[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شاهین بوشهرVSداماش گیلان/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

شاهین بوشهرVSداماش گیلان/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 30, 2011 8:00 pm

آلوز داره تو 2بازی اخیر خوب کار کرده
خدارو شکر /23/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 30, 2011 8:07 pm

آلوز روی هوا خوبه من بازی رو ندیدم اما حدس میزنم باز بازی روی هوا بود
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه سپتامبر 30, 2011 8:35 pm

حیف شد مساوی دادیم کلا همونطور که قاسمپور گفت دفاعمون مسکل داره
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:03 pm

واقعا حیف شد که بازی رو در دقایق آخر مساوی کردیم. من فکر میکنم هر دو تیم به طور کل فکر میکردند بازی با همین نتیجه تموم بشه مخصوصا تیم ما که دقایق آخر اونطور که باید بازی نمیکرد اما تعویض طلایی درخشان و تحرکش باعث شد که تیم شاهین بوشهر بفهمه که بازی تموم شده نیست .
به نظر من با توجه به هوای شرجی و گرم بوشهر که حتی باعث شده بود خود بوشهری ها هم برای دیدن این بازی کمتر استقبال کنند نتیجه بدی بدست نیاوردیم و بازی خوبی رو از تیم مون شاهد بودیم و قاسمپور هم به خوبی تونسته تو این مدت تیم رو به لحاظ روحی برگردونه... اما برای اینکه کاملا تیم رو بشناسه و ما هم بتونیم عیار فنی این مربی رو بهتر بسنجیم نیاز هست که تا بازی های هفته دهم به بعد رو هم ببینیم و البته انتظار هم نداشته باشیم همه ی بازیها برد باشه و با یه باخت بخوایم همه چیز رو زیر سوال ببریم..
من اگر برخلاف بعضی دوستان مخالف این بودم که دینورزاده باقی بمونه به خاطر این بود که دیگه در تیم به لحاظ روحی و روانی جواب نمیداد و نیاز بود که شخص دیگری جایگزین بشه که بتونه لااقل تو این بُعد خوب عمل بکنه و در مورد عملکرد فنی هم الان که نتایجمون تو این دو هفته خوب بوده اما اگر یه بار هم باختیم نباید کاسه کوزه رو سر مربی بشکونیم و باید مجموع عملکرد رو در نظر بگیریم...
ای کاش تو اون دقایق آخر چاوشی کمی با دقت تر عمل می کرد ! اما هر چی بود این بازی تموم شد و باید به بازیهای آینده فکر کرد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:21 pm

به گزارش خبرگزاری فارس، ابراهیم قاسمپور پس از تساوی یک بر یک مقابل شاهین بوشهر اظهار داشت: بازی در این شرایط سخت آب و هوایی و فشار تماشاگران بسیار دشوار بود و اگر این مشکلات در این بازی وجود نداشت بازیکنانمان میتوانستند برنده باشند.

وی در مورد ارائه فوتبال زیبا گفت: به فوتبال زیبا اهمیت زیادی میدهم، اما در فوتبال ایران این موضوع چندان مهم نیست و اگر با بازی زیبا در پایان نتیجه نگیرید باید کارتان را رها کنید. متاسفانه مدیران ما هم به فوتبال زیبا اهمیت نمیدهند و تنها به فکر نتیجه هستند.

سرمربی داماش گیلان در مورد حرکت بازیکن این تیم پس از به ثمر رسیدن گل مقابل نیمکت شاهین عنوان کرد: به نظر من عسگری کار خاصی انجام نداد و تنها هیجان زیادی داشت. من همانند سایر مربیان نیستم که در گوش بازیکن خود بزنم و یا شخصیت او را مقابل سایرین خرد کنم.

قاسمپور در پاسخ به این سؤال چرا در فوتبال خوزستان از شما که اهل این استان هستید، استفاده نمیشود گفت: شاید مدیران فوتبالی این استان مرا نمیشناسند و به همین علت در آنجا مشغول به کار نیستم.

وی در مورد اظهارات خود در مورد داوری که تخلف کرده بود، گفت: صحبتهای من در مورد شخصی که کمیته داوران او را متخلف اعلام کرده است نبود و به علیپور، دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات حرفهای هم گفتم که منظور من این داور نبوده است.

سرمربی داماش گیلان تاکید کرد: با محروم کردن کسی کاری پیش نمیرود و باید پیشگیری شود تا اینکه بخواهیم کسی را پس از تخلف تنبیه یا محروم کنیم.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:26 pm

دفاع خوبي داشتيم درسته شاهين همش حمله ميكرد ولي فقط 2 تا موقعيت خيلي خطرناك داشت و در كل دفاع منسجم بود
ولي چرا آخه دفاع ت ر ا ك ت و ر رو ببينيد تو همه بازيها گل ميخوره تازه دفاعش از ما هم ضعيفتره ولي خط حمله اش اينقدر قويه كه تو بيشتر بازيها سه گل ميزنه الان با 24 گل زده بهترين خط حمله رو دارند
ماهم بايد تفكرات دفاعي صرف رو كنار بذارين با اين همه مهره كه داريم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:30 pm

در مجموع نتیجه خیلی خوب بود درسته که یه مقدار زود زیرتوپ زدنو شروع کردیم ولی خوب باید شرایط آبو هوایی بوشهر رو هم در نظر گرفت - خود بوشهریا کم آورده بودن چه برسه به بچه های ما.

آلوز - نظیفکار-مهدوی - مهدوی کیا از خوبای تیم ما بودن.
غلامی هم که تا وقتی بود عالی بود و واقعا از جون مایه گذاشت.
ولی چاووشی که همیشه فرصت طلب بود و رو به جلو حرکت میکرد امروز خیلی سنگین بود.

فک کنم همگی قبول دارین که کمبود یه مهاجم خوب در تیم ما احساس میشه ؟آخه کریمی هم بازیکنه ؟بخدا در حد لیگ یکم نیست - نه هیکل داره نه شوت خوب میزنه نه میتونه از کسی توپ بگیره فقط الکی واسه خودش میدویه.
البته یه مدافع هم میخواییم - درسته که آلوز داره خیلی خوب کار میکنه ولی بازم به نظر من یه مدافع و یه مهاجم احتیاج داریم .
3 تا هم جای خالی داریم و میتونیم جذب کنیم.یه مدافع خیلی قوی-و یه مهاجم معمولی واسه نیمکت میخواییم - در حال حاضر محسن خلیلی بهترین گزینست که آزاد هم هست.

ایشالا با برد فولاد یه صعود چشمگیر خواهیم داشت
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:30 pm

بچه ها ولی عباس آقایی هم خیلی با تجربه و خوب بازی کرد
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط arvand » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:34 pm

بابا ادم بعضی نظراتو میبینه گریش میگیره.بخدا کریمی خیلی خوب بازی از دقیقه 60 که اومد یه تنه دفاعه اونارو درگیر کرد یه شوته خوبم زد.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:36 pm

[quote:514bb505b4="arvand"]بابا ادم بعضی نظراتو میبینه گریش میگیره.بخدا کریمی خیلی خوب بازی از دقیقه 60 که اومد یه تنه دفاعه اونارو درگیر کرد یه شوته خوبم زد.[/quote:514bb505b4]
هر کی یه نظری داره دیگه :wink:
به نظر من اصلا بازیکن نیست
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط arvand » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:45 pm

منم نمیگم بازیکنه اما امروز خیلی خوب بازی کرد.بازیکنه جوونیه از امید پرسپولیس اومده فکر کنم.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 30, 2011 9:54 pm

[quote:b68662e128="arvand"]منم نمیگم بازیکنه اما امروز خیلی خوب بازی کرد.بازیکنه جوونیه از امید پرسپولیس اومده فکر کنم.[/quote:b68662e128]
همین که از پرسپولیس اومده بیشتر اعصاب آدمه خورد میکنه .
یعنی تو رشت بازیکنی که از این بهتر باشه نداریم؟
یکی تو ورزشگاه میگفت سپیدرود یه بازیکن داره که خیلی جوونه و سبک بازی چاووشی رو داره وحتی خیلی از چاووشی بهتر و گلزن تره چرا امثال اون نباید به تیم راه پیدا کنن ؟
خداییش خیلی ضعیفه آروند عزیز منم که امروز ازش چیزی ندیدم :wink: حالا نمیدونم نظر بچه های دیگه چیه؟شاید من اشتباه میکنم
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط arvand » جمعه سپتامبر 30, 2011 10:12 pm

من اروندم.به نظرم خیلی دونده و تخریبی بازی کرد :wink: اره اما تا یه بازیکنی بیادو جا بیوفته تو تیم طول میکشه اونایی که جا افتادنو نباس از دست میدادیم(میکاییلی و سهرابی)
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط meraj130 » جمعه سپتامبر 30, 2011 10:18 pm

[quote:07462348d6="arvand"]من اروندم.به نظرم خیلی دونده و تخریبی بازی کرد :wink: اره اما تا یه بازیکنی بیادو جا بیوفته تو تیم طول میکشه اونایی که جا افتادنو نباس از دست میدادیم(میکاییلی و سهرابی)[/quote:07462348d6]
ما کوچیک شما-کریمی خوب بود :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 30, 2011 10:23 pm

[color=blue:8f1ec10152]
[size=18:8f1ec10152]
[b:8f1ec10152]قاسم‌پور:شاید مدیران فوتبالی خوزستان مرا نمی‌شناسند[/b:8f1ec10152]
[/size:8f1ec10152]
[/color:8f1ec10152]
[color=black:8f1ec10152]

------------------------------------------------------------------------------
[color=blue]
[size=24:8f1ec10152]
[b:8f1ec10152]حاشيه ديدار شاهين و داماش[/b:8f1ec10152]
[/size:8f1ec10152]
کد خبر : 52316 زمان ارسال : جمعه 08/07/1390
19:50
[color=black:8f1ec10152]باشگاه شاهین بوشهر پیش از دیدار این تیم با داماش از پیشکسوتان این باشگاه و نیروی انتظامی تقدیر کرد. پیش از آغاز بازی باشگاه شاهین بوشهر از تعدادی از پیشکسوتان این باشگاه تجلیل به عمل آورد.

*لک چیرا، بازیکن شاهین به سمت مهدی مهدوی کیا و محمدرضا مهدوی، هم بازی‌های سابق خود در استیل آذین رفت و با آنها خوش و بش کرد.

این 2 بازیکن در حال حاضر در داماش حضور دارند.*بازیکنان شاهین پیش از آغاز بازی با دسته گل به سمت هواداران رفتند و از آنها تشکر کردند.

*به مناسبت هفته نیروی انتظامی از سردار محمدی یگانه، فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر تجلیل به عمل آمد.

*مجید ابوالفتحی، عضو هیئت مدیره و سخنگوی شاهین بوشهر قرار بود برای تماشای بازی به ورزشگاه شهید بهشتی بیاید، اما این اتفاق نیفتاد.

* به علت گرمای زیاد و شرجی بودن هوا تماشاگران کمی از این بازی استقبال کردند.

* لباس حمید درخشان، سرمربی شاهین همرنگ با پیراهن بازیکنان داماش است و در برخی موارد اشتباهاتی صورت می‌گیرد.

*روابط عمومی باشگاه شاهین با نصب بنر از دوانی، رئیس هیئت فوتبال بوشهر تقدیر کرد.

*تماشاگران شاهین زمانی که منصور تنهایی در دقیقه 27 بازی تنها موقعیت خطرناک این تیم در نیمه نخست را از دست داد، ایمان حیدری، مهاجم نیمکت نشین شاهین را تشویق کردند.

*عسگری، بازیکن داماش پس از به ثمر رساندن گل تیمش در حرکتی عجیب به سمت نیکمت شاهین رفت و در مقابل آنها خوشحالی کرد که این صحنه با اعتراض تماشاگران و کارت زرد داور به این بازیکن روبرو بود.دیدار 2 تیم در نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود داماش به پایان رسید.

--------------------------------------------------------------
[color=yellow:8f1ec10152]
امیر منصور اریا همچنان در صفحه اول باشگاه داماش+ عکس

http://www.entekhab.ir/files/fa/news/13 ... 43_348.jpg

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط jamaran-city در جمعه سپتامبر 30, 2011 10:36 pm .
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان