منبع خبر : رجا نیوز
نامه گوارديولا به ويسي!
پپ گوارديولا در پيامي خطاب به عبدا... ويسي و ديگر مريدان خود رسما اعلام كرد: «من الگوي كسي نيستم!» در اين پيام آمده است: «جناب آقاي عبدا... ويسي، معروف به عبدا... گوارديولا! سلام عليكم. اينجانب پپ گوارديولا از بچگي دهنم صاف شده... ببين، قشنگ صاف شده تا به اينجا رسيدم. قبل از خودم هم دنبال شماره كفش و سايز كمر و نمره جوراب كسي نرفتم تا او را الگوي خودم قرار بدهم. مثل يك مرد زحمت كشيدم و شدم گوارديولا. شنيدم موهايت را تراشيدي تا كلا شبيه من باشي، اما به جان مادر پيرم، من غير از كله كچلم، محاسن ديگري هم دارم. يعني اينهمه قهرماني و افتخار به اندازه موهاي تراشيدهام به چشمت نيامده؟»
عبدا... ويسي نيز پس از خواندن نامه دست به قلم شد تا نامه آن بنده حقير بدون جواب نماند. ويسي نوشت: «جناب پپ گوارديولاي عزيز، معروف به عبدا... ويسي! فاتح محترم كليه جامها، تورنمنتهاي معتبر، غيرمعتبر و غيره، فعلا فرصت جواب دادن به شما را ندارم. اگر قرار باشد بخواهم به نامههاي همه هوادارانم جواب بدهم، تمركز كافي براي كارم نميماند. اميدوارم در مسير خودت موفق باشي. براي مطرح شدنت كاري از دست من برميآيد، بيتعارف بگو!»
نصاب ماهواره؛ قهرمان المپيك!
يكي از اميدهاي كسب مدال در المپيك، به دليل آنچه كه مشكلات مالي عنوان كرده، به نصب ماهواره مشغول است! اين ورزشكار عزيز كه نخواست نامش فاش شود خواسته از طريق رسانهها مشكلش را با مسوولان در ميان بگذارد تا براي رفع آن اقدامات لازم به عمل آيد. پس از طرح اين مشكل طبق معمول هميشه، سيل كمكهاي مسوولان به سوي او روانه شد. يكي از مسوولان بلندپايه، ورزشي كه پايه انتظاراتش خيلي بالا بود، در تماس با اين ورزشكار گفت: «عزيزم مشكل داشتي به خودم ميگفتي. حالا مشكلت بمونه سر فرصت حلش ميكنم،تو چقدر ميگيري مشكل منو حل كني؟!»
- مشكلتون چيه؟
اين ماهواره ما مشكل داره، زحمت بكش يه نگاهي بهش بنداز.
- يعني از اين كار من خجالت نكشيدين؟ از خودتون بدتون نيومد؟
نه عزيز من، كار كردن كه عار نيست. يكي كارمنده، يكي مديرعامله، يكي هم ماهواره نصب ميكنه... كار مردم رو راه مياندازي. خير از جوونيت ببيني!
- خجالت بكش آقا، خجالت بكش، خيلي بيغيرتي! من از سرناچاري به اين كار رو آوردهام.
داري فحش ميدي از زير بار نصب ماهواره دربريها! دو برابر بهت ميدم بيا نصبش كن. مرگ من بيا بيخيال المپيك شو، خودم كلي مشتري برات دارم! ميخواي بري المپيك كه به كجا برسي!