[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amir131 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:04 pm

عابديني: اميدوارم كاشاني زودتر شفا پيدا كند / به جاي ليدر بگوييد مديران باشگاه !
آيا واقعا استيلي متوجه نمي شود كه بايد با جباري من تو من يارگيري كند در غير اين صورت اين بازيكن به تيمش ضربه مي زند؟
امير عابديني، مديرعامل داماش گيلان با اين كه به شدت سرگرم مشكلات تيم خودش است اما اتفاقات پرسپوليس را به دقت پي گيري مي كند. او كه از ابتداي فصل اوضاع نابسامان اين تيم در طول فصل را پيش بيني كرده بود همچنان بر مواضع قبلي خود عليه كاشاني ايستادگي مي كند.
دربي را ديديد يا گرفتاري ها اين اجازه را به شما نداد؟
دربي بازي اي نيست كه بتوان به همين راحتي آن را از دست داد.
بازي را از لحاظ فني چطورديديد؟
طبيعي بود كه خط هافبك استقلال بر هافبك پرسپوليس چيره شود. دربي روز بسيار خوب مجتبي جباري بود و او به همراه آندو كه با درايت فوتبال بازي كرد توانستند برتري را به استقلال هديه كنند. در اين بازي كه هافبك هاي استقلال به خصوص جباري نمره 10 از 10 را مي گيرد به محمد نوري چه نمره اي مي دهيد؟ دست پاچگي خط حمله پرسپوليس و زوم بودن همه بازيكنان به علي كريمي از مشكلات اين تيم در اين بازي حساس بود. سوال من اين است كه آيا واقعا استيلي متوجه نمي شود كه بايد با جباري من تو من يارگيري كند در غير اين صورت اين بازيكن به تيمش ضربه مي زند؟
يعني مي شود گفت كه پرسپوليس در اين بازي به خودش باخت نه به استقلال؟
پيروزي استقلال در اين بازي به سه دليل به دست آمد. 1- استقلال روز شكوفايي اش بود. آنها از ابتداي فصل نتيجه گرفته بودند اما بازي با پرسپوليس اوج شكوفايي آنها و بهترين بازي شان بود. 2- پرسپوليس بسيار بد بازي كرد و در هيچ بازي اي اين گونه اسير نبود 3- كلاس كار مربيان با همديگر تفاوت داشت و تجربه مظلومي به استيلي چربيد. به نظر من براي استيلي خيلي زود است كه بتواند كنار خط پرسپوليس بيايد و اين تيم را جمع و جور كند.
نقش كادر مديريتي را در اين باخت چقدر مي دانيد؟
خيلي زياد. ستاد استقلال كاملا در تيم جا افتاده است. فتح الله زاده به محبوبيت سابق خود در استقلال برگشته اما در پرسپوليس هنوز تبعات تغيير سرمربي حل نشده و هنور همه در باشگاه با بحران رفتن علي دايي دست و پنجه نرم مي كنند و از اين قضيه تنش زدايي نشده است.
بيشترين انتقادي كه به آقاي كاشاني مي شود اين است كه بعد از باخت هيچ مصاحبه اي از او ديده نشده و در كل ديده نمي شود.
من شنيدم كه گفتند بيمار هستند اميدوارم كه شفا پيدا كنند و زودتر برگردد. اما مديريت بحران معني اش همين است كه در اين مواقع مديرعامل كنار تيم باشد. بايد مواقعي كه تيمت نتيجه نمي گيرد به صحنه فوتبال بيايي و كنار تيمت باشي. البته در حال حاضر مردم توقعشان از مديريت باشگاه پاسخگويي نيست بلكه خواسته آنها اين است كه ايشان صحنه را خالي كرده و فرصت را به مديران بعدي بدهد.
يكي از نقاط مثبتي كه در مورد كاشاني گفته مي شد همين مديريت بحران بود. اين كه او در زمان قطبي به خوبي با مديريت بحران توانست اين تيم را به قهرماني برساند.
ببينيد به نظر من تيم قطبي تيم دنيزلي بود. پرسپوليس زمان دنيزلي بسيار زيبا بازي مي كرد اما در زمان قطبي بهره اين بازي خوب را گرفت. يعني هر چقدر كه دنيزلي بدشانسي آورد به جايش قطبي شانس آورد. به نظر من بهتر است كه قهرماني زمان قطبي را فراموش كنيم و كارنامه پرسپوليس را به صورت يك مجموعه نگاه كنيم.
يكي از اتفاقاتي كه بعد از باخت افتاده حضور ليدرها در تمرين پرسپوليس و درگيري با بازيكناني است كه مي گويند نزديك به علي دايي هستند. به نظر مي رسد در زمان مديريت كاشاني بيش از هر مدير ديگري ليدرسالاري حاكم است.
من هم اين خبر را شنيده ام من فوتبال را مي فهمم و اين را مي گويم كه در پرسپوليس يا هر تيم بزرگ ديگري بازيكن كم كاري نمي كند. بازيكنان اين تيم ها حرفه اي فكر مي كنند. آنها هستند كه در طول يكسال بايد فشار باخت در دربي را تحمل كنند. فكر مي كنم بهتر است كه بي بضاعتي خودمان را به گردن ديگران نيندازيم. هيچ كس به اندازه بازيكنان و استيلي در حال حاضر تحت فشار نيستند و استيلي با سرعت تمام در حال پيرشدن است. او از جنس فوتبال است و در اين فوتبال غوطه خورده و نمي تواند جواب اين هوادار را بدهد.
در مورد ليدرسالاري نگفتيد.
به نظر من اسم اين ها را ليدر نگذاريد. ليدر معني و مفهوم خودش را دارد به نظر من اين ها مديران باشگاه هستند. تنها نوع هدايت آنها با مديران ديگر فرق دارد و تفاوت آن در مديريت كلاسيك و مديريت خياباني است.
به نظر مي رسد كه در شرايطي كه باشگاه داماش با مشكلات بسيار دست به گريبان است انتقادات شما به كاشاني و نوع مديريت او با واكنش هايي مواجه شود.
من هر موقع راجع به تيم خودم از من سوال كردند جواب دادم. در هر بازي اي كه بازنده شدم راجع به آن صحبت كردم. در باشگاه هيچ وقت فرافكني نمي كنم و ميزان صبر و بردباري هوادار تيمم را مي دانم. ضمن اين كه ما هم علاقه چنداني به صحبت كردن در مورد پرسپوليس نداريم اما باور كنيد هنوز هم در كوچه و خيابان ما بايد جوابگوي نتايج تيم باشيم. هنوز هم مردم از ما براي حل مشكلات تيم به دنبال راهكار مي گردند.
پس وظيفه كميته فني در اين مواقع چيست؟
مشكل ما با اسامي است. شما به اين افراد مي گوييد كميته فني من مي گويم كميته گزينش يا كميته حذف دايي.
از بحث پرسپوليس بگذريم. كمي هم در مورد شرايط داماش صحبت كنيد. چرا آقاي دينورزاده رفتند و آقاي قاسمپور آمدند؟
به هر حال آقاي دينورزاده استعفا كردند و دلايل خودشان را داشتند. ايشان وجودش را در تيم گذاشت اما ديد نمي تواند كه بدون حضور من كار را ادامه دهد به همين دليل تصميم گرفت كناره گيري كند. من هم اين وظيفه را به قاسمپور محول كردم.
با اين شرايط مي تواند تيم از بحران خارج شود؟
تمام تلاش ما براي همين است و اميدواريم كه بتوانيم موفق شويم.
همش شد پرسپولیس که /9/ [b]
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:08 pm

احتمالا وارش به عربی یه معنی خاصی میده :D
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:19 pm

عابدینی چکار به پرسپولیس داره خود داماش هزار تا مشکل داره
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:21 pm

واقعا خنده داره انگار اصلا داماش براش مهم نیست!! /4/
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:23 pm

[quote:5d8d90947f="iman1978"]واقعا خنده داره انگار اصلا داماش براش مهم نیست!! /4/[/quote:5d8d90947f]
اگه مهم بود که تو کار مربیا دخالت نمیکرد اگه مهم بود یه سرمربی خوب رو میاورد نه قاسمپورو
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:03 pm

عابدینی هم دیگه شورشو در آورده ها.دیگه میشه گفت وارد بحرانشدیم.
تو این بحران به فکر پرسپلیسه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:06 pm

اعضای هیئت مدیره لنگی ها هم انتخاب شدند و اسمی از عابدینی نیست ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:17 pm

محمد رویانیان مدیر عامل پرسپلیس شد /18/ /18/ /18/ /18/ /18/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:21 pm

سایت گل - سردار سرتیپ پاسدار محمد رویانیان ، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شد . او امشب در جلسه هیات مدیره این باشگاه با حضور اعضای جدید که در محل وزارت ورزش برگزار شد به این عنوان منصوب شد .

سردار رویانیان فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی و از سال ۱۳۸۶ با حکم محمود * رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت است. وی پیش از این از سال ۱۳۶۱ وارد کمیته شهرستان نور شد و بتدریج به فرماندهی کمیته و از آن پس با ادغام کمیته و شهربانی به عنوان فرمانده نیروی انتظامی نور و سپس به عنوان فرمانده نیروی انتظامی مازندران منصوب شد. وی به عنوان اولین فرمانده پلیس تازه تاسیس ۱۱۰ منصوب شده و تا ۱۳۸۰ رییس مرکز فوریتهای پلیسی بوده‌است. پس از آن رویانیان در جایگاه فرماندهی پلیس راه قرار گرفت و تا سال ۱۳۸۴ در این سمت بود تا در سال ۱۳۸۴ با جایگزینی اسماعیل احمدی مقدم به جای قالیباف وی نیز جایگزین انصاری رئیس راهنمائی و رانندگی کشور شد.رویانیان دارای یک فرزند پسر و دو فرزند دختر است که همه آنها ازدواج کرده‌اند.
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:24 pm

علی پروین هم جزء هیئت مدیره لنگی ها ست.خدا رو شکر اسم عابدینی بینشون نیست
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:27 pm

رویانیان ! مدیر عامل پرسپولیس!!؟!؟؟!؟!؟ /18/ :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:30 pm

با این مدیر عاملی که گیرشون افتاده منکه امید به این دارم که لنگیا جز ده تا تیم پایین جدول باشند و حتی برند دسته یک (انشاالله)
اینقدر حال می کنم لنگیا و استفراغیا رو تو بحران می بینم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:40 pm

فوتبال ده کاملا بوبسته سیاسی ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:43 pm

پسر فکر کنم گل هاشونم سهمیه بندی کنه. تو هر ده تا بازی باید 1 گل بزنن. /10/ /10/ /10/
چه حالی میده لنگی ها برن دسته یک /10/ /10/
چی فکر کردن اینو کردن مدیر عامل /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:48 pm

بازیکنهای پیروزی دیگه نمیتونن استارت بزنن اعمال قانون میشن باید برن پارکینگ /10/ /10/

هیات مدیره استقلالم میشه سردار احمدی مقدم /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان