[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حمله عابدینی به سرمربی داماش:انگار در قهوه خانه نشسته بود

حمله عابدینی به سرمربی داماش:انگار در قهوه خانه نشسته بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

حمله عابدینی به سرمربی داماش:انگار در قهوه خانه نشسته بود

پستتوسط meraj130 » شنبه سپتامبر 10, 2011 4:44 pm

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: فرصتی که به دینورزاده داده بودم، از دست رفته و شک نکنید اگر جای او فرد دیگری بود، الان برکنارش می کردم.

امیرعابدینی در گفت و گوی تفصیلی با پانا در خصوص نتایج ضعیف داماش گیلان، شعار تماشاگران علیه دینورزاده، تغییر در کادر فنی و مسائل دیگر صحبت کرد .

باز هم داماش نتیجه نگرفت و مساوی کرد.
بازی داماش و مس خیلی خوب بود. نمی دانم بازی را دیدید یا نه ولی مس خیلی متحول شده بود. بچه های ما فکر نمی کردند مس بحران زده این قدر قوی به رشت بیاید و این قدر جلوی ما خوب بازی کنند. خوب بازی کردیم ولی مثل همیشه نتیجه نگرفتیم. فعلا مشکلی نمی بینم که نگرانش باشم.
یعنی نتیجه نگرفتن داماش مشکلی نیست که باعث نگرانی شما شود؟
باور کنید نه. نگران نیستم. باید باور کنیم فوتبال همین است. این استثنائات فوتبال نیست بلکه اتفاقات طبیعی فوتبال است. باور کنیم که لیگ ما خوب شده و تیم های شهرستانی قوی شدند. دیگر مثل سال های قبل نیست که مثل جنگ ها غنایم زودتر تقسیم شود و بگوئیم 4 تیم بیایند قهرمان شوند و فلان تیم ها از لیگ می افتند. استقلالی که آن طور فولاد را در اهواز در هم می پیچاند، در تهران به تراکتور می بازد. سپاهان مقابل فجر چکار کرد؟ نفت تهران با سایپا چکار کرد؟ این فوتبال است و باید قبول کرد که هرتیمی حقش را می گیرد. الان حق تراکتور است که صدرنشین باشد.
مس با بلازویچ متحول شده بود؟
باور نمی کنید. بلازویچ با یک تاکتیک خیلی ساده گره مس را باز کرده است. تیمی که بی حساب و کتاب گل می خورد دیگر خبری از آن ضعف نیست. این نشان می دهد که او مربی توانمند و قابلیست. البته ما مستحق پیروزی بودیم. یک کاشته مهدوی کیا زد که به داخل تیر دروازه خورد و در اتفاقی عجیب بیرون آمد.
داماش اشتباه تاکتیکی هم داشت؟
بله ما اشتباهات تاکتیکی هم داشتیم. وقتی یک بر صفر جلو بودیم می توانستیم بهتر تعویض کنیم. باید خط هافبک را تقویت می کردیم چون این قدر دوندگی داشتند که خط هافبک ما ضعیف شده بود اما ما بازیکن گوش راست را بیرون کشیدیم و یک گوش راست دیگر به بازی آوردیم. خوب این نشان می دهد که هیچ تغییری در تیم ایجاد نشد.
هواداران داماش به دینورزاده اعتراض هم کردند. این طور بود؟
این زمزمه ها از روز اول بود و حالا بروز کرده است. اگر به این اعتراضات توجه می کردم که نباید دینورزاده را از همان ابتدا سرمربی تیم می گذاشتم. یکی از روزنامه ها قبل از لیگ تیتر زده بود "تیم بزرگ، مدیربزرگ، مربی بزرگ می خواهد". شما مربی بزرگ را در چه می دانید؟ نمی گویم دینورزاده ایرادی ندارد و بدون ضعف است ولی مگر این رسانه ها به تعویض های کرش گیر نمی دهند؟ ارباب جراید از فرگوسن هم ایراد می گیرند. این طبیعت فوتبال است. وقتی هوادار پیروز می شود، خوشحال است و تیمش می بازد، ناراحت. چون خودش مقصر نیست سعی می کند این شکست را به گردن کسی بیندازد و این یک نفر چه کسی بهتر از مربی؟
مهمترین ضعفی که داماش دارد، چیست؟
در حال حاضر خط هافبک ما ضعف دارد. هافبک ما زهر لازم را ندارد. آبشک بازیکن جوانی است که روی او حساب ویژه ای باز کردیم ولی در هربازی کارت می گیرد. این نشان می دهد که فوتبالش پیشرفت کرده ولی کلاس فوتبال ندارد. آبشک از آن دست بازیکنی است که اگر به تیم ملی دعوت شود، به فراموشی سپرده می شود. باید او را نیمکت نشین کنیم و فرصت دهیم تا از بیرون بازی را ببیند و به اشتباهش پی ببرد تا ببیند در زمین باید چه کاری می کرده که نکرده.
در این بین مشکل دیگری هم هست؟
بله . بعضی مواقع دینورزاده تحت تاثیر مسائل بومی و غیربومی قرار می گیرد. الان مردم رشت موفقیت می خواهند. وقتی این بازیکنان با تیم رشت قرارداد دارند یعنی این که متعلق به داماشند. چرا مردم به محمدی که داخل دروازه است اعتراض نمی کنند؟ چون می دانند گلر خوبی است. انصافا هم مقابل مس چند توپ عالی گرفت. این طور که من شرایط را می بینم بد نتیجه نگرفتیم . مقابل مس زنیدپور عالی بود. غلامی خودش را پیدا کرد و یک گل عالی زد. ابوذر رحیمی الانم جایش در تیم ملی خالیست. باید دینورزاده از این حالت بومی و غیر بومی خود را رها کند.
در این مورد با دینورزاده صحبتی هم داشتید؟
گاهی مواقع خود من هم تحت تاثیر مردم قرار می گیرم. چون بالاخره برای مردم کار می کنیم. مردم دنبال هنجار هستند ولی همه ناهنجاری است. حالا بیائیم این هنجار فوتبال را هم به خاطر سلیقه خود از آنها بگیریم که درست نیست. البته نمی گویم آنها اشتباه می کنند ولی هروقت به حرف آنها گوش دهیم، ضرر می کنیم. گاهی اوقات هم باید به حرف تماشاگران گوش کرد. وقتی مهدوی کیا که یکی از بازیکنان بااخلاق و فنی ایران است هنوز به اوج نرسیده، نباید به او بازی داد تا به اوج برسد هرچند شاید در این سن و سال دیگر به اوج برنگردد ولی اگر یک نیمه هم بتواند در اوج باشد، کافیست. این مورد باید برای تاپ ترین بازیکن رشت هم صدق کند. اگر دینورزاده این مسائل را رعایت کند، می توانیم نتیجه بگیریم. چیزی به نظرم می آید که باید حتما بگویم.
بفرمائید.
من بازی داماش و مس را از تلویزیون می دیدم و به این نتیجه رسیدم که باید روی نیمکت تیم اتفاقاتی بیافتد. یکی از کمک مربیان تیم مثل مالباختگانی که در قهوه خانه می نشینند، آن قدر افسرده و بد روی نیمکت نشسته بود که اگر بازیکن نیمکت را نگاه می کرد، خود را می باخت. خوب این مربی دیگر جواب نمی دهد و اگر هم جواب دهد به درد من نمی خورد. باید به دینورزاده بگویم که روی نیمکت تغییراتی بدهد.
آمدن "بیرول" مربی خارجی که قرار بود به داماش بیاید به کجا کشیده شد؟
والا اول روی 200 هزار دلار با من توافق کرد. وقتی حرفش در روزنامه ها مطرح شد، قیمتش را به 200 هزار یورو تغییر داد با حقوق ماهیانه جمعا می شد حدود 400 میلیون. من هم که دیدم این طور قیمت را برد بالا قیدش را زدم. الان با یک کمک مربی مجارستانی صحبت کردم که مربی خوبی است. واقعا بعضی ها نمی آیند در ایران اسیر شوند. او هم سرمربی است و به او گفتم نمی شود که یک دفعه بیایی سرمربی شوی. حداقل باید 3 ماه روی نیمکت به عنوان کمک مربی کار کنی. من هم که نمی توانم با مربیان کوچک کار کنم !
حالا این مربی بیاید به عنوان سرمربی می آید یا نه؟
دارید مرا اذیت می کنید ! گفتم که او به عنوان کمک می آید. وقتی به میاچ گفتم او مردانه به من گفت که اگر دایی تیم نگیرد به داماش می آیم. دارکو هم که رفت پیش بلاژویچ اگر روزی به این نتیجه برسم که دینورزاده باید برود، یکی از مربیان داخلی معمولی می آورم که خیلی ها آنها را سطح بالا می دانند وگرنه سرمربی خارجی خیلی بزرگ در حد استانکو.
مربیان ایرانی به نظر شما در حد معمولی هستند؟
بله معمولی هستند. مگر بعد از مربیان باکلاسی مثل جلالی، مظلومی، قلعه نویی، ابراهیم زاده و دایی مربی سطح خوبی داریم؟ به غیر از اینها همه مربیان معمولی هستند.
فرصتی که دینورزاده در داماش دارد، تا چه زمانی است؟
فرصتش از دست رفته است. او باید 7 پوئن از 5 بازی می گرفت که نگرفت. البته مربی و آدم بسیار خوبی است. او حق دارد که بیشتر به او وقت بدهیم. اگر هرکس دیگری جای دینورزاده بود او را برکنار می کردم. در واقع با او قطع همکاری می کردم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:00 pm

بدیید برا نیمکت نشینی آبشک کار ان مرتیکه بو تا وقتی ان مرتیکه ان تیمه داره ان تیم تیم نیبه نتانه رشد امی بازیکنای بومییه بدینه نتانه بدینه کسی رو بیشتر از خودش تشویق بوکنن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:10 pm

واقعا متاسفم برای عابدینی با این اظهار نظرش در مورد ابشک
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:20 pm

اینم داره حرف مفت میزنه
/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mehrshad » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:23 pm

از نظر من کاملا با تمام حرف های عابدینی موافقم حتی نظرش راجع به ابشک یک بازیکن باید نیمک نشین بشه تا به اشتباه تش پی ببره - ابشک میتونه تک ستاره ما باشه و تنهای خط هافبک بچرخنه فقط زمان میخواد - اما یه نظر دیگه هم دارم کاشکی فقط نظر عابدینی به ابشک نباشه - حداقل عابدینی یه نگاهی به کیفیت بازیکنا خارجی ما بندازه که میگفتن از اون دسته بازیکنا خوب هستش- مطمن باشید بازی با سپاهان هر نتیجه ای بجز برد بدست بیاد دینورزاده رفتنی - کاملا تیم از دستش رها شده و عابدینی هم تو حرف هاش داره به طور غیر مستقیم بهش میگه
نماد کاربر
mehrshad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:41 pm

فکر نکنم منظورش از مثل قهوه خانه نشستن با دینورزاده بوده باشه. گفته یکی از مربی های تیم..
پس معلوم شد دینورزاده با بازیکنهای بومی تیم خــوب نیست . اون عکسی که از نیمکت تیم تو یه تاپیک بود این موضوع رو خوب نشون میداد .
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:07 pm

[quote:bbbd131a5a="meelad"]فکر نکنم منظورش از مثل قهوه خانه نشستن با دینورزاده بوده باشه. گفته یکی از مربی های تیم..
پس معلوم شد دینورزاده با بازیکنهای بومی تیم خــوب نیست . اون عکسی که از نیمکت تیم تو یه تاپیک بود این موضوع رو خوب نشون میداد .[/quote:bbbd131a5a]
فک کنم منظورش مرتضی یکه باشه.
من که از عابدینی حمایت میکنم و در مورد آبشکم تا یه جاهایی با حرفاش موافقم آبشک یه مقدار مغرور شده.
پارسال تو لیگ یک هم نهم جدول دوازده تیمی بودیم ولی آخر فصل با اقتدار قهرمان شدیم پس الانم میتونیم خودمونو جمع کنیم و به میانه های جدول بیاییم ( ومطمئنا میاییم)فقط نگرانیم از اینه که تو تیم حاشیه نیفته .

کسایی که میگن عابدینی خودش باید بره بدونن که شاید با رفتن عابدینی چیزی از داماشم باقی نمونه!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:08 pm

يهو بگو تيمو من ارنج ميكنم ديگه. همه ي كارايي كه دينور زاده كرده رو ايشون هم تاييد كردن. ديگه كاملا مسائل براي ما مشخص شده قربان. ببينيم با اين لجبازياتون آخرش به كجا ميرسين.
آخه خندم ميگيره وقتي ميگه آبشك هر بازي كارت ميگيره پس بايد رو نيمكت بشينه. يعني واقعا سطح فكر تو اينقدر پايينه؟؟؟ چرا متوجه نميشيد كه محمد هافبك دفاعيه.
برين كل ليگو نگاه كنين ببينين هافبك دفاعي هاي تيماي ديگه چقدر كارت گرفتن!!! نمونش همون آندو تيموريان. يعني اين مسائلو كوچيكو مربي نميتونه با صحبت كردن با بازيكن حل كنه؟؟
واقعا واقعا متاسفم واسه همچين سطح فكري... كيا دارن واسه تيم تصميم ميگيرن!!!
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:19 pm

البته يادم رفت تو يه جاهايي اشتباهات دينورزاده رو هم گفت كه اين قابل تقديره. مثل تعويض ها كه با آقاي عابديني موافقم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:27 pm

از نظر من مهندس عابدینی با حفظ دینورزاده اون هم در صورتی که نتایج بدی باز هم رقم بخوره اشتباه میکنه و اگر مربی خارجی برای سرمربیگری بیاره اشتباهی بیشتر...
دینورزاده مربی ای هست که به هر ترتیب برای صعود تیم به لیگ برتر زحمت کشید و باید حرمتش حفظ بشه... وقتی که این مربی نتونه اون کارایی و مدیریت رو در بین بازیکنان داشته باشه باید جور دیگری به قضیه نگاه کرد .
وقتی که نتایج بد اتفاق بیفته ، هواداران اعتراضاتی رو انجام میدن که واقعا در شان این مربی نیست و حرمتش شکسته میشه.
اما در مورد آبشک به نظر من آبشک یکم احساسی بازی میکنه و که این از یه جنبه هایی براش خوب نیست. دلیل بازی نکردنش رو هم من میدونم که بهتر نگم تا براش حاشیه ایجاد نشه اما اینقدر میگم که به عابدینی ارتباطی پیدا نمیکنه چون تا جایی که من میدونم محمد آبشک یکی از بازیکنان مورد علاقه عابدینی هست و مطمئنم.
من واقعا به محمد علاقه زیادی دارم و اگر قدر خودش رو بدونه مطمئن باشید یکی از بهترین فوتبالیست های عصر حاضر ایران میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط civilboy » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:34 pm

[quote:dd0ec78f02="MEHRDAD"]از نظر من مهندس عابدینی با حفظ دینورزاده اون هم در صورتی که نتایج بدی باز هم رقم بخوره اشتباه میکنه و اگر مربی خارجی برای سرمربیگری بیاره اشتباهی بیشتر...
دینورزاده مربی ای هست که به هر ترتیب برای صعود تیم به لیگ برتر زحمت کشید و باید حرمتش حفظ بشه... وقتی که این مربی نتونه اون کارایی و مدیریت رو در بین بازیکنان داشته باشه باید جور دیگری به قضیه نگاه کرد .
وقتی که نتایج بد اتفاق بیفته ، هواداران اعتراضاتی رو انجام میدن که واقعا در شان این مربی نیست و حرمتش شکسته میشه.
اما در مورد آبشک به نظر من آبشک یکم احساسی بازی میکنه و که این از یه جنبه هایی براش خوب نیست. دلیل بازی نکردنش رو هم من میدونم که بهتر نگم تا براش حاشیه ایجاد نشه اما اینقدر میگم که به عابدینی ارتباطی پیدا نمیکنه چون تا جایی که من میدونم محمد آبشک یکی از بازیکنان مورد علاقه عابدینی هست و مطمئنم.
من واقعا به محمد علاقه زیادی دارم و اگر قدر خودش رو بدونه مطمئن باشید یکی از بهترین فوتبالیست های عصر حاضر ایران میشه.[/quote:dd0ec78f02]

حداقل سربسته بگو تا ما هم بدونیم جریان چیه؟ قضیه خصوصیه یا...؟
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:35 pm

فقط خدا کنه اگه قراره مربی عوض بشه مربی جدید داخلی باشه ..
مربی خارجی تا بخواد با شرایط تیم و محیط جور بشه نیم فصل هم رد شد
تجربه های خوبی از مربی های خارجی داماش نداشتیم ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:38 pm

دینورزاده قبل از اینکه مثل ذولفقار نسب از تیم جدا شه خودش استعفا بده و خاطر خوب صعود به لیگ برتر برای هوادارها بمونه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:41 pm

هر چیه مربوط به کلمه بومی ستیزی نیست که بعضی ها فکر میکنند به این مسئله ارتباط پیدا میکنه!
مربوط به مسائل فنیه که شاید بعضی ها بدونند حق ندن و بعضی های دیگه هم حق بدن! انشالله حل بشه..
محمد واقعا تحرک خوبی به کمربند میانی میده و حقش نبود و نیست رو نیمکت باشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه سپتامبر 10, 2011 6:44 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط arya » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:42 pm

damash miad bala abdinie midone dare chi kar mikone pas hame ba ham hemait az damash
نماد کاربر
arya
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان