[quote:bb97078944="antiros"]تا اونجایی که من شنیدم و دیدم اولین شهرداری تو تبریز بود
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9% ... 8%A7%D9%86
تو رادیو شنیده بودم ما دومی هستیم.حالا اگر اشتباه گفتم بچه ها تصحیح کنند حرفمو[/quote:bb97078944]
اشنه واب دن بره.ا تبریزیانه وله کونی که اما اولین نسل بشریم که بامو زمین رو.اصلا تبریز که تو لیست نیست ومن اولین جایی که میبینم که احتمالا مدیرو نویسندش تبریزیه.اکثر جاها که تاحالا دیدم تهران اولی بود و به فاصله چند ماه رشت بود.ولی اونی که تو فیزده وبد میگفت این درسته ولی 10 سال قبلش تو انزلی اولیش تاسیس شد و تهرانو رشت دومی وسومی بودن ولی من بعید میدونم رشت بعد ازانزلی باشه اون چی با فاصله 10 سال جلوتر.احتمالا تو سال 1276 این بنا تو انزلی زده شد ولی با یه کاربری دیگه و بعد در مرور زمان تبدیل به شهرداری شد که اونا همون تاریخ اولیه رو بنام بلدیه دارن عنوان میکنن ولی این وسط هیچ حرفی از تبریز نیست.
اولین کتابخونه ملی در رشت بود.کتابخونه ملی شهرداری.این که صدر در صده و اگه اشتباه نکنم اولین حمل نقل عمومی(اتوبوسرانی) هم در رشت بود که انگیلیسی ها اوردنش و صنعت چاپخانه هم رشت دومین شهر ایران بود که صاحبش شد.اولیش رو نمیدونم کجا بود.بچها اگه اطلاعات بیشتر دارن بگن