[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قیام عادلشاه،شاه غریب گیلان(حتما بخوانید)

قیام عادلشاه،شاه غریب گیلان(حتما بخوانید)

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 11:22 am

کل دنیا میگن پرشین گلف نه خلیج فارس!
کل دنیا هم ممکنه بگن کاسپین سی... ولی ما باید بگیم دریاچه کاسپی !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 11:25 am

توی تمام نقشه های جهانی کاسپین هست و یه تلفظ بین المللی هست.
این درسته که ما باید بگیم کاسپی.ولی حالا بذار ما اینو به مردم خودمون بفهمونیم.بازم دو نفر کاسپین رو شنیدن دیگه کاسپی رو نشنیدند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 11:52 am

به هر حال هرچور حساب کنیم دریا به ما ختم میشه چه دریا گیلان چه کاسپین
ولی حقانیت با اسامی ما هستش نه اون دو اسم دیگه!!
منحرف شدیم از موضوع بنظرم در مورد موضوع کامنت بدیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:12 pm

[quote:b44ac111f6="MEHRDAD"]کل دنیا میگن پرشین گلف نه خلیج فارس!
کل دنیا هم ممکنه بگن کاسپین سی... ولی ما باید بگیم دریاچه کاسپی ![/quote:b44ac111f6]
دوست من به قول شما کل دنیا میگن پرشین گالف،اما ما میگیم خلیج فارس!هیچ دقت کردی چرا؟پرشین در دستور زبان انگلیسی یعنی پرسی ها(پارسی ها) و اون ین آخر به معنا تعلق و اضافه ملکی(مالکیت)هست.دقیقا" در مورد واژه کاسپین هم چنینه،کاسپی که به مردم این خطه میگن و ین آخر به نشانه تعلقه.اما یه چیز جالب رو هیچکس بهش توجه نکرد و اون هم تغییر نام پارسی(پارسها)به فارسی هست :( یعنی خدا نسل هرچی عرب رو از ریشه و بن بزنه که تمامی بدبختیهای ایران زمین از اونا حاصل میشه.چون در زبان عربی حرف (پ) وجود نداره،پس از حمله اعراب و تصرف ایران و القای زوری دین اسلام و ....... فجایع دیگر،زبان شیرین و رسا و کامل پارسی رو مورد تجاوز قرار دادن و تبدیلش کردن به فارسی و ما الان میگیم خلیج فارس !!!!!! این همه نخبه و عارف و دانشمند در ایران هرگز هیچ اقدامی برای تصحیح بازگشت به اصالت زبانی انجام نداده. متاسفانه /9/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:15 pm

[quote:9e435694c6="Aberare_ba_tasob"]توی تمام نقشه های جهانی کاسپین هست و یه تلفظ بین المللی هست.
این درسته که ما باید بگیم کاسپی.ولی حالا بذار ما اینو به مردم خودمون بفهمونیم.بازم دو نفر کاسپین رو شنیدن دیگه کاسپی رو نشنیدند.[/quote:9e435694c6]
دقیقا" با شما موافقم و دلیل این موضوع هم کم و یا بی اطلاعی مردم ما هست.هر روز که یکی یه جای دنیا میمیره تو ایران اعتصاب برگزار میشه اما .......... از ماست که بر ماست
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 8:21 pm

[quote:ff5441975d="miladcivil"][quote:ff5441975d="amir131"]شعله هاى این آتش از کرانه هاى دریاى مواج خزر(کاسپین) تا قلب ایران، پایتخت شاه، ریشه دواند! تو اینجا استفاده کردی. خطشو پیدا کردم دوباره گم کردم :o[/quote:ff5441975d]
دوست عزیزم عاجزانه ازت میخوام که هرگز از اسم خزر برای دریای کاسپی ها استفاده نکنی.متاسفانه همه چیز رو از ما گرفتن،فقط مونده خلیج فارس و دریای کاسپین(مازندران)که همونا رو هم دارن میفروشن و تبدیل میکنن به خلیج عربی و دریای خزر!هرچند میدونم که شما نقل کردین،اما در هر صورت عذاب دهنده هست.[/quote:ff5441975d]

[size=14:ff5441975d]دوست عزیزم من هم عاجزانه ازت میخوام که هرگز از اسم ما.زن.در.ان رو برای دریای کاسپی ها استفاده نکنی...
مازندران برا چی؟
کار به جایی رسیده که آقای حداد هم میاد تز میده! مگه از فردوسی بزرگتر هم توی زبان فارسی داریم؟ فردوسی میگه دریای گیلان! اینا اومدن میگن ما.زن.در.ان!!!

اسم معجول هم باید به شکل خ.ز.ر نوشته بشه که خودمون تیشه نزنیم به ریشه!

روح عادل شاه شاد که فهموند به ما که گیلک یه چیز دیگست!

دریای کاسپین ...
[/size:ff5441975d]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 8:37 pm

[quote:e5bc38325f="antiros"][quote:e5bc38325f="miladcivil"][quote:e5bc38325f="amir131"]شعله هاى این آتش از کرانه هاى دریاى مواج خزر(کاسپین) تا قلب ایران، پایتخت شاه، ریشه دواند! تو اینجا استفاده کردی. خطشو پیدا کردم دوباره گم کردم :o[/quote:e5bc38325f]
دوست عزیزم عاجزانه ازت میخوام که هرگز از اسم خزر برای دریای کاسپی ها استفاده نکنی.متاسفانه همه چیز رو از ما گرفتن،فقط مونده خلیج فارس و دریای کاسپین(مازندران)که همونا رو هم دارن میفروشن و تبدیل میکنن به خلیج عربی و دریای خزر!هرچند میدونم که شما نقل کردین،اما در هر صورت عذاب دهنده هست.[/quote:e5bc38325f] بله کاملا عذاب دهنده است . ای کاش داخل پرانتزو نمی نوشتی ابرار چون اسم این دریا فقط کاسپین و من متوجه نشدم دلیل اینکه اونو داخل پرانتز نوشتی چیه!!!![/quote:e5bc38325f]
اولن من پرانتز گرفتم منظورم این بود که نام کاسپین درسته نه خ ز ر دوما شما چرا نام مازندران رو بعد کاسپین اوردین؟!!!!!!!
دریا فقط دریای کاسپین
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 09, 2011 10:55 am

[quote:86ca230f4c="miladcivil"][quote:86ca230f4c="MEHRDAD"]کل دنیا میگن پرشین گلف نه خلیج فارس!
کل دنیا هم ممکنه بگن کاسپین سی... ولی ما باید بگیم دریاچه کاسپی ![/quote:86ca230f4c]
دوست من به قول شما کل دنیا میگن پرشین گالف،اما ما میگیم خلیج فارس!هیچ دقت کردی چرا؟پرشین در دستور زبان انگلیسی یعنی پرسی ها(پارسی ها) و اون ین آخر به معنا تعلق و اضافه ملکی(مالکیت)هست.دقیقا" در مورد واژه کاسپین هم چنینه،کاسپی که به مردم این خطه میگن و ین آخر به نشانه تعلقه.اما یه چیز جالب رو هیچکس بهش توجه نکرد و اون هم تغییر نام پارسی(پارسها)به فارسی هست :( یعنی خدا نسل هرچی عرب رو از ریشه و بن بزنه که تمامی بدبختیهای ایران زمین از اونا حاصل میشه.چون در زبان عربی حرف (پ) وجود نداره،پس از حمله اعراب و تصرف ایران و القای زوری دین اسلام و ....... فجایع دیگر،زبان شیرین و رسا و کامل پارسی رو مورد تجاوز قرار دادن و تبدیلش کردن به فارسی و ما الان میگیم خلیج فارس !!!!!! این همه نخبه و عارف و دانشمند در ایران هرگز هیچ اقدامی برای تصحیح بازگشت به اصالت زبانی انجام نداده. متاسفانه /9/[/quote:86ca230f4c]
میتونی به من بگی این چیزی که شما گفتی چه ربطی به ما داره؟
به ما چه ربطی داره که خلیج چی هست؟به ما چه ربطی دار که فارس ها نژادشون چی هست.
مهم اینه که گیلک ها از نژاد کاسپی و دریا هم به نام ما هست
دریا فقط کاسپین :P

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 09, 2011 11:06 am

miladcivil : خب بله منظورم من همین بود که گفتم دریای کاسپی و نه کاسپین ! :wink:
با حرف هات موافقم ... شاید اعراب با حمله به ایران خیلی چیزها و حتی زبان فارسی رو دچار تغییرات زیادی کردند اما ما اینجا داریم با دست خودمون زبان و لهجه خودمون (گیلکی ) رو از بین میبریم..
به این دقت کردی؟!
اونجا بر اثر تهاجم از خارج اینطور شده و اینجا خودمون تحت تاثیر یه سری موارد فرهنگی داریم لهجمون رو نابود میکنیم!!
اعراب که هرگز توی گیلان نبودند اما همین کلمات عربی با لهجه گیلکی بیان میشه و خیلی ها هم کلمات فارسی رو جایگزین کلمات گیلکی کردند و یه لهجه ای بهش دادند... اما عمق ماجرا این ها نیست بلکه مشکل اونجاست که بعضی ها گیلک هستند و گیلکی صحبت نمیکنند!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 11:57 am

[quote:474c28f117="MEHRDAD"]miladcivil : خب بله منظورم من همین بود که گفتم دریای کاسپی و نه کاسپین ! :wink:
با حرف هات موافقم ... شاید اعراب با حمله به ایران خیلی چیزها و حتی زبان فارسی رو دچار تغییرات زیادی کردند اما ما اینجا داریم با دست خودمون زبان و لهجه خودمون (گیلکی ) رو از بین میبریم..
به این دقت کردی؟!
اونجا بر اثر تهاجم از خارج اینطور شده و اینجا خودمون تحت تاثیر یه سری موارد فرهنگی داریم لهجمون رو نابود میکنیم!!
اعراب که هرگز توی گیلان نبودند اما همین کلمات عربی با لهجه گیلکی بیان میشه و خیلی ها هم کلمات فارسی رو جایگزین کلمات گیلکی کردند و یه لهجه ای بهش دادند... اما عمق ماجرا این ها نیست بلکه مشکل اونجاست که بعضی ها گیلک هستند و گیلکی صحبت نمیکنند![/quote:474c28f117]
دوست من کاملا" موافقم،از ماست که بر ماست.من این حرکت ترکها رو که هرجایی ترکی صحبت میکنن رو قبول ندارم،چون باعث توهین به افراد حاضر در اون جمع یا اجتماع هست،اما ماهم کم مقصر نیستیم.خونوادمون و خودمون،به جای اینکه به حفظ لهجمون بپردازیم،همش فارسی فارسی ..... ما باید تو مدارس و جامعه گیلکی صحبت کنیم.ضمنا" نظام حاکم هم میتونه در این زمینه مقصر باشه.حداقل راهش اینه که تو دوران تحصیلی مثل جغرافیا برای هر استان و زبان و لهجه و ..... کتاب خاصی برای حفظ این میراث تهیه و تدریس بشه.اما وقتی خودمون(نظام)دو دستی 33 پل و پاسارگاد و تخت جمشید و ....... نابود میکنیم،چه انتظاری هست!!!مردم باید نگهدار میراث گذشتگانشون باشن که بدبختنه ما داریم قصور میکنیم!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 12:06 pm

[quote:8011bf4b79="Aberare_ba_tasob"][quote:8011bf4b79="miladcivil"][quote:8011bf4b79="MEHRDAD"]کل دنیا میگن پرشین گلف نه خلیج فارس!
کل دنیا هم ممکنه بگن کاسپین سی... ولی ما باید بگیم دریاچه کاسپی ![/quote:8011bf4b79]
دوست من به قول شما کل دنیا میگن پرشین گالف،اما ما میگیم خلیج فارس!هیچ دقت کردی چرا؟پرشین در دستور زبان انگلیسی یعنی پرسی ها(پارسی ها) و اون ین آخر به معنا تعلق و اضافه ملکی(مالکیت)هست.دقیقا" در مورد واژه کاسپین هم چنینه،کاسپی که به مردم این خطه میگن و ین آخر به نشانه تعلقه.اما یه چیز جالب رو هیچکس بهش توجه نکرد و اون هم تغییر نام پارسی(پارسها)به فارسی هست :( یعنی خدا نسل هرچی عرب رو از ریشه و بن بزنه که تمامی بدبختیهای ایران زمین از اونا حاصل میشه.چون در زبان عربی حرف (پ) وجود نداره،پس از حمله اعراب و تصرف ایران و القای زوری دین اسلام و ....... فجایع دیگر،زبان شیرین و رسا و کامل پارسی رو مورد تجاوز قرار دادن و تبدیلش کردن به فارسی و ما الان میگیم خلیج فارس !!!!!! این همه نخبه و عارف و دانشمند در ایران هرگز هیچ اقدامی برای تصحیح بازگشت به اصالت زبانی انجام نداده. متاسفانه /9/[/quote:8011bf4b79]
میتونی به من بگی این چیزی که شما گفتی چه ربطی به ما داره؟
به ما چه ربطی داره که خلیج چی هست؟به ما چه ربطی دار که فارس ها نژادشون چی هست.
مهم اینه که گیلک ها از نژاد کاسپی و دریا هم به نام ما هست
دریا فقط کاسپین :P[/quote:8011bf4b79]
دوست متعصب من،این تعصب بالا شما باعث کاهش دقت شده.اول اینکه گبلک(کاسپی)نژای ایرانیه و تمام منافع و مضراتی که نصیب ایران بشه برای گیلان هم هست.پس لطفا" دیگه نگو خلیج!بلکه بگو خلیج پارس.در درجه دوم،گیلکی لهجه ای از زبان فارسی هست و وقتی زبان فارسی دچار تجاوز بشه،یقینا" گیلکی هم میشه.اگه اینا رو کنار هم قرار بدی احتمالا" ربط حرفهای من به ما گیلکها معلوم میشه.اما در کل همه ما باید تلاش کنیم که نه اینکه حقیازمون ضایه نشه،بلکه حقوق از دست رفتمون رو هم پس بگیریم و این کار هم با حرف من و شما X و Y حاصل نمیشه و باید عمل توش باشه.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 6:54 am

چی گی بره؟ /18/
من به دلایلی نمیتونم همه چیز رو باز کنم ولی اگه منو میشناسی یه روز که منو دیدی بیا و راجبش با هم صحبت کنیم!
اما یه چیزایی رو سربسته میگم.
1.زبان مقدس گیلکی لهجه فارسی هست؟ /10/ /10/ /10/ انا کی ترا بوگوفت؟ /4/
گیلکی یه زبان جدا هست که کلمات صحیح و غلیظش به یونانی نزدیکتر از فارسی(به قول عرب ها /10/ )هست.وقتی یه رشتی زبانش رو لهجه میدونه دیگه از فارس ها چه انتظاری داریم.باید هم وضع زبان ما به این شکل باشه.بذار یه تعریف برات کنم از زبان.وقتی که کلمات در یه زبانی فرق کنه اون یه زبان جداگانه هست حالا که دستور نگارشی گیلکی هم با فارسی فرق داره که جای خودش داره.
لههجه های فارسی هم اصفهانی و ... هست.برای اطلاعات بیشتر از زبان مقدس گیلکی به لینک زیر مراجعه شود:
http://www.varesh-sport.com/ftopict-95. ... 6a0bdbca53
در مورد اون قسمت گفتی که کاسپی یه نژاد ایرانی هست فقط یه سوال ازت میپرسم.تا الان شده بشنوی که بگن طرف با پنبه سر میبره؟
بقیه بمونه برای روزی که هم دیگه رو ببینی.
تمام افتخارم گیلانی بودنمه نه ...
زنده باد گیلان و دیار کاسپیان

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 7:05 am

[quote:371c096603="miladcivil"][quote:371c096603="MEHRDAD"]miladcivil : خب بله منظورم من همین بود که گفتم دریای کاسپی و نه کاسپین ! :wink:
به این دقت کردی؟!
اعراب که هرگز توی گیلان نبودند اما همین کلمات عربی با لهجه گیلکی بیان میشه و خیلی ها هم کلمات فارسی رو جایگزین کلمات گیلکی کردند و یه لهجه ای بهش دادند... اما عمق ماجرا این ها نیست بلکه مشکل اونجاست که بعضی ها گیلک هستند و گیلکی صحبت نمیکنند![/quote:371c096603]
دوست من کاملا" موافقم،از ماست که بر ماست.من این حرکت ترکها رو که هرجایی ترکی صحبت میکنن رو قبول ندارم،چون باعث توهین به افراد حاضر در اون جمع یا اجتماع هست،اما ماهم کم مقصر نیستیم.خونوادمون و خودمون،به جای اینکه به حفظ لهجمون بپردازیم،همش فارسی فارسی ..... ما باید تو مدارس و جامعه گیلکی صحبت کنیم.ضمنا" نظام حاکم هم میتونه در این زمینه مقصر باشه.حداقل راهش اینه که تو دوران تحصیلی مثل جغرافیا برای هر استان و زبان و لهجه و ..... کتاب خاصی برای حفظ این میراث تهیه و تدریس بشه.اما وقتی خودمون(نظام)دو دستی 33 پل و پاسارگاد و تخت جمشید و ....... نابود میکنیم،چه انتظاری هست!!!مردم باید نگهدار میراث گذشتگانشون باشن که بدبختنه ما داریم قصور میکنیم!![/quote:371c096603]
وقتی که ما داخل استان افرادی رو داریم که میان غصه تخت جمشید و .. رو میخورن باید وضعمون همین باشه! :(
وقتی افرادی که بیشتر از دریای کاسپین تمرکزشون روی خلیج باشه باید وضعمون همین باشه!!! :(
وقتی افرادی باشن که زبان مقدس گیلکی رو لهجه بدونند باید همین وضعمون باشه!!! :(
زنده باد تمام بناهای تاریخی گیلان از قلعه پادشاهی گیلان(قلعه رودخان)گرفته تا تمدن مرلیک در رودبار و تمدن آهن در تالش و ...
روح بزرگان تاریخ این سرزمین بخیر اغز عادلشاه غریب گرفته تا میرزاکوچک کبیر
در ضمن افرادی مثل مهندس قهرمانی هم در ذهن گیلانی ها همیشه میمونند
زنده باد گیلان و گیلانی
زنده باد دریای همیشگی و جاودانه کاسپین به کوری تمام کسایی که طاقت دیدنش رو ندارند

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 7:47 am

اقای miladcivil ببین استانت چه وضعی داره ...بد برو به جاهایه دیگه برس ... ببین میتونی پیشرفت گیلانو اصفهانو با هم مقایسه کنی ... گیلان که پیشرفت نکرده هیچ ..پسرفت هم کرده ... چرا نمیان یه کارخانه دولتی تو این استان نمیزنن ..چرا این استان یه راه اهن نداره ... مردم این استان تو شهراشون چه تفریحی دارن ...
میگی گیلکی لهجه ای از زبان فارسیه ... اگه یکی بخواد پیش تو گیلکی اصیل صحبت شاید خیلی از حرفاشو ندونی چی میگه... زبان گیلکی زبانه مقدسیه ... و به همین خاطر میخوان از بین ببرنش ... این زبان واسه هرچیز یه کلمه خاص داره ... الان شاید خیلیا نمیتونند اونطور صحبت کنند ...ماها گیلکی صحبت میکنیم ولی نه گیلکی اصیل .. نه اونطوری که تمام قوائدشو بدونیم ...
یه چی دیگه ... اینو میدونی چرا هر چی کار خوبه و باعث پیشرفت یه استان میشه اول از استانایه دیگه شروع میکنن ولی بر عکس این اول از اینجا شروع میشه؟؟
امیدوارم روزی همه به فکر گیلانه عزیزمون باشه ...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 9:51 am

[quote:7557b951b9="Aberare_ba_tasob"]چی گی بره؟ /18/
من به دلایلی نمیتونم همه چیز رو باز کنم ولی اگه منو میشناسی یه روز که منو دیدی بیا و راجبش با هم صحبت کنیم!
اما یه چیزایی رو سربسته میگم.
1.زبان مقدس گیلکی لهجه فارسی هست؟ /10/ /10/ /10/ انا کی ترا بوگوفت؟ /4/
گیلکی یه زبان جدا هست که کلمات صحیح و غلیظش به یونانی نزدیکتر از فارسی(به قول عرب ها /10/ )هست.وقتی یه رشتی زبانش رو لهجه میدونه دیگه از فارس ها چه انتظاری داریم.باید هم وضع زبان ما به این شکل باشه.بذار یه تعریف برات کنم از زبان.وقتی که کلمات در یه زبانی فرق کنه اون یه زبان جداگانه هست حالا که دستور نگارشی گیلکی هم با فارسی فرق داره که جای خودش داره.
لههجه های فارسی هم اصفهانی و ... هست.برای اطلاعات بیشتر از زبان مقدس گیلکی به لینک زیر مراجعه شود:
http://www.varesh-sport.com/ftopict-95. ... 6a0bdbca53
در مورد اون قسمت گفتی که کاسپی یه نژاد ایرانی هست فقط یه سوال ازت میپرسم.تا الان شده بشنوی که بگن طرف با پنبه سر میبره؟
بقیه بمونه برای روزی که هم دیگه رو ببینی.
تمام افتخارم گیلانی بودنمه نه ...
زنده باد گیلان و دیار کاسپیان[/quote:7557b951b9]
دوست عزیز،ماشاءالله شما هم خیلی طناز و همخوش خنده هستی!خدا حفظت کنه.عرضم به خدمتت که بنده افتخار آشنایی با شما رو ندارم،انشاءالله اوضاع تیم بهتر میشه و یه انزلیچی گرفت،به نظرم باید تمام بچه های هوادار(حداقل از این سایت)یه هم نشینی و گفتمان و هماهنگی داشته باشن.شما در اولین جملت گفتی: (چی گی بره)به گیلکی گفتی درسته؟؟؟؟؟؟چی واژه ای فارسیه،گی(شکسته شده میگی فارسی)بره(برادر)خودت یکم دقت کنی.همه فارسی شد که!پس اینکه لهجه هست درسته.اگر ما زبانی داشتیم مستقل مانند ترکی که فقط چند واژه تشابه با فارسی داشت حق با شماست.البته زبان پیشینیان و اجداد ما احتمالا" زبان گیلکی بود و مستقلات خودش رو داشت،اما گیلکی کنونی لهجه ای از فارسی هست.حالا شما با تعصبی میگی گیلکی زبانه،ما بی تعصبیم میگیم لهجه هست!کامنت مدیر سایت رو بخون و اون هم از گیلکی به عنوان لهجه یاد کرده.اگه یکم حافظه قوی داشته باشیم،در کتاب زبان فارسی سوم دبیرستان شایدم دوم!کاملا زبانها و لهجه ها رو با مشخصات و خصوصیات معرفی کرده.این حرف شما درسته که گیلکی زبان لوده،اما احتمالا" الان فقط طرفای تالش حفظ شده،وقتی میگیم زبانه،یعنی کسی که گیلکی نمیدونه و فارسی بلده فقط باید یکسری لغات مشترک بین زبانها رو متوجخ بشه،اما من و شما گیلک الان پاشیم بریم تهران،یه تهرانی یکم دقت کنه 90% رو متوجه میشه.در هر صورت ما الان داریم گفتگو میکنیم،من از این کار خوشم میاد که شاید دوتا موضوع و .... جدید یاد بگیرم ولی بعضیا میان جبهه گیری میکنن و یه مقدار تو جواب دادنها حرمتها رو نگه نمیدارن.در هر صورت با حرف شما موافقم که زنده باد:گیلان و گیلک(مخصوصا" رشتی)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:03 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان