[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قلعه نویی: نمی‌توانم به همشهری‌های مادرم توهین کنم

قلعه نویی: نمی‌توانم به همشهری‌های مادرم توهین کنم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

قلعه نویی: نمی‌توانم به همشهری‌های مادرم توهین کنم

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:34 am

[color=blue:c5b3bdaf0f]قلعه نویی: جریمه کمیته انضباطی برایم مهم نیست/ نمی‌توانم به همشهری‌های مادرم توهین کنم
از رضا غیاثی به خاطر حرف هایش شکایت می‌کنم[/color:c5b3bdaf0f]

[color=black:c5b3bdaf0f]به گزارش سرویس ورزشی برنا، امیر قلعه نویی که در برنامه ورزش و مردم صحبت می کرد، در ابتدا گفت: آرامش امروز خود را مدیون کسانی هستیم که با ایثارگری به جبهه رفتتند و پیام هایی نیز داشتند که این پیام ها فراموش شده است.

وی درباره شرایط تراکتورسازی اظهار داشت: ما در شرایط خاصی بسر می بریم. 80 درصد از نفرات تراکتور تغییر کرده اند و منسجم کردن چینین تیمی دشوار است. این تیم پتانسیل خوبی دارد و خوشبحتانه نگاه مدیران استانی نیز نگاه حمایتی از ما است.
تراکتورسازی در پایان هفته هفتم در فصل گذشته در مکان هشتم قرار داشت، اما امسال سوم است و این مساله به خاطر تلاش مردم و حمایت هواداران می باشد. باید این را نیز بگویم که اگر اشتباهات داوری در چند مورد رخ نمی داد، می توانستیم در مکان بهتری نیز باشیم.

سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: آقایان به جای آنکه اشتباهات داوری را بپذیرند، دروغ هم می گویند. اصلاً کمک داور دیدار ما با نفت تهران در تبریز کتک نخورده است. قصد دارم بابت حرف هایی که رضا غیاثی درباره من و صحبت هایی که با کمک داور به بنده نسبت داده شده، از ایشان شکایت کنم. او حرفی که توهین به قومی در کشور می باشد را به من نسبت داده است. من هیچ توهینی به حمید غمزه کمک داور دیدار با نفت نکردم. مادر من اهل رشت است و نمی توانم به مردم گیلان توهین کنم.

قلعه نویی درباره جریمه 5 میلیونی اش از سوی کمیته انضباطی گفت: برایم اهمیتی ندارد و اصلاً بیایند و 50 میلیون جریمه کنند.[/color:c5b3bdaf0f]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:43 am

تي ترتيبا ديهيم خودا نوكونه تو رشتي رگ بداري افغاني
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:17 am

[color=blue:7f47f6a4a7]قلعه نويي: غياثي بدون مطالعه دروغ مي گويد![/color:7f47f6a4a7]

[color=black:7f47f6a4a7]
سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز با تاکيد بر اينکه اتفاقاتي که مسئولان کميته داوران مدعي هستند رخ نداده و کمک داور آنها در تبريز کتک نخورده است، گفت: غياثي بدون مطالعه دروغ مي گويد و بابت اظهاراتي که در مورد من و گفتگويم با کمک داور داشته است از او شکايت مي‌کنم.

به گزارش مهر، امير قلعه نويي با تبريک آغاز هفته دفاع مقدس گفت: اگر امروز امنيت و آسايشي هست، بابت ايثارگري عزيزاني است که به جبهه‌ها رفتند. اين عزيزان پيام‌هايي داشتند که متاسفانه اين پيام‌ها امروز گم شده است.

وي در ادامه افزود: اما برخي آقايان براي اينکه بيايند و يک دقيقه و دو دقيقه‌اي صحبت کرده و حرفي بزنند، مي آيند و دروغ مي گويند و توجهي به پيام آن عزيزاني که در جبهه‌ها جنگيدند، ندارند.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: تيم ما شرايط خاصي دارد. به هر حال 80 درصد از نفرات تيم تراکتورسازي تغيير کرده‌اند و اين سخت است که بخواهيد چنين تيمي را به انسجام برسانيد.

وي افزود: ما چنين مجموعه‌اي را تحويل گرفتيم، البته تيم ما پتانسيل و توانايي‌هاي خوبي دارد. از همه مهمتر اين است که نگاه مديران استان، نگاه حمايتي از تيم تراکتورسازي است.

قلعه نويي با اشاره به اهميت پشتوانه مردمي تيم تراکتورسازي تبريز افزود: شرايط امروز تيم تراکتورسازي شرايط بدي نيست. سال گذشته در اين مقطع زماني تيم تراکتورسازي هشتم بوده اما امروز رتبه سوم را در اختيار داريم. رساندن تيمي که 80 درصد از ترکيبش تغيير کرده است، به اين جايگاه کار آساني نيست اما لطف خدا شامل حال ما شده و بچه‌ها تلاش کرده‌اند تا تيم به اين جايگاه رسيده است.

وي با يادآوري اينکه تيمش در جدول رده‌بندي جايگاه بدي ندارد، افزود: اگر اشتباهات داوري گريبانگير ما نشده بود، جايگاهي بهتر از اين داشتيم.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي خاطر نشان کرد: آقايان به جاي اينکه اشتباهات فاحش داوري را پر کنند، شروع به دروغ گفتن کردند.

وي تاکيد کرد: اصلا اتفاقاتي که مسئولان کميته داوران مدعي هستند، رخ نداده و کمک داور آنها در تبريز کتک نخورده است.

قلعه نويي که در برنامه ورزش و مردم گفتگو مي کرد، افزود: آقاي غياثي بدون اينکه مطالعه کند، مي آيد و دروغ مي گويد. بابت اظهاراتي که در مورد من و گفتگويم با کمک داور ديدار تراکتورسازي - نفت تهران داشته است، مي خواهم شکايت کنم.

وي خاطر نشان کرد: يک آقايي که مي خواهد خودش را مطرح کند، اول بايد مطالعه کند و بعد مواردي را در مورد من به زبان بياورد. متاسفانه ايشان حرفي که زده نشده و توهين به مردم بخشي از کشور است را به من نسبت داده‌اند. به تمام مقدسات من به داور مسابقه حرف‌هايي که آقاي غياثي در برنامه 90 عنوان کرد را نگفتم.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: آقاي الماس خاله، رئيس هيئت فوتبال استان گيلان بايد مطالعه کند و بعد در مورد ديگران اظهارنظر کند. من از آقاي الماس خاله يک سئوال دارم. در بازي با داماش گيلان در ورزشگاه 90 دقيقه عليه ما شعار دادند، يکي از دانشجويان خوب اين مملکت را با چاقو زدند، خود ما يک ساعت و نيم در جاده هاي گيلان اسير بوديم و شيشه‌هاي اتوبوس ما را شکستند و به ماشين‌هاي هواداران ما صدمه زدند، چطور اين آقا نيامد، يک کلام حرف بزند؟!

وي افزود: تمام اين قهرماني‌ها و بردن و باختن‌ها مي آيد و مي رود. تمام اينها براي 48 ساعت است و بعد فراموش مي شود. متاسفانه يک آقايي براي اينکه بيايد روي آنتن، فقط شروع به دروغ گفتن مي کند. ايشان بايد سعي کند، براساس توانايي‌اش اظهارنظر کند نه چيزهايي که درست نيست.

قلعه نويي در واکنش به جريمه پنج ميليون توماني‌اش از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: مرا پنج ميليون تومان جريمه کرده‌اند، اصلا برايم مهم نيست. اصلا 50 ميليون تومان مرا جريمه کنند!

سرمربي پيشين تيم فوتبال استقلال از اظهارنظر در مورد دربي هفتاد و يکم تهران خودداري کرد و گفت: راجع به تيم‌هاي ديگر من حق ندارم، حرفي بزنم و راجع به تراکتورسازي هر حرفي بخواهيد، مي گويم. در عين حال بايد بگويم، بازي پرسپوليس - استقلال مسابقه خوبي بود. /9/[/color:7f47f6a4a7]
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط jamaran-city » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:32 am

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران در حکمی طبق گزارش های داور و نماینده ناظر دیدار تراکتورسازی تبریز با نفت تهران که بیست و چهارم شهریور برگزار شد، تیم تراکتورسازی را به علت "ایجاد مزاحمت" برای دروازه بان تیم نفت تهران و شعارهای اهانت آمیز همراه با پرتاب اشیای مختلف از سوی تماشاگران این تیم به پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
[color=blue:7e691c2702]

[b:7e691c2702]کمیته انضباطی اعلام کرده است؛ امیر قلعه نوعی سرمربی تراکتور سازی به علت اعتراض و اهانت به داور با وجود تذکرات قبلی به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.[/b:7e691c2702]
[/color:7e691c2702]

حسین کعبی بازیکن تیم فوتبال راه آهن ری هم برای ادای توضیح درباره مصاحبه ای که با یکی از روزنامه ها انجام داده باید در این کمیته حاضر شود.

کعبی در آن مصاحبه درباره روند انتخاب بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران ابهاماتی را مطرح کرده بود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط jamaran-city در جمعه سپتامبر 23, 2011 10:38 am .
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:47 am

گول حرفاشو نخورید ! بیشرف همه کار میکنه بعدش سبزی پاک کنی میکنه /9/
حالم از قلعه نویی بهم میخوره :(
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط arad » جمعه سپتامبر 23, 2011 1:43 pm

دروغگو /12/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 23, 2011 3:10 pm

لعنت به تو............
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 23, 2011 5:55 pm

خیلی بی چشمو رویه.دروغگو
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه سپتامبر 23, 2011 6:11 pm

ابرار داور امی بچه محله پاسکیابه شینه من خودم انه مرا صحبت بگودم قلعه نوعی نفهم توهین بگوده
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 23, 2011 6:28 pm

[quote:9757079d53="pezhman-paskiyabi"]ابرار داور امی بچه محله پاسکیابه شینه من خودم انه مرا صحبت بگودم قلعه نوعی نفهم توهین بگوده[/quote:9757079d53]
پژمان جان قلعه نوعی یا قلعه مرغی؟
امی تکلیفا روشنا * :D
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » شنبه سپتامبر 24, 2011 7:01 am

دیده ما باهاش چپ افتادیم از ترس میگه من به همشهریهای مادرم توهین نمی کنم ؛ مرتیکه اگر راست می گی؟ اگر شرف داری ؟ اگر خائن نیستی ؟ اگر ... ؟ چرا جلوی هجویات تماشاگران بی فرهنگ ت ب ری ز ی رو که توی سایتشون به ما توهین می کنند و آنچه مربوط به خانوادهاشون هست رو به دیگران نسبت می دند رو نمی گیری ؟! /9/ مگه نمی گی مادرت اینجایی هست ؟ :(
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 24, 2011 9:03 am

همه به کثیف بدونت یقین دارن و فقط مافیا بازیت قویه که تا الان بروز داده نشده .مادرت رشتی هستش احترامش بالای سر ما اما توی ناز آباد تهران بزرگ شدی و مثل همون شالاتان ها بزرگ شدی و خصوصیات اون تهرانی پررو رو داری.
الماسخاله تا الان کار خاصی نکرده بود اما با همه کم کاریش دمش گرم .توانایی این شهر نوعی هم با این دست مال زنی ها به ثمر میشینه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه سپتامبر 24, 2011 9:12 am

آدمی مثل قلعه نویی در جهان کمیاب هست :D
آدمم اینقدر مارمولک
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 24, 2011 9:23 am

اون به همه توهین میکنه.عیسی و موسی هم نداره واسش.انقدر خودخواهه که حاضره به هر راهی بازیو ببره.الان که تماشاگرهای زیاد ونفهمو بی شعوری خورده به طورش،عمرا بخواد از حربه فحش چشم پوشی کنه /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 24, 2011 10:21 am

برنا:مديرعامل باشگاه خطاب به مهدي تاج رييس کميته داوران گفت:

"جناب آقاي تاج بعد از گذشت 1 هفته از بازي تراکتور-نفت تهران و با اين همه جنجال بي پايه و اساس توسط کمک داور اين بازي و با ارسال دو نامه و شکايت به حضور جنابعالي به خودتان زحمت نمي دهيد حداقل تحقيقات جامعي نسبت به آنچه که ادعا شده از مبادي مسئول انجام دهيد.

باشگاه تراکتورسازي کليه اسناد و مدارک نسبت به رد ادعاهاي آقاي غمزه را تهيه نموده و بزودي اقدام قانوني را انجام خواهد داد.

از جنابعالي انتظار اين بود به عنوان مسوول کميته داوران بعد از يک هفته موضع خودتان را اعلام مي نموديد.هيچ مانعي ندارد هرکسي در هر مقام و مسئوليتي اشتباه نمود نسبت به عذر خواهي و عقب نشيني اقدام کند که متاسفانه تاکنون چنين عملي از هيچ کسي مشاهده نشده است."

جعفري همچنين در خصوص اظهارات رضا غياثي عضو کميته داوران عنوان کرد:

"شنبه که روز شهادت امام صادق(ع) است، روايتي از آن حضرت براي آقاي غياثي مي گويم باشد که نامبرده به عنوان داور و قاضي بيشتر دقت نمايد:

امام صادق ( ع ) : اهل بهشت 4 نشانه دارند :
1. روي گشاده
2. زبان نرم
3. دل مهربان
4. قلب بخشنده
که متاسفانه نه روي گشاده داريد،نه با زبان نرم صحبت مي کنيد،نه دل مهربان با تراکتور داريد و بنازم به قلب بخشنده تان که بخاطر يک داور کم تجربه و با دفاع کورکورانه و بدون مدرک و با قرائت يک گزارش نامعلوم با مديرعامل و سرمربي باشگاه تراکتورسازي در برنامه 90 و بعد از آن تنها براي توجيه اشتباه آقاي غمزه همه را دروغگو و قاطبه مردم آذربايجان را شرور معرفي کرديد و مي‌کنيد.

اميدوارم در اين ايام عزيز با کمي تامل در اعمال خود تجديد نظر فرماييد و اين همه به سوابق خودتان ننازيد که انسان هر آن مي تواند سقوط و يا صعود نمايد."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان