توسط MEHRDAD » يکشنبه سپتامبر 18, 2011 8:39 pm
ببخشیدا.. شما خودت رو خیلی وارد میدونی و همه چیز رو رو حدس و گمان میگی؟!
شما میخندی... بخند تا دنیا بهت بخنده.... ولی بگو دلیل خندت چیه که ما هم بخندیم... اینا که گفتی که فقط یه مشت شعار بود
ببین دوست عزیز من هم شما رو دیدم و اون چیزی نبودی که تو پیغام خصوصی به من گفتی این حرفها هم که میگی و از رو حدس و گمان یک دهم اون چیزایی نیست که من میدونم و دم نمیزنم..
من یه بار یه تیکه از چیزایی که میدونم رو به همین دوستمون سعید(سپیدرود) گفتم و گفت یعنی فوتبال اینقدر کثیفه؟! من گفتم کثیف تر از ایناست...
نخیر دلالی این تعریفی که تو میکنی نیست... دلال شخصیه که خارج از حد متعارف یه جا به جایی هایی رو انجام میده و دستمزد بالاتر از عرف میخواد.
از کی تا حالا دلال به معنی فوتبال کثیفه؟! یا مدیر کثیف؟! تو میگی عابدینی برای تیم داره خرج نمیکنه... کی خرج میکنه؟! رو حرفت چه دلیل و مدرکی داری؟!
من اگر هر حرفی رو میزنم دلایل و مدارک زیادی دارم و در مورد فوتبال هم چیزهای زیادی میدونم که اگر خیلیاش رو دوستان بشنوند اصلا بی خیال فوتبال می شند. پس برای من از این شعارها ندید که خودم بهتر از شما میدونم.
من ناراحت نشدم چون حرفهات دلیل و منطق نداشت و بهم ربطی هم نداشت اما اگر دوست داری دلیل حرف هام رو بدونی و بفهمی چی به چیه تو هر مسئله ای حاضرم بهت تو ملاقات حضوری بگم تا بفهمی دنیا دست کیه و من چند درصد از حرف هام درسته ولی تو سایت نمیشه همه چیز رو گفت...
شاید فکر کنید من یا ما از جایی تامین میشیم ولی خدا سرشاهده نه از کسی پول میگیریم و نه حتی از این سایت چیزی به ما میرسه اما به حرف های غیر منطقی که من از غیر منطقی بودنشون خبر دارم نمیتونم چیزی نگم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در يکشنبه سپتامبر 18, 2011 8:52 pm .