[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:24 pm

بشو تی سایته درون ... انه بازدیدان کمه ببه ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:27 pm

بوشو استاديوم بوگو آباي سپيد خزري /10/
هنوز شومان نانيد خزر يعني چي. حاشا به شيمي غيرت.
ايه گه ملوان افتخار گيلان در صورتي كه اشان هيچ جا اسمي از گيلان نبوريد و فقط گيدي انزلي.
بازم شيمي سايت بازديد كننده كما بوسته بمايي ايه گدايي؟؟؟
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:34 pm

من ایرانو دوست دارم و داشتم ولی فکر کردم دیدم خیلی چیزا برام گنگ هستش . مثلا زبان اصلی ایران چی هستش؟ پارسی. چرا الان من گیلک باید به این زبان ,اینجا صحبت کنم در حالی که خودم یک زبان مخصوص و خاص خودم دارم؟ بدلیل اینکه تمامیت عرضی حفظ شه و همه به تفکر کنند که بله ما همگی فارس هستیم و این زبان گیلکی فقط لهجه ایی بیش نیست!! که سالها پیش زمان رضا شاه یکی از افرادی که مسئولیتی داشت در ان زمان ( اسمش یادم نیست ولی اگر مطلبشو پیدا کردم تو سایت می زارم) یک مطلبی را پخش کرد که اصل ان مطلب این بود که ما باید در جاهایی مثل اذربایجان و خوزستان و دیگر مکانهای کشور که زبانهای غیر فارسی تکلم می کنند باید سعی کنیم طی یک سیستم اموزشی منظم به انها کتابانی به زبان فارسی اموزش بدهیم تا یک زبان واحدی داشته باشیم تمامیت عرضی حفظ شود!! و یعنی نابودی زبانهای دیگر و استقلال زبان پارسی در تمام ایران که برای من گیلک پذیرش این اصل خیلی دردناک هستش.چرا تاریخ من گیلک را برای من بازگو نمی کنند و به جای ان تاریخ قوم پارس را برای من بازگو می کنند ؟ که جوابی که من برای این سوال دارم در صورت گفتند 100% ویرایش و یا حذف می شود . در زمان تدریس من در کل تاریخی که مطالعه کردم فقط یک موضوع در مورد گیلان مشاهده کردم که ان هم یک قسمت بیشتر بدانید بود که در مورد میرزا کوچک 4 خط توضیح داده بود ولی در عوض در مورد شیخ نوری کلی مطلب نوشته بود!!! چرا حرف از تاریخ می شود حتی یک کلمه از قسمتهایی که مورد پذیرش پارس هاست هم که در گیلان رخ داده به میان اورده نمی شود ؟ جواب من این است که این موضوع به قومیت گیلک ربط پیدا می کند در حالی که قصد دارند در ذهن تمام افراد فرو کنند که غیر از پارس تاریخ دیگری در ایران وجود ندارد.ترکیه, اذربایجان,ارمنستان , تاجیکستان و ... کشورانی هستند که اسم کشور از قومیتشون برداشته شده ولی ایران کشور چه قومیتی هست؟ من طبق براداشت هایی که داشتم 100% کشور پارس ها و قومیتهای دیگر هم باید مثل انها بشوند طبق این اوصاف. مگه لشکریان دیلمی افتخار برای ایران کسب نکردند؟ سپاه کاسپی ها زبان زد خاص و عام بود پس سهم ما از ایران چه می شود؟ یعنی سهم ما از ایران فقط توهین است و بس؟!!!!
مصدق مورد تایید خیلی ها هستش , وقتی این شخص زمان کشته شدن میرزا کوچک با رضا شاه دست میدهد بدلیل اینکه تمامیت عرضی ایران حفظ شده من چطور باید به همچین افرادی که در تاریخ کم نبودند ببالم ؟
زمان عباس شاه ابریشم حکم نفت ان زمان را داشت و گیلان حکم خوزستان ان زمان را ولی عباس شاه با دزدیدن ابریشم از اینجا و خرج گردن برای مناطق فارس نشین باعث شد گیلان یکی از بدترین دوران تاریخ خود را سپری کند و در ان دوران گیلانیا زیادی را بقتل رساند .من چطوری می توانم به این شخص که یکی از پادشاهان قدرتمند تاریخ ایران یاد می شود افتخار کنم؟!! و ...
.من و امثال من نزاد پرست نیستیم بلکه این قومیتی که باعث شد من و امثال من این طرز تفکر را داشته باشیم نزاد پرست هستند, این قومیت ,من گیلک,ترک ,کرد,بلوچ,... را مورد توهین قرار می دهند و بعد از یک جمله دهن پر کن استفاده می کنند که ما همه ایرانی هستیم!!!!
آخرين ويرايش توسط antiros on پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 2:04 pm, ويرايش شده در 2.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:37 pm

اههههههههههههههههههه .ان همه جان فدم ان بینویشتم ان بوشو!!!!!!!!!!
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:43 pm

آنتي *# جان اشان فقط سوختندريد كه چقدر ايه آبراران فهم بوجوري داريد.
از اينكه همه به خصوص خود تو درباره ي تاريخ گيلان تحقيق كونيد و اونه ره ارزش قائليد و اييد ايه به اشتراك نهيد ندانن چي بكونن. هر چند وقت اييد ايه ايچي گيد بعدشم شيد.
دمت گرم كه هيچ حرفيه بدون تحقيق و هوا سر نزني.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:46 pm

[b:16559db8c4] AFC با كسي شوخي نداره، يهو ديدي در پرسپوليس‌ رو بستن![/b:16559db8c4]

علی پروین در گفتگو باگل:
راستي از ماجراي انتخاب اعضاي هيات‌مديره پرسپوليس خبري داريد؟
وا... ما هم مثل شما هستيم. ما خبرها رو فقط در روزنامه‌ها دنبال مي‌كنيم و منتظريم كه ببينيم وضعيت پرسپوليس چي مي‌شه. الان هم كه راه به راه AFC تذكر مي‌ده و آقايان مي‌گن بايد هيات مديره انتخاب بشه. نمي‌دونم بالاخره چه اتفاقي مي‌افتد ولي اميدوارم آقاي عباسي و بقيه مسوولان هر چه زودتر يه فكري به حال پرسپوليس بكنن و يه انزلیچی به اين باشگاه بدن. تنها حرفي كه بايد به آقايون بزنم اينكه AFC و مسوولان سختگيرش با كسي شوخي ندارن و يهو ديدين كه به همين راحتي همه چيز به ضرر ما شد و خداي نكرده يه اتفاق بد براي پرسپوليس و استقلال افتاد.
[b:16559db8c4]
پ.ن:
به امیـــد آن روز![/b:16559db8c4]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:58 pm

من تو اون پستی که دادم نگفتم به اون اشخاص افتخارم می کنم و گفتم که افرادی با اسم گیلانی هستند, اینو گفتم برای بچه ها که شاید فکر کنند من به اون افراد افتخار می کنم و برای من مهم نیست که انها میلیونها نفرو کشته باشند و یا از بهترین مخلوقات خداوند باشند و فقط به اون منظور گذاشتم.و برای اقا رضا سوتفاهم پیش امد که من جمله اخرمو در مورد این افراد زدم که اینطوری نیستش و من هر موقع مطلبی در مورد گیلان میزنم سعی می کنم اخرش اونو بنویسم.
ممنون سهیل جان .من داشتم پست میزاشتم بعد امدم دیدم اینجا جنگ شده :lol: .من برای نظرش احترام میزارم و این هم جواب من بود که به ایشون دادم در حالی که خیلی بیشتر از اینا می خواستم بنویسم ولی دیگه حوصله نداشتم بنویسم.
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:22 pm

ملوان 1_2 نفت آبادان ..........
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:32 pm

دفاع ملوان خیلی خیلی ضعیفه.
ایشالا با برد در مقابل سپاهان یه سر و سامونی به خودمون میدیم.
وهابی داشت میگفت که ملوان تا هفته ششم در سال پیش 6 امتیاز داشت ولی دیدین که آخر فصل چه خوب امتیاز جمع کرد ایشالا ما هم آخر فصل یه رتبه ی خوب خواهیم داشت /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:47 pm

هفته 7 ليگ برتر

فجر سپاسي
1-1
راه آهن

مس
2-4
سايپا

نفت آبادان
2-1
ملوان

نفت تهران
2-1
تراکتورسازي
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:50 pm

[b:4b934139da]
استیل آذین تهران 0- ایرانجوان بوشهر 0

مس رفسنجان 0- پیام شیراز 0

اتکا گرگان 2- شهرداری اراک 1
معین نظام اسلامی(26) و روح الله عبدالهی(91) برای اتکا گرگان
صابر میرقربانی (54) برای شهرداری اراک

برق شیراز 1- شیرین فراز کرمانشاه 0
علیرضا پرهیزکار(4) برای برق شیراز
شهرداری یاسوج 0- ماشین سازی تبریز 1
رسول علیزاده(82) برای ماشین سازی تبریز

نیروی زمینی تهران 1- کاوه تهران 0
پیمان شیرزادی(70) برای نیروی زمینی تهران
تربیت یزد 2- نفت مسجد سلیمان 1
حامد حاجتی(12 و 40) برای تربیت یزد
اسماعیل علی شیرازی(9) برای نفت مسجد سلیمان

آلومینیوم هرمزگان 1- گل گهر سیرجان 1
هادی خدادادی(50) برای گل گهر سیرجان
بهمن طهماسبی(80) برای آلومینیوم هرمزگان

پارسه (داماش) تهران 1- پیکان تهران 2
بهشاد یاورزاده(41 و /ج88)/برای پیکان تهران
رودریگو لوپز بلچیور(50.) برای پارسه (داماش) تهران

گسترش فولاد تبریز 0- شهرداری بندرعباس 1
امیر خلیفه اصل(45-پنالتی) برای شهرداری بندر عباس

فولاد یزد 2- ابومسلم مشهد 1
کاظم صابر(/88گ)/ و محسن زارع زاده(91) برای فولاد یزد
افشی دانشیان(74) برای ابومسلم
صنعت ساری 0- سایپا شمال 3( رای کمیته انضباطی)

نساجی مازندران 3- داماش لرستان 0 ( رای کمیته انضباطی)
استقلال صنعتی 0 - پاس همدان 0[/b:4b934139da]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط damash_city در پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:55 pm .
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:55 pm

ملوان انزلی 1 - نفت آبادان 2 / پیروزی آبادانی ، محصولی از شیراز و آفریقا !
اتفاق ويژه: پس از پايان مسابقه تماشاگران ملوان برعليه بازيكنان اين تيم شعار دادند، شعار ما بازيكن بي‌تعصب نمي‌خواهيم را سر دادند. /10/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:56 pm

/11/ /11/ /11/ /11/ آخ جونم ! تراکتور باخت /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:59 pm

ژنرال نفتي شد؛نفت دومين شكست را به تراكتور تحميل كرد /11/
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و نفت تهران در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 18:50 در ورزشگاه یادگار امام با حضور حدود 50 هزار تماشاگر برگزار شد.

در این دیدار دو تیم در پایان نیمه اول به تساوی بدون گل رضایت دادند، اما شاگردان حسین فرکی در دقیقه 50 توسط سیدایمان موسوی و دقیقه 83 توسط علیرضا عزتی به گل دست یافتند. تراکتوری‌ها در دقیقه 90+2 توسط سیدمحسن حسینی یکی از گل‌ها را جبران کردند، اما در پایان با نتیجه 2 بر یک مغلوب شوند تا دومین شکست شاگردان امیر قلعه‌نویی در این فصل رقم بخورد و با این پیروزی نفت تهران سومین پیروزی پیاپی خود را در لیگ به دست آورد.

تراکتورسازی در هفته اول نیز با نتیجه سه بر دو مقابل صبا شکست خورده بود.

تراکتور در دقیقه 70 توسط محمد ابراهیمی به گل رسید که داور مسابقه آن را مردود و آفساید اعلام کرد.

قضاوت این دیدار برعهده احمد صالحی بود. وی به سیاوش اکبرپور و احسان حاج‌صفی از تراکتورسازی و رضا معقولی، سوشا مکانی و سیامک کورشی از نفت کارت زرد نشان داد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 4:59 pm

* در پایان این مسابقه که با شکست انزلی‌چی‌ها مواجه شد هواداران این تیم علیه بهمن صالح‌نیا شعار سر داده و خواستار استعفای وی از مدیر عاملی ملوان شدند.
:lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان