[quote:3735d3188d="amir-damashi"][quote:3735d3188d="ashkan0131"]دوستان یک سوال و پیشنهاد دارم با توجه به رنگ پیراهن داماش و تغییر اون ها با توجه به اسپانسر(طبق گفته ای جناب عابدینی) ما برای اینکه بخوایم نشون بدیم طرفدار داماشیم از چه رنگی باید استفاده کنیم به طور مثال در بازی با استقلال اگر از رنگ آبی استفاده کنیم میگن اینها طرفدار استقلالن به نظر من باید خودمون به فکر طراحی و تهیه یک نوع پرچم باشم مثلا پرچم سفیدی که فقط توش نوشته باشه داماش(سادگی پرچم بسیار مهمه چون بهترین راه برای تبلیغ و رسوندن پیام هستش مثل لوگوی ال جی - سامسونگ -آدیداس وبسیاری از شرکتهای بزرگ و معروف دیگه)[/quote:3735d3188d]
این ایده خیلی خوبه و بهترین راه حله ، البته با توجه به آرم باشگاه که از حالت شطرنجی آبی سرمه ای وقرمز تیره تشکیل شده میشه پرچم رو به شکل شطرنجی با رنگهای آبی سرمه ای و قرمز تیره طراحی کرد، البته این ایده ی رنگ سفید وقرارگرفتن نام داماش و یاآرم داماش که اشکان گفت هم ایده ی خوبیه ،چون آرم داماش خودش شطرنجی هست و میشه همون حالتی که گفتم
به امید پیروزی های پی درپی داماش گیلان
حالا وقت حمایت است وما هم مثل همیشه حامی داماش گیلان هستیم...[/quote:3735d3188d]
باید شبیه پرچم بارسا باشه! بارسای شهر باران