*از باخت مقابل سايپا صحبت کن.
- بازي با سايپا يکي از بدترين روزهاي فوتبالي داماش بود. هيچ خطري روي دروازه سايپا ايجاد نکرديم اما اين هم از اتفاقات فوتبال است. آسنال هم با آن همه ستاره از منچستر 8 گل دريافت کرد، پس بايد گفت که آرسنال تيم ضعيفي است؟!
*روي گلهاي خورده چقدر خودت را مقصر ميداني؟
- وقتي تيمي ميبرد همه در پيروزي نقش دارند و وقتي هم که ميبازد همه در شکست شريک هستند. من فقط هميشه تمام تلاشم را ميکنم که به نحو شايستهاي دروازهباني کنم.
*خيليها معتقدند که داماش گيلان هم مثل استيلآذين فصل گذشته است؟
- نه اصلا اينطور نيست. مگر داماش چند ستاره دارد؟! استيلآذين فصل گذشته بازيکنان بزرگ زيادي داشت اما داماش اينطور نيست.
*فکر ميکني چه زماني از اين بحران خارج شويد؟
- معمولا تيمها از هفته دهم به بعد وضعيتشان مشخص ميشود و تقريبا جايگاه تيمها در جدول شکل ميگيرد. تا آن موقع سعي ميکنيم که داماش را در جايگاه خوبي در جدول برسانيم.
*شما اول فصل ميگفتيد در تيمي بازي خواهيد کرد که آرامش داشته باشيد؛ به نظرتان با وضعيتي که براي داماش پيش آمده شما آرامشي که ميخواستيد را داريد؟
- فوتبال بالا و پايين دارد. منظورم آرامش زندگيام بود نه آرامش فوتبالي. فوتبال همين است يکروز ميبري و يکروز هم ميبازي.
*اين هفته هم مقابل مس کرمان به ميدان ميرويد، درباره اين بازي هم صحبت کنيد.
- همه بازيها سخت است و بازي راحتي نخواهيم داشت. اين فصل شرايط تيمها خوب است و براي همين به جذابيت ليگ افزوده است. ما مقابل مس کرمان براي کسب 3 امتياز به ميدان خواهيم رفت.
*زمزمه برکناري سرمربي تيمتان هم شنيده ميشود، در اين خصوص چه نظري داري؟
- من در جايگاهي نيستم که در مورد اين مسائل حرف بزنم