[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه سپتامبر 07, 2011 6:25 pm

من فکر میکنم الان دیگه اینکه همش هی ازش در مورد برکناری میپرسند فقط حاشیه سازیه... این حرف ها باید بعد از بازی با سایپا زده می شد نه اینکه هر کی از راه می رسه در این مورد باهاش مصاحبه میکنه ... این چیزی جز از بین بردن همون تمرکز نیست. به نظر من هواداران هم باید بذارند که اگر تیم نتیجه نگرفت بعد از بازی اعتراض بکنند نه حتی قبل از بازی... آخر فصل نیست که! تازه 5 هفته گذشته و اگر تیم خوب کار نکرد میشه تیم رو جمع کرد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط armin8651 » چهارشنبه سپتامبر 07, 2011 7:48 pm

[quote:4ab17b4254="MEHRDAD"]من فکر میکنم الان دیگه اینکه همش هی ازش در مورد برکناری میپرسند فقط حاشیه سازیه... این حرف ها باید بعد از بازی با سایپا زده می شد نه اینکه هر کی از راه می رسه در این مورد باهاش مصاحبه میکنه ... این چیزی جز از بین بردن همون تمرکز نیست. به نظر من هواداران هم باید بذارند که اگر تیم نتیجه نگرفت بعد از بازی اعتراض بکنند نه حتی قبل از بازی... آخر فصل نیست که! تازه 5 هفته گذشته و اگر تیم خوب کار نکرد میشه تیم رو جمع کرد.[/quote:4ab17b4254]

مرسی ، این طرز تفکر درسته
در ضمن برکناری سرمربی تو لیگ ایران بیش از 90% ناموفق بوده
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه سپتامبر 07, 2011 9:27 pm

[quote:c2498c17f9="MEHRDAD"]من فکر میکنم الان دیگه اینکه همش هی ازش در مورد برکناری میپرسند فقط حاشیه سازیه... این حرف ها باید بعد از بازی با سایپا زده می شد نه اینکه هر کی از راه می رسه در این مورد باهاش مصاحبه میکنه ... این چیزی جز از بین بردن همون تمرکز نیست. به نظر من هواداران هم باید بذارند که اگر تیم نتیجه نگرفت بعد از بازی اعتراض بکنند نه حتی قبل از بازی... آخر فصل نیست که! تازه 5 هفته گذشته و اگر تیم خوب کار نکرد میشه تیم رو جمع کرد.[/quote:c2498c17f9]
منم دقیقا" با حرفهای دوستمون موافقم و ما باید وظیفه اصلیمون(حمایت تا سوت پایان)رو انجام بدیم،اگه بازیکنا و کادر فنی به وظیفشون درست عمل نکردن،اون وقت بعد از بازی حق اعتراض با ماست. /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط JustRasht » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 7:01 am

[quote:5cb47df011="nima_beckham"][quote:5cb47df011="amir-damashi"][quote:5cb47df011="ashkan0131"]دوستان یک سوال و پیشنهاد دارم با توجه به رنگ پیراهن داماش و تغییر اون ها با توجه به اسپانسر(طبق گفته ای جناب عابدینی) ما برای اینکه بخوایم نشون بدیم طرفدار داماشیم از چه رنگی باید استفاده کنیم به طور مثال در بازی با استقلال اگر از رنگ آبی استفاده کنیم میگن اینها طرفدار استقلالن به نظر من باید خودمون به فکر طراحی و تهیه یک نوع پرچم باشم مثلا پرچم سفیدی که فقط توش نوشته باشه داماش(سادگی پرچم بسیار مهمه چون بهترین راه برای تبلیغ و رسوندن پیام هستش مثل لوگوی ال جی - سامسونگ -آدیداس وبسیاری از شرکتهای بزرگ و معروف دیگه)[/quote:5cb47df011]

این ایده خیلی خوبه و بهترین راه حله ، البته با توجه به آرم باشگاه که از حالت شطرنجی آبی سرمه ای وقرمز تیره تشکیل شده میشه پرچم رو به شکل شطرنجی با رنگهای آبی سرمه ای و قرمز تیره طراحی کرد، البته این ایده ی رنگ سفید وقرارگرفتن نام داماش و یاآرم داماش که اشکان گفت هم ایده ی خوبیه ،چون آرم داماش خودش شطرنجی هست و میشه همون حالتی که گفتم
به امید پیروزی های پی درپی داماش گیلان
حالا وقت حمایت است وما هم مثل همیشه حامی داماش گیلان هستیم...[/quote:5cb47df011]

باید شبیه پرچم بارسا باشه! بارسای شهر باران :wink:[/quote:5cb47df011]

منم موافقم
باید هرچه زودتر این کارو انجام بدیم
باید به باشگاه فشار بیاریم
همه تیما پرچم دارن ولی مانداریم
خب زشته دیگه...
نماد کاربر
JustRasht
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 01, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 12:26 pm

[color=black:0f0731a7d5]داماش در آستانه جذب یک مربی خارجی

سایت گل - باشگاه داماش گیلان در حال مذاکره با یک مربی تمرین دهنده ترکیه ای است تا بتواند با حضور این مربی ترک وضعیت خود را در جدول لیگ بهبود ببخشد . او پس از بازی با مس کرمان برای مذاکرات نهایی به ایران می آید .
داماش گیلان در حال حاضر با 4 امتیاز در رده شانزدهم جدول حضور دارد . مدت هاست که زمزمه برکناری دینورزاده از داماش گیلان مطرح است و از ابراهیم قاسم پور هم به عنوان جانشین او حرف می زنند .[/color:0f0731a7d5]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%AC%DB%8C
باز سایت گل میخواد ببره به حاشیه
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 4:24 pm

امشب سر تمرین داماش و مس رفتم داماش خداروشکر مشکلی نداشت.
بلژوییچ خیلی عصبانی به نظر میومد و دوبار با فریاد به بازیکناش اعتراض کرد.و همچنین یکی از بازیکناش با بلاژوویچ درگیر شد و از تمرین بیرون رفت ولی نفهمیدم که کی بود خوبه که از بهتریناشون باشه /11/ /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 4:33 pm

لونگیا دارن از این میسوزند که مهدی رو نگرفتند.اگه دقت کنید همش توی سمت راستشون مشکل دارن و همه دارن از استیلی به دلیل اینکه مهدی رو نخواست انتقاد میکنند!
خداییش هم مهدی توی سه تا بازی که برای ما انجام داد به جز بازی با نفت خوب بازی کرد و حداقل سانترهاش برامون خیلی ارزشمند بود.و از همه مهمتر شخصیت بالای مهدی هست که واقعا ازش یه بازیکن دوست داشتنی ساخته.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 5:12 pm

/3/ /3/ /3/ /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 5:42 pm

امشب مس سرچشمه و فجر هم بردند تا داماش در بازی فردا محکوم به برد باشه و وظیفه ما هوادارا حمایت از تیم تا دقیقه نود هست.
داماش گل بزن رشتیا بی قرارن /23/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 5:57 pm

ما که مثله همیشه از تیممون حمایت میکنیم ولی من مطمئنم مثله دو بازی اخیر تماشاگر به ورزشگاه نمیاد، یه جورایی بعضی از مردم رشت از داماش دلسرد شدن(یکیش بابای من)
ایشاا.. این بازی رو دیگه میبریم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:00 pm

[quote:7385cc0bcf="abere"]ما که مثله همیشه از تیممون حمایت میکنیم ولی من مطمئنم مثله دو بازی اخیر تماشاگر به ورزشگاه نمیاد، یه جورایی بعضی از مردم رشت از داماش دلسرد شدن(یکیش بابای من)
ایشاا.. این بازی رو دیگه میبریم[/quote:7385cc0bcf]
دیگه باید با تموم وجود بازی کنن .
ایشالا ورزشگاه پر بشه تا مس نتونه تکون بخوره من که دلم روشنه این بازی رو با اختلاف دو یا سه گل میبریم :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:25 pm

[quote:90b626da04="meraj130"][quote:90b626da04="abere"]ما که مثله همیشه از تیممون حمایت میکنیم ولی من مطمئنم مثله دو بازی اخیر تماشاگر به ورزشگاه نمیاد، یه جورایی بعضی از مردم رشت از داماش دلسرد شدن(یکیش بابای من)
ایشاا.. این بازی رو دیگه میبریم[/quote:90b626da04]
ایشالا ورزشگاه پر بشه تا مس نتونه تکون بخوره من که دلم روشنه این بازی رو با اختلاف دو یا سه گل میبریم :wink:[/quote:90b626da04]
منم از خیلی ها شنیدم که بازیه فردا رو نمیان متاسفانه خیلی ها دلسرد شدن اما ما باید هرکس رو که میتونیم با خودمون ببریم تا خدای نکرده استادیوم هیچ جاش خالی نباشه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:38 pm

[quote:613312e0fa="iman1978"][quote:613312e0fa="meraj130"][quote:613312e0fa="abere"]ما که مثله همیشه از تیممون حمایت میکنیم ولی من مطمئنم مثله دو بازی اخیر تماشاگر به ورزشگاه نمیاد، یه جورایی بعضی از مردم رشت از داماش دلسرد شدن(یکیش بابای من)
ایشاا.. این بازی رو دیگه میبریم[/quote:613312e0fa]
ایشالا ورزشگاه پر بشه تا مس نتونه تکون بخوره من که دلم روشنه این بازی رو با اختلاف دو یا سه گل میبریم :wink:[/quote:613312e0fa]
منم از خیلی ها شنیدم که بازیه فردا رو نمیان متاسفانه خیلی ها دلسرد شدن اما ما باید هرکس رو که میتونیم با خودمون ببریم تا خدای نکرده استادیوم هیچ جاش خالی نباشه[/quote:613312e0fa]
منم از خیلی ها شنیدم ولی الان که داره روز بازی میرسه همه میخوان بیان ایشالا لا اقل 10 هزار هوادار میاد و ورزشگاه رو پر میکنیم.
راستی ورودی ورزشگاه رو هم داشتن امروز درست میکردن و احتمالا راحتتر میتونیم وارد ورزشگاه بشیم.
نور ورزشگاه رو هم امروز چند نفری بودن که رفتن بالای پروژکتور و درستش میکردن آخه همه میگفتن تو چشم میزنه ببینیم هیچ تغییری میکنه یا نه؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:52 pm

[quote:35172a0acd="Aberare_ba_tasob"]امشب مس سرچشمه و فجر هم بردند تا داماش در بازی فردا محکوم به برد باشه و وظیفه ما هوادارا حمایت از تیم تا دقیقه نود هست.
داماش گل بزن رشتیا بی قرارن /23/[/quote:35172a0acd]
بد شانسیو ببین آخه ! مس رفت شاهینی که همه رو ترکوند برد،فجر هم که رفت سپاهان رو برد ! دقیقا" حق با شماست و به نظر من تا دقیقه 90+..... باید تشویق کنیم.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 08, 2011 6:59 pm

[quote:0d3cf86fae="miladcivil"][quote:0d3cf86fae="Aberare_ba_tasob"]امشب مس سرچشمه و فجر هم بردند تا داماش در بازی فردا محکوم به برد باشه و وظیفه ما هوادارا حمایت از تیم تا دقیقه نود هست.
داماش گل بزن رشتیا بی قرارن /23/[/quote:0d3cf86fae]
بد شانسیو ببین آخه ! مس رفت شاهینی که همه رو ترکوند برد،فجر هم که رفت سپاهان رو برد ! دقیقا" حق با شماست و به نظر من تا دقیقه 90+..... باید تشویق کنیم.[/quote:0d3cf86fae]
بچه ها فردا رو سنگ تموم بزاریم و ایشالا تیم ببره.
اگه فردا ببریم مطمئن باشید از سپاهانم نمیبازیم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان