[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حرفهای دینورزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)

حرفهای دینورزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

حرفهای دینورزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 8:19 am

حرفهای دینورزاده را در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در ذیل می‌خوانید:

دینورزاده: من و عابدینی مشکلی با هم نداریم/ مورد حمایت کامل باشگاه هستم

*از اوضاع داماش راضی هستید؟

- شرایط ما بد نیست اما ایده‌آل هم نیست. باید تلاش کنیم تا از این وضعیت خارج شویم تا به وضعیت ایده‌آل برسیم.

*در مورد تساوی خانگی‌تان با مس کرمان صحبت می‌کنید؟

- بچه‌ها در این بازی خیلی بهتر از قبل بودند. در نیمه اول بازی خوبی ارائه کردیم و به گل هم رسیدیم و می‌توانستیم در اواخر این نیمه باز هم گل بزنیم که توپ به تیر دروازه حریف خورد. در نیمه دوم یک تعویض اجباری داشتیم که کار ما را به هم ریخت و روی اشتباه فردی گل خوردیم. در ادامه بازی موقعیت‌های خوبی برای رسیدن به گل داشتیم که متأسفانه توپ‌های ما گل نشد و بازی مساوی تمام شد.

*تساوی خانگی راضی‌کننده هست؟

- ما برای برد به زمین رفته بویم و این تساوی اصلا راضی‌کننده نبود. تلاش بچه‌های ما برای 3 امتیاز بود اما قسمت نشد برنده بازی باشیم.

*بازی بعدی شما مقابل سپاهان در اصفهان است، این دیدار را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟

- سپاهان یکی از تیمهای خوب لیگ است که در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی می‌کند و قهرمان سال قبل هم هست. بازی خیلی سختی است و خودمان را آماده این دیدار می‌کنیم.

*در اصفهان چه هدفی را دنبال می‌کنید؟

- می‌رویم که نتیجه بگیریم. سعی می‌کنیم با برنامه کارمان را دنبال کنیم تا به نتیجه دلخواهمان برسیم.

*عابدینی از شما حمایت لازم را دارد؟

- بله، حمایت می‌کند و مشکلی با هم نداریم. من از حمایت کامل ایشان برخوردارم.

*عابدینی در مصاحبه‌ای اعلام کرده که یکی از مربیان داماش مقابل مس کرمان انگار در قهوه‌خانه نشسته بود.

- نظر ایشان بوده است.

*منظورش شما نبودید؟

- ایشان اسم نیاورده و منظورش من نبودم. اگر شما چنین فکر می‌کنید اشتباه می‌کنید چون منظورش من نبودم و قطعا شخص دیگری بوده است.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:01 am

بابا اين دينور زاده جا خوش كرده فيل نمي تونه تكونش بده.عابديني هم همش حمايت ميكنه.احتمالا اگه تيم با سپاهان هم نتيجه نگيره ميگن بازي خارج از خانه بود ونشد تلاش كرديم واين چيزا!!!
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:26 am

اگر جلوی سپاهان هم نتیجه نگیریم و هم بازی بدی رو انجام بدیم فکر میکنم آخرین فرصت آقای دینورزاده هم از دست میره!
ولی میترسم از اینکه اگر خدای نکرده این اتفاق افتاد و جلوی سپاهان بازی رو واگذار کردیم، شخصی که قرار شد بیاد شخص معتبری نباشه اما مطمئنا به لحاظ روحی تاثیر گذار خواهد بود در کوتاه مدت!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mamalirize » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:30 am

ایشالا بازی مقابل سپاهان دینورزاده شجاعت به خرج بده و هیچ ترسی نداشته باشه از نام سپاهان

این بازی بهترین فرصته برای دینورزاده امیدوارم بتونه تیمو خوب آماده کنه
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:31 am

آخه اين عابديني نميخواد مربي رو بياره كه خود مربي تصميم گير تيم باشه.نادر دستنشان اگه بخواد بياد و عابديني توي كارش دخالت كنه.توي تيم نمي مونه.
يه چيز جالب بگم اونم اينكه عابديني از وقتي داماش رو داره هيچوقت نخواست مربي خوب بياره نگاه كنين از عبدي گرفته تا اين دينور زاده.بيچاره استانكو هم كه مترسك بود.دليلش هم اينه چون خودش ميخواد توي كار مربي دخالت كنه
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Moein » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:37 am

دینورزاده تفکر لیگ برتری نداره .... همیشه دنبال برد 1 بر صفره و چون تفکر اینجوریه نمیتونه موفق باشه ... بعضی مربیا میبازن میان میگن این باخت تقصیر من بوده و از هوادارها معذرت میخوام ولی دینورزاده تو مصاحبه هاش همیشه میخواد از خودش رفع مسئولیت کنه ...
گیلان ، سرزمین آزادیخواهان ، از دوران باستان تا امروز
نماد کاربر
Moein
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:38 am

اینا فرصت سوزیه ... به نظر من این مربی جذبشو بین بازیکنا از دست داده ..
یه مربی باید باشه که خودمختار عمل کنه ... ولی من فکر نکنم اینطور مربی بیاد داماش ...الان کلا تیم به یه شوک نیاز داره ...
خود دینورزاده هم تو تمرینات یه ذره جنب و جوش نداره ...مشخص نیست بر چه اساسی بازیکن تو زمین میذاره ... مهمترین دلیلی که نداره ثباته ..که اونم امسال هر کی بیاد فکر کنم همونطور باشه ...
به امید موفقیت داماش
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط onlyrasht در دوشنبه سپتامبر 12, 2011 10:37 am .
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 9:57 am

محمدي: در جايگاهي نيستم كه راجع دينورزاده صحبت كنم/ مشكل اصلي تيم ما عدم هماهنگي است
من هم در پرسپوليس بازي كردم هم در استقلال و برايم فرقي ندارد كه چه نتيجه‌اي رقم بخورد
سايت گل ـ محمد محمدي دروازه‌بان داماش گيلان كه مشكل اصلي اين تيم در نتيجه نگرفتن عدم هماهنگي است. محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل با اشاره به اين موضوع مي‌گويد:«‌داماش به تازگي از ليگ دسته اول به ليگ برتري راه پيدا كرده و نياز به زمان دارد. من معتقدم مشكل اصلي تيم ما عدم هماهنگي بازيكنان است و فكر مي‌كنم داماش از هفته دهم به بعد بتواند هم در نتيجه‌گيري و هم انجام بازي خوب شرايط بهتري پيدا كند.»

گفته مي‌شود بازيكنان داماش مهدي دينورزاده را در حد مربيگري اين تيم نمي‌داند. وقتي از محمدي در اين مورد سوال مي‌كنيم بدون مكث پاسخ مي‌دهد:«‌من در جايگاهي نيستم كه بخواهم در مورد دينورزاده حرف بزنم. فقط بايد بگويم كه همه در داماش تلاش مي‌كنند تا وضعيت تيم بهبود پيدا كند و اميدوارم هر چه زودتر از اين شرايط خارج شويم.»

محمدي از 6بازي 7 گل دريافت كرد و شايد اين آمار قابل قبولي براي او نباشد. وقتي در مورد اين موضوع از او سوال مي‌كنيم، مي‌گويد:« من هم قبول دارم كه بايد كمتر از اين گل مي‌خوردم. مطمئن باشيد هم به فكر آبروي خودم هستم هم داماش و در بازي‌هاي آينده تلاش مي‌كنم تا كمتر گل بخورم.»

صحبت‌هاي پاياني ما با محمدي در مورد دربي دربي روز جمعه است. او مي‌گويد:«‌ من هم در پرسپوليس بازي كردم هم در استقلال و برايم فرقي ندارد كه چه نتيجه‌اي رقم بخورد. فقط اميدوارم تماشاگران دو تيم از تماشاي يك بازي زيبا لذت ببرند.»
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 10:29 am

آقاي عابديني بدون كه تيم بايد ليگ برتري بمونه.
تو كه ادعاي تيم داري وگفتي دفعه پيش تيم رو پگاه بسته بود نذار ايندفعه تيمي خودت بستي بيفته
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط keyvan » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 10:36 am

با شناختی که از عابدینی دارم بعد از دینورزاده هم میره یه مربی درجه 4 خارجی میاره تا بتونه باز خودش ترکیب رو بچینه و تو مسائل فنی دخالت کنه... وقتی خودش با دهن خودش تو برنامه نود گفت من تو کار مربی دخالت میکنم دیگه چه انتظاری ازش دارین؟ :(
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 11:04 am

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 11:16 am

من دیگه نمیدونم چی بگم!!!!!
خدا کنه سپاهان رو ببریم!!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 11:32 am

با دینورزاده فقط داریم زمان رو از دست میدیم داماش با دینورزاده سهمیه نمیتونه بگیره
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » دوشنبه سپتامبر 12, 2011 3:54 pm

اقا به این عابدینی بگیم یباره بیاد سرمربی هم بشه دیگه خیال همه رو راحت کنه. وگرنه اوردن یه مربی خارجی و یکی مثل دینور فقط اسم این بند ه های خدا رو بدنام میکنه وگرنه همه کارا رو که داره خودش میکنه اصلا تمام خریدهامونم کار خودش بود حالا درسته خیلیا خوب بودن ولی بعضیها رو هم الکی اورد.مطمئنم یه بازیکن مثل سر لک رو این دینور نمیخواست اون با رابطه با این عابدینی اومد وگرنه اگه این درست و حسابی بود که برای نهمین سال هم تو فولاد میموند تیم فولاد از اون ور جون 18 ساله میاره تو پست هافبکش ما بازیکن سوخته اون تیم رو میاریم تو تیممون و جوانامونو میندازیم بیرون.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » سه شنبه سپتامبر 13, 2011 8:10 am

راست ميگه كسري.اصلا سرلك اومده تازه يه بازي هم نكرده.من بيشتر مشكلم با اين دوتا بريزيليه كه هم سوتي ميدن.آخه آدم يا بازيكن خارجي نمياره يا اگه مياره درست وحسابي بياره ديگه.اگه اينا باشه كه خودمون بازيكناي بهتر حتي توي تيم اميدمون هست!
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان