[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - *اجرای حکم قصاص قاتل روح الله داداشی(عکس +حاشیه اعدام)*

*اجرای حکم قصاص قاتل روح الله داداشی(عکس +حاشیه اعدام)*

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:07 pm

[quote:ca6ebc6628="onlyrasht"]من میگم جامعه خرابه ... وقتی احترام بذارن بهت ... تو هم احترام میذاری ... ولی وقتی کاری میکنند که ادم حالش به هم بخوره از هرچی زندگی ... اون موقعه که کله دیگه فتوا نمیده ... اونا دوست ندارن تو خوشی بکنی ... دوست دارن عین حیوان بمیری .... وقتی میری ورزشگاه اونطور برخورد میشه ... تا بازی تمام میشه میخوان بیرون بکنن ... تا میری بیرون میگن ... اهان راه برو ... اینا طرز برخورد نیست ... همون بازی قبل که 4 نفرو اورده بودند که مثلا ما رو بترسونند ... بعد زدنه اون پسره ما هم باید کاری میکردیم ...بقران اگه یه بار کاری کنیم که اینا بترسن دیگه جرات ندارن اینطور برخورد بکنن ... البته همه با هم باید این کارو بکنیم نه 2.3 نفره ...این بازی اگه اتفاقی بیوفته همه باید یه زهر چشم بگیریم ....[/quote:ca6ebc6628]
منم قبول دارم که رفتار خیلی از مامورها درست نیست وباید درست شه.ولی از اون ور میگه رفتار خیلی از ماها هم درست نیست.این جامعه رو تک تک ماها درست میکنیم.اگه تک تکمون خوب بشیم کل جامعه هم درست میشه.ما باید از خودمون شروع کنیم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:13 pm

خدا کنه ارزویه ماست جامعه خوب شه
الان اوفه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:16 pm

واقعا باید واسه این ملت تاسف خورد!!!!!داداشی هم مطمعنن تو اون دعوا مقصر بود.در ضمن داداشی قبل از اینا نشون داد که نتنها یه پهلوان نیست بلکه یه دستمال بدسته بی وجوده که اصلا منافع ملت واسش مهم نیست و فقط به فکر خودشه.من هرگز بخاطر مرگ کسی که بخاطر منافع شخصیش از خیلی از اتفاقات کشور چشم پوشی میکنه که هیچ بلکه تاییدشم میکنه متاسف نمیشم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:16 pm

[quote:d82e233f2c="abara1989"][quote:d82e233f2c="raincityboy"]پس یجور بگید ماهم عربیم دیگه؟

عرب ها 1400سال پیش یه کاری کردن ما ایرانی ها هم باید همین کار بکنیم؟

الانش ما به عرب ها ایراد میگیریم وای به حال عرب های 1400سال پیش

کورش کجایی......................... /15/[/quote:d82e233f2c]
ما ایرانی ایم ولی نباید یادمون بره مسلمان هم هستیم.مگه عید فطر،ماه رمضون،ممحرم،عید غدیر و..................... مناسبت های قمری نیست وما طبق اونا رفتار میکنیم.از اون ور هم عید نوروز.عید مهرگان،سپندار مزگان،13بدر،چهارشنبه سوری و...همه اعیاد ومناسبتهای شمسی اند.و ما بهشون احترام میزاریم.ما یه ایرانی مسلمون هستیم آبرار[/quote:d82e233f2c]

فقط به عید نوروز احترام میزارن چون اونم مجبورن به علت های فراوان

ما باید به گذشتمون نگاه کنیم ما زرتشت هستیم و چون پدران و مادران ما اسلام برشون تحمیل شد ماهم الان مسلمانیم البته دیلمی ها اخرین قومی بودن که اسلام قبول کردم البته با جنگ نه و خودشون خواستن که قبول کنن و منطق ان زمان بر این بود که نمیتونستن با قوم دیگه ارتباط برقرار کنن و تجارت کنن چون مسلمان نبودن متاسفانه مجبور شدن بخار اینکه از گرسنگی نمیرن با فکر خود اسلام قبول کنن و مسلمان بشن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:17 pm

[quote:dc31aea0b6="mahyarmaya"]abara1989 :شما اسم های استثنایی رو نام بردی.جامعه باید پاک باشه برای افراد حساس و شکننده.توی جامعه ای که انقلاب داره جنگ داره تورم داره آدمها حساس پرورش داده میشه و اگه جامعه پاک نباشه اون افراد له میشن.[/quote:dc31aea0b6]
استثنایی کدومه آبرار.اونا هم یکی هستن عینه ما.فقط اونا بلد بودن چی کار کنن.عرفان اسماعیلی روزی 10ساعت درس میخونه ما چقدر؟ایت اللله لاکانی روزی 10ساعت عبادت میکرد ما چقدر؟حامد زیکساری کل روزو ورزش میکنه اونوقت ما از شهرداری تا سبزه میدان تاکسی سوار میشیم.اونا واسه زندگیشون هدف داشتن ولی ما نداریم.ما شاید تو کل یه روز یه کار مثبت انجام ندیم ولی اونا تا یه چیزه جدید یاد نگیرن روزشون شب نمیشه ما هم همینطور.اونا چی یاد میگیرن وما چی؟!!!!!
جامعه مااییم.هرکس سعی کنه خودشو درست کنه همه چیز حله.مثلا فکر کن تو بازی راه آهن 15000نفر بیان ورزشگاه،14000نفر خودشون نخوان فحش بدن اون1000 نفر هم تابع جمع میشن وجو ورزشگاه درست میشه.خیلی راحت تر از اونی که فکرشو بکنی.
گفتم ما توهین نباشه.کلی گفتم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:18 pm

/14/ /17/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:19 pm

ما باید به گذشتمون نگاه کنیم ما زرتشت هستیم و چون پدران و مادران ما اسلام برشون تحمیل شد ماهم الان مسلمانیم البته دیلمی ها اخرین قومی بودن که اسلام قبول کردم البته با جنگ نه و خودشون خواستن که قبول کنن و منطق ان زمان بر این بود که نمیتونستن با قوم دیگه ارتباط برقرار کنن و تجارت کنن چون مسلمان نبودن متاسفانه مجبور شدن بخار اینکه از گرسنگی نمیرن با فکر خود اسلام قبول کنن و مسلمان بشن[/quote]
اینایی که گفتیو جدی گفتی؟!!!!!!!!!!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:20 pm

امیدوارم یه روزی همه مسلمان بشن /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:22 pm

دوست خوبم ؛ کله پاچه بعد از اعدام خوشمزه بود(به بهانه اعدام یک نوجوان)
دوست خوبم سلام،شنیدم که رفته بودی مراسم زیبا و تکرار نشدنی‌!!! اعدام را ببینی‌.جالب بود؟ تو از کدام دسته از دوستانم بودی ؟ از آنهائی که شب قبل رفته بودند نوبت گرفته بودند یا از به مامان گفته بودی ساعت ۴ صبح بیدارت کنه؟راستی‌ دیشب راحت خوابیدی یا استرس داشتی که مبادا خواب بمونی؟راستی‌ به قاتل هم که می‌خواست اعدام بشه اصلا فکر کردی؟مطمئن هستم که صبحانه نخورده بودی آخه قرار گذاشتی با دوستان دیگرت که بعد از مراسم اعدام بروید کله پاچه فروشی عدالت.لطف میکنی‌ برای من تعریف کنی‌ از اول مراسم ،وقتی قاتل را آوردند چه کار کردی؟ در چه حالی‌ بودی؟داشتی فیلم می‌گرفتی با موبایلت و بلوتوس کنی‌ برای دوستای دیگرت که نتونستند بیان؟راستی‌ تو اول صف بودی از چه صحنه مراسم خوشت آمد؟از زمانی‌ که قاتل را با دست بند و پابند و با چشمان بسته اوردنش؟یا از اون موقعی که طناب گردنش انداختند؟ یا از زمانی‌ که نام مادرش را صدا زد؟یا از اون زمانی‌ که کشیدنش بالا و شروع به دست و پا زدن کرد؟راستی‌ اون موقع چه حسی بهت دست داده بود ؟از خودت بدت می‌آمد و احساس تحقیر شدن بهت دست داد یا گفتی‌ در وجودت حقش بود؟راحت باش من ناراحت نمی‌شم،من هم هم سنّ تو بودم از شب قبل زنبیل میذاشتم که روز بعد جون دادن یک انسان را ببینم ،میدونی‌ من چه حسی داشتم وقتی‌ میدیدم یک نفر جلوم جون میده ؟یک احساس خفگی ،از خودم بدم می‌آمد،ولش کن از کله پاچه خوری بعد از مراسم برام بگو ،لذیذ بود نه؟ راستی‌ دوستات چه نظری داشتند؟تونسته بودند خوب ببیننند؟یا مجبور بودی براشون تعریف کنی‌؟الان که این نامه را میخونی‌ در رختخواب دراز کشیدی ولی‌ نوجوانی که هم سنت بود زیر خروارها خاک خوابیده ،راستی‌ نگفتی کله پاچه خوری
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:22 pm

[quote:90b73fd01d="abara1989"][quote:90b73fd01d="onlyrasht"]من میگم جامعه خرابه ... وقتی احترام بذارن بهت ... تو هم احترام میذاری ... ولی وقتی کاری میکنند که ادم حالش به هم بخوره از هرچی زندگی ... اون موقعه که کله دیگه فتوا نمیده ... اونا دوست ندارن تو خوشی بکنی ... دوست دارن عین حیوان بمیری .... وقتی میری ورزشگاه اونطور برخورد میشه ... تا بازی تمام میشه میخوان بیرون بکنن ... تا میری بیرون میگن ... اهان راه برو ... اینا طرز برخورد نیست ... همون بازی قبل که 4 نفرو اورده بودند که مثلا ما رو بترسونند ... بعد زدنه اون پسره ما هم باید کاری میکردیم ...بقران اگه یه بار کاری کنیم که اینا بترسن دیگه جرات ندارن اینطور برخورد بکنن ... البته همه با هم باید این کارو بکنیم نه 2.3 نفره ...این بازی اگه اتفاقی بیوفته همه باید یه زهر چشم بگیریم ....[/quote:90b73fd01d]
منم قبول دارم که رفتار خیلی از مامورها درست نیست وباید درست شه.ولی از اون ور میگه رفتار خیلی از ماها هم درست نیست.این جامعه رو تک تک ماها درست میکنیم.اگه تک تکمون خوب بشیم کل جامعه هم درست میشه.ما باید از خودمون شروع کنیم[/quote:90b73fd01d]

خیلی جالب ما باید خودمون خوب شیم؟

تمام کشور ها مردمشون تربیت میکنن به مردمشون سواد یاد میدن از مدرن ترین تاکتیک ها استفاده میکنن تا مردمشون با فرهنگ شن بهشون اموزش میدن
در مدارس دانش اموزان طوری بار می اورند که 17سال شدن قاتل نشوند تا مجبور نشن دارش بزنن

شما رفتار یک مامور توی استادیوم ببین خب اون جوونی که میاد وقتشو صداشو هزینشو میزاره یه فوتبال ببینه وقتی از دست مامور چوب میخوره عقده ای نمیشه فردا پسفردا اگه با یه بسیجی دهن به دهن شده میزن با چاقو میکشتش میشه قاتل به همین سادگی
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:24 pm

[quote:003579657d="only_abarar"]واقعا باید واسه این ملت تاسف خورد!!!!!داداشی هم مطمعنن تو اون دعوا مقصر بود.در ضمن داداشی قبل از اینا نشون داد که نتنها یه پهلوان نیست بلکه یه دستمال بدسته بی وجوده که اصلا منافع ملت واسش مهم نیست و فقط به فکر خودشه.من هرگز بخاطر مرگ کسی که بخاطر منافع شخصیش از خیلی از اتفاقات کشور چشم پوشی میکنه که هیچ بلکه تاییدشم میکنه متاسف نمیشم[/quote:003579657d]
آبرار میتونی در مورد کسی که مرده ودستش از دنیا کوتاست بهتر صحبت کنی که.کسی که پرچم کشورتو بر بلند ترین سکوی جهان بر افراشته کرد.در ضمن آبرار تو خدا نیستی که در مورد آدمها تصمیم بگیری وبگی کی خوبه کی نیست؟مثل من.
ولی تموم کسایی که از نزدیک میشناسنش خیلی از مرام و معرفتش تعریف میکنن.بعد از مرگشو نمیگم که همه میشن بهترین دوست.مطالب قبل از مرگشم بخونی همینه آبرار
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:26 pm

این بحث تموم شه بهتره /3/ /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:30 pm

ولی نمیشن.همین سیستم عرفان اسماعیلی رو به بار آورده.اون عین من بود.هیچ فرقی نداشت.باسطح هوش تقریبا برابر.ولی استفاده کرد وداره فیزیک امیرکبیر میخونه منه بدبخت هم دارم فیزیک اتمی دانشگاه آزاد نور میخونم.
حداقل وضع ما از خیلی کشورها که ادعای حقوق بشر دارن بهتر نیست.اگه تو ایران یه17ساله میزنه یکی رو میکشه تو آمریکا یه بچه11ساله 40،50نفرو به رگبار میبنده.تو اینگلیس یه13ساله تو سوءد وکانادا وبرزیل و....
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:32 pm

[quote:a6a543ef68="abara1989"][quote:a6a543ef68="only_abarar"]واقعا باید واسه این ملت تاسف خورد!!!!!داداشی هم مطمعنن تو اون دعوا مقصر بود.در ضمن داداشی قبل از اینا نشون داد که نتنها یه پهلوان نیست بلکه یه دستمال بدسته بی وجوده که اصلا منافع ملت واسش مهم نیست و فقط به فکر خودشه.من هرگز بخاطر مرگ کسی که بخاطر منافع شخصیش از خیلی از اتفاقات کشور چشم پوشی میکنه که هیچ بلکه تاییدشم میکنه متاسف نمیشم[/quote:a6a543ef68]
آبرار میتونی در مورد کسی که مرده ودستش از دنیا کوتاست بهتر صحبت کنی که.کسی که پرچم کشورتو بر بلند ترین سکوی جهان بر افراشته کرد.در ضمن آبرار تو خدا نیستی که در مورد آدمها تصمیم بگیری وبگی کی خوبه کی نیست؟مثل من.
ولی تموم کسایی که از نزدیک میشناسنش خیلی از مرام و معرفتش تعریف میکنن.بعد از مرگشو نمیگم که همه میشن بهترین دوست.مطالب قبل از مرگشم بخونی همینه آبرار[/quote:a6a543ef68]

قربون دهنت برم من ابرار مگه ما خدا هستیم که میریم طرف اعدام میکنیم مگه خدا بهمون زندگی نداده چطور میتونیم زندگی یک نوجوان ازش بگیریم ما هم بنده خداییم خدا به ما جون داد و خودشم جون ما میگیره اون قاتل باید حبس ابد بشه تا موقعی که عجلش برسه وگرنه اون کسی که اون اعدام میکنه خودش قاتل

اتش دوزخ اگر قسط تو ما بکنید تو که خشکی چه به من من که تر هستم به تو چه؟

راستی بچه ها تاریخ گیلان توی اینترنت سرچ کنید البته از سایت های عرزشی نه از سایت های درست حسابی ببینید گیلانی ها 1400سال پیش چه ادمهایی بودن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 9:32 pm

منم موافقم تموم شه.
بترکسم بره.انگار من نماینده تام الاختیاره دولتم :D
به همه جواب می دادم :wink:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه