[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد / کاری که با من در جوانی کردند، من با جوانان نمی‌کنم

مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد / کاری که با من در جوانی کردند، من با جوانان نمی‌کنم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد / کاری که با من در جوانی کردند، من با جوانان نمی‌کنم

پستتوسط meraj130 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 1:01 pm

فرهاد مجیدی می‌گوید نمی‌خواهد کاری که با او در جوانی شد، با دیگر بازیکنان جوان فوتبال ایران تکرار شود و به همین خاطر از فوتبال ملی خداحافظی می‌کند.

به گزارش جام نیوز؛ فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال که در دو اردوی قبلی تیم ملی از سوی کارلوس کی‌روش به تیم ملی دعوت شده بود، امروز از بازی‌های ملی خداحافظی کرد. این بازیکن 35 ساله در حال حاضر در تیم فوتبال استقلال بازی می‌کند و با هفت گل زده در رده دوم جدول گل‌زنان لیگ برتر قرار دارد.
مجیدی برای تیم ملی 45 بازی انجام داده و موفق شده در این بازیها 10 بار گلزنی کند.
به گزارش ایسنا، فرهاد مجیدی در نامه‌ای به علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال خداحافظی‌اش را از بازی‌های ملی اعلام کرده است.
در این نامه که در اختیار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قرار گرفته، آمده است:
سلام علیکم
احتراما، همان‌طور که استحضار دارید اینجانب از سنین جوانی و بیش از 15 سال است که در خدمت تیم ملی فوتبال ایران بوده و بارها افتخار پوشیدن پیراهن مقدس "ایران اسلامی" را داشته‌ام.
با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال 2014 و عدم حضور احتمالی اینجانب در آن مسابقات به دلیل وضعیت سنی‌ام و حضور جوانان توانمند، جویای نام و مستعد در سطح اول فوتبال کشور، بدینوسیله علیرغم میل باطنی از ادامه حضور در تیم ملی عذرخواهی می‌کنم.
حضور در تیم ملی و شاگردی استادی چون کارلوس کروش افتخاری است که همیشه در زندگی ورزشی‌ام ماندگار است.
بی شک جوانان با انگیزه‌ای چون کریم انصارفرد، میلاد میداوودی، سید ایمان موسوی، محمد نزهتی، [color=blue:7c04d8eba1]میلاد زنیدپور [/color:7c04d8eba1]و ... از اعتبار و آبروی فوتبال ایران عزیز دفاع خواهند کرد؛ جوانانی که شاید با حضور امثال مجیدی به سرنوشت بنده حقیر در گذشته دچار شده که در عین جوانی و آمادگی فنی از حضور و خدمت در تیم ملی فوتبال محروم شدم.
با تمام علاقه و ارادت قلبی‌ام به تیم ملی و پرچم مقدس ایران، همچنان خود را "سرباز وطن " می‌دانم و در سال 75 با اعتماد سرمربی وقت (آقای محمد مایلی کهن) با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با عذرخواهی و سپردن جای خود به جوانان، به تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده‌ام.
امید است با حمایت ها و تلاش های جنابعالی، مسئولان ورزش کشور، درایت کادر فنی و دعای خیر مردم فهیم و عزیز، تیم ملی فوتبال به جام جهانی صعود کرده و دل میلیونها ایرانی را در جای جای کره خاکی شاد کنند.
خواهشمند است مراتب اعتذار مرا به هر نحو که صلاح می‌دانید به پیشگاه مردم شریف ورزش دوست برسانید تا در جریان قرار گرفته و موجب شرمندگی‌ام فراهم نشود.
در پایان لازم می‌دانم از هواداران عزیز، مربیان، کارشناسان، ارباب جراید و رسانه‌های گروهی که همواره با نظرات و انتقادات خود، مرا حمایت و راهنمایی کرده‌اند صمیمانه سپاسگزاری کنم.
به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 1:02 pm

فرهاد مجیدی هم مثل کریم باقری از جمله بازیکنای دوست داشتنی این کشور هستن /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط tayyeb7 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 1:09 pm

استقلال.......سرور پرسپولیسه......
داماش سرور هر دوتاشون...
نماد کاربر
tayyeb7
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 1:14 pm

اه نه بازیکن خوبیه فرهاد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 2:00 pm

ناراحتم 3 اخطاره شد بازی با ملوان نیس.بقیه هیچی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 2:30 pm

چی ناراحتی داره ابرار .. تی سر فیده ... امرا چی فارسه ...
سرور تاج و لنگایی //// داماش ما رشتیایی
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1993 » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 3:08 pm

فرهاد مجيدي تنها بازيكني بود كه عليرغم شايستگي و آماده بودن به حقش توي فوتبال ملي نرسيد.فرهاد حداقل بايد 100تا بازي ملي رو تو كارنامه ورزشيش مي داشت كه با كم لطفي مربيان مواجه شد!!!
نماد کاربر
milad1993
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 3:41 pm

بهتر خیلی بازیکن بوو :D :D :D :D :D
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 3:52 pm

با meraj130 کاملا موافقم....
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 4:16 pm

جالب بود
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 27, 2011 9:26 pm

[color=blue:a5de27caa6]
[b:a5de27caa6]بیانیه مطبوعاتی «کی‌روش» درباره کناره‌گیری فرهاد مجیدی از تیم ملی[/b:a5de27caa6]
[/color:a5de27caa6]

[color=black:a5de27caa6]به گزارش سرویس ورزشی برنا، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی ایران، بیانیه کارلوس کی روش را به این شرح دراختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد:

"برغم اینکه من همچنان معتقدم فرهاد مجیدی درحال حاضر می تواند در سطح تیم ملی فوتبال ایران بازی کند، اما ضمن احترام به تصمیم شخصی ایشان مبنی بر کناره گیری از فوتبال بین المللی، آن را می پذیرم.

برای من و کادر فنی تیم ملی باعث خرسندی بود که با او بعنوان یک بازیکن حرفه ای خوب کار کنیم. ما برای فرهاد مجیدی در ادامه دوران بازیگریش در سطح باشگاهی آرزوی موفقیت می کنیم."

فرهاد مجیدی صبح سه شنبه در نامه‌ای به علی كفاشیان رییس فدراسیون فوتبال، کناره گیری‌اش از بازی‌های ملی را اعلام كرد.[/color:a5de27caa6]
[color=darkred:a5de27caa6]
http://www.bornanews.com/Pages/News-79001.aspx[/color:a5de27caa6]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mohsencom » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:42 am

چه دستمال زنی هست این مجیدی...بازیکن خوبیه ولی اون چیزیکه کریمی رو محبوب کرده رو نداره و اون چیزی هست که از یک نفر اسطوره میسازه مثل ناصر حجازی

نه اینکه چون پرسپولیسی هستم این حرف رو در مورد مجیدی میزنم...نه...اگه اینطور بود در مورد ناصر حجازی هم نظرم این نبود...

مردم ما فقط به شخصیت فوتبالی یه بازیکن توجه نمیکنند بلکه تمام جوانب رو میبینن اونم تو این برهه از زمان که همه چی داره سیاسی میشه

امیدوارم تمام بازیکنای شایسته ایران از کسانی همچون ناصر حجازی و اخیرا علی کریمی الگو بگیرند و جا پای این بزرگان بذارند تا همیشه محبوب دل مردم باقی بمونند
نماد کاربر
mohsencom
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:13 am

بازيكنيه كه من خيلي از بازيش لذت ميبرم و استقلال رو كاكول اون ميچرخه
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 5:42 am

[quote:4f1d8328e1="mohsencom"]
نه اینکه چون پرسپولیسی هستم این حرف رو در مورد مجیدی میزنم...نه...اگه اینطور بود در مورد ناصر حجازی هم نظرم این نبود...
[/quote:4f1d8328e1]
قضیه پرسپلیسی ام چیه؟ :(
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 6:30 am

عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: خداحافظي مجيدي از تيم ملي شاهکار بود.

علي پروين در گفت و گو با فارس در مورد برنامه شب گذشته 90 اظهار داشت: در اين زمينه حرف نمي‌زنم و پرسپوليس به آرامش نياز دارد و تمرکزمان بايد بر روي تيم باشد تا تيم نتيجه بگيرد و دل هواداران شاد شود. شرايط تيم خوب است بعد از برد در ديدار با فجر وضعيت خوبي داريم و اميدوارم هواداران همچنان از اين تيم حمايت کنند و پا پس نکشند.

وي ادامه داد: پرسپوليس در جدول ليگ کم کم بالا مي‌آيد و به صدر نزديک مي‌شود. البته ما پيروزي برابر فجر را فراموش کرده‌ايم و به بازي آينده فکر مي‌کنيم. استيلي و بازيکنان پرسپوليس پتانسيل بالايي دارند. تمام بازي‌ها براي ما سخت است و بازي آسان نداريم و بايد برابر تمام تيم‌ها قدرتمندانه بازي کنيم.

پروين در مورد خداحافظي مجيدي از تيم ملي گفت: ترکيب فرهاد مجيدي و علي کريمي در تيم ملي خيلي خوب بود اما مجيدي شاهکار کرد که به خاطر جوانان از تيم ملي کنار کشيد و خيلي خوب است که فوتباليست در اوج چنين کاري بکند کار مجيدي قابل تقدير بود.

پروين با اشاره به گلزني علي کريمي برابر فجر سپاسي گفت: وقتي علي کريمي گل زد بعد از مدت‌ها يک متر از خوشحالي به هوا پريدم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان