[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amir131 » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 7:46 am

انزلی چیهای دانا بخونن که چرت پرت درباره نام مقدس شهرمون نگن
بنابه گمانی، تلفظ دقیق این نام رِشت بوده که آن نیز از بن ریسیدن گرفته شده‌است و دلیل این نام گذاری مطرح بودن این شهر در تولید رشته‌های ابریشمی دانسته شده‌است.

همچنین گفته می‌شود در ابتدا رشت به صورت انزلیچی بزرگ میان یک فضای جنگلی بوده و از آبادی‌های کهن ایران بشمار می‌رفته که نامش در کتاب حدودالعالم به سال ۳۷۲ هجری آمده‌است. در خصوص نام رشت هم نظرات متعددی وجود دارد. از جمله معروف به (بیه) یعنی مصب بین دو رود یا (دارالمرز) یعنی سرزمین پست و گود (جلگه) و یا به نظر علی‌اکبر دهخدا چون ساخت اصلی شهر در سال ۹۰۰ هجری بوده و کلمه رشت در حساب ابجد ۹۰۰ است این نام را انتخاب نمودند.

از دیگر دلایل نام گذاری رشت کلمه «رش» به معنی باران بسیار ریز است. زیرا آب و هوا در این منطقه تقریباً ۸ ماه از سال بارانی است که نوع باران رش بوده و تا ۴ روز در هفته نیز ممکن است ادامه پیدا کند. در این صورت رشت یعنی مکانی که در آنجا باران به صورت مداوم می‌بارد واژه گیلکی «وارش» که به معنی باران است موید این نکته‌است که این واژه مرکب از وا+رش ساخته شده که اصل کلمهٔ مرکب هم پیشوند «وا» معادل «باز» متبادر کنندهٔ «باز باران» یعنی «باران مکرر»است و این در واقع خصوصیت اصلی این شهر است. رشت مرکب از دو پاره واژه رش و ت است. رش همان گونه که آمد باران ریز و مدام است و ت پسوند جای است در زبان پهلوی به گونه‌ای که تشت یا آتشت به معنی آتشدان است. در نتیجه رشت یعنی جایی که در آن باران ریز و مدام می‌بارد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 7:49 am

امیر جان اشانا ولا کن.
آدم نباید جواب هرکسی رو بده /12/
از بقیه دوستان هم همین خواهش رو دارم.ما خودمون این همه موضوع برای گفتگو داریم پس نیازی نیست درباره ی مسائل حاشیه ای صحبت کنیم.
زنده باد گیلان به مرکزیت رشت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 8:07 am

براي حضور در مسابقات آسيايي

اسامي تيم فوتبال نوجوانان اعلام شد

کادرفني تيم فوتبال نوجوانان اسامي نفرات اعزامي به مسابقات مقدماتي قهرماني آسيا را اعلام کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، علي دوستي سرمربي تيم نوجوانان نام 23 بازيکني که قرار است در مسابقات مقدماتي قهرماني آسيا حضور داشته باشند را به شرح زير اعلام کرد:

مهدی صدقیان،میلاد داعی،امیر حسین کریمی،محمد بازاج،امیر نصر آزادانی و پدرام اسماعیلیان از اصفهان،امین جوادی مقدم،سید مجتبی حسینی،علی فراهانی از تهران،رضا کرملاچعب،دانیال کاظم نیا،عرفان وجدانی،ساسان جافری،علی هزامی،محمد یاسینی،مجتبی مقتدایی و قدرت طاهری از خوزستان،امیر محمد مظلوم (داماش) و سعید عزت الهی از گیلان،علی نوری از گلستان،سید سجاد سید و علی ریگی از خراسان رضوی ،عرفان اسطخری از همدان
اين نفرات بايد عصر فردا خود را به اردو معرفي کنند. اين تيم پنجشنبه از طريق کرمانشاه به دهوک عراق مي رود.
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 8:21 am

[quote:959b7cba6c="only_abarar"]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash4/343742/830/233272250058735_30637.mp4?oh=c957c446fcec3ba356fa99cd9b50767f&oe=4E677D00&__gda__=1315405056_bcffb423180ff2842f7603d60505fe17
حتما دانلود کنید.البته کیفتش خوب نیست.تشویق هودارای بورسیا اسپور ترکیه.واقعا قولعاده هماهنگ و باحال تشویق میکنن[/quote:959b7cba6c]

عجب شور جالبی دارد تو تشویق کردن تیمشون. خیلی جالب بود.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 10:03 am

[quote:187542ee84="mehran2010"][quote:187542ee84="only_abarar"]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash4/343742/830/233272250058735_30637.mp4?oh=c957c446fcec3ba356fa99cd9b50767f&oe=4E677D00&__gda__=1315405056_bcffb423180ff2842f7603d60505fe17
حتما دانلود کنید.البته کیفتش خوب نیست.تشویق هودارای بورسیا اسپور ترکیه.واقعا قولعاده هماهنگ و باحال تشویق میکنن[/quote:187542ee84]

عجب شور جالبی دارد تو تشویق کردن تیمشون. خیلی جالب بود.[/quote:187542ee84]
از جالب هم اونور تر بود وحشتناک بود!!!!خدایی انگار با هم هر روز تمرین میکنن که اینقدر هماهنگن!!!!!فکر کنید اگه ما بخواییم اینجور تشویق کنیم چی میشه.تیمهای حریف قبل پایان بازی فرار میکنن میرن!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 11:02 am

هنوز تی لاس پاره تازه بُدُخته تی خیاط
زمین نوخورده تنی مگر پهلوان بُستن
توئی کی پاخ بوکونی دیل تی شین زنِ هشتاد
کو سینه اَمرَ خائی خلق ر سپر بُستن
ویریز تی دَس براران دسته دسته در راهید
چقدرمُرده مَنستَن وَ پا بسر بُستن
هَسَ کی دشمن تی جانِ تی تن ِ پیرهن
اگر اجازه بیدی باس برار تر بُستن
بهار بویِ هنوز پشت سر دَره خورشید
هزار تا چشم مَرَ واسی منتظر بستن
چرا سیاه وَسینیم کَس کَسَ هَچین
زمانه تنگِ واسی فکر همدیگر بُستن

شیون فومنی-ازگیله مردان و گیله زنان
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 2:31 pm

داماش 2 میلیون جریمه سایپا 3 میلیون جریمه ...تخلف طرفداران دو تیم:roll:
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 4:13 pm

معصومی: 10 سال است در تیم‌ملی‌ام، اما هنوز مشکل مسکن دارم

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، فردین معصومی در حاشیه بازدید وزير ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی کشتی آزاد گفت: انتظار داشتیم که وزیر ورزش و جوانان با توجه به اینکه کشتی ورزش اول کشور است، ابتدا به خانه کشتی می‌آمد، اما باز هم خوشحالیم که او پیش از مسابقات جهانی در جمع اهالی کشتی حاضر شد.

وی افزود: کشتی همواره ورزش مظلومی بوده و امیدوارم با حمایت مسئولان به جایگاه اصلی خود برسد. کشتی یکی از امیدهای ورزش ایران است، اما ورزشکاران ان مشکل معیشتی دارند.

کاپیتان تیم ملی کشتی‌آزاد عنوان کرد: به عنوان یکی از قهرمانان کشتی باید 30 میلیون بگیرم، اما یک فوتبالیست قرارداد 500 میلیونی ببندد. 10 سال است که در تیم ملی حضور دارم، اما مشکل مسکنم تاکنون حل نشده است.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 5:26 pm

سایتو کی زده بود؟ /9/ /9/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 5:32 pm

مشکل سایت چی بود؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 5:33 pm

[quote:4e63986343="antiros"]سایتو کی زده بود؟ /9/ /9/[/quote:4e63986343]

کار عرب ها بود...دستشون درد نکنه :lol:
من که عربی حالیم نمیشه ولی فکر کنم نوشته بودند ما کفاریم و نمیدونم شیعه ها چی اند و به دستور یه شیخ که احتمالا سنی بوده اینکار رو انجام دادند :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 6:29 pm

مهرداد جان مطمئني كار عربا بود؟؟؟ آخه تو اين همه سايت فقط ما رو پيدا كردن؟؟؟
من كه شك دارم.مخصوصا اينكه چند روز پيش تو يه سايت به خصوصي درباره ي هك كردن اينجا يه چيزايي خونده بودم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 6:58 pm

[quote:88ca49eeab="Soheil_Rashti"]مهرداد جان مطمئني كار عربا بود؟؟؟ آخه تو اين همه سايت فقط ما رو پيدا كردن؟؟؟
من كه شك دارم.مخصوصا اينكه چند روز پيش تو يه سايت به خصوصي درباره ي هك كردن اينجا يه چيزايي خونده بودم.[/quote:88ca49eeab]

آره مطمئنم ! :wink:
خب از اینکارا میکنند گهگداری... سایت قبلی هواداران داماش هم یه بار توسط اینا سر یه برنامه ای اینکار رو کرده بودند. اگر جملاتشون رو خونده باشی دیده چی نوشته بودند و یه فیلم هم گذاشته بودن!!!

اما در مورد حرفت...
راستش یکی از دوستا هم تو پیغام خصوصی لینک اون چیزی رو که تو در موردش حرف میزنی رو برام فرستاده بود...اون حرف فقط در حد یک شوخی بود، شما چرا باور کردید؟! :roll:
اینجا ضعیف نیست و هک اینجا هم به این سادگی ها نیست که هر الف بچه ای بتونه هک انجام بده :wink:
این چیز چندان جدی ای نبود و دیدی که هیچ لطمه ای به چیزی نخورد و فورا برگردوندم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در سه شنبه سپتامبر 06, 2011 7:02 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 7:01 pm

[quote:6664890d28="Soheil_Rashti"]مهرداد جان مطمئني كار عربا بود؟؟؟ آخه تو اين همه سايت فقط ما رو پيدا كردن؟؟؟
من كه شك دارم.مخصوصا اينكه چند روز پيش تو يه سايت به خصوصي درباره ي هك كردن اينجا يه چيزايي خونده بودم.[/quote:6664890d28]
میدونی چرا عربا اومدن هک کردن؟چون فکر کردن ما فارس هستیم :lol:
من با طرف صحبت کردم و بهم گفت ما فکر کردیم شما فارس هستید.چون همش از اسم خلیج فارس استفاده میکردید! /12/
بعد من بهش گفتم نه بره.کی بوگوفته!!!! /9/
یه قسمت هم در مورد دین بود که من گفتم شیعه گیلک ها با فارسا فرق داره اصلا بحث اینجور چیزا نیست.ما از کرانه دریای کاسپین هستیم.گفت همون قزوین رو میگید دیگه گفتم اها بره /7/
هیچی آخر سر هم مرا بوگوفت از تمام جاغالان معذرت خواهی بوکون /11/
بوگوفتم ان امی هدیه جشن تولد بو ده /10/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Parinaz » سه شنبه سپتامبر 06, 2011 7:05 pm

داشتم تلفنی با یکی از دوستام صحبت میکردم که بهم گفت عه وارش اسپورتو همین الان هک کردن!!!!!!! منم سریع سایتو باز کردم دیدم چند تا آیه قرآن نوشته که توش کفار و لعنت کردن و 3 مرتبه هم تاکید کردن که کار بنا بر فتوای شیخ بزرگ بن جبرین میباشدو این کار و برای عبرت شیعه ها کردن!!!
اولش شک کردم که واقعا کار عربا باشه... حالا چرا وارش اسپرت؟؟!!
بعدش که رفتتم در مورد این شیخه اعظم یه چیزایی خوندم گفتم شایدم کار خود سوسمار خورشون باشه.. /4/

این شیخ بزرگ همونیه که كه بعد از تفجير مرقد امامين عسكريين (عليهما السلام) جشن كرفت واعلام عيد كرد .. !!

حالا تورو خدا یکی از فتوا های این شیخه بلند مرتبه رو داشته باشین خیلی باحاله..
بوشيدن شلوار براي زنان جايز نيست , حتى اكر در مقابل زنان يا شوهر خود باشد , به دليل اين كه تفاصيل بدن را نشان ميدهد وبعد بر آن عادت ميكند . (فتواي شيخ ابن جبرين)
/10/ /10/ /10/ /10/
خب وقتی شیخشون اینه دیگه از بقیشون انتظاری نمیشه داشت.. /10/
Parinaz
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان