مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 17, 2011 3:30 pm
[color=black:dff415d1aa]دينورزاده:اگر عابديني برکنارم کند ، ناراحت نمي شوم
[مهدي دينورزاده ] سرمربي داماش گيلان گفت: اگر عابديني برکنارم کند ناراحت نمي شوم چون او مديري فوتبالي است و بهترين تصميم را مي گيرد.
مهدي دينورزاده در گفت و گو با پانا با اشاره به وضعيت داماش گيلان مقابل سپاهان اظهار داشت: تمرينات خوبي داشتيم . تيم آماده بازي با سپاهان است و اميدوارم نمايش خوبي داشته باشيم و با دست پر به رشت برگرديم.
وي افزود: به نتايجي که سپاهان گرفته نگاه نمي کنيم و دنبال برد هستيم. متاسفانه آبشک و آقايي مصدوم هستند و نمي توانند بازي کنند.
سرمربي داماش گيلان تصريح کرد: سپاهان باشگاهي حرفه اي است و چند سال است در ليگ آسيا حضور دارد. آنها قطعا اين اتفاقي که مقابل السد براي آنها افتاده را فراموش کردند.
دينورزاده در خصوص اولتيماتوم عابديني که گفته بود بازي با سپاهان آخرين فرصت سرمربي است، تصريح کرد: اين را در روزنامه ها خواندم و با عابديني تماسي نداشتم تا از زبانش بشنوم. او مي تواند به عنوان مديرعامل باشگاه هر تصميمي بگيرد. من ناراحت نمي شوم چون او مديري فوتبالي است و بهترين تصميم را مي گيرد.
وي خاطرنشان کرد: 15 بازيکن ما جديد آمده اند و تا هماهنگي نياز به زمان داريم. بازي به بازي بهتر شديم و فقط روي اشتباهات فردي باختيم. با رسيدن به هماهنگي قطعا تيم بهتري مي بينيد و نتايج خوبي هم مي گيريم.
سرمربي داماش افزود: تا روزي که هستم کارم را انجام مي دهم. يک روز آمدم و يک روز هم مي روم. تا آخر عمر که نمي توانم در اين تيم بمانم. عابديني مدير فوتبالي است و قطعا تصميمات خوبي براي بهتر شدن تيم مي گيرد. در مورد مديرفني شدنم هم هنوز صحبتي نشده و اگر با او صحبت کنم کار را نهايي مي کنم.
دينورزاده گفت: مگر فقط تيم داماش است که مشکل دارد؟ مگر رده اي که سپاهان و پرسپوليس دارد، جايگاه واقعي آنها و خوب است؟ ما کار خود را مي کنيم و اين صحبت ها هم ما را نااميد نمي کند. حتي اگر مقابل سپاهان هم ببازم استعفا نمي کنم چون به کارم اعتقاد دارم.[/color:dff415d1aa]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط amir131 » شنبه سپتامبر 17, 2011 3:34 pm
خدا به خیر کنه باز این مصاحبه کرد

[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط damash_city » شنبه سپتامبر 17, 2011 4:18 pm
این دینورزاده مثل ذولفقار نسب باید از تیم بیرون بره
-

damash_city
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » شنبه سپتامبر 17, 2011 5:39 pm
اصفهان - سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: سپاهان از تيمهاي خوب ليگ برتر باشگاههاي كشور است اما داماش با آمادگي،بازي جوانمردانه زيبايي را مقابل سپاهان به نمايش مي گذارد.
به گزارش ايرنا، 'مهدي دينورزاده' شنبه شب در كنفرانس خبري در اصفهان اظهار داشت: شيوه بازي تيم داماش گيلان، بستگي به بازي حريف دارد اما دوست داريم بازي زيبايي را به نمايش بگذاريم و ضد فوتبال بازي نكنيم.
وي افزود: از اقداماتي كه فوتبال را براي تماشاگران زشت كند، دوري مي كنيم و در فكر كسب امتياز از اين ديدار هستيم.
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در باره اخبار منتشر شده مبني بر اينكه ادامه همكاري كادر فني تيم داماش بستگي به نتيجه اين ديدار دارد، اظهار داشت: اين اخبار ساخته و پرداخته روزنامه ها مي باشد اما هر تصميمي كه باشگاه داماش اتخاذ كند، مي پذيرم.
وي توضيح داد: پيش از شروع مسابقات ليگ برتر، امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان قصد داشت از من به عنوان رييس سازمان فوتبال اين باشگاه استفاده كند و اين توافق بين ما حاصل شده بود اما به دليل آن كه مربي مورد نظر خود را نيافت، قرار شد همچنان به عنوان مربي، تيم فوتبال داماش گيلان را در ليگ برتر هدايت كنم.
دينورزاده افزود: اختلافي بين من و عابديني وجود ندارد و در هر شرايطي دوست داريم به باشگاه داماش گيلان كمك كنيم.
وي از محمد افشنگ، عباس آقايي و حسين ابراهيمي به عنوان بازيكنان مصدوم تيمش در ديدار فردا نام برد و اظهار داشت: تيم فوتبال داماش گيلان 15 بازيكن جديد را به خدمت گرفته است كه براي رسيدن به هماهنگي به زمان نياز دارند.
سرمربي داماش گيلان با اشاره به اينكه اين تيم اولين حضور خود در ليگ برتر را تجربه مي كند، افزود: پيش بيني ما اين است كه اين تيم مي تواند با انجام بازي هاي تماشاگر پسند، خود را در ليگ برتر حفظ كند و در يكي از رده هاي ششم تا نهم قرار گيرد.
تيم فوتبال داماش گيلان در هفته هفتم ليگ برتر باشگاههاي كشور عصر فردا ( يكشنبه) در ورزشگاه فولاد شهر ميهمان تيم فولاد مباركه سپاهان است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از اول عابدینی نمیخواستش؟؟؟؟!!!!
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 17, 2011 5:53 pm
امان از دست اين خبرگذاري ها... محمد افشنگ كيــــــــــــــــــه؟؟؟!!!
اسم بازيكن هم درست نمينويسن.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
-

Soheil_Rashti
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » شنبه سپتامبر 17, 2011 5:57 pm
سرمربي سپاهان:بازيكنان براي شكست داماش گيلان هم قسم شدند
اصفهان - سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: بازيكنان من براي انجام بازي خوب و جوانمردانه جهت شكست تيم داماش گيلان هم قسم شدند.
به گزارش ايرنا،' لوكا بوناچيچ' شنبه شب در كنفرانس خبري در اصفهان اظهار داشت: در تمرينات روزهاي اخير تيم سپاهان، تلاش كادر فني اين بود تا انگيزه بازيكنان را براي بازي با داماش گيلان افزايش دهد و آن ها در آخرين تمرينات تيم هم قسم شدند تا سه امتياز ديدار فردا را به دست آورند.
وي افزود: چهارشنبه هفته گذشته، سپاهان ديدار سنگيني را با تيم السد قطر در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا برگزار كرد.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان افزود: تجربه به من نشان داده است كه هرگاه در آسيا پيروز شديم، در ديدار بعدي در ليگ ايران شكست خورديم و من اميدوارم كه اين تجربه تلخ در ديدار فردا براي تيم سپاهان تكرار نشود.
وي از سيدجلال حسيني و بنگر به عنوان بازيكنان مصدوم تيم نام برد و اظهار داشت: حسيني را به دليل مصدوميت و بنگر را به دليل سه اخطاره بودن در ديدار فردا نخواهيم داشت و غيبت اين دو بازيكن كار ما را سخت تر مي كند.
بوناچيچ افزود: به همين دليل سعي كرده ايم تا انگيزه بازيكنان جايگزين را براي ديدار مقابل داماش گيلان افزايش دهيم و آن ها را از لحاظ روحي رواني آماده كنيم.
وي داماش گيلان را به عنوان يكي از تيم هاي خوب توصيف كرد و افزود: داماش بازيكنان خوبي دارد اما بازيكنان ما مصمم به شكست اين تيم هستند.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان از ارائه توضيحات پيرامون مشكلات بوجود آمده براي تيم اش در ديدار با السد قطر خودداري كرد و گفت: تمركز من روي ديدار با داماش است و مشكلات بوجود آمده براي اين تيم در مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا ارتباطي به سرمربي ندارد.
وي تصريح كرد: هر نتيجه اي كه از بازي رفت با السد براي ما حاصل شود ، نگراني نداريم زيرا بازيكنان سپاهان اين توانايي را دارند تا در ديدار برگشت جبران كنند.
تيم فوتبال سپاهان در هفته هفتم ليگ برتر باشگاه هاي كشور عصر روز يكشنبه در ورزشگاه فولاد شهر ميزبان داماش گيلان است.
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط sepahan » شنبه سپتامبر 17, 2011 6:03 pm
سه تا مدافع به دلیل محرومیت و مصدومیت نداریم.در واقع بدون دفاع اصلی باید جلو تیم خوب داماش بازی کنیم.اما امیدوارم هر کس بهتر بود برنده بشه
ولی به نظر من افشین ناظمی از مهدی دینورزاده فنی تر و حرفه ای تره.
-

sepahan
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 21, 2010 12:00 am
توسط damash_city » شنبه سپتامبر 17, 2011 6:06 pm
[b:c5c4cb3335]
جلال حسيني :دوباره بايد بازي سنگيني با داماش داشته باشيم.
مدافع ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي با السد بسيار سنگين بود و خوشحاليم كه توانستيم تيم حرفهاي السد را شكست دهيم.
جلال حسيني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، اظهاركرد: تمركز خاصي روي اين بازي داشتيم و با حملات موفق و منسجمي كه داشتيم، توانستيم تيم السد را در اصفهان شكست دهيم و نتيجه خوبي را برابر اين تيم قطري به دست آوريم.
وي در مورد اينكه اگر بازي 3-0 به نفع السد شود آيا سپاهان ميتواند در بازي برگشت نتيجه را جبران كند يا خير گفت: به هرحال اتفاقي بود كه افتاد و ما بدون توجه به اين قضيه سعي بر اين داريم كه با شكست السد به نيمه نهايي جام باشگاههاي آسيا راه پيدا كنيم.
مدافع سپاهان در مورد عملكرد خط دفاعي سپاهان در بازي با السد اظهار كرد: ما دفاع تيمي خوبي داشتيم و همه بازيكنان هم در دفاع و هم در حمله كمك كردند و بازي خوبي به نمايش گذاشتند و من اعتقاد دارم در اين بازي همه بازيكنان عالي ظاهر شدند.
جلال حسيني در خصوص بازي سپاهان در برابر داماش گيلان خاطرنشان كرد : تمام بازيهاي ما سنگين است وشرايط سختي را پشت سر ميگذاريم؛ ما 3 روز پيش بازي داشتيم و دوباره بايد بازي سنگيني با داماش داشته باشيم. فشار زيادي روي بازيكنان است، اما همه اميدواريم كه بتوانيم نتيجه خوبي كسب كنيم.[/b:c5c4cb3335]
-

damash_city
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط damash_city » شنبه سپتامبر 17, 2011 6:09 pm
[b:cd242f6980]مديرعامل باشگاه سپاهان : كادر فني تمام تلاش خود را مي كند تا در بازي فردا طلايي پوشان پيروز شوند
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، اظهاركرد: تا اين لحظه كنفدراسيون فوتبال آسيا هيچ شكايتي را از باشگاه السد قطر در خصوص 2 اخطاره بودن رحمان احمدي دريافت نكرده است، اما به هر حا ما اين آمادگي را داريم كه به هر گونه سؤوال اين كنفدراسيون پاسخ دهيم.
وي با بيان اينكه 2 اخطاره بودن رحمان احمدي مربوط به دوران بازي او در باشگاه پرسپوليس است، افزود: اين امر ربطي به سپاهان ندارد و ما طبق قانون در يك بازي داخلي رحمان احمدي را بازي نداديم تا در اينده مشكلي پيش نيايد.
رحيمي ابراز اميدواري كرد كه هيچ گونه مشكلي براي سپاهان به وجود نيايد.
مديرعامل باشگاه سپاهان در خصوص بازي فرداي اين تيم در برابر داماش گيلان گفت: كادر فني تمام تلاش خود را مي كند تا در بازي فردا طلايي پوشان پيروز شوند و بدون شك سپاهان براي برد به ميدان ميرود.[/b:cd242f6980]
-

damash_city
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط Fan » شنبه سپتامبر 17, 2011 8:27 pm
محمد افشنك منظورشون همون ابشك؟ تو ورزش٣ نوشته مصدوم...
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 17, 2011 8:53 pm
اره ..ابشک خودمونو میگه
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-