[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:20 am

[color=black:7304033629]بازارهای هفتگی گیلان

بازارهای محلی گیلان که از آن به نام بازارهای هفتگی گیلان نیز نام برده می شود، به طور منظم و مستمر از دیر باز با تنوع محصولات کشاورزی، صنعتی و با توجه به فصول مختلف سال در شهرهای بزرگ و کوچک و حتی انزلیچی بزرگ و مهم گیلان برپا می شود.اين بازارها در روزهاي هفته از شنبه بازار تا جمعه بازار به تعداد شهرها و بخش ها و حتي دهستان ها و مناطق مختلف برگزار مي شود که در اين بازارها انواع محصولات توليد کنندگان بومي، عرضه می گرددکه رونق اين توليدات برجذابيت اين بازارها مي افزايد آنچه اين بازارها را از بازارهاي استان هاي دیگر ايران متمايز مي کند نوع کالاها و توليداتي است که توسط خود انزلیچی توليد و با قيمت مناسب در معرض فروش گذاشته مي شوند.

در بازارهاي محلي گيلان انواع سبزيجات نظير سبزي هاي دست کاشت تا سبزي هاي خودرو ، مرکبات ، زيتون ، باقلاي محلي ، کدو ، ماهي ، برنج ،چادرشب ، جوراب پشمي ، ماست ، دوغ محلي ، انواع صنايع آهنگري محلي نظير داس،داره و بيل ديده مي شوند.

گروه اجتماعی سیمای مرکز گیلان اقدام به تهیه برنامه ای با عنوان بازارهای هفتگی نموده که این برنامه بصورت مستند داستانی بوده ونگاهی دارد به چگونگی شکل گیری بازارهای هفتگی دراستان وهمچنین روابط جاری مردم دراین بازارها.

برنامه تلویزیونی بازارهای هفتگی در یک قسمت 30 دقیقه ای در حال تهیه می باشد که از سیمای مرکز گیلان پخش خواهد شد.

عوامل برنامه:

نویسنده،تهیه کننده وکارگردان : کوروش فرزانگان

مدیرتولید برنامه : فرزادکواکب

دستیارکارگردان و تدوین: رضا نسیمی

تصویربردار: رضا ثامنی

صدابردار: فرشید میانجی

گرافیست : مرتضی شمیسا[/color:7304033629]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:27 am

[color=black:c77d4dc9b4]یاد استقلال شهرداری به خیر ...[/color:c77d4dc9b4]

[align=center:c77d4dc9b4]

[/align:c77d4dc9b4]
با تشکر از روابط عمومی داماش
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 12:09 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:34 am

وای استقلالوووووووووووووو.یادش به خیر اولین بازی که رفتم ورزشگاه بازیه اسقلال رشتو موتوزن تبریز بود که استقلال رشت 3-0 برد.اون بازیو پدرم منو برده بود با اینکه 4-5 سالم بود تمام صحنه هایه اون بازی تو ذهنمه /7/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:41 am

ممنون مهرداد جان :P من تا حالا عکساشو ندیده بودم /3/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:56 am

ممنون مهرداد /3/
یادش بخیر
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 11:58 am

استقلاله شهرداریه گلزنش غفاریه یادش بخیر
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 12:30 pm

[quote:edd72f9b0e="antiros"]شخصیت های معروف با نام خانوادگی گیلانی

1. عبد القادر گیلانی(موسس فرقه مسلمانان سنی قادری در قرن 12 میلادی و جد اکثر افراد با نام گیلانی در هند پاکستان افغانستان عراق و... که در اول رمضان سال 470 هجری ویا1078 میلادی در استان گیلان به دنیا آمد وی از نوادگان امام حسن میباشد)

2. عبد الرحمان الجیلانی(اولین نخست وزیر عراق در سال 1920 پس از نابودی امپراطوری عثمانی و در زمان پادشاهی فیصل اول؛او یکی از نوادگان عبد القادر گیلانی بود)

3. یوسف رضا گیلانی(نخست وزیر کنونی پاکستان و دبیر کل حزب مردم این کشور که او نیز از نوادگان سید موسی پاک و عبد القادر گیلانی میباشد)

4. شیخ زاهد گیلانی(موسس فرقه صوفی گری زاهدیه در لاهیجان بود.اجداد او از شهر سنجان در ترکمنستان کنونی بودندکه پس از حمله سلاجقه به گیلان پناهنده شدند.شیخ صفی الدین اردبیلی که جد شاه اسماعیل موسس سلسله صفویه میباشد با دختر شیخ زاهد بنام بی بی فاطمه ازدواج کرده همچنین او و کل شاهان صفوی از لحاظ مذهبی مرید شیخ زاهد بودند)

5. .رشید علی ال جیلانی(نخست وزیر عراق در سال 1940 او را به عنوان یک وطن پرست عراقی که اقدامات او به کاهش نفوذ بریتانیا در عراق منجر شد میشناسند)

تمااااااااااااااااااااااااااااام افتخارم گیلانی بودنم است ...[/quote:edd72f9b0e]

چقدر جالب !!! دوستانی که تا دیروز افتخار گیلانی بودن میکردن امروز دارن افرادی رو سردم دار گیلان قرار میدن که واقعا جای تاسف داره ، عده ای تو این سایت ادعای گیلانی بودن دارن . همش تایپیک های به اصلاح گیلانی میزنن . اما خودشون رو از ایران عزیز جدا میدونن . اگه گیلانی وجود داره به لطف سرزمین پارس و داریوش ها و کوروش ها بوده که اجنبی ها وجود نکردن به این سرزمین نگاه چپ بکنن .

آیا واقعا یوسف رضا گیلانی واسه شما باعث افتخاره ؟ نخست وزیر کشوری که همگان به اسم کشور * منطقه ازش نام میبرن . کشوری که حامی تروریست و جانیانی مثل بن لادن کثیفه ، کشوری که حامی خشم و خشونت و جنگ و غارته ، این افتخار گیلانی هاست ؟

واقعا باید به حال امتی که چنین می اندیشند گریست . پس حتما بنلادن برای افغانها باعث افتخاره و حتما چنگیز خان مغول هم واسه مغول ها باعث افتخاره !!!

کسی افتخار آفرین که برای این سرزمین و برای بالا بردن نام این سرزمین تلاش کرده باشه ، نه امثال این چند نفری که ازشون اسم بردی .
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 12:39 pm

اقای رضا اولا سلام عرض می کنم خدمت شما
دوما من گفتم این افراد باعث افتخار من هستند؟!!
من همیشه مطلبی در مورد گیلان می زنم اخرش سعی می کنم اون جملرو بنویسم
خیلی چیزارو نمی شه تو سایت بیان شه چون باعث مشکل برلای سایت میشه یک
دوما اون افرادی که شما نامشونو به میان اوردی به من گیلک ربطی نداره چون من از نزاد کاسپی هستم و گیلک و هیچ ارتباطی بین من و این اشخاص که از نزاد پارس و همیشه وقتی اسم این افراد به میان میاید اسم پارس باهاشون میاید نمی بینم!!
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 12:56 pm

[quote:c1a5c38157="antiros"]اقای رضا اولا سلام عرض می کنم خدمت شما
دوما من گفتم این افراد باعث افتخار من هستند؟!!
من همیشه مطلبی در مورد گیلان می زنم اخرش سعی می کنم اون جملرو بنویسم
خیلی چیزارو نمی شه تو سایت بیان شه چون باعث مشکل برلای سایت میشه یک
دوما اون افرادی که شما نامشونو به میان اوردی به من گیلک ربطی نداره چون من از نزاد کاسپی هستم و گیلک و هیچ ارتباطی بین من و این اشخاص که از نزاد پارس و همیشه وقتی اسم این افراد به میان میاید اسم پارس باهاشون میاید نمی بینم!![/quote:c1a5c38157]

منم سلام عرض میکنم خدمتت.

اولا زیر نوشتت اینبود افتخارم گیلانی بودنمه که منم افتخار میکنم به گیلانی بودن اما اون نوشته در جایی قرار گرفته که انگار شما به گیلانی بودن این افرادی که ازشون نام بردی افتخار میکنی.

دوما با حرفت موافقم و اگه دوست داشته باشی با هم تو اسکایپ یا یاهو مسنجر صحبت میکنیم . که مشکلی هم واسه سایت شما پیش نیاد . شاید اطلاعاتی بهت بدم که دیگه به گیلانی بودن این افراد افتخار نکنی.

سوما ما گیلانی ها کی از طرف قوم و نژاد عزیز پارس ضربه خوردیم ؟ ما همیشه در زیر سایه وجود یک همچین کشوری زندگی کردیم ، اون میرزا کوچ خانی که تو ازش به عنوان افتخار نام میبری حرفش همین بود که گیلان از ایران جدا نیست و همه مثل هم هستیم. دوست عزیز اگه بنا به این باشه که چون من از قوم گیل هستم و اونا از قوم پارس پس هیچ ربطی به هم پیدا نمیکنیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه . افرادی هم هستن که میگن چون من انزلی چی هستم از همه سرترم و خودمو از رشت جدا میدونم . و یا بلعکس. دوست عزیز این حرفها زایده یه تفکر پوچ و تو خالی هستش . ما قبل اینکه رشتی و گیلک و یا انزلی چی و گیلک باشیم یه ایرانی هستیم . ما همیشه چوب این تفکر مالیخوریایی رو خوردیم . ایران متحد یعنی ایران قدرتمند . من کاملا به سیستم کشورداری ایالتی معتقدم اما تو همون اسپانیا که خدای سیستم فدرال هستش همه با هم واسه یه هدف بزرگ متحد میشن . نمونش هم اقتصاد پویا این کشور. آزادی مدنی . افتخارات ورزشی و ...

هیچ قومی بر قوم دیگر برتری نداره و هیچ نژادی هم از طرف خدا برتر از دیگر نژاد نبوده . تو دنیا یه فرقه و قوم هستن که چنین اندیشه ای دارن و اون هم یهودیان فاشیست مستقر در اسرائیل هستن که خودشون رو برتر از دیگر ادیان و قوم ها میدونن .

کوروش کبیر بود صلح رو آغاز کرد
یهودی ها رو از بند بابل آزاد کرد
کوروش ساخت کتیبه حقوق بشر
واسه همینه که دارم یه غرور قشنگ
به ایرانم و به تاریخ وطنم
با خاک همین سرزمین آغشته بدنم.

همه ایرانی هستیم . این تفکر برتری طلبی رو هیچ کدوم از مردم فهمیده استان گیلان و ایران قبول ندارن که اگه داشتن تا الان آذربایجان از ایران جدا شده بود. راه اون اقلیت ترک رو نریم.
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:09 pm

کی باز این آقا رو راه داده تو سایت؟
به خدا اینو دوستاش دیوانه اند!
بعد از یه ماه اومده بودم تو نت دیدم یه ایمیل از طرف سایتشون اومده که عضویت شما معلق شده!!! مثلا دارن سایتشونو پاک سازی میکنن!
به قرآن خودشون هم نمیفهمن واسه چی نام کاربری من معلق شده!

+

شما اصلا مطالب رو میخونی یا فقط .....
کسی گفته یوسف رضا گیلانی واسه ما باعث افتخاره؟ اینکه گیلانیه باید واسه مردم پاکستان باعث افتخار باشه که یه نخست وزیر گیلانی دارن!

+

این اسمایی که گفتین به گیلان و گیلک ربطی داش!؟؟؟

(من گم اشان... شما باور نوکونیدی!)
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط reza-malavanfc » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:13 pm

[quote:b800550cea="Sepidrood"]کی باز این آقا رو راه داده تو سایت؟
بعد از یه ماه اومده بودم تو نت دیدم یه ایمیل از طرف سایتشون اومده که عضویت شما معلق شده!!! مثلا دارن سایتشونو پاک سازی میکنن!

+

کسی گفته یوسف رضا گیلانی واسه ما باعث افتخاره؟ اینکه گیلانیه باید واسه مردم پاکستان باعث افتخار باشه که یه نخست وزیر گیلانی دارن!

+

(من گم اشان... شما باور نوکونیدی!)[/quote:b800550cea]

اصلا خودت متوجه نشدی چی گفتی . :lol:

حرفهای من چه ربطی به این جواب ها داشت ، ما بریم استادیوم بازی ملوان و ببینیم . به امید برد تیم شایسته استان گیلان ملوان
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:15 pm

[quote:33d49bd8ae="reza-malavanfc"][quote:33d49bd8ae="Sepidrood"]کی باز این آقا رو راه داده تو سایت؟

+

+

(من گم اشان... شما باور نوکونیدی!)[/quote:33d49bd8ae]

حرفهای من چه ربطی به این جواب ها داشت ، ما بریم استادیوم بازی ملوان و ببینیم . به امید برد تیم شایسته استان گیلان ملوان[/quote:33d49bd8ae]

شاید باورت نشه ولی خودم هم اصلا توقع نداشتم بفهمی!!!
دلیلش هم تو کامنت قبل هس!
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:17 pm

[quote:f713249369="reza-malavanfc"][quote:f713249369="Sepidrood"]کی باز این آقا رو راه داده تو سایت؟

+

+

(من گم اشان... شما باور نوکونیدی!)[/quote:f713249369]

حرفهای من چه ربطی به این جواب ها داشت ، ما بریم استادیوم بازی ملوان و ببینیم . به امید برد تیم شایسته استان گیلان ملوان[/quote:f713249369]

فاکش بابا من الان می اعصاب خرابه ...
اونلی رشت جواب پیغام خصوصیمو بده
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:21 pm

ابای تی .. روی کم * بوشو تی سایته درون؛ گیلکم از همه ی نزادها برتره تویی که همچنین حسی رو نری، گیلک نییی بیشید بیگید ملوان خزری /10/
یه مشت دیوانه ریختن تو سایتشون معنی امی شهرا ندانن دربارش اضهار نظر کونن /10/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amir131 در پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:24 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه سپتامبر 15, 2011 1:21 pm

[quote:86cd91b28b="reza-malavanfc"]/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:86cd91b28b]
بشو ره ...باید برای اون ادمینتون خندید که از هر حربه ای واسه بیشتر کردن امارش استفاده میکنه تو که فرچه هم نیستی
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان