[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فوتبال جام ملتهای آسیا قطر 2011

فوتبال جام ملتهای آسیا قطر 2011

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 1:16 am

مدافع تيم ملي ايران گفت: خوشحالم كه انتقام حركت ناپسند تماشاگران عراقي را با شكست اين تيم گرفتيم.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه، هادي عقيلي بعد از پيروزي 2 بر يك مقابل عراق اظهار داشت: خوشحالم كه در نخستين بازي خود موفق شديم عراق را شكست دهيم. تماشاچيان اين تيم در رقابت‌هاي غرب آسيا هنگام پخش سرود كشورمان حركات ناپسندي انجام دادند و خوشحالم كه با اين پيروزي انتقام آن حركات ناپسند را گرفتيم.
وي ادامه داد: بازي در لحظات آخر احساس شده بود. عراق هم خيلي خوب بازي كرد اما ما شروع بهتري داشتيم. تيم يكدستي داريم و اميدوارم در ديدار با كره شمالي هم با دست پر از زمين مسابقه خارج شويم.

این هم لینک عکس گل اول ایران در برابر عراق
http://www.mehrnews.com/mehr_media/imag ... 0_orig.jpg
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Sina » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 2:02 am

دمشون گرم خیلی‌ خوب بازی کردن ولی‌ من از حرکت رضائی بعد گٔل خوشم نیومد،
نماد کاربر
Sina
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 8:44 am

یه تیم درجه2 اسیا رو بردن اینهمه تعریف نداره که انگار اسپانیا رو شکست داده تازه یکی از گل هم که افساید بود هر دو تا گل هم یه استقلالی و یه پرسپولیسی زده علاوه بر اینها یه رشتی هم تو تیم نبود
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 9:13 am

[quote:022e7433a6="damash_city"]یه تیم درجه2 اسیا رو بردن اینهمه تعریف نداره که انگار اسپانیا رو شکست داده تازه یکی از گل هم که افساید بود هر دو تا گل هم یه استقلالی و یه پرسپولیسی زده علاوه بر اینها یه رشتی هم تو تیم نبود

همین تیم درجه 2، چهار سال قبل چندم شد؟؟؟؟؟؟!!!!
تیم ملی ایران هست و ما هم نباید انتظار داشته باشیم که وقتی تیم های رشتی نتونستند موفق عمل کنند مثلا بیان و از لیگ محمد آبشک یا افشین چاوشی و مهدوی ما رو بردارند!
گل هم آفساید نبود و تائید شده ضمن اینکه اینکه عراق تونستند 4 سال قبل اون مقام رو بیاره من رو بابت شکست دادنش خوشحال نکرده بلکه کری هایی که از قبل خوندند و همینطور اون کاری که چند ماه پیش تماشاگراشون کردند و به کل ایران توهین کردند باعث خوشحالی من از این برد شده...
هادی عقیلی هم حرف جالبی زد که اونها برادران ما نیستند!!
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 9:57 am

[quote:b5466eb6b2="Aberare-ba-tasob"]من هم با یه قسمت حرف مهرداد موافقم.من هم در حال حاضر این انتظار رو نداشتم که ابشک یا چاوشی انتخاب بشن.
ولی یادت باشه این عراق هیچ وقت یه تیم وافعی و درجه 1 نبود.اون سال هم از ضعف تیم های دیگه استفاده کرد و قهرمان شد و تا حدودی هم شانس همراش بود.
اصلا این حرفو نباید زد که چون این تیم 4 سال پیش قهرمان شد ما هم باید بگیم عجب افتخاری؟اگه این تیم قوی بود چرا نرفت جام جهانی؟
امسال هم مثل چهار سال پیش در دور دوم حذف میشیم.
امیدوارم هرچه زودتر شاهزاده های پارسی به سرزمین پارسیان برگردند!!! :lol: :lol: :D :arrow:[/quote:b5466eb6b2]

با حرف خیابانی یا هر کس دیگه اونها شاهزادگان پارسی واقعی نیستند!
ضمنا من هم گفتم که به خاطر اینکه قهرمان دوره ی قبل رو بردیم خوشحال نشدم.ضمن اینکه خود تیم ملی ما هم الان تیم درجه 1 آسیا محسوب نمیشه.
اون دلیلی که گفتم تو بازی دیشب هم یه جورایی خفیف تر تکرار شد:

در حالی که قرار بود بازیکنان تیم ایران به احترام جان باختگان سانحه هوایی ارومیه، پیش از دیدار با عراق یک دقیقه سکوت کنند اما این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.
یکشنبه شب یک فروند بویینگ 727 در مسیر تهران - ارومیه در نزدیکی فرودگاه ارومیه سقوط کرد که در این سانحه 77 نفر جان خود را از دست دادند و 33 نفر نیز زخمی شدند.

بر پایه گزارش رویترز، بازیکنان دو تیم ایران و عراق در ابتدای دیدار در دایره وسط زمین حلقه زدند تا به احترام جان باختگان این سانحه هوایی یک دقیقه سکوت کنند که شعارهای تماشاگران عراقی مانع از انجام این کار شد و این زمان به 10 ثانیه کاهش یافت.
تیم ایران در نخستین دیدار خود در گروه چهارم رقابت‌های جام ملت‌های آسیا که سه شنبه شب در ورزشگاه الریان دوحه قطر برگزار شد تیم عراق را با نتیجه 2 بر یک شکست داد.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 10:35 am

http://www.photoaman.com/PhotoFullView.aspx?pid=43845

افشین قطبی بعد زدن گل.به نظر من مسئولان باهاش خوب تا نکردن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 1:50 pm

فارق از تمام کری ها در مورد فوتبال دو کشور ایران و عراق باید بگویم که فوتبال یک امری ذاتی است و در عین حال وجود امکانات و شرایط نیز در پیشرفت فوتبال یک کشور تاثیر دارد فوتبال ژاپن و کره از نظر من با این همه امکانات سطحش همین هست و بیشتر از این نمی شوند اما دو کشور ایران و عراق ذاتا دو کشور فوتبال خیز هستند و اگر از نظر سخت افزاری و همچنین پایه سازی خود را قوی کنند از سایر کشورهای آسیایی از نظر استعداد قوی تر هستند
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti_BaTasob » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 4:33 pm

غیبت تلخ فردوسی‌پور/ عادل بزرگترین غایب جام‌ملت‌ها!

سایت گل – غیبت عادل فردوسی‌پور در جام ملت‌های آسیا برای خیلی‌ها تلخ و باورنکردنی است. او حالا بیشتر از گذشته تبدیل به یکی از چهره‌های خبرساز فوتبال ایران شده و گزارش نکردن فردوسی‌پور شبیه به غیبت یک ستاره بزرگ در جام‌ملت‌های آسیاست.
عادل با گزارش‌ها و جملات خاص خودش خیلی خوب توانست تبدیل به محبوب‌ ترین گزارشگرهای فوتبال ایران شود. او معمولا در گزارش‌هایش ترسی از واقعیت‌ها ندارد و سعی می‌کد همیشه حقیقت را به زبان بیاورد. عادل حالا در جام ملت‌ها نیست و حتی دیگر نمی‌توانیم او را در استودیوی شبکه سوم سیما تماشا کنیم.
جای خالی او به خوبی احساس می‌شود و نشنیدن کنایه‌ها، طعنه‌ها و جملات به یادماندنی فردوسی‌پور گوش‌ها را آزار خواهد داد. تحمل غیبت فردوسی‌پور و از دست دادن گزارش‌های هیجان‌انگیز او به هیچ عنوان آسان نیست ولی دوستداران عادل باید شاهد غیبت او باشند و گوش به گزارش‌هایی دهند که از دقیقه یک تا نود شامل تعریف و تمجید است.
نماد کاربر
Rashti_BaTasob
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژانويه 12, 2011 7:46 pm

من داشتم قسمت نظرات سایت * که گفته شده بود شعار ستارگان برای تیم خوب نیست را می خوندم دیدم بیشتر * باز هم خوی نژاد پرستی در پیش گرفتن و با شعار اتحادی همه با یک نام نشان به تفاوت هر رنگ و زبان مخالفن !!!!! و شعار ستارگان پارسی را بهتر می دانند !!!! اشکال ندارد بهتره همگان با خوی انحصار طلبی ایشان آشنا شوند.

متن خبر :
سایت متحد هواداران - وقتی اتوبوس تیم ملی را با شعار تیم ملی ایران را خواندم احساس غربت کردم، احساس کردم این شعار را نمی شناسم و بی درنگ یاد اولین سرود ملی این خاک و آن جمله زیبای آن افتادم - همه با یک نام و نشان به تفاوت هر رنگ و زبان - و از خود پرسیدم :که چرا ما نتوانیم همچین شعاری را در دل خود هک کنیم؟شعاری که نشان از واقعیت این مرز و بوم دارد. شعاری که باعث نزدیکی دلهاست، شعاری که در آن هر حرفهای زیادی نهفته هست. این شعار می گوید که تو هم در این خاک سهیم هستی. این شعار نغمه ی زیبای اتحاد را در آسمان ترسیم می کند. خودتان قضاوت کنید، کدام یک بهتر هست؟ شعاری برگرفته از هالیوود یا شعاری برگفته از وطن!!! امیدواریم که در یک حرکت زیبا و تاریخی مسئولین ورزش کشور این شعار را در عمل نشان دهند
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه ژانويه 13, 2011 2:35 pm

به گزارش مهر، جواد نکونام که کاپیتان تیم ملی است و پس از پیروزی برابر عراق از سایر بازیکنان خوشحال تر بود و در رختکن به شادی پرداخت، چهارشنبه شب بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی را به شام دعوت کرد که با موافقت افشین قطبی و سرپرست تیم ملی این اتفاق افتاد.

ملی پوشان کشورمان چهارشنبه شب با حضور در منطقه "سوق واقف" که مجموعه ای تفریحی به سبک سنتی کشورهای عربی است حضور پیدا کردند و شام را کنار هم صرف کردند. این منطقه قبلا نام ایرانی داشت که چند سالی است تغییر نام پیدا کرده و از رستوران های متعدد سنتی تشکیل شده است.

تیم ملی فوتبال کشورمان در دومین دیدار خود روز شنبه هفته آینده ساعت 16:15 دقیقه در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف تیم ملی کره شمالی خواهد رفت.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

یادداشت سید مهدی رحمتی از دوحه

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 13, 2011 5:05 pm

[color=black:e52a65a914]سید مهدی رحمتی در سایت اختصاصی اش پراکنده از بازی ایران و عراق و شرایط اردوی تیم ملی نوشته است. این مطلب جذاب را از دست ندهید
مهدی رحمتی

قبل از بازی نگران بودم ، چون عراق تیم بسیار خوبی بود . عجب بردی بود، خستگی همه اردوهای قبلی از تنمان خارج شد .

بی احترامی هواداران عراق
اول بازی که از همه حاضرین خواسته شد به احترام جان باختگان پرواز تهران - ارومیه سکوت کنند ، نصف تماشاگران عراقی حاضر در ورزشگاه، دست به یک کارخیلی کثیف زدند و شروع به مسخره بازی درآوردند و دوباره بچه های ما را جری کردند.
در بازی قبلی هم مقابل عراق که در اردن برگزار شد، هنگام پخش سرود ایران ، تماشاگران عراقی ما را هو کردند و با دستان خود به ما علامت های زشتی می دادند. خوب طبیعی بود بچه ها با حسی خاص بازی را شروع کنند و ما هر 2 بازی را بردیم.
عراقی ها مثل بحرینیها!
بازیکنان عراق هم که فوتبال را کاملا ناجوانمردانه بازی می کنند و شباهت زیادی به تیم بحرین دارند . یک جا موی هادی را کشیدند ، یک جا با دست به صورت خلعتبری زدند، شجاعی را چند بار ناجوانمردانه زدند . به نظر من اگر تیم ما 100 بار دیگر هم با این شرایط با عراق بازی کند بازی را می برد .
سه سرماخورده
2 روز قبل از بازی چند نفر از بچه ها سرماخوردگی شدیدی پیدا کردند. خود من ،جلال حسینی ومسعود شجاعی شب قبل از بازی حال بدی داشتیم به طوری که مجبور به زدن سرم شدیم. بعد از پرویز ، شجاعی را با آمبولانس مستقیما به بیمارستان بردند.
حالا امیدواریم
اوضاع تیم خیلی خوب است.خیلی جو دوستانه و آرامی بر اردوی تیم حاکمه و همه بچه ها تقریبا دنبال این هستند که برخلاف پیش بینی خیلی از کارشناسان بتوانند با تیم ملی به موفقیت بزرگی برسند . بعد از برد عراق، حالا خیلی امیدواریم که هم از گروه صعود کنیم و هم بتوانیم درمراحل بعدی پله به پله بالا بیاییم.
گلی که خوردم
روی گلی که خوردم هنوز دارم فکر میکنم . توپ که سانتر شد من خیلی صدا زدم بچه ها بیان و دیرک سمت چپ رو پوشش بدند . مشت کردم توپ رو بزنم اما عماد رضا خیلی سریعتر به توپ رسید و دیگه کاری از دستم بر نمی آمد. اما خدا را شکر در صحنه های بعدی از خودم رضایت دارم . خوشبختانه مربی ها هم از من خیلی راضی بودند.
دلم برای پسرم تنگ شده
بعد از بازی هم در هتل همه خیلی شاد و خوشحال بودیم . ساعات خالی را در اتاقهایمان مشغول استراحت هستیم و یا بعد از تمرین مشغول مرور بحث های فنی . من هم ساعات خالیم رو سعی می کنم که زبان بخونم تا زبانم بهتر بشه .از روزی هم که اینجا هستم با پسرم صحبت نکردم . علی الان 3 سال و 7 ماهش شده و خیلی با گذشته فرق کرده .وقتی با من صحبت میکنه هوایی میشه و دیگه زبان هم باز کرده . زمانی که قطربودیم گریه می کرد .میگفت بلیط بخر من بیام قطر یا تو بیا تهران .منهم خیلی دلم براش تنگ شده و میترسم باهاش صحبت کنم و باز هوایی بشه وخودم بیشتر اذیت میشم .
باید مراقب کره باشیم
در مورد کره شمالی هم ، تیمش به مراتب بهتر از تیمیه که پارسال تو خرداد ماه باهاشون بازی کردیم . با تجربه تر شده اند .بازیشون رو با امارات دیدم .کره شمالی پیشرفت خوبی داشته و موقعیت های خوبی را در بازی امارات خلق کردند.البته امارات در نیمه دوم بهتر بازی کرد.
در این بازی هم باید خیلی مراقب باشیم و فکر میکنم تیم ما توان گرفتن 3 امتیاز این بازی را هم دارد. الان بچه ها بعد از برد عراق خیلی مصمم هستند که هم کره شمالی و هم امارات را ببرند و با 9 امتیاز از گروهمان صعود کنیم. خب خیلی هم سخته ولی فکر میکنم که به دستش میاریم.[/color:e52a65a914]
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان