شما رفتی سایت ملوانیا یکم اب روغن قاطی کردین
البته تنها فایده ای که این حرکتتون داشت این بود که اماره بازدید کنندگانشونو بردین بالا
این بحث ریشه ای تر از این حرفاست، اون بنده خداها فک میکنین ما حقشونو خوردیم و پولی که تو جیب ملوان باید بره میاد اینجا...
اصولا تمرکز امکانات در مرکز همیشه باید بیشتر باشه چون درغیر اینصورت اصلا مرکزیت معنا پیدا نمیکنه، مگه میشه مرکز دادگستری تو یه شهره دیگه و مرکز پست یا مخابرات جایه دیگه ای باشه، عموما باید در هر منطقه ای بسیاری از ارگانها و بخش های حقوقی متمرکز بشن تا مراجعه و رفع مشکلات سهل الوصول تر بشه
در مقیاس بزرگتر پایتخت، شما خودت نسبت به پایتخت حسادت نمیکنی؟ هیچوقت نشده به خودت بگی چرا این همه امکانات اونجاست؟
پس در مورد اون دوستان هم صدق میکنه
(حالا بماند که تفاوت تهران با مرکز هر شهرستان بسیار بسیار بیشتر از تفاوت مرکز با شهرهای مجاوره)
چون این سایت ورزشیه پس منم ورزش صحبت میکنم، شما مستقیما مخاطبتون انزلیچیان، شما ببین چن تا ملوانی انزلیچین؟ خب به قول یکی از دوستان انزلیچی که خودت میدونی کیه " اینا محصول اکادمی ملوانن" خب مگه مرکزیت استان رشت نیست مگه امکانات اینجا نیست پس چرا میرن اونجا؟
دلیلش معلومه حداقل در زمینه فوتبال و مدیریت ورزشی شهر انزلی خوب کار کرده اگه بحث سابقه ست میشه از سپیدرود خودمون اسم ببریم چرا این تیم به جایی نرسید؟ به قول اونا پول داره اینجا خرج میشه چرا این تیم نتونسته به حقش برسه؟
اونا به پژمان نوری مینازن که رضوانشهریه به تامینی و نزهتی مینازن که لشت نشایین (بخشی از رشت) و...
ما هم به نظر محمدیو ابشکو چاووشی و مهدویو و... که همشون رشتین
میخوام به این نتیجه برسم که اگه در زمینه فوتبال یه سرمایه گذار بومی و دلسوز تو رشت کار کنه اینقد اینجا استعداد هست که میشه یه تیم خوب ازش ساخت...
بچه های اینجا تیمو میارن لیگ برتر دیگران میان پولشو میخورن
مخلص کلوم اینکه بزار اونا بگن ما حقشونو خوردیم، شما به توهم فانتزیشون بخند.
البته اینو بگم من بعده داماش ملوانو دوس دارم این تیم مال این استانه و باید همه ازش حمایت کنن، حالا این وسط چهارتا بچه 16 -17 ساله هم یه سنگی میندازن