توسط damash_city » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:14 pm
اختصاصي90/قاسمپور: من فوتباليام و از پشت كوه نيامدهام
90[b:fe9d3bffcd]
: بازگشت شما به ليگ برتر را تبريك ميگوييم...[/b:fe9d3bffcd]
از شما تشكر ميكنم و من هم خوشحالم كه لطف خدا شامل حالم شد تا هدايت تيم خوبي چون داماش گيلان را بپذيرم. به هر حال ما با فوتبال زندگي ميكنيم و كارمان همين رفتن و آمدن است تا چرخهاي فوتبال بچرخد.
90[b:fe9d3bffcd]: اما اين روزها فضاي كار براي مربيان سالم تنگ شده و همانطور كه شما و كربكندي در برنامه تلويزيوني 90 ميگفتيد، مربيان با دلال بازي تيم ميگيرند ... [/b:fe9d3bffcd]
وظيفه ما اين بود كه اشارهاي به مشكلات و معضلات فوتبال داشته باشيم و بقيهاش را سپرديم به مسئولان و مديران دلسوز فوتبال كه ببينيم چه كار ميكنند.
[b:fe9d3bffcd]
90: فكر ميكرديد جانشين دينورزاده در داماش شويد؟[/b:fe9d3bffcd]
من در تيم داماش درود مربيگري ميكردم كه به هر صورت با داماش گيلان همخانواده بوديم. متاسفانه مشكلات مالي باعث واگذاري تيم درود شد و ما هم چون در دسترس بوديم به دستور مديران اين باشگاه هدايت اين تيم را پذيرفتيم.
90: كار كردن با عابديني براي شما دشوار نيست؟[/b:fe9d3bffcd]
من نميدانم چرا خبرنگاران تا اين حد روي عابديني حساس شدهاند! هر خبرنگاري با من مصاحبه ميكند در مورد عابديني سئوال ميپرسد. واقعا برايم جالب است بدانم كه چرا شما روي عابديني تا اين اندازه حساس شدهايد؟
90: به خاطر اينكه سوابق عابديني ميگويد احتمال حضور او در رختكن وجود دارد و اينكه ناگهان در دقيقه 60 بازي دستور بدهد فلان بازيكن را بيرون بكش و فلاني را بفرست زمين و ... آيا از اين مسائل شما در رشت دچار مشكل نميشويد؟[/b:fe9d3bffcd]
ببينيد من فوتباليام و از پشت كوه نيامدهام! عابديني يك مدير غيرفوتبالي نيست كه نخواهم حرفهايش را نشنوم. حرفها و توصيههاي عابديني شنيدن دارد اما من اجازه دخالت به هيچ كسي را نميدهم. من حرفهاي عابديني را در كنار گفتههاي ديگر اعضاي كادرفني قرار ميدهم و به يك جمعبندي ميرسم و تصميم نهايي را خودم ميگيريم.
90: عابديني قبل از بازي با راهآهن نظر فني نداد؟[/b:fe9d3bffcd]
باور كنيد ما روز قبل از بازي يك جلسه با عابديني داشتيم كه من به او گزارش كار دادم اما عابديني در مورد تركيب و اين مسائل هيچ حرفي نزد. اين در حالي است كه سئوال كردن در مورد تركيب تيم حق طبيعي يك مدير است. همانطور كه گفتم عابديني فهم فوتبالي بالايي دارد اما شرح وظايف ما در تيم تقسيم شده است و من به عنوان سرمربي نظر تمام مشاوران را روي كاغذ ميآورم و در كنار هم قرار ميدهم و بهترين تصميم را براي موفقيت تيم ميگيرم.
90: كار كردن با بازيكنان همچون مهدويكيا را چطور ارزيابي ميكنيد؟[/b:fe9d3bffcd]
من به اسم و رسم يا سن و سال بازيكنان كاري ندارم. هر بازيكني كه از نظر توان فني و آمادگي جسماني بهتر باشد در تركيب قرار ميگيرد.
90: فرض كنيم كريمي قصد جدايي از پرسپوليس را داشته باشد، آيا احتمال دارد او را هم جذب كنيد؟[/b:fe9d3bffcd]
فعلا كه كريمي عضو تيم پرسپوليس است اما همه ميدانيم كريمي بازيكن توانمند و مطرحي بوده و اين روزها از آمادگي بالايي هم برخوردار است. اگر پرسپوليس كريمي را نخواهد فكر نميكنم عابديني براي اين بازيكن تكنيكي تور نيندازد.
90: به نظر ميرسد دوست نداشتيد در اولين ديدارتان به مصاف تيم دايي برويد؟[/b:fe9d3bffcd]
اصلا اين طور نيست. من يك مربي حرفهاي هستم و به سه امتياز اين بازي فكر ميكردم. مگر كسي جز دايي سرمربي راهآهن بود به ما 6 امتياز ميدادند؟! براي من كه مهم نبود مربي تيم راهآهن چه كسي باشد.
90: دايي گفته بود ما به گلهاي زنيدپور باختيم؟[/b:fe9d3bffcd]
به نظر دايي احترام ميگذارم. اما تاكتيك شكست راهآهن را بلد بوديم. يكي از تاكتيكهاي ما گرفتن ضربات ايستگاهي براي زنيدپور بود كه به اين هدف رسيديم.
90: بازي با شاهين را چطور ميبينيد؟[/b:fe9d3bffcd]
آب و هواي رشت شبيه شهر بوشهر است و ما سعي ميكنيم از بوشهر هم با دست پر برگرديم.
90 :حرف پاياني؟ [/b:fe9d3bffcd]
ما بعد از بازي بوشهر بايد به مصاف پرسپوليس تهران برويم كه اين روزها متحول شده است. ما فقط به تيم خودمان فكر ميكنيم و به مسائل داخلي حريفان كاري نداريم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
damash_city در چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:36 pm .