[quote:5264ff1cf4="MEHRDAD"]pedram_1367 : ببخشید ولی شما مطمئنی الان اون کامنت قبلی من رو خوندی و متوجه شدی و این چیزها رو هم خیلی جدی نوشتی؟!

[/quote:5264ff1cf4]
دوست عزیز من فکر میکنم شما با نظرهای من مخالفی و تا اسم مارو میبینی بدون اینکه بخوانی چی نوشتم میای و جبهه میگیری ... من درباره اعتیاد صحبت کردم شما تو کامنت قبلیت درباره اعتیاد صحبت کردی ؟؟؟ والله ما که چیزی ندیدیم !!!! >>
اینم کامنت شما : توی یکی از کامنتها که نقل یک خبر از فکر کنم سایت گل هست نوشته : " طبق شنیده ها ماده ای که این بازیکن استفاده کرده ممنوع بوده اما جزو مواد نیروزاهای قوی به حساب نمی آید و شاید همین مورد،دلیلی شود برای اینکه بازیکن خاطی با بخشش روبرو شود " باید تصحیح کنم که اصلا چنین چیزی نیست. این ماده ای که استفاده شده به هیچ وجه جزو لیست مواد نیروزا که به تصویب سازمان جهانی رسیده نیست بلکه بعد از مصرفش و تجزیه شدنش در بدن قسمتی از این دارو، تست رو مشکل دار میکنه که به نظر می رسه با توضیحاتی که داده شده مشکل رفع میشه و این که نوشتند بازیکن خاطی اصلا بازیکن خاطی نیست و به اون ربطی نداره! <<
اینم کامنت من :این علی حسینی کجایی هست ؟ شاید یه سیگاری یا چیز دیگه ای بار زده و تو آزمایشش مثبت شده و شاید محروم نشه چون فکر نمیکنم مواد مخدر جزو دوپینگ باشه شاید هم باشه به هر حال خیلی ضایع هست اگه درست باشه و مخصوصا اگه مواد نیروزا نباشه و مواد مخدر باشه ... اگه معتاد باشه باید قراردادشو فسخ کنن و سریعا بندازنش بیرون ... امیدوارم همه اینا شلیعه باشه
حالا کی متوجه نشده ؟؟؟؟ اگه باز هم اشتباه میکنم بگو چون واسم جالبه ...