[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محبوب بودن تراکتور در تبریز و منفور بودن آن در سایر استان های کشور(به خصوص پایتخت ایران و استان گیلا

محبوب بودن تراکتور در تبریز و منفور بودن آن در سایر استان های کشور(به خصوص پایتخت ایران و استان گیلا

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 23, 2011 11:14 pm

به گزارش مهر، امير قلعه نويي با تبريک آغاز هفته دفاع مقدس گفت: اگر امروز امنيت و آسايشي هست، بابت ايثارگري عزيزاني است که به جبهه‌ها رفتند. اين عزيزان پيام‌هايي داشتند که متاسفانه اين پيام‌ها امروز گم شده است.

وي در ادامه افزود: اما برخي آقايان براي اينکه بيايند و يک دقيقه و دو دقيقه‌اي صحبت کرده و حرفي بزنند، مي آيند و دروغ مي گويند و توجهي به پيام آن عزيزاني که در جبهه‌ها جنگيدند، ندارند.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: تيم ما شرايط خاصي دارد. به هر حال 80 درصد از نفرات تيم تراکتورسازي تغيير کرده‌اند و اين سخت است که بخواهيد چنين تيمي را به انسجام برسانيد.

وي افزود: ما چنين مجموعه‌اي را تحويل گرفتيم، البته تيم ما پتانسيل و توانايي‌هاي خوبي دارد. از همه مهمتر اين است که نگاه مديران استان، نگاه حمايتي از تيم تراکتورسازي است.

قلعه نويي با اشاره به اهميت پشتوانه مردمي تيم تراکتورسازي تبريز افزود: شرايط امروز تيم تراکتورسازي شرايط بدي نيست. سال گذشته در اين مقطع زماني تيم تراکتورسازي هشتم بوده اما امروز رتبه سوم را در اختيار داريم. رساندن تيمي که 80 درصد از ترکيبش تغيير کرده است، به اين جايگاه کار آساني نيست اما لطف خدا شامل حال ما شده و بچه‌ها تلاش کرده‌اند تا تيم به اين جايگاه رسيده است.

وي با يادآوري اينکه تيمش در جدول رده‌بندي جايگاه بدي ندارد، افزود: اگر اشتباهات داوري گريبانگير ما نشده بود، جايگاهي بهتر از اين داشتيم.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي خاطر نشان کرد: آقايان به جاي اينکه اشتباهات فاحش داوري را پر کنند، شروع به دروغ گفتن کردند.

وي تاکيد کرد: اصلا اتفاقاتي که مسئولان کميته داوران مدعي هستند، رخ نداده و کمک داور آنها در تبريز کتک نخورده است.

قلعه نويي که در برنامه ورزش و مردم گفتگو مي کرد، افزود: آقاي غياثي بدون اينکه مطالعه کند، مي آيد و دروغ مي گويد. بابت اظهاراتي که در مورد من و گفتگويم با کمک داور ديدار تراکتورسازي - نفت تهران داشته است، مي خواهم شکايت کنم.

وي خاطر نشان کرد: يک آقايي که مي خواهد خودش را مطرح کند، اول بايد مطالعه کند و بعد مواردي را در مورد من به زبان بياورد. متاسفانه ايشان حرفي که زده نشده و توهين به مردم بخشي از کشور است را به من نسبت داده‌اند. به تمام مقدسات من به داور مسابقه حرف‌هايي که آقاي غياثي در برنامه 90 عنوان کرد را نگفتم.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: آقاي الماس خاله، رئيس هيئت فوتبال استان گيلان بايد مطالعه کند و بعد در مورد ديگران اظهارنظر کند. من از آقاي الماس خاله يک سئوال دارم. در بازي با داماش گيلان در ورزشگاه 90 دقيقه عليه ما شعار دادند، يکي از دانشجويان خوب اين مملکت را با چاقو زدند، خود ما يک ساعت و نيم در جاده هاي گيلان اسير بوديم و شيشه‌هاي اتوبوس ما را شکستند و به ماشين‌هاي هواداران ما صدمه زدند، چطور اين آقا نيامد، يک کلام حرف بزند؟!

وي افزود: تمام اين قهرماني‌ها و بردن و باختن‌ها مي آيد و مي رود. تمام اينها براي 48 ساعت است و بعد فراموش مي شود. متاسفانه يک آقايي براي اينکه بيايد روي آنتن، فقط شروع به دروغ گفتن مي کند. ايشان بايد سعي کند، براساس توانايي‌اش اظهارنظر کند نه چيزهايي که درست نيست.

قلعه نويي در واکنش به جريمه پنج ميليون توماني‌اش از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: مرا پنج ميليون تومان جريمه کرده‌اند، اصلا برايم مهم نيست. اصلا 50 ميليون تومان مرا جريمه کنند!

سرمربي پيشين تيم فوتبال استقلال از اظهارنظر در مورد دربي هفتاد و يکم تهران خودداري کرد و گفت: راجع به تيم‌هاي ديگر من حق ندارم، حرفي بزنم و راجع به تراکتورسازي هر حرفي بخواهيد، مي گويم. در عين حال بايد بگويم، بازي پرسپوليس - استقلال مسابقه خوبي بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 23, 2011 11:22 pm

رضا غياثي در گفتگو با مهر، در خصوص صحبت‌هاي قلعه نويي در يک برنامه تلويزيوني در مورد شکايت از او ضمن بيان مطلب فوق افزود: دوشنبه شب با دستور نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال و رئيس کميته داوران به منظور توضيح حوادث رخ داده براي حميد غمزه، کمک داور بازي تيم‌هاي تراکتورسازي و نفت تهران، به طور تلفني روي خط برنامه 90 رفتم و به سئوالات مجري برنامه در اين خصوص، طبق گزارش کتبي مورخ 24/6/90 که توسط کمک داور مضروب در اختيار کميته داوران قرار گرفته و اين گزارش طي نامه مورخ 27/6/90 کميته داوران به کميته انضباطي ارجاع شده است، پاسخ دادم.

وي افزود: تمام صحبت‌هايي که در آن برنامه داشتم نقل قول الفاظي بود که آقاي قلعه نويي به کمک داور بازي گفته بود و در گزارش مکتوب اين کمک داور موجود است.

غياثي تاکيد کرد: من هيچ نظري از خودم مطرح نکردم و هيچ مطلبي هم به گزارش طرح شده اضافه نکردم. حتي براي کشف حقيقت پيشنهاد کردم که مي توان از دوربين مدار بسته پمپ بنزيني که اين اتفاق در آن روي داده است، استفاده کرد.

سخنگوي کميته داوران خاطر نشان کرد: صبح جمعه آقاي قلعه نويي در برنامه ورزش و مردم تهمت‌ها و اهانت‌هايي را به من مطرح کرد. وي اعلام کرد که شکايت خواهد کرد، بايد بگويم منتظر شکايت ايشان هستيم تا از حق داورمان دفاع کنيم.

وي افزود: يقين بدانيد که سخنان آقاي قلعه نويي فرار از اصل موضوع است. اگر گزارشات و صحبت‌هاي همه در اين خصوص کذب محض است، چگونه کميته انضباطي وي را پنج ميليون تومان جريمه کرده است؟ ما در کميته داوران تابع قانون هستيم و اگر آقاي قلعه نويي شکايت کند پاسخ لازم را به مراجع ذيصلاح ارائه خواهيم کرد تا حقيقت روشن شود.

غياثي تاکيد کرد: بحث ايشان و کمک داور بازي تراکتورسازي - نفت تهران درباره صحنه اعلام آفسايد دقيقه 70 اين بازي بوده است نه در رابطه با "هافسايد"! آقاي قلعه نويي بهتر است ابتدا اصطلاحات فوتبال را ياد بگيرد بعد درباره مسائل داوري با من صحبت کنند.

سخنگوي کميته داوران يادآور شد: من از سال 1347 به طور رسمي داور بوده‌ام و در کلاسي که به مدت سه ماه در فدراسيون فوتبال قبل از انقلاب به استادي داوود نصيري برگزار شد شرکت کرده و داور شدم که تا به امروز نيز فعاليت‌هاي من در اين زمينه ادامه داشته است.

وي در ادامه تصريح کرد: طي اين مدت رئيس کميته داوران سه فدراسيون تيمسار نوآموز، مهندس صفي‌زاده و دکتر دادکان بوده‌ام. چگونه چنين افراد بزرگي از يک آدم دروغگو و کم اطلاع به عنوان رئيس کميته داوران فدراسيون خود استفاده کرده اند؟!

گزارش پزشکي قانوني در مورد ضرب و جرح کمک داور مضروب و همچنين شکايت کتبي وي به کميته داوران، توسط رضا غياثي در اختيار خبرگزاري مهر قرار گرفته است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه سپتامبر 24, 2011 1:15 am

اقدام عجیب ترک ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! محبوب بودن تراکتور در تبریز و منفور بودن آن در سایر استان های ایران به خصوص(پایتخت ایران و استان گیلان).... این جمله بیان حقیقتی بود که در چند روز اخیر روح و روان تبریزی ها را مغشوش کرده...اما باید با حقیقت کنار اومد/هرچند اگه خیلی سخت باشه... بعد از بازدیدهای فراوان تبریزی ها در چند روز اخیر از وارش اسپرت و خواندن همچین تایپیکی مثل اینکه بدجوری اونجاشون داره میسوزه!!! اقدام عجیبشون اینه که اکثر تبریزی ها در مورد این تایپیک تو سایت طرفداران تراکتور و تو وبلاگشون به نقل از ( Heyvan ) همین تایپیک رو نوشتند و گفتن کله ماهی خورها به ما توهین کردن و در جواب این تایپیک چه جوابهایی که ندادن!!! حالا در جوابشون فقط 1جمله میگم (میدونم که این تایپیک به مذاق هیچکدومتون خوش نیومده اما منفور بودن تراکتور در اکثر نقاط ایران حقیقتی انکار ناپذیر بود که نمیشد ازش چشم پوشی کرد). در ضمن پماد ضد سوزش به مقدار لازم موجود می باشد /16/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه سپتامبر 24, 2011 3:14 am

من فکر میکنم کلا یه نفر بلده تو تبریز با کامپیوتر کار کنه و اونم تو همه سایتها میره و نظر و مطلب میذاره !!!! مثلا مطالبی که تو سایت گل هست رو ببینید ... ساعت درج مطلب و ثبت کامنتها خیلی عجیبه و بعضی مواقع به چند ثانیه میرسه !! مثلا یه مطلب درباره تراکتور ساعت 22:30 میذاره ، تا 22:31 ، 30 تا کامنت که همه هم ترک و طرفدار تراکتور هستند ثبت میشه !؟!؟ البته این احتمال هست که کاربری بازدید کنه ولی احتمالش خیلی کمه که این همه و طرفدار یه تیم باشن ... البته از هوش سرشارشون استفاده میکنه و به اسمهای مختلف کامنت میذاره که کسی نفهمه که کسی نفهمید ... نمونه این موضوع رو تو کامنتهای مربوط به بازی داماش و تراکتور تو سایت گل میتونید بخوانید ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان