توسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 24, 2011 8:43 am
[color=blue:a9628a80d7]سایت گل - محمد غلامی ، مهاجم بومی و گیلانی داماش که یکی از امیدهای شهر باران های نقره ای برای درخشش و ملی پوش شدن می باشد . مردم رشت روی او و گلزنی اش حساب ویژه ای باز کرده اند هر چند که تا بدین جای فصل بدلیل عملکرد ضعیف داماش ، او هم نتوانسته است آمار خوبی را از خود بر جای بگذارد . حالا با تغییر سرمربی داماش ، انگیزه های محمد غلامی هم برای گلزنی دو چندان شده است و نوید روزهای خوش را برای هواداران می دهد . سراغ این مهاجم گلزن داماش رفته ایم و گفتگویی را با وی ترتیب داده است که متن آن را در زیر می خوانید :
[/color:a9628a80d7]
بازی با سپاهان چطور بود ؟
نیمه اول بازی خوبی بود . بازی را خیلی خوب اداره کردیم . نیمه دوم برنامه ای که مربی داشت این بود که در ضد حملات به گل برسیم.خودتان هم مشاهده نمودید که بازی با یک فوروارد خیلی سخت بود .بین 4 - 5 مدافع حریف تک و تنها ... این ها دیگر تکراری شده است اینقدر که گفته ام !
در این مورد سوالی که پیش می آید اینست که در استقلال فرهاد مجیدی هم تک فوروارد تیمشان است و تا بدینجای فصل 7 گل هم بثمر رسانده است . چرا او در گلزنی موفق است اما شما فقط یک گل زدید ؟
شما ببینید در این بازی من چند بار با گلر حریف تک به تک شدم . ببینید اصلا برای من موقعیت ایجاد میشود ؟ من در استیل آذین که بودم با آن حالی که وضعیت تیممان بحرانی بود علی کریمی و یا هافبک های دیگری که داشتیم بهم کمک میکردند و خدا را شکر گل های خوبی هم به ثمر رساندم .
مشکل از دو هافبک کناری داماش است که شما را خوب تغذیه نمیکنند یا از هافبک های وسط ؟
داماش هافبک های خیلی خوبی دارد ولی فاصله هافبک تا فوروارد خیلی زیاد است . محمدرضا مهدوی ، مگنو این ها بازیکنان خیلی خوب هستند . این نظرات تاکتیکی سرمربی بود . ایشان اعتقاد داشتند که ابتدا باید از خط میانه دفاع کنیم و بعد ضد حمله بزنیم ! بخاطر همین بین فوروارد و هافبک فاصله ایجاد میشد و خیلی کم می توانستیم موقعیت ایجاد کنیم .
از آقای قاسم پور چقدر شناخت دارید ؟
فعلا که هیچ شناختی ندارم ولی تمریناتی که این دو روزه انجام دادیم خیلی خوب و نشاط آور بود . تمرینات عالی بود مخصوصا با فورواردها خیلی خوب کار میکنند . حالا ان شاءالله باید نتیجه اش را ببینیم.
شما گفتید که تمرینات تیم با نشاط است ولی از آنجایی که بازیکنان همان ها هستند ! فکر نمیکنید اگه ارنج تیم مثل قبل باشد و تک فوروارده بازی کنیم باز هم نتوانیم به حریفان گل بزنیم؟
باشگاه نظرش این بود که سرمربی عوض شود . امیدوارم با هر سیستمی که بازی میکنیم چه تک فوروارده و چه دو فوروارده برای هافبک ها و مهاجمانمان موقعیت گلزنی بخوبی ایجاد شود .
قبلا اعلام شده بود که عدم گلزنی شما بدلیل مسائل روحی روانی است ! ولی شما میفرمایین که مشکل از خوب تغذیه نشدن شماست . درسته؟
خدا را شکر هیچ مشکل روحی روانی ندارم . دو هفته پیش هم توانستم گل بزنم .خدا را شکر خیلی روحیه و انگیزه دارم . حتی در مقابل سپاهان هم انگیزه زیادی داشتم ولی متاسفانه موقعیتی برایم ایجاد نشد که بتوانم دروازه حریف را به خطر بیندازم . الان خدا را شکر در این دو روزه آقای قاسم پور خیلی خوب با ما فورواردها کار کرده اند .
بازی با راه آهن را چطور میبینید ؟
بازی با راه آهن خیلی سخت و مشکل خواهد بود . تیم راه آهن مربی بزرگی مثل آقای دایی دارد و ما هم خیلی باید مراقب سیستم راه آهن باشیم چون با شیوه هجومی بازی میکنند . ما باید سه امتیاز این بازی را بگیریم تا اولین برد خانگی مان را جشن بگیریم و بتوانیم دل هوادارانمان را شاد کنیم .
صحبت پایانی با هواداران ؟
قول میدهم بازی راه آهن را با تلاش بچه ها 100% میبریم ، امیدوارم حمایتمان کنند . من هم تمام تلاشم را میکنم و سرم رو برای این تیم میدهم.
و بعنوان سوال پایانی ، امسال چه رتبه ای را برای تیم پیش بینی میکنید؟
من در برنامه نود هم گفتم اول تا هفتم . هنوز هم سر حرفم هستم و 7 تای اول را پیش بینی میکنم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.