[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محبوب بودن تراکتور در تبریز و منفور بودن آن در سایر استان های کشور(به خصوص پایتخت ایران و استان گیلا

محبوب بودن تراکتور در تبریز و منفور بودن آن در سایر استان های کشور(به خصوص پایتخت ایران و استان گیلا

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:06 am

MEHRDAD عزیز.... به خدا قسم در وجود طرفدارای تراکتور چیزی به نام وجدان وجود نداره... فقط و فقط به منافع خودشون فکر میکنن... قومیت های دیگه ی ایران 1% هم براشون ارزش نداره... خیلی هاشون هم به طور کاملا جدی میگن اگه روزی ایران_ترکیه بازی داشته باشن آرزوی قلبی ماست که ترکیه برنده ی بازی باشه!!!!! قابل توجه خانم matishka
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:07 am

من ایچی شمره گم و گیلیکی گم که کمتر بقیه متوجه ببد... من خودم دنم که اوشان چی توهینایی کونید ولی اوشان همه تان اتو نیبید برعکس این که ایا یه مقداری اکثریت دشتی و پیدا بوکود.. خیلیان موقع او بازی و بعدش بمویید ایا کامنت فدایید صفحه اصلی مئن! شاید نزدیک به 200 تا کامنته هو روزه بعد از بازی من حذف کودووم 20درصد فحش دایید و 80 درصد گوفتید چره باید أ مسائل ببه.
ایته فرقی که بین ایا زاکان و اویه وجود داره أنه که امن خودمن عقل مره راه شیم و هر کس حرفه قوبول نوکنیم و رو ایتا منطقی قبول کونیم ولی اوشان زیاد تحت تاثیر خوشانه اطرافیانه و مسئولان حتی اگر اشتباه بوکونید قرار گیریدی... ایتا نمونه هو بازی نظرسنجی 90 که تحت تاثیر حرف کمالوند همه استادیوم فردوسی پور فحش بدایید.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:15 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onelove » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:13 am

اونا تو سایتشون از چند چیزی که بدشون می مود یاد کردند :
یکی از فردوسی پور که بهش لقب بی عذالتو دادند
دومی به ما که لقب کله ماهی خور رو دادن سومی به رئیس فدراسیون و غمزه که میگفتن اینا چش دیدن قهرمان و آسیایی شدن ما رو ندارن .
حالا شما بگید با این جونورا چه جوری رفتار کنیم ؟؟؟؟ /9/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:18 am

ولا بوخودا مهرداد اوشان اکثــرا هــتو ییدی که فحش دییِیدی ..آخر اوشانه اجور حرفان حالی نیبه کی برار..فکر کنیدی امان کم بئاردیم ..ای نفر کی ترا فحش دهه تو ایی گی کی مثلا من چون تی مانستان لات نیِئم هیچی ترا نگم.. خو او طرف فکر کونه تو بترسییی ده بــرار ..بیشتر خــو رویـیه زیــاده کونه..امان امی موشکل هنه کی همش فکر کنیم باید ساکت بوستن چون امی فرهنگ مثلا خیلی بوجور تر از بقیه شین ایسه..ان انزلیچی اما واقعا بعضی موقعان نتیجه برعکس نهــه.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:24 am

در برابر ظلم و ناعدالتی ترک ها باید ایستاد نه اینکه هر روز به هزارتا بهونه شخصیتمون رو زیر پاشون له کنند و ما به بهانه ی فرهنگ بالامون در برابرشون سکوت کنیم...تا کی باید بخوریم و دم نزنیم؟!!!!!! از حضرت علی یاد بگیرین که لحظه ای در برابر ظلم و بی عدالتی دیگران کوتاه نمیومد...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:34 am

مغالطه نکن کیوان ... ظلمی وجود نداره... به کی دارند ظلم میکنند؟ و عدالت هم دست اون ها نیست !!!
بلکه باید میگفتی در مقابل خودبزرگ بینی و توهین ها نباید ساکت بود و من هم نمیگم باید اینطور باشه اما هر چیزی راهی داره.. اون دوست ما تو یه بخش از کامنتش میاد و یه حرف جک میزنه که سانسور میشه یا یکی فحش نمیدونم چی میده این راه مقابلست؟!
هر چقدر هم فکر میکنم نمیفهمم ظلم و بی عدالتی تو این مورد کجا بود؟! عدالت رو هم تو و من نباید اجرا بکنیم بلکه آقایان فدراسیون نشین باید بدونند چطور با این قضایا رفتار کنند تا روز به روز بدتر نشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:45 am

بی عدالتی ( عزیز محمدی خودشو جر داد تا قلعه نویی رو بکشونه سازمان لیگ تا قردادش از سقف نزنه بیرون و اصلاح بشه! اما قلعه نویی نرفت و با لاوی هایی که کرد کارت مربیگریش تو همون هفته اول صادر شد!!!!! ). بی عدالتی ( ما تو رشت 10% از ظرفیت استادیوم رو به تبریزی ها اختصاص دادیم حتی بیشتر... اما فکر میکنی اونا تو تبریز 10% به ما اختصاص میدن؟!!! به استقلال و پرسپولیس 10% جا نمیدن چه برسه به ما!!! اگه ما چنین حرکاتی تو رشت میکردیم و بهشون جا نمیدادیم سازمان لیگ دهنمون رو سرویس میکرد...) بهتره یکم واقع بین باشیم /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:03 pm

این دو تا کامنت ربطی به هم نداشت که میگی واقعیات رو ببینیم!!!!
دوست عزیز چه ربطی به حرف ها و کامنت هایی که قبل از این زده شده بود داره؟! ما اصلا حرفمون یه چیز دیگه بود... مگه گفتم اینا که گفتی نیست؟!
یه بار خودت کامنت خودت که در پاسخ به کامنت های قبلی بود رو بخون:

" در برابر ظلم و ناعدالتی ترک ها باید ایستاد نه اینکه هر روز به هزارتا بهونه شخصیتمون رو زیر پاشون له کنند و ما به بهانه ی فرهنگ بالامون در برابرشون سکوت کنیم...تا کی باید بخوریم و دم نزنیم؟!!!!!! از حضرت علی یاد بگیرین که لحظه ای در برابر ظلم و بی عدالتی دیگران کوتاه نمیومد..."

تو الان اینجا چی گفتی؟! قشنگ به اون جمله اولی که گفتی دقت کن و بگو معنیش چیه؟ و من گفتم اونا اسمشون سازمان لیگ یا فدراسیون نیست یک تیم هستند و ما هم یک تیم نه ما میتونیم رو اونا بی عدالتی انجام بدیم و نه اونا میتونند بحث توهین فرق میکنه...
چرا کلمه دم نزنیم رو در ادامه اجرای عدالت میگی ؟ من گفتم عدالت رو تو میخوای اجرا کنی یا فدراسیون باید اجرا کنه؟! یا منظورته بریم باهاشون بجنگیم! حضرت علی گفته با هم اینطور رفتار کنیم که اسمش رو میاری؟! حضرت علی گفته عدالت رو اجرا کنید و عدالت رو هم تیم یا هواداران داماش اجرا نمیکنند بلکه فدراسیون و برگزار کننده اجرا میکنند.

نوع جمله بندی هات کاملا متفاوته
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط nesa » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:18 pm

به نظر خود من ما از اول نباید با تبریزیها وارد جدال میشدیم. من اونروزم گفتم که انزلیچیها میخوان توپ رو بندازن زمین ما خودشون بشینن تماشا کنن
حالا تحویل بگیرید
نماد کاربر
nesa
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:21 pm

حالا کی گفته سوراختور تو تب.ریز محبوب قلبهاست؟
تو همونجا هم خیلیا چش ندارن اینا رو ببینن چون دارن آبروی ترک جماعت رو میبرن با این وحشی بازیاشون!
تو رشت تو انزلی تو تهران تو خود تب.ریز چیکارا که نکردن...
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط nesa » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:25 pm

مهرداد جان تو عدم حذف کامنتها یکم بیشتر کن. کامنتهای بسیاری هست که باید پاک بشه. ما که نمیخوایم جنگ 72 ملت را بندازیم. ناخواسته وارد یه جدالی شدیم (تحرک انزلیچیها) حالا باید حلش کنیم. هر دو حالت رو متصور بشین ببینید کدوم بهتره اون رو انتخاب کنید. جنگ و جدال همیشگی یا صلح و صفای
نماد کاربر
nesa
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:46 pm

[quote:7175499ece="nesa"]مهرداد جان تو عدم حذف کامنتها یکم بیشتر کن. کامنتهای بسیاری هست که باید پاک بشه. ما که نمیخوایم جنگ 72 ملت را بندازیم. ناخواسته وارد یه جدالی شدیم (تحرک انزلیچیها) حالا باید حلش کنیم. هر دو حالت رو متصور بشین ببینید کدوم بهتره اون رو انتخاب کنید. جنگ و جدال همیشگی یا صلح و صفای[/quote:7175499ece]

متاسفانه شما باید معلق بشید چون مسائل هواداران داماش گیلان به شما ارتباطی پیدا نمیکنه اونم مخصوصا اینکه خودتون رو یک هوادار داماش جا زدید.
شما بهتره به محیط های هواداری خودتون رسیدگی کنید و در امور ما دخالت نفرمائید
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 1:41 pm

[quote:c2a3f0533d="nesa"]به نظر خود من ما از اول نباید با تبریزیها وارد جدال میشدیم. من اونروزم گفتم که انزلیچیها میخوان توپ رو بندازن زمین ما خودشون بشینن تماشا کنن
حالا تحویل بگیرید[/quote:c2a3f0533d]

این دیگه از اون حرفا بودا
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط matishka » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 3:08 pm

شما چرا این همه در مقابل همه جبهه میگیرید؟؟؟؟؟؟؟آقا کیوان مگه من باهاتون دعوا دارم میگی قابل توجه خانم ماتیشکا؟؟؟؟؟؟رک و راست نوشتن خر گاو....بعدش فکر میکنه خیلی کامنتش پر محتواست ارسال کرده...اومدید اینجا از تیمتون دفاع کنید یا از هوادارای یه تیم دیگه بد بگی؟؟؟؟؟ همونقدر که شما رو تیمت تعصب داری و رو شهر و همشهریات اونام دارن... اگه اونا میخوان افتخار ایرانی بودن ازشون صلب شه مشکل خودشونه..کشوری که 2500 سال تمدن داره رو میخوان با یه کشور که دیگه هیچی از خودش نداره عوض کنن مشکل منو شما نیست...بازم اگه کامنتام کسی رو ناراحت میکنه سعی میکنم کمتر وارد بحث شم
نماد کاربر
matishka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 4:04 pm

یکی از دوستای ما گفت خر/گاو... قبول دارم. اونا هم خیلی رک به رشتی ها میگن کله ماهی خور/بی بخار/بی غیرت و... حتی خیلیاشون به زبون آذری فحش های ناموسی میدن... شما که مرد نیستی تا خونت به جوش بیاد /9/ حیف و هزار حیف که به قوانین سایت عزیزمون شدیدا متعهدم وگرنه میشد از این سایت استفاده کرد و جواب فحاشی هاشونو داد... اما خوشبختانه وارش اسپرت فرق میکنه با سایت بی محتوای طرفداران تراکتور و سایت طرفداران بعضی تیم ها!!! که توی اکثر تایپیک هاشون از الفاظ زشت استفاده میشه... ( رشت = تمامه زندگیه من ). /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان