مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 12:15 am
[quote:c600a3487f="kasra"]اون استقلالی که ما بهش باختیم تازه استقلال هفته دوم بود نه این استقلالی که فولاد رو تو اهواز 4 تا میزنه. ضمن اینکه تمام موقعیتهای ما تو اون بازی رو سانتر بود دیگه وگرنه ما هم خوب بازی نکردیم که. دوم اینکه به نظر من این تیم یه تیم قدر نیست با اون بازی ای که جلوی سایپا و سپاهان داشتیم ما خداییش جلو سپاهان یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم. سوم اینکه این اشتباهات بچه گانه ای که میگی رو مطمئن باش تا هفته اخر تو تیم میبینیم پس چیزی نیست که بگیم تموم شده و خیالمون راحت باشه[/quote:c600a3487f]
دوست عزیزم اشتباه همیشه تو فوتبال هست،حتی در بالاترین سطحش ! مثلا" همین دیشب تو بازی بارسلون و والنسیا آبیدالی که تا اینجای فصل خیلی خوب بود،یه گل به خودی زد و روی گل دوم هم 99% مقصر بود،این از این.اما در مورد استقلالی که ما باهاش بازی کردیم،این نکته مهمه که تیم استقلال تمام یاراش رو داشت و حنیف عمران زاده که دفاع قدر این تیمه هم بود و با وجود اون ما این همه روی توپهای ارسالی خوب بودیم،خب تراکتور هم تو بازی با استقلال 3 تا گل رو ایستگاهی و هد زد که البته عمران زاده نبود ! اما بازی با سپاهان نیمه اول اگه تیم برتر نبودیم،مساوی بودیم.اون بازی تقابل غلامی و عماد رضا بود،یکی موقعیتش رو گل کرد و دیگری گل نکرد.کلا" داماش با مربی سابق تیمی بود که اگه گل میخورد کلا" بهم میریخت و شیرازش باز میشد.تو تمام بازیها هم میشه به این حرف من رسید.اما با تمام موضوعات گفته شده،من با مربی سابق پیش بینی میکردم،ما رتبه 9 تا 10 رو بدست بیاریم(ممکنه بود پیش بینیم اشتباه باشه)اما با مربی جدید باید بازی رو دید،از تمریناتش زیاد راضی نیستم ! در آخر بگم اگه موضوعات نادری پیش نیاد،داماش امسال 100% میمونه .
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 12:24 am
[quote:c764ece7c1="kasra"]تراکتور تیم نیس ؟تیمی که تو ازادی استقلال رو زد کی بود حتما داماش بود!باشه پس با این حساب تراکتور میفته لیگ 1 یا اینکه بین 10 تا 15 میشه. البته اگه جدول رو برعکسش کنیم.[/quote:c764ece7c1]
شما که انقدر طرفدار تراکتوری اینو بدون که تو 4 هفته اول 9 امتیاز گرفت .... بدین ترتیب که بازی اول رو از صبا باخت،بازی دوم رو 1-0 با گل آرفی از ذوب برد که گلش آفساید بود !!! بازی سوم شاهین رو 1-0 برد که با پنالتی مشکوک(پنالتی نبود) و از اونطرف برای شاهین داور یه پنالتی نگرفت !!! بازی چهارم هم داماش رو 3-2 برد که نیمه اول داور خطای پنالتی اکبرپور رو جهانگیر عسگری رو نگرفت و حتی میتونست گل دوم تراکتور رو مردود اعلام بکنه . چنین تیمی حتی اگه قهرمان بشه(حالا چی جدول رو بر عکس کنیم یا نکنیم) این قهرمانی به درد مستراح (دستشویی یا توالت یا تشناب) نمیخوره ....
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط RASHTBOY » جمعه سپتامبر 23, 2011 8:04 am
معلومه که میره تیم ت ر ا ک ت و ر ، چون مسئولین ملوان خیلی بی عرضه هستند ، در ضمن تیمی مثل ت ر ا ک ت و ر که بازیکن بومی به اندازه انگشتان یک دست نداره ، با لابی مسئولین و هوچی گری تماشاگرانش نتیجه می گیره معلومه که تیم نیست ، من شخصاً ترجیح می دم تیم شهرم دسته دو بازی کنه اما تیم منتخب شهرستان ها با عنوان شهرم بازی نکنه ، حتی اگر قهرمان هم بشه دو ریال ارزش نداره ، دم تمام تیمهای باریشه و با اصالت مثل داماش گرم.
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » جمعه سپتامبر 23, 2011 8:56 am
ابرار اشن فرق فوتبال با پینگ پنگ نانید استقلال جلو ضعیف بیم .وابدن ابرار امرا خنده نوا اوردن
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 8:57 am
[quote:b128d56f95="miladcivil"][quote:b128d56f95="kasra"]تراکتور تیم نیس ؟تیمی که تو ازادی استقلال رو زد کی بود حتما داماش بود!باشه پس با این حساب تراکتور میفته لیگ 1 یا اینکه بین 10 تا 15 میشه. البته اگه جدول رو برعکسش کنیم.[/quote:b128d56f95]
شما که انقدر طرفدار تراکتوری اینو بدون که تو 4 هفته اول 9 امتیاز گرفت .... بدین ترتیب که بازی اول رو از صبا باخت،بازی دوم رو 1-0 با گل آرفی از ذوب برد که گلش آفساید بود !!! بازی سوم شاهین رو 1-0 برد که با پنالتی مشکوک(پنالتی نبود) و از اونطرف برای شاهین داور یه پنالتی نگرفت !!! بازی چهارم هم داماش رو 3-2 برد که نیمه اول داور خطای پنالتی اکبرپور رو جهانگیر عسگری رو نگرفت و حتی میتونست گل دوم تراکتور رو مردود اعلام بکنه . چنین تیمی حتی اگه قهرمان بشه(حالا چی جدول رو بر عکس کنیم یا نکنیم) این قهرمانی به درد مستراح (دستشویی یا توالت یا تشناب) نمیخوره ....[/quote:b128d56f95]
اولا من طرفدار تراکتور نیستم و بحای اینکه بیام به تیم خوبی مثل تراکتور بگم تیم نیست و از این حرفها یه سری واقعیتها رو گفتم پس بهتره که خودمونو به خواب نزنیم و اگه تیمی واقعا خوبه اگه نمیخواین قبول کنید حداقل دیگه نگید تیم نیس اینجوری من به خیلی چیزا شک میکنم!ضمنا من کاری به داور ندارم من بحثم روی بازی کردن تیم هست تازه ما هم روی داوری کم شانس نیاوردیم نمونهاش بازی با سپاسی که باید بازی برده رو میباختیم و بازی اسقلال.تو اخر فصل هم هیچکی نمیگه فلان تیم رو داوری قهرمان شده و از اینجور حرفها این تیم های ضعیف هستن که فقط میخوان بهونه بیارن و یه جوری دلیل باختاشونو بندازن تقصیر داور
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:13 am
[quote:e805a26266="miladcivil"][quote:e805a26266="kasra"]اون استقلالی که ما بهش باختیم تازه استقلال هفته دوم بود نه این استقلالی که فولاد رو تو اهواز 4 تا میزنه. ضمن اینکه تمام موقعیتهای ما تو اون بازی رو سانتر بود دیگه وگرنه ما هم خوب بازی نکردیم که. دوم اینکه به نظر من این تیم یه تیم قدر نیست با اون بازی ای که جلوی سایپا و سپاهان داشتیم ما خداییش جلو سپاهان یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم. سوم اینکه این اشتباهات بچه گانه ای که میگی رو مطمئن باش تا هفته اخر تو تیم میبینیم پس چیزی نیست که بگیم تموم شده و خیالمون راحت باشه[/quote:e805a26266]
دوست عزیزم اشتباه همیشه تو فوتبال هست،حتی در بالاترین سطحش ! مثلا" همین دیشب تو بازی بارسلون و والنسیا آبیدالی که تا اینجای فصل خیلی خوب بود،یه گل به خودی زد و روی گل دوم هم 99% مقصر بود،این از این.اما در مورد استقلالی که ما باهاش بازی کردیم،این نکته مهمه که تیم استقلال تمام یاراش رو داشت و حنیف عمران زاده که دفاع قدر این تیمه هم بود و با وجود اون ما این همه روی توپهای ارسالی خوب بودیم،خب تراکتور هم تو بازی با استقلال 3 تا گل رو ایستگاهی و هد زد که البته عمران زاده نبود ! اما بازی با سپاهان نیمه اول اگه تیم برتر نبودیم،مساوی بودیم.اون بازی تقابل غلامی و عماد رضا بود،یکی موقعیتش رو گل کرد و دیگری گل نکرد.کلا" داماش با مربی سابق تیمی بود که اگه گل میخورد کلا" بهم میریخت و شیرازش باز میشد.تو تمام بازیها هم میشه به این حرف من رسید.اما با تمام موضوعات گفته شده،من با مربی سابق پیش بینی میکردم،ما رتبه 9 تا 10 رو بدست بیاریم(ممکنه بود پیش بینیم اشتباه باشه)اما با مربی جدید باید بازی رو دید،از تمریناتش زیاد راضی نیستم ! در آخر بگم اگه موضوعات نادری پیش نیاد،داماش امسال 100% میمونه .[/quote:e805a26266]
بله اشتباه تو فوتبال هست و در هر سطحی ولی منظور ما درصد اشتباهات یه تیمه نه اینکه شما بیای ابیدال رو که تو 10 تا بازی دوتا اشتباه کرده رو مثال بزنی!ما میگیم اقاجان درصد اشتباهات تو خط دفاعیمون زیادهوتا اخر فصل هم خواهیم دید که این با اون چیزی که شما میگی و ابیدال رو مثال میزنی فرق داره.در مورد بازی تراکتور با استقلال جدا از گلهایی که زدند تو جریان بازی هم خوب بازی کردند همونطور که خود مظلومی هم گفت. ضمن اینکه استقلال هم تو اون بازی یه گل با سانتر زد و یه گل هم با اشتباه بچه گانه دفاع حریف.تو بازی با سپاهان هم اصلا جا برای تعریف از تیم و بحثی روش ندارم چون اصلا تو نیمه دوم وقتی که گل خوردیم یه حمله هماهنگ شده درس و حسابی نداشتیم و تو نیمه اول هم اومدیم بازی اونا رو خراب کردیم حالا شما گیر دادی به اون تک موقعیت غلامی!
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:29 am
[quote:3b95c55063="RASHTBOY"] در ضمن تیمی مثل ت ر ا ک ت و ر که بازیکن بومی به اندازه انگشتان یک دست نداره ، با لابی مسئولین و هوچی گری تماشاگرانش نتیجه می گیره معلومه که تیم نیست ، من شخصاً ترجیح می دم تیم شهرم دسته دو بازی کنه اما تیم منتخب شهرستان ها با عنوان شهرم بازی نکنه ، حتی اگر قهرمان هم بشه دو ریال ارزش نداره ، دم تمام تیمهای باریشه و با اصالت مثل داماش گرم.[/quote:3b95c55063]
ما هم تو سه تا بازی خونگی تماشاگر زیاد داشتیم چرا نتونستیم حتی یکیشون رو ببریم؟ مطمئن باش مسئولین تیم پیروزیبیشتر از تراکتور رابطه بازی دارند چرا تیم پیروزی الان 15 هست؟پس همش به این چیزا نیست اینا شاید 10-15% تو خوب نتیجه گرفتن تاثیر داشته باشه ولی اصل کاره به خود تیم بر میگرده.
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:04 am
[quote:fdca70517e="pezhman-paskiyabi"]ابرار اشن فرق فوتبال با پینگ پنگ نانید استقلال جلو ضعیف بیم .وابدن ابرار امرا خنده نوا اوردن[/quote:fdca70517e]
آبرار تی منظور از اشن کی بو ؟ ماشاءالله تو هم جز او دسته از زاکان قدیممممممممی سایت ایسی که خیلی خیلی همه چیا دانی،آها؟آفرین و دمت گرم،هتو خب و کامل همچیا بدان .....
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:15 am
[quote:29969a8867="kasra"][quote:29969a8867="miladcivil"][quote:29969a8867="kasra"]اون استقلالی که ما بهش باختیم تازه استقلال هفته دوم بود نه این استقلالی که فولاد رو تو اهواز 4 تا میزنه. ضمن اینکه تمام موقعیتهای ما تو اون بازی رو سانتر بود دیگه وگرنه ما هم خوب بازی نکردیم که. دوم اینکه به نظر من این تیم یه تیم قدر نیست با اون بازی ای که جلوی سایپا و سپاهان داشتیم ما خداییش جلو سپاهان یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم. سوم اینکه این اشتباهات بچه گانه ای که میگی رو مطمئن باش تا هفته اخر تو تیم میبینیم پس چیزی نیست که بگیم تموم شده و خیالمون راحت باشه[/quote:29969a8867]
دوست عزیزم اشتباه همیشه تو فوتبال هست،حتی در بالاترین سطحش ! مثلا" همین دیشب تو بازی بارسلون و والنسیا آبیدالی که تا اینجای فصل خیلی خوب بود،یه گل به خودی زد و روی گل دوم هم 99% مقصر بود،این از این.اما در مورد استقلالی که ما باهاش بازی کردیم،این نکته مهمه که تیم استقلال تمام یاراش رو داشت و حنیف عمران زاده که دفاع قدر این تیمه هم بود و با وجود اون ما این همه روی توپهای ارسالی خوب بودیم،خب تراکتور هم تو بازی با استقلال 3 تا گل رو ایستگاهی و هد زد که البته عمران زاده نبود ! اما بازی با سپاهان نیمه اول اگه تیم برتر نبودیم،مساوی بودیم.اون بازی تقابل غلامی و عماد رضا بود،یکی موقعیتش رو گل کرد و دیگری گل نکرد.کلا" داماش با مربی سابق تیمی بود که اگه گل میخورد کلا" بهم میریخت و شیرازش باز میشد.تو تمام بازیها هم میشه به این حرف من رسید.اما با تمام موضوعات گفته شده،من با مربی سابق پیش بینی میکردم،ما رتبه 9 تا 10 رو بدست بیاریم(ممکنه بود پیش بینیم اشتباه باشه)اما با مربی جدید باید بازی رو دید،از تمریناتش زیاد راضی نیستم ! در آخر بگم اگه موضوعات نادری پیش نیاد،داماش امسال 100% میمونه .[/quote:29969a8867]
بله اشتباه تو فوتبال هست و در هر سطحی ولی منظور ما درصد اشتباهات یه تیمه نه اینکه شما بیای ابیدال رو که تو 10 تا بازی دوتا اشتباه کرده رو مثال بزنی!ما میگیم اقاجان درصد اشتباهات تو خط دفاعیمون زیادهوتا اخر فصل هم خواهیم دید که این با اون چیزی که شما میگی و ابیدال رو مثال میزنی فرق داره.در مورد بازی تراکتور با استقلال جدا از گلهایی که زدند تو جریان بازی هم خوب بازی کردند همونطور که خود مظلومی هم گفت. ضمن اینکه استقلال هم تو اون بازی یه گل با سانتر زد و یه گل هم با اشتباه بچه گانه دفاع حریف.تو بازی با سپاهان هم اصلا جا برای تعریف از تیم و بحثی روش ندارم چون اصلا تو نیمه دوم وقتی که گل خوردیم یه حمله هماهنگ شده درس و حسابی نداشتیم و تو نیمه اول هم اومدیم بازی اونا رو خراب کردیم حالا شما گیر دادی به اون تک موقعیت غلامی![/quote:29969a8867]
دوست عزیزم اون مثال رو زدم تا بگم اشتباه همه جا هست حتی دربالاترین سطح ...... بله،درسته اشتباهات تیممون زیاده،اما فقط به مدافعیم مربوط نیست،یه تیم 11 نفره باید از جلو خوب کار کنه تا دروازه بان.اما یه سوال ! همین مظلومی مربی استقلال اومد گفت تراکتور خوب بود؟والله مصاحبه رو که 90 نشون داد،با حالتی گرفته گفت اونا فقط رو 3 تا ارسال و ضربه ایستگاهی گل زدن ...... در کل به نظر من بازی تراکتور هم به درد سگ نمیخوره و همچنین تیمش،مخصوصا" تیم امسال که امیر ژنرال !!!!! داره،باز سال قبل تیمش شرف داشت.اما نظر شما محترمه که میگی تراکتور تیم خوبیه و شاید اون چیزایی که شما از فوتبال میخوای رو اون تیم اجرا میکنه.در مورد بازی سپاهان و تک موقعیت! غلامی،اگه گلش میکرد،بازی عوض میشد،ما کجا بازی سپاهانو خراب کردیم؟بازی خراب کردن به رئال(مورینیو)میگن که جلوی بارسلون حتی از زیر توپ زدن دریغ نکرد و اون همه خطا و اخطار و اخراج.اگه عماد رضا توپ اول رو گل نمیزد،باز بازی رو همون روند میرفت جلو.در کل همین غلامی که مجددا" شما از طرفداری میکنی اگه بازی استقلال دروازه خالی رو به تیر نمیکوبید بازی 1-1 میشد یا بازی تراکتور اگه تک به تک رو به پای ثابتی نمیکوبید بازی 3-3 میشد.شما اشتباه مدافعین رو میبینی،اما مهاجم ایراد نداره اشتباه کنه ؟ خب این هم یه جورشه دیگه .......
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:22 am
[quote:8132a6a31b="kasra"][quote:8132a6a31b="RASHTBOY"] در ضمن تیمی مثل ت ر ا ک ت و ر که بازیکن بومی به اندازه انگشتان یک دست نداره ، با لابی مسئولین و هوچی گری تماشاگرانش نتیجه می گیره معلومه که تیم نیست ، من شخصاً ترجیح می دم تیم شهرم دسته دو بازی کنه اما تیم منتخب شهرستان ها با عنوان شهرم بازی نکنه ، حتی اگر قهرمان هم بشه دو ریال ارزش نداره ، دم تمام تیمهای باریشه و با اصالت مثل داماش گرم.[/quote:8132a6a31b]
ما هم تو سه تا بازی خونگی تماشاگر زیاد داشتیم چرا نتونستیم حتی یکیشون رو ببریم؟ مطمئن باش مسئولین تیم پیروزیبیشتر از تراکتور رابطه بازی دارند چرا تیم پیروزی الان 15 هست؟پس همش به این چیزا نیست اینا شاید 10-15% تو خوب نتیجه گرفتن تاثیر داشته باشه ولی اصل کاره به خود تیم بر میگرده.[/quote:8132a6a31b]
دوست عزیز نکنه یادت رفته تراکتور جونت دو تا باخت داره و اون هم تو بازیهای خانگی ؟!؟ از شما که انقدر افکار حمایتی از فوتبال نااااب تراکتور داری،بعیده
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:28 am
[quote:b267821de6="kasra"][quote:b267821de6="miladcivil"][quote:b267821de6="kasra"]تراکتور تیم نیس ؟تیمی که تو ازادی استقلال رو زد کی بود حتما داماش بود!باشه پس با این حساب تراکتور میفته لیگ 1 یا اینکه بین 10 تا 15 میشه. البته اگه جدول رو برعکسش کنیم.[/quote:b267821de6]
شما که انقدر طرفدار تراکتوری اینو بدون که تو 4 هفته اول 9 امتیاز گرفت .... بدین ترتیب که بازی اول رو از صبا باخت،بازی دوم رو 1-0 با گل آرفی از ذوب برد که گلش آفساید بود !!! بازی سوم شاهین رو 1-0 برد که با پنالتی مشکوک(پنالتی نبود) و از اونطرف برای شاهین داور یه پنالتی نگرفت !!! بازی چهارم هم داماش رو 3-2 برد که نیمه اول داور خطای پنالتی اکبرپور رو جهانگیر عسگری رو نگرفت و حتی میتونست گل دوم تراکتور رو مردود اعلام بکنه . چنین تیمی حتی اگه قهرمان بشه(حالا چی جدول رو بر عکس کنیم یا نکنیم) این قهرمانی به درد مستراح (دستشویی یا توالت یا تشناب) نمیخوره ....[/quote:b267821de6]
اولا من طرفدار تراکتور نیستم و بحای اینکه بیام به تیم خوبی مثل تراکتور بگم تیم نیست و از این حرفها یه سری واقعیتها رو گفتم پس بهتره که خودمونو به خواب نزنیم و اگه تیمی واقعا خوبه اگه نمیخواین قبول کنید حداقل دیگه نگید تیم نیس اینجوری من به خیلی چیزا شک میکنم!ضمنا من کاری به داور ندارم من بحثم روی بازی کردن تیم هست تازه ما هم روی داوری کم شانس نیاوردیم نمونهاش بازی با سپاسی که باید بازی برده رو میباختیم و بازی اسقلال.تو اخر فصل هم هیچکی نمیگه فلان تیم رو داوری قهرمان شده و از اینجور حرفها این تیم های ضعیف هستن که فقط میخوان بهونه بیارن و یه جوری دلیل باختاشونو بندازن تقصیر داور[/quote:b267821de6]
دوست عزیز شما بازی تراکتور رو دوست داری،یکی نداره!با این حرفای شما هم که راجع بع تراکتور میزنی من هم دارم به خیلی چیزا شک میکنم.آده چشم خودشو به واقعیت هم ببنده خیلی بده،چطوره شما به داوری کار نداری؟بر فرض محال ما از فجر میباختیم(نهایتا" گلشون درست بود و مساوی میشد)اما تراکتوری که الان با اون امتیازات اشتباه بالای جدوله،ایرادی تو کارش نیست؟مثلا" تراکتور بازی با داماش چی بیشتر از ما داشت و چه فوتبال بهتری بازی کرد؟ چرا آخر فصل کسی نمیگه؟اینجا ایرانه،اروپا نیستا،اشتباه نکن.قلعه نویی مجید جلالی رو یک سال جوانمرد درست میکنه و یک سال نامرد !!!! همیشه هر تیمی که ژنراااال داشته 100% داوری به نفعش بوده.حالا باز شما ازش طرفداری کن.به خدا یه پوچ مرغانه بیش نیشت
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 11:28 am
نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری بگی که من طرفدار تراکتورم یا ازش خوشم میاد اگه اولین کامنت من رو ببینی توش گفتم که از تراکتو خوشم نمیاد من برخلاف شما بجای احساسی برخورد کردن واقع گرا هستم و نمیگم اگه تیمی الان سوم هست از روی اشتباهات داوری جاش اونجاست. باشه اصلا تراکتور تیم نیست و همیشه داورا به نفعش میگیرن و قلعه نوعی تو دو سال قبل هم با رابطه سپاهان رو قهرمان کرد و تو اسیا اینقدر خوب کار کرد. در مورد خراب کردن بازی سپاهان من تو نیمه اول بازی رو که دیدم متوجه شده بودم کما اینکه مهدوی هم تو مصاحبه بعدش اومد و اینو گفت. اخر فصل هم وقتی یه تیمی قهرمان میشه نمیگن اون تیم با داوری قهرمان شده چون اصلا با عقل جور در نمیاد که بگیم همه چی تو داوری به نفع یا به ضرر یه تیم باشه.حالا باز شما بگو داوری ها 100% به نفع قلعه نوعی! اصلا میخوای 200% کنیم که منطقی تر بشه!!
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط rezasadegh » جمعه سپتامبر 23, 2011 5:06 pm
[b][i]یاشاسین تراختور.......بچه رشتی بی پدر کیرم تو آبجی و ننت.....ناموس فوروشااااااااا.....عجب ننه باجیه توپی دارین.......کیرم تو کل رشت.....

فکر میکنین آدمین.....شما رو چه به آذربایجان در افتادن........ما استقلالو تو خونه خودش دندنشو کشیدیم.....بی بخارا...از گوه بخار بلند میشه از شما نه.......اگه فقط یه بار دیگه به آذربایجان گیر بدین کل گیلانو سرتون خراب میکنین.آخه گیلانو با آذربایجان مقایسه میکنین.؟؟؟؟؟؟خاک تو سرتون.......کله ماهی......بچه رشتیه بابا ندارهههههه.ننشو * خبر ندارهههههه......
عشق فقط تیم داماش
-

rezasadegh
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 25, 2011 12:00 am
توسط rezasadegh » جمعه سپتامبر 23, 2011 5:08 pm
[b][i]یاشاسین تراختور.......بچه رشتی بی پدر کیرم تو آبجی و ننت.....ناموس فوروشااااااااا.....عجب ننه باجیه توپی دارین.......کیرم تو کل رشت.....

فکر میکنین آدمین.....شما رو چه به آذربایجان در افتادن........ما استقلالو تو خونه خودش دندنشو کشیدیم.....بی بخارا...از گوه بخار بلند میشه از شما نه.......اگه فقط یه بار دیگه به آذربایجان گیر بدین کل گیلانو سرتون خراب میکنین.آخه گیلانو با آذربایجان مقایسه میکنین.؟؟؟؟؟؟خاک تو سرتون.......کله ماهی......بچه رشتیه بابا ندارهههههه.ننشو * خبر ندارهههههه...........
عشق فقط تیم داماش
-

rezasadegh
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 25, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان