[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حدادی فر : نیم فصل سرباز هستم ملوان یا تراکتور

حدادی فر : نیم فصل سرباز هستم ملوان یا تراکتور

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

حدادی فر : نیم فصل سرباز هستم ملوان یا تراکتور

پستتوسط shahrebaran » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:10 am

حدادى فر : یا ملوان یا تراکتور سازی

قاسم حدادى فر هافبك و كاپيتان ذوب آهن كه همچنان با مصدوميت دست و پنجه نرم مى كند، چندان نگران جايگاه از دست رفته اش در تيم ملى نيست و اذعان دارد پس از رسيدن به بهبودى و با تلاش مضاعف مى تواند دوباره جايگاهش را به دست بياورد. اين بازيكن با ابرار ورزشى گفت وگويى را انجام داده است كه در ادامه از حضورتان مى گذرد:
• از وضعيتت برايمان بگو. هنوز دور از تمريناتى؟
- تا همين چند روز پيش در تهران بودم و دوره هاى آب درمانى و فيزيوتراپى ام را زير نظر دكتر شهاب پزشك تيم ملى سپرى مى كردم. هنوز به بهبودى كامل نرسيده ام و همچنان دوران نقاهت را پشت سر مى گذارم و فكر مى كنم از چند روز ديگر بتوانم تمرينات انفرادى ام را از سر بگيرم.
• پس با اين اوصاف بازى برگشت تيمتان مقابل سامسونگ كره را هم از دست مى دهى؟!
- بله. اين هم از شانس بد من بود كه قبل از بازى با قطر دچار مصدوميت شدم تا هم بازى با قطر را از دست بدهم و هم بازى هاى حساس و مهم تيم باشگاهى ام را.
• اتفاقاً در تيم ملى هم توانسته بودى خيلى خوب خودت را در تركيب اصلى جا كنى و مى توان گفت حتى به يكى از بازيكنان مورد، علاقه كوئيروش هم تبديل شده بودى!
- آقاى كوئيروش هميشه نسبت به من لطف داشته . طى اين مدتى هم كه مصدوم بودم بارها پيگير وضعيتم شدند و شرايط حضورم در تهران و درمان زيرنظر دكتر شهاب را برايم فراهم كردند و واقعاً ممنون ايشان هستم.
نگران از دست دادن جايگاهم در تيم ملى نيستم و سعى مى كنم پس از بهبودى به خوبى در ميادين ظاهر شوم و دوباره اعتماد كوئيروش را جلب كنم. در اين مدت هر چقدر كه كوئيروش پيگير وضعيتم بود به همان اندازه ذوب آهنى ها نسبت به وضعيتم بى تفاوت بودند.
انتظار داشتم در اين مدت ذوب آهنى ها بيشتر به من توجه كنند اما آنها هيچ اقدامى در جهت تسريع بهبودى ام انجام ندادند.
• قطعاً اگر در تمرينات ذوب آهن مصدوم مى شدى، مسئولان اين باشگاه برخورد كاملاً متفاوتى با تو مى كردند!
- اين برخورد، برخورد مناسبى با بازيكنى كه سال ها براى ذوب آهن زحمت كشيده است نيست. نمى خواهم بر سر ذوب آهن منت بگذارم و من فقط طى اين سال ها انجام وظيفه كردم اما به هر حال توقعم از مسئولان باشگاه و خصوصاً كادر پزشكى تيم بيشتر از اين ها بود. نمى دانم، شايد چون رفتنى هستم و در نيم فصل بايد از اين تيم جدا شوم چنين برخوردهايى با من مى شود.
• مگر حضورت در تراكتورسازى قطعى شده است؟
- براى نيم فصل مشمول خدمت سربازى مى شوم و بايد به يك تيم نظامى بروم. در اين ميان مسئولان باشگاه تراكتورسازى و ملوان انزلى مذاكراتى را با من انجام داده اند اما هنوز هيچ پيشنهادى از سوى فجرى ها دريافت نكرده ام و فعلاً در حال بررسى اين دو پيشنهادم هستم.
• اما احتمال اينكه با مهدى كيانى معاوضه شوى و به تراكتورسازى بروى بسيار زياد است. اينطور نيست؟
- هنوز در خصوص تيم آينده ام تصميم نهايى را نگرفته ام. خودم هم دوست دارم به تراكتورسازى بروم چون جدا از پرطرفدار بودنش در راس كادرفنى اش شخصى مثل آقاى قلعه نويى را دارد.
هميشه دوست داشتم شاگرد ايشان شوم و حالا خوشحالم فرصتى فراهم شده كه با نهايى شدن قضيه معاوضه ام با كيانى، مى توانم به اين آرزو دست پيدا كنم.
از بودن در كنار ابراهيم زاده تجربيات زيادى كسب كرده ام و به طور حتم از حضور در تيم قلعه نويى هم تجربيات جديدى كسب مى كنم.
• قطعاً اگر در چنين شرايطى از ذوب آهن جدا شوى نزد اهالى فوتبال اصفهان خصوصاً هواداران تيمتان محبوبيتت را از دست مى دهى.
- با خواست خودم از ذوب آهن جدا نمى شوم كه بخواهم منفور شوم. بازيكن سرباز هستم و بايد در نيم فصل به يك تيم نظامى بروم.
• با توجه به مشكلاتى كه اين روزها پيرامون ذوب آهن به وجود آمده است، آينده اين تيم را چطور مى بينى؟
- مديران كارخانه در تلاش هستند تا هر چه سريعتر مشكلات مالى بازيكنان را برطرف كنند. از طرفى، ذوب آهنى ها در بازى با سامسونگ كره نشان دادند كه هيچ مشكلى نمى تواند بر نتيجه گيرى و روند آنها تاثير بگذارد. ذوب آهن سرمربى حرفه اى مثل ابراهيم زاده دارد، مربى كه تحت هيچ شرايطى نمى گذارد تيمش وارد حاشيه شود.

ابرار ورزشی
نماد کاربر
shahrebaran
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:03 pm

نمیدونم تییییراختور /10/ چه صیغه ای هست که سرباز میگیره !؟! ملوان هم که هر وقت اوضاش خرابه دو تا سرباز میاد و هیکل این تیم رو درست میکنه !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:07 pm

miladcivil:سردار جعفری دیگه معلوم صیغش چیه ابرار... :wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:49 pm

[quote:c3f1119952="antiros"]miladcivil:سردار جعفری دیگه معلوم صیغش چیه ابرار... :wink:[/quote:c3f1119952]
آره عزیز :lol: میدوووووونم :D اما خب دیگه،نامردیه !! راستی یه سوالی از بچه ها دارم : (کانون هواداران داماش گیلان ) کجا هست ؟چی میشه ؟لینک زیر رو بخونید

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... %A8%D9%87-
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط kasra » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:53 pm

مگه حدادی فر چند سالشه؟ اصلا بهش نمی خوره اینقد سنش کم باشه! :roll:
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط moein_mn2 » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 1:20 pm

اینقدر سنش کم نیست .
دانشجو بوده الان تحصیلش تمام شده باید بره خدمت :wink:
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 6:36 pm

من که امیدوارم بره ملوان!
آخه سوراختور چه ربطی داره به سرباز گیری؟
دارن با حق کشی واسه خودشون بازیکن و مربی و ... میارن هیچکی هم جرئت نمیکنه چیزی بگه!
ما که به هر حال ملوانو میبریم!
/16/
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 6:40 pm

تراکتور که به احتمال زیاد اسیایی میشه حتما میره تراختور
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 7:01 pm

با اینکه از تراختور خوشم نمیاد ولی اگه نفت رو بزنه بهتره و به نفع ماست.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 7:59 pm

چی چی به نفع ماست!
برد هیچ تیمی به نفع ما نیس حالا میخواد اول باشه میخواد آخر!
مساوی رقیبان بهترین نتیجه واسه ماست!
حالا تا آخر فصل خیلی مونده!
یهو دیدی همین سوراختور افتاد! :D
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 8:28 pm

اگه یکی از این دو تیم بخواد بیفته اون نفت هست نه تراکتور. تازه تیمی مثل تراکتور رقیب ما نیست اونا تا به حال نصف امتیازایی که ما قراره تا اخر فصل بگیرم رو تا این هفته گرفتن. اخر فصل هم امتیازا اونقدر نزدیکن که شاید ما حسرت همین یه امتیاز رو بخوریم. پس بهتره که باخت رقیب واقعی رو ترجیح بدیم
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 9:38 pm

[quote:2acb15737e="Sepidrood"]چی چی به نفع ماست!
برد هیچ تیمی به نفع ما نیس حالا میخواد اول باشه میخواد آخر!
مساوی رقیبان بهترین نتیجه واسه ماست!
حالا تا آخر فصل خیلی مونده!
یهو دیدی همین سوراختور افتاد! :D[/quote:2acb15737e]
منم کاملا" موافقم.تراکتور تیم نیست که ! دو حالت برای پیروزی داره : 1 -کمک داور 2-سانتر گل که متاسفانه داماشی که داشت عالی کار میکرد رو این دوتا موضوع تمرکز نکرد و از هر دوتاش ضربه خووووورد . اما خیلی تیمها بلدن این دو راه امیر قلعه مرغی رو ببندن.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط kasra » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 9:51 pm

تراکتور تیم نیس ؟تیمی که تو ازادی استقلال رو زد کی بود حتما داماش بود!باشه پس با این حساب تراکتور میفته لیگ 1 یا اینکه بین 10 تا 15 میشه. البته اگه جدول رو برعکسش کنیم.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 10:50 pm

kasra : این دیگه خیلی بی انصافیه! مگه داماش نمیتونست استقلال رو توی آزادی شکست بده ؟! مگه تا دقیقه 80 از همین تراکتور توی رشت پیش نبودیم!؟ ما فقط روی یه سری اشتباهات بچه گانه و یه سری تفکرات اشتباه تیم مون به این روز افتاده... شما با هفت هفته نتیجه گیری نکن و بذار یه نیم فصل بگذره.
من نمیگم تراکتور تیم نیست چون هست ولی داماش هم تیم خیلی قدریه و اگر یه سری اشتباهات فردی نبود شاید اصلا وضعمون این نبود... مطمئنا بحث روحی و تفکرات اشتباه تاکتیکی هم تاثیر داشت وگرنه این تیم اگر بخواد نصف قدرتش رو هم بذاره به راحتی از پس تیم های دیگه بر میاد!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:03 pm

اون استقلالی که ما بهش باختیم تازه استقلال هفته دوم بود نه این استقلالی که فولاد رو تو اهواز 4 تا میزنه. ضمن اینکه تمام موقعیتهای ما تو اون بازی رو سانتر بود دیگه وگرنه ما هم خوب بازی نکردیم که. دوم اینکه به نظر من این تیم یه تیم قدر نیست با اون بازی ای که جلوی سایپا و سپاهان داشتیم ما خداییش جلو سپاهان یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم. سوم اینکه این اشتباهات بچه گانه ای که میگی رو مطمئن باش تا هفته اخر تو تیم میبینیم پس چیزی نیست که بگیم تموم شده و خیالمون راحت باشه
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان