[quote:b5466eb6b2="Aberare-ba-tasob"]من هم با یه قسمت حرف مهرداد موافقم.من هم در حال حاضر این انتظار رو نداشتم که ابشک یا چاوشی انتخاب بشن.
ولی یادت باشه این عراق هیچ وقت یه تیم وافعی و درجه 1 نبود.اون سال هم از ضعف تیم های دیگه استفاده کرد و قهرمان شد و تا حدودی هم شانس همراش بود.
اصلا این حرفو نباید زد که چون این تیم 4 سال پیش قهرمان شد ما هم باید بگیم عجب افتخاری؟اگه این تیم قوی بود چرا نرفت جام جهانی؟
امسال هم مثل چهار سال پیش در دور دوم حذف میشیم.
امیدوارم هرچه زودتر شاهزاده های پارسی به سرزمین پارسیان برگردند!!!

[/quote:b5466eb6b2]
با حرف خیابانی یا هر کس دیگه اونها شاهزادگان پارسی واقعی نیستند!
ضمنا من هم گفتم که به خاطر اینکه قهرمان دوره ی قبل رو بردیم خوشحال نشدم.ضمن اینکه خود تیم ملی ما هم الان تیم درجه 1 آسیا محسوب نمیشه.
اون دلیلی که گفتم تو بازی دیشب هم یه جورایی خفیف تر تکرار شد:
در حالی که قرار بود بازیکنان تیم ایران به احترام جان باختگان سانحه هوایی ارومیه، پیش از دیدار با عراق یک دقیقه سکوت کنند اما این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.
یکشنبه شب یک فروند بویینگ 727 در مسیر تهران - ارومیه در نزدیکی فرودگاه ارومیه سقوط کرد که در این سانحه 77 نفر جان خود را از دست دادند و 33 نفر نیز زخمی شدند.
بر پایه گزارش رویترز، بازیکنان دو تیم ایران و عراق در ابتدای دیدار در دایره وسط زمین حلقه زدند تا به احترام جان باختگان این سانحه هوایی یک دقیقه سکوت کنند که شعارهای تماشاگران عراقی مانع از انجام این کار شد و این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.
تیم ایران در نخستین دیدار خود در گروه چهارم رقابتهای جام ملتهای آسیا که سه شنبه شب در ورزشگاه الریان دوحه قطر برگزار شد تیم عراق را با نتیجه 2 بر یک شکست داد.