توسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:34 pm
من ایرانو دوست دارم و داشتم ولی فکر کردم دیدم خیلی چیزا برام گنگ هستش . مثلا زبان اصلی ایران چی هستش؟ پارسی. چرا الان من گیلک باید به این زبان ,اینجا صحبت کنم در حالی که خودم یک زبان مخصوص و خاص خودم دارم؟ بدلیل اینکه تمامیت عرضی حفظ شه و همه به تفکر کنند که بله ما همگی فارس هستیم و این زبان گیلکی فقط لهجه ایی بیش نیست!! که سالها پیش زمان رضا شاه یکی از افرادی که مسئولیتی داشت در ان زمان ( اسمش یادم نیست ولی اگر مطلبشو پیدا کردم تو سایت می زارم) یک مطلبی را پخش کرد که اصل ان مطلب این بود که ما باید در جاهایی مثل اذربایجان و خوزستان و دیگر مکانهای کشور که زبانهای غیر فارسی تکلم می کنند باید سعی کنیم طی یک سیستم اموزشی منظم به انها کتابانی به زبان فارسی اموزش بدهیم تا یک زبان واحدی داشته باشیم تمامیت عرضی حفظ شود!! و یعنی نابودی زبانهای دیگر و استقلال زبان پارسی در تمام ایران که برای من گیلک پذیرش این اصل خیلی دردناک هستش.چرا تاریخ من گیلک را برای من بازگو نمی کنند و به جای ان تاریخ قوم پارس را برای من بازگو می کنند ؟ که جوابی که من برای این سوال دارم در صورت گفتند 100% ویرایش و یا حذف می شود . در زمان تدریس من در کل تاریخی که مطالعه کردم فقط یک موضوع در مورد گیلان مشاهده کردم که ان هم یک قسمت بیشتر بدانید بود که در مورد میرزا کوچک 4 خط توضیح داده بود ولی در عوض در مورد شیخ نوری کلی مطلب نوشته بود!!! چرا حرف از تاریخ می شود حتی یک کلمه از قسمتهایی که مورد پذیرش پارس هاست هم که در گیلان رخ داده به میان اورده نمی شود ؟ جواب من این است که این موضوع به قومیت گیلک ربط پیدا می کند در حالی که قصد دارند در ذهن تمام افراد فرو کنند که غیر از پارس تاریخ دیگری در ایران وجود ندارد.ترکیه, اذربایجان,ارمنستان , تاجیکستان و ... کشورانی هستند که اسم کشور از قومیتشون برداشته شده ولی ایران کشور چه قومیتی هست؟ من طبق براداشت هایی که داشتم 100% کشور پارس ها و قومیتهای دیگر هم باید مثل انها بشوند طبق این اوصاف. مگه لشکریان دیلمی افتخار برای ایران کسب نکردند؟ سپاه کاسپی ها زبان زد خاص و عام بود پس سهم ما از ایران چه می شود؟ یعنی سهم ما از ایران فقط توهین است و بس؟!!!!
مصدق مورد تایید خیلی ها هستش , وقتی این شخص زمان کشته شدن میرزا کوچک با رضا شاه دست میدهد بدلیل اینکه تمامیت عرضی ایران حفظ شده من چطور باید به همچین افرادی که در تاریخ کم نبودند ببالم ؟
زمان عباس شاه ابریشم حکم نفت ان زمان را داشت و گیلان حکم خوزستان ان زمان را ولی عباس شاه با دزدیدن ابریشم از اینجا و خرج گردن برای مناطق فارس نشین باعث شد گیلان یکی از بدترین دوران تاریخ خود را سپری کند و در ان دوران گیلانیا زیادی را بقتل رساند .من چطوری می توانم به این شخص که یکی از پادشاهان قدرتمند تاریخ ایران یاد می شود افتخار کنم؟!! و ...
.من و امثال من نزاد پرست نیستیم بلکه این قومیتی که باعث شد من و امثال من این طرز تفکر را داشته باشیم نزاد پرست هستند, این قومیت ,من گیلک,ترک ,کرد,بلوچ,... را مورد توهین قرار می دهند و بعد از یک جمله دهن پر کن استفاده می کنند که ما همه ایرانی هستیم!!!!
آخرين ويرايش توسط
antiros on پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 2:04 pm, ويرايش شده در 2.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر