجان. به امید برد نماینده ی دیگر استان گیلان داماش شهر باران در برابر لنگیها

[/quote:837f05ef13]
با سلام به rashti-sarvarاز اينكه از پيروزي يك تيم استان گيلان ابراز خوشحالي مي كنيد ، بيانگر ديد بالا ، تعصب و غيرت شماست. احسن به شما ؛
اما من مي خواستم حقايقي را در مورد بازي داماش با داشكا بيان كنم اون عده از بچه هاي انزلي چي كه به رشت آمده بودند ، به نظر شخصي من اهل اتحاد بودند و هستند كه تعدادشون اندك هست ، اما دوست عزيز شما يك نگاه به كامنتهاي بعد ار بازي بنداز انواع و اقسام توهين ها و تهمت ها رو به همون دوستان كه به رشت آمده بودند زدند، بقول يكي از دوستان فتوشاپ و . . . ، خيلي هاشون نوشتند ، رشتيها با اين عكس العملشان ، قصد خراب كردن انزلي چي ها رو داشتند و . . . سر شما رو درد نمي يارم در مورد همين بازي هر چي لايق خودشونو و خانوادشون بود را بما نسبت دادند ، يادشون رفته بود پارسال با چشم گريان دست نياز بسوي ما دراز كردند كه تركها فلان كردند و بقيه ماجرا ، در صورتي كه اگه تبريزيها عقل داشتند يك جور برخورد مي كردند كه فقط انزلي چي ها رو زير سوال ببرندولي جمع بستند و چوبشم خوردند ، نه دوست من از انزلي چي بي حيا تر باز خودشون هستند ، البته دور از اونايي كه واقعاً اهل اتحاد هستند .