[color=black:21ca9450de]1.عابديني: شايد داماش به هيئت ليگ گيلان واگذارشود
لینک خبر:http://www.owjnews.ir/item/6396
امير عابديني: شايد داماش به هيئت ليگ گيلان واگذارشود/برای پرسپولیس فقط دعا می کنم
فوتبال ايران/امیر عابدینی گفت: شايد تيم داماش گيلان به سازمان ليگ اين استان واگذار شود.
به گزارش اوج نيوز،وي افزود:ما در اختلاس هيچ دخالتي نداشته ايم وفقط اين شركت اسپانسر ما بوده است و حالا ما در صدد تغيير اسپانسر خود هستيم.
عابديني درباره آينده سرمربي تيم نيز گفت: اگر شايعه استعفاي دينورزاده درست باشد احتمالا قاسمپور جايگزين او مي شود.
او درباره شرايط فعلي پرسپوليس وبدهي خود به فدراسيون گفت: براي پرسپوليس فقط دعا مي كنم ،اما درباره بدهي خود به فدراسيون بايد بگويم ما به فدراسيون بدهكار نيستيم بلكه فدراسيون 15ميليون به ما بدهكار است.
----------------------------------------------------------------
2. عابديني : حسابهايمان مسدود شده
منبع اکثر خبرگزاریها ..لینک خبرهایی که من گذاشتم :
http://www.ashtidaily.com/vdci.papct1apvbc2t.html
http://www.aftabnews.ir/vdcaiyn6w49neo1.k5k4.html
http://www.tabnak.ir/fa/news/191576/حسابهاي-باشگاه-داماش-مسدود-شد
عابديني: اموالی نداریم که اختلاس کنیم، حسابهايمان مسدود شده است
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: اموالی نداریم که اختلاس کنیم و حسابهای بانکیمان مسدود شده است.
به گزارش فرهنگ آشتي آنلاين، امیر عابدینی پس از پایان مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه کمیتهای برای اصلاح اساسنامه مشخص شد خوشحالم و نشان داد که تشکیل مجمع کار مثبتی بود.
وی در خصوص استعفای دینورزاده، سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: من هم شنیدهام که شب گذشته در رختکن از بازیکنان خداحافظی و استعفا کرده است. اگر این موضوع صحت داشته باشد استعفای وی را میپذیریم.
عابدینی در مورد گزینههای جایگزینی دینورزاده تصریح کرد: قاسمپور جدیترین گزینه است و اگر مربی خارجی هم بیاوریم به عنوان مربی فعالیت خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص اخباری که مبنی بر اختلاس وی منتشر میشود گفت: اموالی نداریم که اختلاس کنیم. حسابهای بانکیمان مسدود شده و مشکل دیگری وجود ندارد.
عابدینی در مورد دربی اظهار داشت: روز مسابقه به ورزشگاه رفتم، اما راهم ندادند، چون کارت پارکینگ را همراه نداشتم. استقلال بازی خوبی به نمایش گذاشت ولی برخیها نمیخواهند قبول کنند که استقلال تیم برتر میدان بود.
//////////////
آفتاب: امیر عابدینی پس از پایان مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه کمیتهای برای اصلاح اساسنامه مشخص شد خوشحالم و نشان داد که تشکیل مجمع کار مثبتی بود.
وی درخصوص استعفای دینورزاده، سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: من هم شنیدهام که شب گذشته در رختکن از بازیکنان خداحافظی و استعفا کرده است. اگر این موضوع صحت داشته باشد استعفای وی را میپذیریم.
عابدینی در مورد گزینههای جایگزینی دینورزاده تصریح کرد: قاسمپور جدیترین گزینه است و اگر مربی خارجی هم بیاوریم به عنوان مربی فعالیت خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان درخصوص اخباری که مبنی بر اختلاس وی منتشر میشود گفت: اموالی نداریم که اختلاس کنیم. حسابهای بانکیمان مسدود شده و مشکل دیگری وجود ندارد.
عابدینی در مورد دربی اظهار داشت: روز مسابقه به ورزشگاه رفتم، اما راهم ندادند، چون کارت پارکینگ را همراه نداشتم. استقلال بازی خوبی به نمایش گذاشت ولی برخیها نمیخواهند قبول کنند که استقلال تیم برتر میدان بود.
////////////
حسابهاي باشگاه داماش مسدود شد
مدير عامل باشگاه داماش گيلان در حاشيه مجمع عمومي ساليانه فدراسيون فوتبال درباره اين مجمع اظهار كرد: نشست خوبي بود و اين كه براي اصلاح اساسنامه يك كميته تشكيل شد، بسيار مناسب و مفيد است، اميدواريم كه اين كار ختم به خير شود.
امير عابديني ميگويد، با استعفاي دينورزاده موافقت ميكند و براي سرمربيگري داماش مذاكراتي با ابراهيم قاسم پور انجام داده است.
به گزارش ايسنا مدير عامل باشگاه داماش گيلان در حاشيه مجمع عمومي ساليانه فدراسيون فوتبال درباره اين مجمع اظهار كرد: نشست خوبي بود و اين كه براي اصلاح اساسنامه يك كميته تشكيل شد، بسيار مناسب و مفيد است، اميدواريم كه اين كار ختم به خير شود.
عابديني درباره اين موضوع كه گفته ميشود، دينورزاده پس از شكست سنگين داماش مقابل سپاهان در رختكن استعفاء داده، گفت: به من خبر دادند كه دينورزاده در رختكن با بازيكنان خداحافظي كرده است، اگر صحت داشته باشد، دينورزاده از داماش ميرود و من با استعفاي او موافقت خواهم كرد. ما فعلا مذاكراتي را با ابراهيم قاسم پور انجام دادهايم و در صورت توافق او را جايگزين دينورزاده ميكنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه اتفاقي براي داراييهاي باشگاه داماش گيلان رخ داده، گفت: حسابهاي باشگاه را در رابطه با شركت «هلدينگ» (اختلاس سه هزار ميليارد توماني) مسدود كردند.
خبرنگاري از عابديني پرسيد شما گفته بوديد براي تماشاي پرسپوليس و استقلال به ورزشگاه آزادي ميرويد، چه شد كه نرفتيد كه مدير عامل داماش در پاسخ گفت: من تا در ورودي ورزشگاه هم رفتم، اما در آنجا من را راه ندادند، چر ا كه كارت پاركينگ نداشتم و حق هم با آنها بود.
وي درباره نتيجه داربي هم گفت: اين يكي از بهترين داربيها در طي چند سال اخير بود، نبايد فقط بازي بد پرسپوليس را ببينيم، چرا نمي خواهيد بازي زيباي استقلال را ببينيد؟ استقلال در اين بازي واقعا خوب بازي كرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از وضعيت فعلي داماش كه در رتبه شانزدهم ليگ است، راضي هستيد، با خنده گفت: ما قرار است پايينتر از پرسپوليس باشيم و تا الان هم به هدفمان رسيده ايم .
---------------------------------------------------------------------------
3.عابدینی : کادر فنی داماش نیاز به تغییر داشت
لینک خبر :http://bavarzesh.com/?p=70&id=158327
به گزارش ایرنا؛ امیر عابدینی در جمع خبرنگاران، خاطرنشان کرد: تیم داماش با گذشت هفت هفته از رقابت های لیگ برتر نتایج خوبی کسب نکرده است.
وی افزود: کناره گیری دینورزاده باعث شد تا دست ما برای انجام تغییرات در کادر فنی باز شود و در این راستا اقدامات لازم را انجام دادیم.
عابدینی در مورد انتشار اخباری مبنی بر انتخاب ابراهیم قاسمپور به عنوان سرمربی جدید داماش گفت: قاسمپور گزینه اصلی تلقی می شود و در این راستا صحبت های خوبی با وی انجام دادیم اما هنوز چیز حتمی نشده است.
وی در مورد شرایط فعلی تیم پرسپولیس عنوان کرد: من باید در حال حاضر به فکر تیم داماش باشم چراکه وضعیت پرسپولیس در حال حاضر از ما بهتر است.
تیم فوتبال داماش گیلان در جریان هفته هفتم رقابت های لیگ برتر با 3 گل مغلوب سپاهان شد و در رتبه شانزدهم جدول رده بندی قرار گرفت.[/color:21ca9450de]