[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهدوی کیا:تا به حال فوتبال روي بدش را به ما نشان داده است.

مهدوی کیا:تا به حال فوتبال روي بدش را به ما نشان داده است.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مهدوی کیا:تا به حال فوتبال روي بدش را به ما نشان داده است.

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:52 pm

مهدي مهدوي کيا هافبک داماش باخبرگزاری پانا در خصوص وضعيت داماش، اخراج دينورزاده، شکست پرسپوليس در دربي، آينده پرسپوليس و مسائل مختلف صحبت کرد
وضعيت داماش مناسب نيست و به سپاهان هم باختيد.
بازي با سپاهان دو نيمه متفاوت داشت. نيمه اول تيم ما خيلي خوب بازي کرد. سپاهان را به خوبي در خانه خودش کنترل کرديم و موقعيت هاي زيادي براي گلزني داشتيم اما بازهم کم دقتي کرديم و فرصت ها از دست رفت ولي در نيمه دوم سپاهان هجومي کار کرد. در حالي که بازي تقريبا پاياپاي بود، سپاهان به گل رسيد و اين گل تيم ما را به هم ريخت. نهايتا چون براي جبران رفتيم حمله، گل هاي دوم وسوم را هم روي ضد حملات خورديم و باختيم.

مستحق اين شکست بوديد؟
نه. گفتم يک نيمه ما خوب بوديم، يک نيمه سپاهان. آنها از فرصت هاي بدست آمده استفاده کردند ولي ما نزديم. اين بازي را واگذارکرديم و 3 امتياز به سپاهان رسيد. حالا بايد بازي بعدي ما با راه آهن را که حساس هم هست، در خانه ببريم و 3 امتياز خانگي را بگيريم.

مشکل داماش کجاست که نتيجه نمي گيرد؟
بالاخره شرايط فوتبال است و پيش مي آيد. تيم هاي ديگري هم هستند که شرايط ما را دارند. فاصله ها در جدول زياد نيست. تقريبا فاصله ما با تيم هاي دهم يا يازدهم حدود 3 امتياز است و با يک برد و باخت تيم ها جابه جا مي شوند. انشالله از هفته بعد بتوانيم به شرايط برگرديم و مقابل راه آهن برنده شويم، وضعيت تيم در جدول هم بهتر مي شود.

چه زماني از اين وضعيت رها مي شويد؟
تا به حال فوتبال روي بدش را به ما نشان داده است. خيلي از شکست ها حق ما نبود. مثلا بازي با استقلال را همه ديدند. فرصت هاي زياد ما گل نشد و استقلال روي يک اشتباهي که دفاع ما کرد ، گل زد. بد بازي نکرده ولي نتيجه نگرفتيم. در خيلي از بازي ها خوب کار مي کنيم و موقعيت گل ايجاد مي کنيم ولي گل نمي زنيم . در مقابل خيلي راحت و زود گل مي خوريم. مطمئن باشيد مقابل راه آهن جبران مي کنيم.

دينورزاده بعد از باخت به سپاهان برکنار شد و حالا قاسمپور آمده. مشکل شما سرمربي بود؟
واقعا نه. مشکل داماش دينورزاده نبود. او هم داشت کارش را انجام مي داد ولي در هرصورت رسم فوتبال دنيا اين است که هر تيمي نتيجه نمي گيرد، مربي را عوض مي کنند. به نظرم همه در شکست ها مقصرند. از کادر فني، بازيکنان و مجموعه باشگاه همه به نحوي مقصر هستند و نبايد تنها يک نفر را مقصر دانست.

برکناري دينورزاده زود بود يا به موقع؟
من يک بازيکنم و وظيفه ندارم در اين مورد صحبت کنم. به هرحال تصميمي بوده که باشگاه گرفته است و از باشگاه بپرسيد.

بازي راه آهن را مي بريد؟
ديدار خيلي حساسي است. راه آهن با 8 امتياز بالاتر از ماست و اگر اين بازي را ببريم، آنها را جا مي گذاريم. اميدوارم در رشت بتوانيم 3 امتياز خانگي را بگيريم و به راه آهن برسيم. همه بازيکنان زودتر دوست دارند از اين وضع خارج شوند. تيم ما هم بد نيست و به نظرم توانايي و شايستگي زيادي داريم.

تقابل شما و دايي را چطور مي بينيد؟
وقتي دايي در پرسپوليس بود چندين بار مقابل اين تيم بازي کردم. اين هم يک بازي خيلي معمولي است و 3 امتياز دارد. اميدوارم ما ببريم.

الان رابطه ات با علي دايي چطور است؟
مشکلي نداشتيم و نداريم. رابطه ما خوب است.

پرسپوليس در دربي باخت. مستحق شکست بود؟
در دربي استقلال بهتر بازي کرد و برد. اين يک امر طبيعي است که وقتي تيمي اين قدر خوب بازي مي کند، مي برد.

پرسپوليس را تا به حال اين قدر ضعيف ديده بوديد؟
پرسپوليس ضعيف بازي نکرد اما اين استقلال بود که خيلي خوب بازي کرد و از موقعيت هايي که داشت به خوبي سود برد. به نظرم در آن بازي ، استقلال مستحق برد بود. حالا پرسپوليس بايد دربي را فراموش کند. اين بازي 3 امتياز داشت. بايد تلاش کنند تا شرايط بهتر شود و در بازي هاي بعدي نتيجه بگيرند.

محمد نوري پنالتي را از دست داد و خيلي ها به خاطر آن پنالتي اين بازيکن را سرزنش مي کنند.
پنالتي زدن 50 به 50 است. بهترين بازيکنان دنيا هم پنالتي خراب مي کنند. در چنين بازي حساسي آن هم دربي که 100 هزار نفر در ورزشگاه هستند و ميليون ها بيننده تلويزيوني آدم را مي بينند، زدن پنالتي خيلي سخت است. اولا کسي که پنالتي مي زند بايد خيلي دل و جرات داشته باشد. بايد به بازيکني که پشت ضربه پنالتي مي ايستد، تبريک گفت. هرکسي نه مي تواند در اين شرايط قبول کند که پشت توپ قرار بگيرد و نه شجاعت لازم را براي اين کار دارد. گل نشدن و شدن هم با شانس است. متاسفانه شانس در اين بازي با نوري نبود و حالا که تيم باخته، نبايد او را مقصر دانست.

در اين شکست استيلي هم مقصر است؟
وقتي تيمي مي بازد همه مقصرند و نبايد به گردن يک نفر انداخت. به نظرم وقتي در هر کار گروهي شکست مي آيد، براي همه است. کل عوامل باشگاه، سرمربي و بازيکن همه مقصرند و نبايد يک نفر را مقصر قلمداد کرد. حالا پرسپوليس باخته و همه هواداران ناراحتند. بايد کاري کنند تا اين شکست در بازي هاي بعد جبران شود.

شما از شکست پرسپوليس ناراحت شديد؟
هرکسي که در پرسپوليس زماني بازي کرده و طرفدار اين تيم است، از چنين شکستي ناراحت مي شود. من نيز در اين تيم بازي کردم و خاطرات شيريني دارم. تيم محبوب بچگي هاي من است. طبيعي است که ناراحت شوم. آرزو مي کنم اين تيم از اين شرايط زودتر بيرون بيايد.

قبول داريد استقلال مي توانست بيشتر از 2 گل به پرسپوليس بزند؟
بله. شايد اگر توپ هاي استقلال گل مي شد و به ديرک نمي خورد، شکست بدتري انتظار پرسپوليس را مي کشيد. اين دربي تقريبا شبيه دربي سال 76 بود که ما استقلال را 3 - 0 برديم. در آن بازي خيلي خوب بوديم و چند بار به تير زديم و چند موقعيت تک به تک را از دست داديم. من هم گل دوم پرسپوليس را زدم. بزيک و طاهرزاده هم گل زدند. دربي آن سال تقريبا در اين بازي به نفع استقلال اتفاق افتاد.

گذشت زمان ثابت کرد که استيلي در مورد شما اشتباه کرده و حالا پرسپوليس در منطقه راست با مشکلات زيادي روبه رو است.
من فقط مي توانم آرزوي موفقيت کنم. نمي خواهم در مورد گذشته صحبت کنم. اميدوارم که با فراموش کردن اين شکست در دربي، بازي هاي بعدي را ببرند و جبران شود. بتوانند چند بازي را پشت سرهم ببرند، قطعا هم شرايط روحي رواني تيم خوب مي شود و هم شرايط جدول.

استيلي با اين شکست در آستانه اخراج قرار گرفته. فکر مي کنيد بايد برکنار شود؟
من در مورد استيلي نظري ندارم و آرزوي موفقيت مي کنم. هرچه به صلاح باشگاه است، انجام دهند تا از هفته بعد نتيجه بگيرند. قطعا پرسپوليس پتانسيل مدعي بودن را دارد. آنها بايد اين بازي را فراموش کنند و کنار بگذارند و از هفته بعد به فکر جبران باشند. اگر از هفته بعد بتوانند شروع به بردن کنند، مي توانند جزو تيم هاي مدعي و بالاي جدولي باشند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:05 pm

مهدوی کیا دیگه این بازی باید باید ببریم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:42 pm

اسطوره ی آسیا مهدی مهدوی کیا
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:44 pm

ما در ادامه ی فصل به تجربه بازیکنه با خلاق وبا تعصبی مثل مهدی نیاز داریم
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:46 pm

تا حالا همه فقط حرف زدن م مصاحبه کردن و ااز بدشانسی گفتن و ........ کی وقته عمل و خوش شانسی میشه !؟!؟! الله و اعلم . تو این بازی آخر که نیمه دوم همه بد بودن،شما هم جز بدها بودی،تا ببینیم کی مهدوی کیا ایده آل میشی و میتونی مفید باشی؟؟؟؟؟؟؟وگرنه من به شخصه حاضرم علی جهانبخش که بومی و جوونه بازی کنه که حداقل کسب تجربه کنه،بلکه بعدا" به دردمون بخوره /9/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohsencom » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:53 pm

نمیدونم داماشی که بازی اول اونقدر خوب بازی کرد مقابل سپاهان بازی ضعیفی رو نشون داد...دفاع تو این بازی مثل ماست بود....امیدوارم مشکلات دفاعی حل بشه و داماش به جایگاه واقعی خودش در لیگ برسه /16/ /23/
نماد کاربر
mohsencom
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:12 pm

مهدوی کیا با سانتراش وبازی خوبش خیلی میتونه کمک حالمون باشه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:14 pm

ولی خیلی باهوشانه به سوالات خبرنگار جواب میده.اصلا واسه خودش وتیمش حاشیه درست نمیکنه.دمش گرم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 1:00 am

مهدی نمیدونم چرا سر ما رسید خشک شدسنگین بودنت و کم دویدنت نشون دهنده اینه که پیر شدی وهدی جان.جز ضربه اسگاهی کاری نکردی واسه تیم.امیدوارم نصف اونی که واسه نقل انتقالت سر صدا بپا شد توی داماش و انتظار رو بردی بالا مثمر ثمر باشی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 4:18 am

واقعیت امر اینکه مهدوی کیا و امثال ایشان تقصیر ندارند که آمدند داماش ، حالا به علل مختلف نمی توانند مثمر به ثمر واقع شوند ، مشکل از آقایانی هست که این بازیکن ها را با رابطه و دلال بازی جذب کردند وگرنه الان به هر کسی پیشنهاد کنند ، با این مبالغ سنگین ، چرا نیاد ؟ میلاد نصرتی ، آقایی ، سرلک ،بازیکن های خارجی ، حتی خود مهدوی کیا و ...
اما نکته ای که می خواستم عنوان کنم این مطلب بود ، خبرنگاری از آقای جورج مورات بازیکن سوئدی تیم مس کرمان که توی رشت هم بازی کرده بود ، در مورد داربی ایران سوال کرد ، این بازیکن پاسخ داد من بازیکن مس هستم و نمی تونم در مورد این بازی نظر بدم اما در مورد مس تا جایی که به من مربوط می شود پاسخگوی سوالات شما هستم !!! حالا بازیکن ها و مربیان بی تعصب ما دو هفته در مورد تیم پانزدهم جدول ایران و اس اس داره نظر میدند ؛ واقعاً کلاس مورات که من نمی دونستم کجایی رو ببیند و عزیز در دانه های ما رو !!! جای بسی تاسف داره :( واقعاً این فوتبال با مواردی /9/ که در بالا نوشتم می خواد پیشرفت کنه؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 4:51 am

[quote:242b3c15e8="abara1989"]ولی خیلی باهوشانه به سوالات خبرنگار جواب میده.اصلا واسه خودش وتیمش حاشیه درست نمیکنه.دمش گرم[/quote:242b3c15e8]

بازیکن حرفه ایه همه باید ازش یاد بگیرن :wink:
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط amooyadegar » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 5:53 am

آخه مهدوی کیا مدافع نیست توی بازی استقلال که یه پست جلوتر بازی کرد انصافا عالی بود
نماد کاربر
amooyadegar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 8:36 pm

بازیکن خوبیه ولی دیگه از امسال به نظر من بازی دیگه نکنه سنگین تره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mohsencom » جمعه سپتامبر 23, 2011 12:42 am

مهدوی کیا هنوزم بازیکن خوبیه...واسه شروع مجددها خیلی میتونه مثمر ثمر باشه مثل ضربات پشت محوطه جریمه یا ضربات کرنر ولی واسه بازی کردن تو دفاع خیلی کند هست و نیاز یه مدافع جوون و چابک داریم....

باید از هر مهره ای در جای مناسب خودش استفاده بشه...به نظرم هافبک دفاعی میتونه پست بهتری براش باشه تا این اینکه بیاد تو خط دفاع :arrow:
نماد کاربر
mohsencom
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 12:54 am

[quote:f4ba08a9bf="mohsencom"]مهدوی کیا هنوزم بازیکن خوبیه...واسه شروع مجددها خیلی میتونه مثمر ثمر باشه مثل ضربات پشت محوطه جریمه یا ضربات کرنر ولی واسه بازی کردن تو دفاع خیلی کند هست و نیاز یه مدافع جوون و چابک داریم....
باید از هر مهره ای در جای مناسب خودش استفاده بشه...به نظرم هافبک دفاعی میتونه پست بهتری براش باشه تا این اینکه بیاد تو خط دفاع :arrow:[/quote:f4ba08a9bf]
دوست عزیزم،فرمایشات شما متین و محترم اما نکته که هست پست هافبک دفاعی انرژیبرتر از دفاع راست هست.اما در مورد اینکه میگی به درد دفاع نمیخوره کاملا" موافقم.شاید همون حسینی یا جهانبخش که جوونن گزینه های بهتری برای دفاع راست باشن.اما اگه سیستم ما از 4 دفاعه به 3 دفاعه تغییر کنه،کل معادلات بهم میریزه
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان