[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی:موافقت با استعفای دینورزاده و انتخاب قاسمپور

عابدینی:موافقت با استعفای دینورزاده و انتخاب قاسمپور

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:11 pm

امیدوارم هر شخصی که انتخاب میشه فقط بتونه تیم رو از لحاظ روحی و روانی به شرایط اول برگردونه و وفاق رو توی تیم ایجاد کنه فقط همین... اونوقت باقی مسائل درست میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:14 pm

[quote:f4fda8bbf8="MEHRDAD"]مشکل ما هیچ وقت صد در صد خود تفکرات تاکتیکی مربی نبوده و نیست.. دینورزاده از لحاظ تاکتیکی در خیلی از مواقع تفکرات لیگ یکی داشت اما این تمام مشکل ما نبود بلکه دیگه واسه این تیم مفید نبود و نمیتونست با حاشیه ها کنار بیاد و مدیریت داشته باشه روی بازیکنان.
این پتانسیل واقعی تیم ما نیست... این حتی یک پنجم پتانسیل واقعی همین تیم فعلی ما هم نیست و هر مربی که میخواد بیاد مهم نیست که چقدر بزرگ یا کوچیک باشه بلکه باید وفاق و همدلی رو توی تیم ایجاد بکنه و همه بازیکنان باهاش راحت باشند نه اینکه رفیق بازی کنه و لج و لجبازی... تفکرات تاکتیکی در درجه سوم و چهارم قرار داره اینو مطمئن باشید...
نمیگم تو کوچکترین مسائل فنی ولی مطمئنا عابدینی تو مسائل اصلی و بزرگ یه وقتایی دخالت داره و این دیگه اما و اگر نداره که آیا اینکار رو انجام میده یا نمیده از نظر من ...
پارسال اگر صعود کردیم صرفا به خاطر دخالت امیرعابدینی نبود و امسال هم اگر خوب نتیجه بگیریم در ادامه یا بد نتیجه بگیریم به خاطر دخالت های امیر عابدینی تو مسائل فنی نیست بلکه گفتم همه چی بر میگرده به مدیریت بازیکنان توسط مربی. البته در مسائل کلان و خارج از مسائل فنی داخل تیم و ارنج ها میتونه مدیریت عامل یک تیم نقش زیادی در بالابردن تیم یا پایین آوردنش داشته باشه مثل همین انتخاب مربی که دارای این شرایطی که من گفتم باشه.[/quote:f4fda8bbf8]

قبل از هرچی اول از شما تشکر کنم که کامنتهای قبلی منو سانسور بودی چون خیلی عصبی شده بودم با دیدن اسم قاسمپور !!!! این صحبت شما هم درسته ولی به نظر شما دینورزاده چیکار باید میکرد ؟ رفتار قلعه نوعی خوبه ؟ آیا قاسمپور با اون چیزایی که ما ازش دیدیم میتونه این تیم رو مدیریت کنه ؟ چیشونو مدیریت کنه ؟ محمدی رو تو گل خوردن ؟ غلامی رو تو گل نزدن ؟ آبشک رو عصبی نشدن ؟ مختاری رو سوتی دادن ؟ مهدوی و مهدوی کیا رو تو بریدن ؟ نمیدونم ولی امیدوارم .....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:03 pm

با دینور زاده 16 شدیم با قاسمپور 18 میشیم
مایلی کهن بی کاره که اون خوبه تو این موقعیت
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:15 pm

ایشاالله حل میشه !!! لطفا جو درست نکنید :(
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:24 pm

بزارين مرده بياد شايد نتيجه گرفت خدارو چه ديدي؟ولي اگه نتيجه نگيريم من كه ميتوپم به عابديني من و يكي از بچه ها يه شعاري واسه عابديني داريم گزاشتيم واسه روزايي كه تيم داغونه{البته اميدوارم اون روز نياد اميدوارم} /5/ /16/ /16/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:36 pm

منم يكي از مخالفين صد در صد اومدن قاسمپور هستم و از چندوقت پيش كه احتمال اومدنش بود گفته بودم كه به درد تيم ما نميخوره. ولي بايد شرايط الانمون رو نگاه كرد.
تو اين شرايط كه ليگ يك هم شروع شده,تمام مربيايي كه مد نظر ما بودن شروع به كار كردن و تقريبا هيچ مربي خوب بيكار نداريم و يا اگه هست,متاسفانه با تفكرات آقاي عابديني كه همه تون هم ميدونيدچيه, نميتونه كار كنه.
من خودم موافق انتخاب افشين ناظمي هستم به دلايل خاصي كه خودتونم ميدونيد. افشين با صميميتي كه توي تيم مياره ميتونه از اين وضع ما رو بيرون بياره.
ولي حتي يه بارم فكر كردين كه شايد اين انتخاب واسه افشين ناظمي زود باشه؟؟؟ شايد خودش آمادگي شو نداشته باشه همون طور كه در مقاطعي از فصل قبل از بودن روي نيمكت سرمربيگري امتناع ميكرد. من كه دقيقا اطلاع ندارم ولي شايد خود افشين نميخواد اينقدر زود سرمربي يه تيم ليگ برتري باشه...
به هر حال به نظر من اگه قاسمپور هم علي رغم ميل ما انتخاب شد,راهي بجز حمايت نداريم چون قاسمپور هم تقريبا مثل افشين از اين تيم شناخت داره و جو الان تيمو خوب درك ميكنه.
منم موافقم كه كارنامه ي موفقي نداشته ولي شايد بتونه روحيه ي از دست رفته ي تيمو به بازيكنا برگردونه. فوتبال ما اكثرا احساسيه. اگه قاسمپور بتونه جو تيمو به خوبي اداره كنه و بازيكنا مثل قبل انگيزه داشته باشن ايشالله ميتونيم اين تيمو تو رده هاي بالاتر ببينيم چون اين تيم پتانسيل شو داره.
حالا بايد ببينيم بالاخره چي ميشه...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 5:55 pm

[quote:e8e8677b29="Soheil_Rashti"]منم يكي از مخالفين صد در صد اومدن قاسمپور هستم و از چندوقت پيش كه احتمال اومدنش بود گفته بودم كه به درد تيم ما نميخوره. ولي بايد شرايط الانمون رو نگاه كرد.
تو اين شرايط كه ليگ يك هم شروع شده,تمام مربيايي كه مد نظر ما بودن شروع به كار كردن و تقريبا هيچ مربي خوب بيكار نداريم و يا اگه هست,متاسفانه با تفكرات آقاي عابديني كه همه تون هم ميدونيدچيه, نميتونه كار كنه.
من خودم موافق انتخاب افشين ناظمي هستم به دلايل خاصي كه خودتونم ميدونيد. افشين با صميميتي كه توي تيم مياره ميتونه از اين وضع ما رو بيرون بياره.
ولي حتي يه بارم فكر كردين كه شايد اين انتخاب واسه افشين ناظمي زود باشه؟؟؟ شايد خودش آمادگي شو نداشته باشه همون طور كه در مقاطعي از فصل قبل از بودن روي نيمكت سرمربيگري امتناع ميكرد. من كه دقيقا اطلاع ندارم ولي شايد خود افشين نميخواد اينقدر زود سرمربي يه تيم ليگ برتري باشه...
به هر حال به نظر من اگه قاسمپور هم علي رغم ميل ما انتخاب شد,راهي بجز حمايت نداريم چون قاسمپور هم تقريبا مثل افشين از اين تيم شناخت داره و جو الان تيمو خوب درك ميكنه.
منم موافقم كه كارنامه ي موفقي نداشته ولي شايد بتونه روحيه ي از دست رفته ي تيمو به بازيكنا برگردونه. فوتبال ما اكثرا احساسيه. اگه قاسمپور بتونه جو تيمو به خوبي اداره كنه و بازيكنا مثل قبل انگيزه داشته باشن ايشالله ميتونيم اين تيمو تو رده هاي بالاتر ببينيم چون اين تيم پتانسيل شو داره.
حالا بايد ببينيم بالاخره چي ميشه...[/quote:e8e8677b29]

کاملا درست میگی ... ولی قاسمپوری که تو آبادان که شهره خودشه فحش خورد و اخراج شد چجوری میتونه اینجا موفق باشه ...اگه بنا به حمایت بود ما از دینورزاده حمایت نکردیم اینو انصافا و وجدانی میگم هفته چهارم شروع شد به فحاشی بهش ... ما کماکان حمایت میکنیم ولی برای من هضم این موضوع خیلی سخته ... امیدوارم تیممون موفق شه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 6:11 pm

ما از هفته ي چهارم فحاشي كرديم؟؟؟ خداييش ما 6 هفته حمايت كرديم ازش. همينجا هم همه ميگفتن كه تا آخره مسابقه هيچ حرفي بهش نزديم. تازه دقيقه ي 80 كه ديگه كار تموم شد هوادارا اعتراض كردن.
بالاخره ما برد داخل خونه ميخوايم يا نه؟؟؟ دلمونو به چي دينورزاده خوش كنيم؟؟ به پيشرفتي كه هرگز تو تيم ديده نميشه؟؟؟
حتي اون مس سرچشمه هم يه برد داخل خونه داره ولي ما...!!!
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط iman1978 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:20 pm

به نظر من افشین ناظمی گزینه بهتریه اما اینکه چون قاسمپور تو آبادان موفق نبود اینجا هم موفق نیست دلیل نمیشه همونطوری که دست نشان با نساجی موفق نبود اما با پگاه موفق بود هرچی باشه قاسمپور از دینور زاده بهتره ولی اگه دینور زده مرد بود و دلش برای تیم میسوخت قبل از دوهفته تعطیلی لیگ استعفا می کرد تا سرمربی جدید فرصت کافی داشته باشه .کلا مدیریت عابدینی رو قبول ندارم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 10:14 pm

اسمپور از دینورزاده بهتره ولی در کل گزینه ی اصلا خوبی نیست.اگه قراره این بیاد خوب افشین ناظمی که خیلی بهتره.ابته با توجه به مصاحبه هایی که شده احتمال زیاد همین قاسمپور سرمربیه.
واقعا اول فصل چی فکر میکردیم چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 1:23 am

[quote:77b2a58b04="raincityboy"][quote:77b2a58b04="nima_beckham"]من فقط نگران بازی ملوان و داماش هستم 8O دیگه امیدی به لیگ نیست فقط از ملوان نبازیم[/quote:77b2a58b04]

ما رفت و برگشت ملوان بزنیم سقوط کنیم خوبه؟

ما نباید ملوانو راه اهن برامون داشته باشه ما باید از تیم حمایت کنیم ما تماشاگر نیستیم هواداریم[/quote:77b2a58b04]

آفرین!! به امید روزهای خوب برای تیم شهرمون
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 3:02 am

[quote="Soheil_Rashti"]ما از هفته ي چهارم فحاشي كرديم؟؟؟ خداييش ما 6 هفته حمايت كرديم ازش. همينجا هم همه ميگفتن كه تا آخره مسابقه هيچ حرفي بهش نزديم. تازه دقيقه ي 80 كه ديگه كار تموم شد هوادارا اعتراض كردن.
بالاخره ما برد داخل خونه ميخوايم يا نه؟؟؟ دلمونو به چي دينورزاده خوش كنيم؟؟ به پيشرفتي كه هرگز تو تيم ديده نميشه؟؟؟
حتي اون مس سرچشمه هم يه برد داخل خونه داره ولي ما...!!![/quote

بازی با تراکتور که تا دقیقه 80 جلو بودیم تا گل مساوی رو خوردیم و پشت سرش گل سوم اگه استادیوم بودی می شنیدی و می دیدی چطوری اعتراضها شروع شد ... بعدش به سایپا باختیم که بدتر شد ... هفته ششم هم با مس تو رشت که همه دیدیم چی شد ، آخرش هم که با سپاهان ... هرچند قبل بازی با مس تو همین سایت تاپیک های برکناری دینورزاده مطرح شده بود ... دینورزاده پسرخاله من نیست و من تو همین داماش شناختمش ولی به نظر من باید می ذاشتیم بمونه چون تو ایران تنها مربیانی جواب میدن که زیاد تو یه تیم بمونن ... درباره عدم کسب نتیجه درست میگی ولی داماش تنها تیمی بود که تو این 7 بازی تو لیگ سیستم خودش و طرز بازیش که پاسکاری و حرکات ترکیبی بود رو عوض نکرد مثلا پرسپولیس تو این 7 تا بازی با چند سیستم بازی کرد که خودشون هم نمی دونن چی کردند ... ایراد داماش فقط مشکل تو گلزنی تیم بود که دلیلش کم دقتی غلامی بود که درست مثل محمدی هست و یه رقیب درست و حسابی نداره تو تیم که باعث بشه تلاششو بیشتر کنه البته چاووشی هست ولی 90 دقیقه جواب نمیده ... به هر جال امیدوارم با قاسمپور جواب بگیریم ... البته من یه جا خواندم قاسمپور مربی داماش دورود بود که چون منحل شده می خوان بیارنش اینجا واسه همین به دینورزاده گفتن مدیر فنی بمونه !!! اگه تو اینترنت سرچ کنین فکر کنم میتونین پیداش کنین از یه سایتی بود که اسمشو نمی دونم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:23 am

pedram_1367 : تو بازيه تراكتور كه كلا تشويقا به يه سمت ديگه رفت.خودم تو استاديوم بودم و فكر ميكنم كاملا هوادارا حق داشتن كه اعتراض كنن ولي اعتراض با فحاشي فرق داره.شما تو كامنت قبلي ميگي ما به دينورزاده فحاشي كرديم ولي الان ميگي از دقيقه ي 80 اعتراض ها شروع شد. مگه اعتراض مشكلي داره؟؟؟ هوادار از مربي تيمش تاكتيك ميخواد.وقتي ميبينه كه مربيش يه اشتباهو 10 بار انجام ميده,حق داره اعتراض كنه .تو ميگي فحش دادن كه من ميگم نه.
شما سعي داري دينورزاده رو مظلوم جلوه بدي و حمايت بي جهت ازش ميكني.
شما ميگي تو ایران تنها مربیانی جواب میدن که زیاد تو یه تیم بمونن.!!! يه مثال بزن كه يه مربي بيش از سه سال تو يه تيم مونده باشه!!! نيست.
حتي تو خود اروپا هم فقط فرگوسن تو يه تيم 20 سال مونده چون داره نتيجه ميگيره وگرنه اگه تو همون 2-3 سال اولش جام نمي آورد شايد الان 20 سال مربي يه تيم باقي نمي موند.
خندم ميگيره وقتي حرف از تاكتيك و پاسكاري تيم داماش ميزني. كدوم حركت تركيبي؟؟؟ درسته تو بازي با استفراغ و مس خوب بازي كرديم ولي اگه واقعا يه سيستم هميشگي و هماهنگ داشتيم تمام نيمه ي دوم ها رو به حريفمون نميباختيم. وقتي يه سيستم اشتباهه دليلي نداره كه مربي همونو ادامه بده.
غلامي ميگه من تنهايي نميتونم كار كنم اونوقت بخاطر اينكه سيستم حفظ بشه, نبايد يه مهاجمو كنارش بذاريم تا راحت تر به گل برسيم؟؟؟
واقعا جالبه.چون تمام تيماي معروف دنيا فقط يه سيستم ندارن چون بقيه دستشونو ميخونن. اونوقت با يك سيستم بازي كردن واسه ما افتخاره؟؟؟
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arvand » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:39 am

کدوم حرکت ترکیبیو پاسکاریو میگی پدرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /12/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 12:49 pm

افشین ناظمی که از قاسمپور خیلی بهتره.چرا اون نمیاد؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان