[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای سراوانی لطفآ بخوانید!!!!

آقای سراوانی لطفآ بخوانید!!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:13 am

این حرفها چیه که بعضی دوستان میزنن که به تقلید از حرفهای قلعه نوعی و کارشناسان نفهم تلویزیونه ... نیمه مربیا چه صیغه ای هست ؟؟ تیمی که میبره یا میبازه تو کل 90 دقیقه باید عملکرد بازیکنان و مربیانش رو ارزیابی کرد اگه ما نیمه اول 20 تا گل بزنیم و نیمه دوم 19 تا گل بخوریم و ببریم بازی رو ، اونموقع کی نیمه مربیا رو برده ؟؟ یا برعکس بیست تا بخوریم و 19 تا نیمه دوم بزنیم اونوقت ما نیمه مربیان رو بردیم ؟؟ بهترین هافبک ما مهدوی هست که تو همین سایت یه مصاحبه ازش بود که گفته بود دقیقه 70 به بعد میبرم !!! وقتی هافبک بازی ساز ما خسته میشه و نمیتونه بازی سازی کنه ، اونوقت نیمه مربیان رو بزور می بازیم ... تو این بازی با سپاهان هم اونا دفاع هاشونو نداشتند ولی تمام هافبکهاشونو داشتند که بازی هم کردن ولی کاری نتونستند بکنن ! بیگزاده ای که دفاع راست بود و نیمه اول اتوبان شده بود رو نیمه دوم گذاشت هافبک چپ و جعفرپور رو گذاشت تا بتونه داماش رو ببنده .
در مورد غیرت بازیکنان هم باید بگم میکاییلی که ادعا داره باید فیکس باشه و نظر محمدی که تو 90 عابدینی رو بالا رفته بود ؛ بلند میشن میرن ... هر چند در مورد میکائیلی به نظرم کار درستی کرد که رفت چون دوست داشت فیکس باشه با وجود نظیفکار و آلوز جایی براش نبود ... هرچند مختاری هم ...
امیدوارم با حمایت از این تیم موفق بشیم والله من که جدول رو میبینم امیدوار میشم که تیم 100% میمونه و جایگاهش هم بالا میره ... درباره تعویض مربی هم اگه مربی ایرانی بیاره نظر من اینه که اگه مربی رو عوض کنیم میشیم عین استیل آذین پارسال که خودشون هم نفهمیدن چندتا مربی داشتند اگه خارجی بیاره شاید به یه جایی برسیم .... ولی به نظر من تا نیم فصل باید به دینورزاده فرصت داد ... بعد نیم فصل عوضش کرد چون پارسال هم تیم کم کم اوج گرفت و یهو همه رو خانه حریف و اینجا میزد ...
درباره سطح مربیان لیگ برتر هم من هرچی اسامی مربیان رو میبینم فقط لوکا و یسیج و چیرو رو مربیان با فکری میبینم و با یکم ارفاق جلالی ... بقیه که ول معطلن
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط JustRasht » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:16 am

من میگم مربی ما تو لیگ برتر تجربه نداره،چرا بازیکنای با تجربه به کمک تیم نمیان؟؟
مهدوی کیا چندین سال تو بوندس لیگابود وسابقه لیگ برتری هم داره چرا بعداز خوردن یک گل تیمو جمع نمی کنن؟؟
رضا مهدوی باید بیشتر ازاینا تو زمین مدیریت کنه، نباید بعد ازخوردن یک گل همه نا امید بشن ،
لااقل ما از بازیکنای باتجربه وبزگترهای تیم بیشتر انتظار داریم...
ما خانه به دوشیم ... ماخانه به دوشیم
شــهر رشــــت را به عالـــــم نفروشیم
نماد کاربر
JustRasht
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 01, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:24 am

[quote:04a38504a8="yaran-mirzakochak"]آقای miladcivil بهتره خوب ترکیب سپاهان رو نگاه کنی نبود بازیکانی مثل بنگر - سیدجلال- ناصحی.........و استفاده از بازیکنانی که در بازیهای قبل حتی زیر نیم ساعت برای این تیم توپ زدن بعنوان مثال جمشیدیان - تامینی.....حتی بیرون کشیدن جان واریو .آیا دلیل کافی نیست ؟!!!
درکل سپاهان تو بهترین شرایط هم همیشه برای گرفتن امتیاز با تیمهای گیلانی مشکل داشته چه برسه به الان .......[/quote:04a38504a8]
دوست عزیزم چون به ترکیب نگاه کردم دارم میگم دیگه!الان ناصحی لگن واسه ما شده تاثیر گذار؟خب ناصحی یه بازیکن لب خط مثلا" هافبک راست!به جاش نیمه اول هاشم بیگ زاده اونجا بازی میکرد!نیمه دوم هم جعفرپور اومد،هر دوتای اینا بازیکنای نامداری هستن.جمشیدیان که آسیا بازی کرد و خسته بود اما نیمه دوم اومد تو زمین،کریمیان هم اومد.به نظر من دلیل کافی نیست بگیم سپاهان ضعیف بود و نصف و نیمه بود و ...... تامینی سال قبل یک سال برای ملوان بازی کرد.اما کلا" نظر شما محترم،اما به نظر من سپاهان همون تیم همیشگی بود.در آینده بازم به بازیهای این تیم دقت کنین
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط keyvan » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:41 am

miladcivil... چرا ادعات میشه که خیلی با اطلاعاتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باشه دوست عزیز از این به بعد به شما لقب دکتر صدر میدیم!!!!!!!!! خوبه؟؟؟
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 11:01 am

[quote:2399d6774f="keyvan"]miladcivil... چرا ادعات میشه که خیلی با اطلاعاتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باشه دوست عزیز از این به بعد به شما لقب دکتر صدر میدیم!!!!!!!!! خوبه؟؟؟[/quote:2399d6774f]

متاسفانه یک تشکر الکی هم زدم ...
دوست عزیز مشکل ما اینه که همه ما میدونیم اینو چندین بار گفتم ... شما نیازی نیست به اون دوستمون بگی دکتر صدر شما برو و از این به بعد از قاسمپور تعریف کن و تا دو تا باخت آورد فحش خواهر و مادر و .... که همه اینها ناشی از زیاد دونستن همه ماهاست
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:25 pm

تشکر میکنم از مطلب بسیار خوب و زیبای آقای یاران میرزاکوچک و اینکه با دید واقعی به مسائل نگاه کردند.

pedram_1367 : من حرفت رو قبول دارم که باید به مربی فرصت داد اما نباید از دور این اظهار نظرها رو انجام داد و فکر کرد بقیه اشتباه میکنند . خیلی از اونایی که میگن باید فرصت داد فقط به نتایج و عملکرد و بازی نگاه میکنند و حرف های کارشناسان و از مسائل دیگه بی خبرند.. خیلی از اونایی هم که تقی به توقی میخوره میگن باید فلانی بره هم همین شرایط رو دارند و روی نتایج و عملکرد این حرف رو میزنند که شاید به قول تو فحش خوارو مادر هم میدن..
من حرف هام رو تو پست های دیگه گفتم و به نظر من دینورزاده همون موقعی که برای آقای عابدینی تو صفحه اول مطلب نوشتم که باید بره باید می رفت و هرگز اون مطلب من احساسی نبود مثل دوستانی که از همون اول شروع میکردند به فحش دادن بلکه رو دلایلی معتقد بودم که دینورزاده دیگه برای داماش کارایی نداره...
به هر حال هر کی که مربی شد امیدوارم تیم رو به موفقیت برسونه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط juventufan » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:58 pm

خورمون داریم جو رو متشنج میکنیم چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 6:28 pm

[quote:a0a39f575a="keyvan"]miladcivil... چرا ادعات میشه که خیلی با اطلاعاتی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باشه دوست عزیز از این به بعد به شما لقب دکتر صدر میدیم!!!!!!!!! خوبه؟؟؟[/quote:a0a39f575a]
دوست عزیز بگو کدوم حرفم مبنی بر ادعای اطلاعاتم بود.شما یه نظری نوشتی که دو موضوع داشت،من در تایید یه قسمت گفتم حق با شماست اما در مورد قسمت دیگر برای اینکه شاید از خاطر شما رفته بود من توضیح بیشتر دادم.حالا اینطور که شما گفتی،معلومه 2،3 ساله فوتبال میبینی و زمان مربیهای قدیمی ملوان رو به یاد نمیاری.از اینکه بهم گفتی دکتر صدر هم ممنون،امیدوارم اطلاعات تاریخیم انقدر بشه که البته نیست،اما امیدوارم تو تشبیه شما مثل میلی کهن ....... نباشی که همش خواستار آشوب باشی و جو فعلی رو بهم بزنی.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 5:46 am

1-چراداماش باید قرمز بپوشه درحالی که ریشه این تیم رشت ابی بوده ؟2-چرا عابدینی قبل بازی به مربی اولتیماتوم میده درحالی که میدونه خیلی بازیکنا مثل زنیدپورازخداخواسته بودن این مربی زمین بخوره؟-3چرا مهدوی کیابا35سال سن 90دقیقه بازی کنه( اقافاکش نداره دیگه بره )یعنی احساسات هوادار دوزار براعابدینی ارزش نداره که اونه فدای رفاقتش میکنه حتما نداره دیگه وقتی میگه هر وقت حرف مردم گوش کردیم ضرر کردیم-4-چرا باید بازیکنی که برا شهر ش چون کنده رو بندازیم بیرون (هادی سهرابی)توهمون پست بازیکنایی مثل سرلک-اقایی بیاریم 350میلیون هم بگیرن وخودشون انزلیچی باد بزنن هروقت هم میان تو زمین تر میزنن(همین طور مسعود میکاییلی)-5-چراباید بازیکنایی مثل میلاد فراهانی -محمد کریمی-میلاد نصرتی-جهانبخش رواز استان های دیگه بیاریمتو لیگ برتر کسب تجربه کنن درحالی که بازیکنایی مثل گلبرگ-صادق پورمحمددوست -حسین گوهری که توی تیمی که قهرمان نوجوانان اسیا شد فیکس بودن حتی جایی توی تمرینات تیم بزرگسالان داماش ندارن (بازیکنای همدوره اونا مثل پیام صادقیان وکاوه رضایی توذوب اهن وفولاد فیکس بازی می کنن)-6-چراباید همیشه نگران منحل شدن تیمای شهرمون باشیم.مایه تیم ریشه دار می خوایم که هر کسی نتونه باسلایق شخصسیش رنگ پیراهن تیمو یااسم تیمو عوض کنه -مایه تیم ریشه دار میخوایم که بازیکناش تو هر بازی به عشق هوادارا برن تو زمین --چرا؟چرا؟چرا؟...............کاش یکی از مدیرا داماش به این سوالا چواب بده-کاش
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 6:01 am

دوست عزیزم (888) با 99% حرفای شما موافقم.اما یه نکته،علیرضا جهانبخش بازیکن تیمهای پایه داماش بود و حتی با گلبرگ به تیم ملی جوانان هم رفته.اما در مورد میکاییلی و سهرابی کاملا" درست میگین.چرا ما باید نصرتی کلنگ رو بیاریم در حالیکه مسعود از تیمهای نوجوانان و جوانان اومده بالا و با تیم هماهنگه.همچنین سهرابی بره و آقایی و سرلک بیان که فقط پول تمرینو بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان