[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 23, 2011 2:53 pm

مارادونا اولین برد اماراتی اش را دشت کرد

الوصل در هفته دوم بازی های دوری الامارات به یک پیروزی شیرین دست یافت.

به گزارش خبرآنلاین؛ پنجشنبه شب در دبی ، تیم الوصل که هدایتش را دیه گو ماردونای افسانه ای بر عهده دارد ، توانست با نتیجه قاطع 3 بر صفر از سد الامارات بگذرد. الامارات که این فصل پژمان نوری را در اختیار دارد ، نتوانست در برابر تیم ماردونا حرفی برای گفتن داشته باشد.و این اولین پیروزی رسمی مارادونا در تجربه جدید مربیگری اش است. دیه گو که حضورش هیجان خاصی به لیگ امارات داده دیروز هم سالن کنفرانسش حتی جای سوزن انداختن نداشته است.
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rezasadegh » جمعه سپتامبر 23, 2011 4:53 pm

کسی نی؟؟؟؟ /8/
عشق فقط تیم داماش
نماد کاربر
rezasadegh

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 23, 2011 7:56 pm

مارادونا يک هوادار را با لگد زد

اين اسطوره آرژانتيني اين بار خيلي سريع به خاطر کاري که انجام داده بود، عذرخواهي کرد.

دیه گو مارادونا، سرمربی الوصل امارات، بار دیگر خبرساز شد. او یک هوادار را به خاطر دست زدن به بنری که از روی نوه اش به او اهدا شده بود، با لگد زد.

روی این بنر نوشته بود:" پدربزرگ، من همیشه در کنار تو هستم. دوستت دارم. بنجامین."

اما این اسطوره آرژانتینی این بار خیلی سریع به خاطر کاری که انجام داده بود، عذرخواهی کرد:" من احساساتی هستم. این طبیعت من است. من چه به عنوان مربی و چه به عنوان بازیکن همین طور بودم. بعضی مواقع احساس می کنم بازیکن الوصل هستم.

این بنر پیامی از طرف نوه و دخترم در منچستر بود. این به آن معناست که من هرجایی باشم، آنها از من حمایت می کنند. من از آن هوادار عذرخواهی می کنم. من تنها می خواستم آن بنر دیده شود."
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » جمعه سپتامبر 23, 2011 8:30 pm

اقای ابره لیگ اروپا... نه لیگ امارات .... به تاپیک احترام بذار .... :roll:
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 23, 2011 8:37 pm

[quote:bbfe0e2a3b="onlyrasht"]اقای ابره لیگ اروپا... نه لیگ امارات .... به تاپیک احترام بذار .... :roll:[/quote:bbfe0e2a3b]
ان ده چی گه..
باشه جناب مدیر :roll:
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:14 pm

[color=blue:2402cd72d3][size=12:2402cd72d3]میلان به دنبال ستاره هلندی تاتنهام[/size:2402cd72d3][/color:2402cd72d3]

[color=red:2402cd72d3]سایت گل – بر اساس نوشته روزنامه های ایتالیایی باشگاه میلان قصد دارد رافائل فان در فارت ستاره هلندی باشگاه تاتنهام را به خدمت بگیرد.

مسئولان میلان بودجه لازم را برای خرید بازیکن در تابستان در اختیار ماسیمیلیانو الگری قراردادند و اواکنون می خواهد با پیشنهادی 25 میلیون یورویی ستاره اسبق هامبورگ و رئال مادرید را به سن سیرو بیاورد.

ردنپ سرمربی تاتنهام فان در فارت را با رقم 8 میلیون پوند از رئال به خدمت گرفت و این بازیکن فصل گذشته نمایش بسیار خوبی داشت و علاوه بر 15 گلی که برای این تیم به ثمر رساند تعداد زیادی پاس گل هم داد.

باشگاه تاتنهام در تابستان اعلام کرد به هیچ عنوان بازیکنان کلیدی خود را نخواهد فروخت. آنها چندین بار پیشنهاد چلسی را برای فروش لوکا مودریچ رد کردند. باید دید سران این تیم لیگ برتری به پیشنهاد میلانی ها چه واکنشی نشان می دهند.[/color:2402cd72d3]
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:34 pm

[quote:30d1f131ff="onlyrasht"]اقای ابره لیگ اروپا... نه لیگ امارات .... به تاپیک احترام بذار .... :roll:[/quote:30d1f131ff]

[b:30d1f131ff] لیگ امارات تازگی رفته تو اروپا نمیدونی مگه؟ :lol: :lol: [/b:30d1f131ff]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:38 pm

با هم ادغام شده ؟؟؟؟ /4/:D ...
Damash1 فقط تی واسی انه بوگوفتم ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:39 pm

[align=center:474eb8a81e][color=red:474eb8a81e][b:474eb8a81e] پيش بازي بارسلونا - اتلتيکو مادريد در هفته 6 لاليگا [/b:474eb8a81e] [/color:474eb8a81e][/align:474eb8a81e]
[align=center:474eb8a81e] [img:474eb8a81e]http://s2.picofile.com/file/7145055371/barcavsatmad.jpg[/img:474eb8a81e][/align:474eb8a81e]
[align=center:474eb8a81e][color=blue:474eb8a81e]
[b:474eb8a81e] آبي و اناري ها در چهار ديدار ابتدايي دو بار متوقف شده اند و اين نشان مي دهد در اين فصل براي قهرماني کار دشوارتري خواهند داشت

بارسا بعد از پشت سر گذاشتن دیداری سخت وسنگین مقابل والنسیا که در نهایت با تساوی 2-2 به پایان رسید، فردا شب در نوکمپ میزبان اتلتیکو مادرید است. شاگردان گریگوری مانسانو در آخرین دیدارشان 4-0 خیخون را شکست دادند واکنون در شرایط خوبی به سر می برند.

بارسا: بازگشت جرارد پیکه به تمرینات بهترین خبر برای پپ گواردیولا بود که در دیدار مقابل والنسیا کلکسیونی از اشتباهات را از خط دفاعی تیمش دید. البته هنوز مشخص نیست جرارد می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد یا خیر. در مقابل الکسیس سانچس و اینیستا هنوز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده اند و در این دیدار هم حضور نخواهند داشت. ابراهیم آفلای نیز در تمرینات روز سه شنبه دچار پارگی لیگامنت شد و چیزی حدود 6 ماه قادر به همراهی آبی و اناری ها نخواهد بود.

ترکیب احتمالی (4-1-2-3): والدس؛ آلوس، ماسچرانو، پویول، آبیدال؛ ژاوی، بوسکتس، تیاگو؛ مسی، فابرگاس، ویا

اتلتیکو مادرید: مانسانو همچنان در انتظار این است که دیه گو به شرایط آرمانی برگردد و بتواند از این بازیساز برزیلی در ترکیب اصلی استفاده کند. دیه گو از روز گذشته به تمرینات برگشت اما بعید است بتواند در مقابل بارسا از ابتدا به میدان برود. اما از سوی دیگر، دیه گو گودین به طور کامل دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته و می تواند در دیدار فردا شب به میدان برود.

ترکیب احتمالی (4-4-2): کوتویس؛ سیلوا، پره آ، دومینگس، فیلیپه؛ کوکه،، آسانکائو، گابی، توران؛ سالویو، فالکائو [/b:474eb8a81e] [/color:474eb8a81e][/align:474eb8a81e]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:44 pm

[align=center:9b6a0e42f5][color=darkblue:9b6a0e42f5]برنو در مرکز روان درمانی مکس پلانک[/color:9b6a0e42f5]

[color=indigo:9b6a0e42f5]باشگاه باواریایی تایید کرد که از این بازیکن برزیلی که به تازگی شایعاتی در مورد بازنشستگی زودهنگامش منتشر شده، خواسته تا برای مشاوره به این مرکز مراجعه کند.[/color:9b6a0e42f5]

[color=black:9b6a0e42f5]سایت گل- به گزارش نشریه مونچنر مرکور، به درخواست باشگاه بایرن مونیخ، برنو، مدافع 21 ساله این تیم که به تازگی خانه اش دچار حریق شده، به مرکز روان درمانی مکس پلانک مراجعه کرده است.

باشگاه باواریایی تایید کرد که از این بازیکن برزیلی که به تازگی شایعاتی در مورد بازنشستگی زودهنگامش منتشر شده، خواسته تا برای مشاوره به این مرکز مراجعه کند.

خانه برنو در ساعات اولیه صبح سه شنبه دچار آتش سوزی شد او به دلیل احتمال خفگی به بیمارستان منتقل شد اما بعد از چند ساعت به دلیل اینکه هیچ صدمه ای ندیده بود و در سلامت کامل بود از بیمارستان مرخص شد.

توماس اشتاینکراس، دادستان محلی اعلام کرد برنو مدافع باشگاه بایرن مونیخ متهم اصلی آتش سوزی خانه اش است.

انستیتو مکس پلانک همان مرکزی است که سباستین دایسلر، ستاره سابق تیم ملی آلمان به دلیل افسردگی در آن بستری شده بود. این بازیکن 31 ساله به دلیل مصدومیت های پیاپی که از زمان نوجوانی با آن دست و پنجه نرم می کرد، در سال 2007 اعلام بازنشستگی کرد.

برنو نیز مانند دایسلر با مصدومیت های متعدد از ناحیه زانو دست و پنجه نرم کرد و به همین دلیل فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد.

او در سال 2007 از سائوپائولو به بایرن پیوست اما تاکنون تنها 21 بار در بوندس لیگا برای این تیم به میدان رفته است.
[/color:9b6a0e42f5][/align:9b6a0e42f5]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » شنبه سپتامبر 24, 2011 11:38 am

دروگبا: خوش شانس بودم که زنده ماندم
دروگبا در دیدار تیمش مقابل نوریچ که حدود یک ماه پیش برگزار شد، با جان رودی برخورد کرد و برای 8 دقیقه از هوش رفت
[img:b8816c5895]http://s2.picofile.com/file/7145374408/142117hp2.jpg[/img:b8816c5895]
سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه چلسی، اعلام کرد خوش شانس بوده که بعد از برخورد به دروازه بان نوریچ سیتی، همچنان زنده است.

دروگبا در دیدار تیمش مقابل نوریچ که حدود یک ماه پیش برگزار شد، با جان رودی برخورد کرد و برای 8 دقیقه از هوش رفت

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" وقتی در آمبولانس به هوش آمدم، ترسیدم زیرا نمی دانستم چرا آنجا هستم. از زمان گل تساوی نوریچ چیز دیگری را به یاد نداشتم. نمی دانستم چه اتفاقی رخ داده است.

احساس عجیبی بود و لحظات سختی را گذراندم. حالا می فهمم یک بوکسور وقتی ناک اوت می شود، چه احساسی دارد. از همه آنهایی که به من کمک کردند، همه پزشکان و عوامل ورزشگاه، تشکر می کنم. آنها به من گفتند چیزی بین 6 تا 8 دقیقه بیهوش بودم.

وقتی صحنه آن اتفاق را دیدم، واقعا درک کردم که چرا خانواده، پدر و مادر ودوستان نزدیکم نگران شدند زیرا اتفاقی نبود که در هر دیدار رخ دهد. پدر و مادرم در فرانسه بازی را به طور زنده می دیدند و واقعا نگران شده بودند.

خوش شانس بودم که زنده ماندم. می دانم که برای بازگشت به میدان، مسئله زمان مطرح است. پتر چک نیز از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بود و این روی او تاثیر زیادی گذاشت.
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:05 pm

[color=blue:639f9575fc]منچسترسیتی 2 – اورتون 0؛ پیروزی روحیه بخش در آستانه دیدار با بایرن[/color:639f9575fc]

[color=indigo:639f9575fc]در نخستین دیدار هفته ششم لیگ برتر تیم فوتبال منچسترسیتی با پیروزی مقابل اورتون بار دیگر به نوار پیروزی های خود بازگشت[/color:639f9575fc]

[color=black:639f9575fc]سایت گل – در آغاز هفته ششم رقابت های لیگ جزیره تیم فوتبال منچسترسیتی موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد میهمان خود اورتون بگذرد.

در این دیدار که به میزبانی سیتی برگزار شد شاگردان روبرتو مانچینی موفق شدند در یک بازی منطقی و حسب شده و با دوگلی که در نیمه دوم بازی به ثمر رساندند سه امتیاز دیگر به جمع امتیازات خود بیفزایند.

ماریو بالوتللی مهاجم جوان و ایتالیایی سیتی که از دقیقه 60 بازی به جای ادین ژکو وارد زمین شده بود تنها 8 دقیقه بعد از ورودش موفق شد با یک ضربه دیدنی دروازه تیم هاوارد را باز کند و سیتی را یک بر صفر پیش بیندازد.

در لحظات پایانی بازی و در دقیقه 89 بازی جیمز میلنر دیگر بازیکن تعویضی مانچینی که از دقیقه 78 بازی به جای سرخیو آگوئرو به زمین آمده بود موفق شد گل دوم میزبان را به ثمر برساند.

اشتباه فاحش رویستون درنته بازیکن اورتون باعث شد داوید سیلوا صاحب توپ شود و پاس دقیق این هافبک اسپانیایی را میلنر به راحتی وارد دروازه اورتون کرد تا سیتی در آستانه دیدار حساس سه شنبه شب مقابل بایرن در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان یک پیروزی دلچسب و روحیه بخش کسب کند.
[/color:639f9575fc]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:18 pm

ایول منچستر سیتی /11/ خیلی از سیتی خوشم میاد /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:44 pm

[color=black:fd05f0d8e9]پيش‌بازي ديدار امشب رئال مادريد- رايو وايکانو

رئالي ها بعد از دو نتيجه ضعيف هفته گذشته، به دنبال پيروزي در اين ديدار هستند.

رئالی ها بعد از دو دیدار خارج از خانه که در آن تنها به 1 امتیاز دست پیدا کردند، امشب شب در سانتیاگو برنابئو مقابل رایوو والکانو قرار خواهند گرفت. آیا رایو قربانی انگیزه بالای شاگردان مورینیو خواهد شد؟

رئال مادرید: سامی خدیرا بعد از یک جلسه محرومیت، در این دیدار می تواند بار دیگر برای رئال به میدان برود و انتظار می رود جای لاسانا دیارا در خط میانی را بگیرد. سرخیو راموس نیز احتمالا به جای آلوارو آربلوا در سمت راست خط دفاعی قرار می گیرد.

با مصدومیت په په و کوئنترائو، احتمالا بار دیگر رافائل واران در ترکیب اصلی قرار می گیرد. آنخل دی ماریا نیز بار دیگر از ابتدا به میدان خواهد رفت و خوسه کایه خون به نیمکت بازخواهد گشت.

ترکیب احتمالی (4-2-3-1): کاسیاس؛ راموس، کاروالیو، واران، مارسلو؛ ژابی آلونسو، خدیرا؛ دی ماریا، اوزیل، رونالدو؛ بنزما

رایو وایکانو: تیم تازه صعود کرده رایو در این دیدار پدرو بوتلیو را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت. او در دیدار قبلی مقابل لوانته اخراج شد. احتمالا دنی پاچچو جای او را در ترکیب اصلی خواهد گرفت.

انتظار می رود میکل لاباکا بار دیگر در خط دفاعی قرار بگیرد و به این ترتیب الخاندرو آریباس روی نیمکت خواهد نشست.

ترکیب احتمالی (4-2-3-1): خیمنز؛ تیتو، لاباکا، فیگراس، رائول براوو؛ فگو، موویا؛ تراشوراس، پاچکو، میچو؛ پیتی

آیا می دانید؟

- رئال مادرید در چهار دیدار این فصلش در رقابت های لالیگا 10 گل به ثمر رسانده هرچند در دو دیدار اخیر موفق به گلزنی نشده ند.

- در آخرین دیدار دو تیم در لالیگا، رئال مادرید 3-1 حریف را شکست داد.

- میانگین سنی رئال مادرید 24.5 است و به این ترتیب، مورینیو یکی از جوان ترین تیم های لالیگا را در اختیار دارد.

- کاروالیو در چهار دیدار این فصل تاکنون 3 کارت زرد دریافت کرده است.

- رایو وایکانو فصل گذشته به رقابت های دسته اول لالیگا صعود کرد و به غیبت هشت ساله شان در این رقابت ها پایان دادند.

- رایووایکانو در 14 دیداری که با رئال انجام داده، تنها دو پیروزی به دست آورده؛ آنها با رئال یک بار به نتیجه تساوی رسیده اند و 11 بار شکست خورده اند.[/color:fd05f0d8e9]

............................................................................................................

[color=darkblue:fd05f0d8e9]پيش‌بازي ديدار امشب بارسلونا – اتلتيکو مادريد

گرگوريو مانسانو تيم آماده و با ظاهر جديد خود را به نوکمپ مي‌آورد. آنها تنها يک امتياز کمتر از بارسلونا دارند.

ترکیب احتمالی

بارسلونا (3-2-1-4): والدس؛ آلوس، ماسکرانو، پویول، آبیدال؛ چابی، بوسکتس، تیاگو؛ مسی، فابرگاس، ویا

جرارد پیکه، مدافع کناری بارسلونا از مصدومیت ساق پا رهایی یافته و تمرینات کاملش را از سر گرفته است. خط دفاعی بارسلونا مقابل والنسیا شکننده بود و شاید این بازیکن اسپانیایی در ترکیب قرار بگیرد. الکسیس سانچس و آندرس اینیستا هنوز به دلیل مصدومیت همسترینگ دور از میدان هستند. ابراهیم آفلای هم در تمرینات دچار پارگی رباط صلیبی شد و حدود شش ماه از فصل را از دست می‌دهد.

اتلتیکو مادرید (2-4-4): کوتوا؛ سیلوا، پریا، دومینگس، فیلیپه؛ کوکه، آسونسائو، گابی، توران؛ سالویو، فالکائو

اتلتیکو مادرید هنوز چشم به راه دیه‌گو است. او پنجشنبه تمرینات سبک خود را آغاز کرد اما مشخص نیست بتواند مقابل قهرمان فصل پیش بازی کند یا نه. در هر حال اتلتیکو خبر خوب بازگشت دیه‌گو گودین را شنید که از مصدومیت رهایی یافته و بعید نیست مقابل بارسلونا بازی کند.
[/color:fd05f0d8e9]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:45 pm

[color=black:04531c8369]مدافع بايرن دستگير شد

برنو مدافع برزيلي بايرن مونيخ به اتهام دست داشتن در آتش سوزي خانه اش دستگير شد

برنو مدافع باشگاه بایرن مونیخ به اتهام آتش زدن عمدی خانه اش توسط پلیس مونیخ دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری آلمانی دی آ پی دی، پلیس که به برنو مظنون است او را برای بازجویی دستگیر کرد. آنها روز گذشته پرونده آتش زدن عمدی خانه توسط برنو را بررسی کردند و اطلاعات زیادی در این مورد به دست آوردند.

خانه برنو مدافع برزیلی بایرن در ساعات اولیه صبح روز سه شنبه دچار آتش سوزی شد و او که در خانه تنها بود به دلیل احتمال خفگی به سرعت به بیمارستان منتقل شد اما چون صدمه ای ندیده بود خیلی زود مرخص شد.

گفته می شود آتش سوزی خانه برنو خسارتی بالغ بر 2 میلیون دلار ایجاد کرده است.[/color:04531c8369]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان