مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط MEHRDAD » دوشنبه ژانويه 10, 2011 11:07 pm
امیدورام ایران اگر صعود هم نکرد عراق رو ببره اونم با نتیجه خوب...
من از چند تا تیم تو آسی متنفرم یکیش همین عراقه یکی دیگش عربستان و یکی هم بحرین.
دوست ندارم تحت هیچ شرایطی از اینا ببازیم
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط Sina » سه شنبه ژانويه 11, 2011 4:45 am
کمتر از ۱۲ ساعت دیگه به بازی مونده، من خیلی دلهره دارم، امیدوارم بازی رو ببریم، برای بازیکنای گیلانی تیم هم آرزوی موفقیت میکنم
-

Sina
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط sepidrod » سه شنبه ژانويه 11, 2011 8:56 am
امیدوارم تیمی از خاور میانه قهرمان نشه به نظرم کشورهای خاور دور شایستگی بیشتری برای قهرمانی دارند و برنامه ریزی بهتری انجام داده اند.
-

sepidrod
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » سه شنبه ژانويه 11, 2011 3:04 pm
پارك جی سونگ كاپیتان تیم ملی فوتبال كره جنوبی در گفتوگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به دوحه، درباره دیدار مقابل بحرین اظهار داشت: برای هر دو نیمه این مسابقه برنامهریزی داشتیم نیمه اول بازی فشرده شد و بحرین كار را فیزیكی دنبال كرد.
وی ادامه داد: نباید فراموش كنیم كه بازیهای اول همیشه سخت است به همین خاطر در 20 دقیقه اول شرایط بازی را ارزیابی كردیم اما هدف ما كسب 3 امتیاز بود كه به آن رسیدیم. البته بحرین هم قوی بود و بازی آسانی نداشتیم.
كاپیتان تیم ملی كره جنوبی در مورد بازی با استرالیا عنوان كرد: استرالیا یكی از قویترین تیمهای آسیا است و تجارب بالایی دارد اما بازیكنان كره برای تمام مسابقات آمادگی دارند و بازی به بازی به شرایط بهتری میرسیم.
وی در پاسخ به این سؤال كه چه تیمهایی از این گروه شانس صعود به مرحله بعد را دارند گفت: كره و استرالیا با توجه به سوابقی كه دارند از شانسهای اصلی صعود به مرحله بعد هستند.
پارك در پاسخ به خبرنگار فارس در مورد احتمال رویارویی ایران و كره در مرحله بعد عنوان كرد: ایران یكی از تیمهای پرقدرت آسیا است و سرمربی آن قطبی را به خوبی میشناسم و اگر در مرحله بعد با هم روبرو شدیم بازی سختی را پیشبینی میكنم.
وی ادامه داد: قطبی مربی خوبی است او تاكتیكهای فوتبال را به خوبی میشناسد و میداند چطور بازیخوانی كند.قطبی به عنوان یك ایرانی شناخت خوبی از بازیكنان تیم ملی پیدا كرده است و فكر میكنم ایران بتواند با این مربی نتایج خوبی در جام ملتهای آسیا كسب كند.
پارك در پایان با اشاره به دیدارهای دوستانه ایران و كره جنوبی تصریح كرد: در آخرین دیدار دوستانهای كه با ایران برگزار كردیم شكست خوردیم البته نباید فراموش كنیم كه شرایط در جام ملتها فرق میكند و تمام تیمها برای پیروزی و كسب عنوان قهرمانی در میدان حاضر میشوند.
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » سه شنبه ژانويه 11, 2011 3:09 pm
کره شمالی با امارت 0-0 مساوی شد.این نتیجه میتونه واسه ایران خیلی خوب باشه
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط MEHRDAD » سه شنبه ژانويه 11, 2011 6:22 pm
برد خوب ایران رو تبریک میگم
بعد از مدت ها از بازی تیم ملی لذت بردم ، خوشحالم که تونستیم این عراق رو ببریم . خوشحالم که پوز عماد رضا و سیدکا به خاک مالیده شد.
بعد از مدت ها حس ناسیونالیستی فوتبالیم بیدار شد...حال کردم

-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط amir131 » سه شنبه ژانويه 11, 2011 6:25 pm
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط moein_mn2 » سه شنبه ژانويه 11, 2011 6:57 pm
دمه بچه ها گرم . خیلی با غیرت بازی کردن . خیلی مدت بود چنین بازی از ایران ندیده بودم . شاهکار بودن تو این مسابقه.
ان شا الله همین جوری به روند موفقیتشون ادامه بدن و پرچم ایران رو بیارن بالا.
هیپ هاپ ایران

-

moein_mn2
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط maysam » سه شنبه ژانويه 11, 2011 7:39 pm
برد شیرینی بود.تقریبا چسبید
-

maysam
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am
توسط meshkiabi » سه شنبه ژانويه 11, 2011 8:53 pm
برد خوبی بود اما عراقیها هم خداییش خوب بودن!
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
-

meshkiabi
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » سه شنبه ژانويه 11, 2011 9:28 pm
جواد نکونام درباره بازي تيم ملي ايران مقابل عراق گفت: بازي بسيار سختي بود، اما بازيکنان با تمام وجود و تلاش در اين بازي به ميدان رفتند و پيروزي را به دست آوردند که اين موفقيت را به مردم ايران تبريک ميگويم.
نکونام ادامه داد: اين پيروزي را به بازماندگان سانحه هوايي اروميه تقديم ميکنيم. درست است که ما در ايران نبوديم، اما اينجا دلمان با هموطنانمان بود و اين پيروزي را از همين جا به آنها تقديم ميکنم.
ستاره ايران که در تيم فوتبال اساسونا توپ ميزند، درباره عملکرد مليپوشان مقابل عراق گفت: نيمه اول بازي بسيار خوبي انجام داديم و نيمه دوم هم با احتياط بازي کرديم و سعي کرديم بازي را کنترل کنيم. عراق تيم بسيار خوبي بود و ما در نيمه دوم در ضربات ايستگاهي فرصتهاي زيادي داشتيم که بتوانيم باز هم گلزني کنيم، اما موقعيتها از دست رفت به هر حال خوشحالم که سه امتياز بازي را گرفتيم.
نکونام در پاسخ به اين سوال که آيا پيروزي مقابل عراق به معناي صعود از گروه است، گفت: نه، به هيچ وجه. اين مساله صحت ندارد. ما براي گرفتن نتايج خوب در جام ملتها بايد هر سه بازي را ببريم تا به عنوان تيم اول صعود کنيم. در دوره گذشته هم ما از گروه صعود کرده بوديم، اما حذف شديم؛ به همين دليل بايد مقابل کرهشمالي و امارات هم خوب بازي کنيم.
نکونام در پاسخ به اين سوال آيا از عملکرد خودتان راضي هستيد يا خير، گفت: بايد توقعها منطقي باشد در نيمه دوم يک بازيکن عراق در تمام دقايق کنار من راه ميرفت و نميگذاشت من کار خودم را انجام دهم.
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در پايان درباره حريف احتمالي ايران در مرحله يک چهارم نهايي عنوان کرد: براي ما فرقي نميکند با چه تيمي روبرو شويم. اول بايد تکليف صعودمان را روشن کنيم و بعد براي قهرماني با هر تيمي که روبرو شديم به پيروزي برسيم.
-

meraj130
- کاندیدا

-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان