[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهدي دينورزاده هم‌چنان سرمربي تيم داماش گيلان خواهد بود.

مهدي دينورزاده هم‌چنان سرمربي تيم داماش گيلان خواهد بود.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 8:55 pm

[quote:e3efb17bbb="iman1978"]این مجموعه داماشم نوبره بخدا!!تیم که داره میبازه اختلاسم که کردن یه دفعه عرق سگیم بخورن چند تا تجاوز به عنف هم انجام بدن یه قتلم روش!!تا پروندشون کامل بشه!!! /10/[/quote:e3efb17bbb]

نمیخوام حرفی بزنم که 30 یا 30 بشه... رو این اتفاقات هیچکی نمیتونه سرپوش بگذاره و افتاده و شاید تبعات بدی هم داشته باشه ولی اینا بحثای فرعی دیگه ای داره که تو سایت قابل بیان نیست... به هر حال خدا به خیر بگذرونه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 9:01 pm

[quote:543633a95f="MEHRDAD"][quote:543633a95f="iman1978"]این مجموعه داماشم نوبره بخدا!!تیم که داره میبازه اختلاسم که کردن یه دفعه عرق سگیم بخورن چند تا تجاوز به عنف هم انجام بدن یه قتلم روش!!تا پروندشون کامل بشه!!! /10/[/quote:543633a95f]

نمیخوام حرفی بزنم که 30 یا 30 بشه... رو این اتفاقات هیچکی نمیتونه سرپوش بگذاره و افتاده و شاید تبعات بدی هم داشته باشه ولی اینا بحثای فرعی دیگه ای داره که تو سایت قابل بیان نیست و من که اصلا نمیتونم بگم![/quote:543633a95f]
میدونم آقا مهرداد میگن دست عمو اسفندیار و جریان انحرافی و انتخابات تو کاره البته منم وارد جزییات نمیشم موضوع کلا 30 یا 30 . راستی دستت درد نکنه مارو از حبس در آوردی! امروز وهابی رو دیدم بهش گفتم ملوانی هستی گفت تورو خدا ولم کنید!!! مثله اینکه دل پری از داشت!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 9:12 pm

حرف هایی که تو ایمیل گفتی رو قبول نداشتم هر چند جوابم تو ایمیل شاید قانعت نکرد. اگر فضا داشتیم یه روز انشالله یه جلسه میذاریم تا کاربرانی که دوست دارند بیان و هر سوالی داشتند از من بپرسند تا جوابشون رو با دلایل خودم بدم و اونوقت یا قانع میشند و یا با دلیل میگن قانع نمیشیم اما من مطمئنم 90 درصد در هر مورد که خلاف نظر من داشتند قانع میشن.
در مورد وهابی هم چی بگم... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. ما خودمون هم بارها بهش گفتیم.. حالا میگه نیستم ولی خب...
ایشالا که در آینده یه کم یه رفتارایی رو تغییر میده که دیگه کسی بهش اینجور نگه :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط only_abarar » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 9:26 pm

واقعا نمیدونم چی بگم.فقط دارم فکر میکنم که چرا اخه همیشه امی سر بشکفته ی؟؟؟!!!امسال که دیگه فکر میکردیم یه تیم قوی و بدون حاشیه و بدون دردسر داریم داره تبدیل میشه به یکی از بدترین سالها!!!!فقط خدا کنه سریع تر این مشکلات حل بشه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 9:43 pm

[quote:fa13edb90d="only_abarar"]واقعا نمیدونم چی بگم.فقط دارم فکر میکنم که چرا اخه همیشه امی سر بشکفته ی؟؟؟!!!امسال که دیگه فکر میکردیم یه تیم قوی و بدون حاشیه و بدون دردسر داریم داره تبدیل میشه به یکی از بدترین سالها!!!!فقط خدا کنه سریع تر این مشکلات حل بشه[/quote:fa13edb90d]
واقعا" درست گفتی دوست عزیز،ایشالاه که هرچی میخوادبشه،بشه اما به نفع داماش بشه.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 9:54 pm

[quote:0356d7faf1="MEHRDAD"]ببخشیدا.. شما خودت رو خیلی وارد میدونی و همه چیز رو رو حدس و گمان میگی؟!
شما میخندی... بخند تا دنیا بهت بخنده.... ولی بگو دلیل خندت چیه که ما هم بخندیم... اینا که گفتی که فقط یه مشت شعار بود
ببین دوست عزیز من هم شما رو دیدم و اون چیزی نبودی که تو پیغام خصوصی به من گفتی این حرفها هم که میگی و از رو حدس و گمان یک دهم اون چیزایی نیست که من میدونم و دم نمیزنم..
من یه بار یه تیکه از چیزایی که میدونم رو به همین دوستمون سعید(سپیدرود) گفتم و گفت یعنی فوتبال اینقدر کثیفه؟! من گفتم کثیف تر از ایناست...
نخیر دلالی این تعریفی که تو میکنی نیست... دلال شخصیه که خارج از حد متعارف یه جا به جایی هایی رو انجام میده و دستمزد بالاتر از عرف میخواد.
از کی تا حالا دلال به معنی فوتبال کثیفه؟! یا مدیر کثیف؟! تو میگی عابدینی برای تیم داره خرج نمیکنه... کی خرج میکنه؟! رو حرفت چه دلیل و مدرکی داری؟!
من اگر هر حرفی رو میزنم دلایل و مدارک زیادی دارم و در مورد فوتبال هم چیزهای زیادی میدونم که اگر خیلیاش رو دوستان بشنوند اصلا بی خیال فوتبال می شند. پس برای من از این شعارها ندید که خودم بهتر از شما میدونم.
من ناراحت نشدم چون حرفهات دلیل و منطق نداشت و بهم ربطی هم نداشت اما اگر دوست داری دلیل حرف هام رو بدونی و بفهمی چی به چیه تو هر مسئله ای حاضرم بهت تو ملاقات حضوری بگم تا بفهمی دنیا دست کیه و من چند درصد از حرف هام درسته ولی تو سایت نمیشه همه چیز رو گفت...
شاید فکر کنید من یا ما از جایی تامین میشیم ولی خدا سرشاهده نه از کسی پول میگیریم و نه حتی از این سایت چیزی به ما میرسه اما به حرف های غیر منطقی که من از غیر منطقی بودنشون خبر دارم نمیتونم چیزی نگم.[/quote:0356d7faf1]
من اولش گفتم تعریف عام بود حالا مرسی که تعرف درستشم به ما گفتی این بحث و ادامه ندیم بهتره چون من میدونم که تو بهتر از من میدونی دیگه دلیلی نمیبینم خودمو خسته کنم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 10:11 pm

این یه لینک واسه معنی دلال:

http://www.loghatnaameh.com/dehkhodawor ... 98-fa.html

تو اینترنت هم سرچ کن ببین کجاش تعریف عام اینیه که تو میگی... دلال تو فوتبال هم همین معنی رو میده و به معنای فوتبال کثیف نیست!
البته من منظورت رو میدونم که چیه که واسه همین پرسیدم که رو چه اساسی میگی؟ و اینکه چه ربطی به هم داره؟
شما که چیز خاصی نگفتی فقط یه چیزایی گفتی که عامه و همه میدونند ولی نمیدونم چه ربطی داشت به مشکلات امروز ما چه تو مسائل فنی چه مدیریتی و چه مالی... ! و ازت همین رو پرسیم که جواب ندیدم
من هم جواب خاصی بهت ندادم چون میگم اینجا نمیشه گفت و دوست داشتی میتونی با هم تو محیط واقعی حرف بزنیم ببینیم کدوممون کجا اشتباه میکنه...

مشکل جنابعالی و بعضیای دیگه شاید از اینجایی نشات بگیره که من بیشتر جاهایی وارد میشم و جواب میدم که نظری خلاف نظر طرف داشته باشم که مطمئنم اشتباه نمیکنم چون شاید این از ناآگاهی طرف مقابل باشه و من میخوام بدونه که دنیا از چه قراره... وگرنه من شاید خیلی جاها حرف های خیلی ها رو قبول داشته باشم اما به دلایلی نتونم بیام و به به و چه چه کنم...! واسه اینه که چنین دیدهایی رو دارید وگرنه اونا که منو میشناسند ،میدونند که تفکر من چیه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 3:53 am

مشکل ما بازیکنانمون هستند ! به خدا اگه نادر دست نشان هم بیاد ( چون شماها خیلی دوستش دارین ) هم نمیتونیم نتیجه بگیریم . تیم ما خدایی خوب بازی کرد نه عالی ... مالکیت توپی که داماش داره و پاسکاری هاش هیچ جای ایران و هیچ تیمی نداره . ما هی میگیم بازیکن بومی رو بازی نمیده !!؟ اینم از مختاری ... دو تا بازی تو اومد و خدایی در حد لیگ برتر نیست پس بیخودی بازیش نمیده ... باز هم دم حاجتی گرم که 90 دقیقخ تیم رو جمع کرد هم تو حمله و هم تو دفاع ... به هر حال امیدوارم هر چی به صلاح پیش بیاد ما اگه راه آهن رو تو رشت بزنیم که فکر میکنم میزنیم میریم بالا ... امسال هدف ما موندن تو لیگ هست حتی اگه 16 بشیم...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 4:20 am

آقایان MEHRDAD و MILAD 1987 با سلام ، امیدوارم که سلامت باشید ، مطمئناً نظرات هردوی شما عزیزان برای ارتقاء سطح کیفی داماش هست ، از طرفی هم نتیجه بازی دیشب واقعاً اعصاب ها را بهم ریخته من خودم با اینکه تقریب به 12 ساعت از بازی گذشته حال مناسبی ندارم .بهتر (از خودم گرفته )خونسردی خودمان را حفظ کنیم ، با تجمیع نظرات ببینیم چه باید کرد ؟ یا چه پیش خواهد آمد ؟
در مورد آقای دینورزاده که دیگه حرفی باقی نمانده است هر چی بگیم کم گفتیم ، نمی دونم این بی ایمان کی می خواد دست از سر ما بکشه ، این آقا باز هم با تعویض های اشتباه کار دست ما داد ، [u:f85b48bb30]بقول گزارشگر اصفهانی : ایشان مایلند که سمت مدیر فنی را بعهده بگیرند[/u:f85b48bb30] ، این آقا هنوز نمی دونه این القاب اخراج محترمانه محسوب می شود و در دنیای مجازی یک تیم وجود دارد !!!!!!!!!!
در مورد گلها هم دیدید که متاسفانه مهدوی کیا نقش بسزایی در دو گل اول داشت ، خلاصه عابدینی با آوردن ایشان می خواست خاطرات شیرین خودش رو توی پرسپولیس زنده کنه غافل از اینکه ما رو داره خفه می کنه!!!!! ، کاپیتان توتی مثل همیشه نبود ، غلامی هم مثل همیشه تک و تنها کاری نمی تونست بکنه اگرچه در نیمه دوم با آمدن افشین به بازی و دوندگی و تعصب او ، زهر خط حمله بیشتر مشهود بود ، عوض کردن جای مهدوی کیا و علیرضا جهانبخش خیلی خوب بود و علیرضا وقتی که به جلو آمد در حد یک بازیکن جوان بخوبی خودش رو نشون داد اما بنظر من بجای تعویض علیرضا ، مربی باید مهدوی کیا رو بیرون میکشید تا اتوبانی هم که بوجود آمده بود حذف می شد ، حاجتی بازیکن با تعصب ما بود ، جهانگیر عسکری منو یاد عباس کارگر پرسپولیس می اندازه ، یعنی سر پایین بدون توجه به تاکتیک و بازیکن های خودی ، فقط دویدن رو بلده ، به نظر من نظیفکار خیلی بهنر از مختاری بود ، در کل می خوام بگم اگه مربی هم عوض بشه ، این بازیکن های بومی ما هستند که می تونند داماش رو از این باتلاق نجات بدند ، نه امثال عابدینی یا کس دیگه ، هر جا میره 3 تا 3تا گل می خوریم ، بعد از مس سرچشمه بدترین خط دفاع رو داریم . با توجه به اخلاق عابدینی فکر کنم مربی خوبی گیرمان نیاد ، بنابر این شاید افشین ناظمی بهترین گزینه باشه .با آرزوی سلامتی برای همه شما عزیزان و کلیه هواداران و مردم با فرهنگ رشت بزرگ .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 4:27 am

داماش به کجا چنین شتابان ( لیگ دسته یک ) دارن تیم رو با خاطرات پرسپلیس فنا میکنند اقای عابدینی به جایه اینقدر پرسپولیس کردن به فکر تیم داماش باشید نه به فکر اینکه یه روز مدیر عاملی پرسپولیس رو بهتون بدن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 5:58 am

وقتی که دینورزاده با بازیکنا داشت خداحافظی میکرد افشین ناظمی در کنفرانس مطبوعاتی بود به همین دلیل اطلاعی نداشت.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 6:18 am

سایت گل - داماش گیلان باز هم باخت . اگر چه این روزها شایعات فراوانی درباره این تیم به گوش می رسد و گفته می شود که به دلیل برخی پرونده های اقتصادی امکان انحلال این باشگاه وجود دارد اما به نظر می رسد که این تیم بیشتر از آنکه نگران مسائل مدیریتی باشد باید به فکر حوزه فنی و داخل زمین خود باشد .
در شرایطی که خیلی ها در گیلان منتظر برکناری دینورزاده بودند ، سرمربی تیم داماش گیلان بعد از شکست در اصفهان در رختکن تیم با ناراحتی از بازیکنانش خداحافظی کرد و تاکید کرد که از هدایت داماش کناره گیری می کند . سرمربی آینده تیم داماش ظرف دو روز آینده مشخص خواهد شد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:48 am

[quote:ab9d4b7d89="mehdigholami"]داماش به کجا چنین شتابان ( لیگ دسته یک ) دارن تیم رو با خاطرات پرسپلیس فنا میکنند اقای عابدینی به جایه اینقدر پرسپولیس کردن به فکر تیم داماش باشید نه به فکر اینکه یه روز مدیر عاملی پرسپولیس رو بهتون بدن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:ab9d4b7d89]

عزیزم چه ربطی داره به عابدینی ؟؟ هرچند عابدینی هم مقصره ولی وقتی محمد غلامی گل نمیزنه و درست و حسابی درگیر نمیشه و بازی نمیکنه شما برو پرز رو از رئال بیار بکن مدیر عامل و گواردیولا رو هم از بارسلونا بیار و بکن سرمربی ... به نظرت تیم موفق میشه ؟؟؟ مشکل ما بازیکنانمون هستند که چه دقیقه 1 و چه دقیقه 90 گل میخورن بازی رو ول میکنن
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onelove » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:28 am

عزیزم چه ربطی داره به عابدینی ؟؟ هرچند عابدینی هم مقصره ولی وقتی محمد غلامی گل نمیزنه و درست و حسابی درگیر نمیشه و بازی نمیکنه شما برو پرز رو از رئال بیار بکن مدیر عامل و گواردیولا رو هم از بارسلونا بیار و بکن سرمربی ... به نظرت تیم موفق میشه ؟؟؟ مشکل ما بازیکنانمون هستند که چه دقیقه 1 و چه دقیقه 90 گل میخورن بازی رو ول میکنن[/quote]

[color=cyan:fee76faea0][size=18:fee76faea0]عزیزم چرا که نه ؟ وقتی مربی برنامه درستو حسابی به بازیکن نمیده یا بازیکنو بازی نمیده دست به دسته هم میده که تیم از هم بپاشه ! الان صبای قم بازیکن داره ؟ مربیش جوونه و کاربلد و الانم تیممش دومه ![/size:fee76faea0][/color:fee76faea0]
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:42 am

قاسم‌پور: اگر با عابديني به توافق برسيم كارم را شروع مي‌كنم
آقاي عابديني از من خواستند كه به دفترشان بروم تا صحبت كنيم. الان هم منتظر ايشان هستم تا به يكديگر صحبت كنيم
سايت گل ـ مي‌گويند ابراهيم قاسم‌پور يكي از گزينه‌هاي جانشيني مهدي دينورزاده در داماش گيلان است و شايد به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي شود. در همين خصوص با قاسم‌پور تماس گرفتيم و نكته جالب اين بود كه او در دفتر عابديني حضور داشت. قاسم‌پور در مورد بحث حضورش در داماش به خبرنگار سايت گل گفت:« آقاي عابديني از من خواستند كه به دفترشان بروم تا صحبت كنيم. الان هم منتظر ايشان هستم تا به يكديگر صحبت كنيم. در ضمن قرار است آقاي دينورزاده هم در اين جلسه حضور داشته باشد.»

او در پاسخ به اين سوال كه آيا پيشنهاد سرمربيگري داماش را قبول مي‌كنيد، خاطرنشان كرد:« به هر حال اگر اين بحث مطرح شود، من و آقاي عابديني شرايطي خواهيم داشت و اگر به توافق برسيم كارم را شروع مي‌كنم. فعلا هنوز هيچ چيز مشخص نيست.»
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان